illetve mivel hazafele jottunk, nem volt annyira gaz, mintha odafele tortent volna.
de nem baj, attol meg szemet ceg.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 20., péntek 21:50
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 20., péntek 21:49
Csak mar nem errol van szo.hehetheoriginal írta: Lol nehany euroert repulsz, par ora alatt ott vagy barhol, kozben gallyravagod kozvetetten a bolygot, de meg ok fizessenek karteritest![]()
De jogos, ha a szolgáltatás oldalarol kozelitem meg.
Csak ne alszentkedjunk, mikor 20 euroert mallorcan vagy, meg ingyen hozzak neked kinabol a rendelest, akkor ne essen le a karikagyűrű, ha neha par oraval tobbet kell varni a logisztikara.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 20., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 20., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 20., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 20., péntek 21:21
Mi az hogy semmi nem járt?'shutterisland írta: ryanairhez annyit, hogy becsben 9 orat ultunk es vartunk a londoni gepre.
nyilvan elofordul az ilyen, nem is akadt ki senki annyira eleinte, de mikor orak utan sem jott semmi info, nem frissitettek semmit a kijelzokon, a ryanair infopultnal sehol senki es az utasoknak kellett probalni kiguglizni mi van, akkor kezdett elszakadni a cerna sokaknal.
par ora utan kikuldtek egy teglafeju osztrakot, aki ugy csinalt, mintha mi se tortent volna, mikor kerdore vontak.
csak annyit hajtogatott, hogy nyugi, jon orakon belul egy masik repulo.
ugye mivel nem volt kotve utasbiztositas (azota kotni szoktam, neha annyiba kerul, mint maga a repjegy) ezert semmi sem jart, adtak egy 8 fontos vouchert amibol lehetett egy szelet pizzat kapni egy bufeben, egy elnezest kero emailt sem kuldtek az utasoknak es meg a staff is teljesen kozombos volt.
sajnos en eleg sokat kell repuljek veluk vagy masik fapadossal, ezt sajnos bele kell kalkulalni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 20., péntek 21:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. október 20., péntek 21:00
Teljesen szürreális, tényleg nyári idő van kint, pedig már este 9 óra. Előbb én is lementem a boltba, és pulóverben majdnem hogy melegem volt. Most 24 fokot ír az időkép. Átmentünk mediterránba.ANDS írta: Srácok, mi a fene történt?
Este kimegyek az utcára, és az hagyján, hogy melegebb van, mint napközben, de olyan meleg van mint augusztusban!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 20., péntek 20:52
Fogyasztóvédelem meg a ryanairKerlon írta: Farok Ryanairrel én közel egy éve harcolok. Decemberben késett a gépem 20 órát, a jegy árát kb 10 napon belül rendezték, de igényelhetek 400 euró kártérítés, amire van egy külön felületük, ahol hiába ismeri fel a jegy adataimat, de az utolsó lépcsőnél invalidra hivatkozva nem engedi a igényt leadni.
Ügyfélszolgálatnak 4!szer írtam le a hibát és folyamatosan arra hivatkoznak, hogy jelentsem be a felületen és azért nem rendezik, mert nem ott tettem ezt meg hiába írtam le részletesen a hibát képekkel és hiába fenyítettem be őket a fogyasztó védelemmel. Próbálnak hülyének nézni, de kitartok, bepanaszoltam már a haszontalan ügyfélszolgálatot is és nem adom fel, mert elvből sem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 20., péntek 20:46
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 20., péntek 20:42
Nem tudom a tobbi tarsasagnal hogy mukodik,de abszurd,amikor ott rengeteg ember,es senki nem tud semmit,nem ered el oket,nincs semmifajta informacio amit kiadnak.Realista24 írta: Haver is lepattant róluk többször, aztán végül meglett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 20., péntek 20:37
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 20., péntek 20:36
Azt beadtam kb egy oraja. Koszi! Meglatom akkor,hogy mi lesz.Realista24 írta:Airhelp pl az egyik de előbb menj fel a ryanair oldalára es add be ott a claimet.miro. írta:
Tudsz irni valami konkret ceget?
Ha visszadobjak, irj újra. Három dobás után menj céghez.
Nekem volt egy ügyem, Level Airlines-szal, nem tudtam megoldani, egy év után es 50%ert oldottak meg végül. Nehez ügy volt, de megérte. A harom repjegy volt összesen 6 cent es jött belőle 375 euró![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 20., péntek 20:18
Airhelp pl az egyik de előbb menj fel a ryanair oldalára es add be ott a claimet.miro. írta:Tudsz irni valami konkret ceget?Halfkey írta: Vissza lehet kérni a jegyed árát, igen. Kell őket baszogatni, meg utánamenni, de visszaszerezhető. Vannak erre szakosodott cégek is, a pénz 10-20%-ért kiverik neked tőlük.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 20., péntek 20:12
Tudsz irni valami konkret ceget?Halfkey írta: Vissza lehet kérni a jegyed árát, igen. Kell őket baszogatni, meg utánamenni, de visszaszerezhető. Vannak erre szakosodott cégek is, a pénz 10-20%-ért kiverik neked tőlük.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 20., péntek 20:11
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 20., péntek 20:06
Szerdan 11 utan indult par perccel a repulonk Teneriferol,elviekben 16:30-40 kornyeken Becsbe kellett volna leszallnunk. Ehelyett 16 orakor Bergamoba lekellett szallnunk,mert technikai problema volt a geppel.Realista24 írta:Mi a pontos kérdés?miro. írta: Sracok a Ryanairrel volt valakinek mar problemaja?
Jaratkeses stb? Ugye veluk kb lehetetlen beszelni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 20., péntek 20:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 20., péntek 19:49
Mi a pontos kérdés?miro. írta: Sracok a Ryanairrel volt valakinek mar problemaja?
Jaratkeses stb? Ugye veluk kb lehetetlen beszelni.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 20., péntek 19:46
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem