Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. április 8., szerda 12:09

Hát nem egy közkedvelt játékos a fórumon az fix.
A Marca és a katalán Mundo Deportivo információja szerint is elképzelhető, hogy Gareth Bale egyik lábujja eltörött. Ha a hír igaz, akkor akár két hónapra is harcképtelenné válhat.
Nagyon nem hiányozna ez a sérülés :kivagyhe: , reméljük a legjobbakat és hogy nincs törés! Nem vitatva a stílusidegen fociját, az idei gyenge formáját és a bizonyos hozzáállásbeli problémákat, azért számomra nem kérdés és én jobban örülnék, ha a szezon kritikus szakaszában Carlonak inkább kellemes problémái, megfelelő alternatívái lennének, ahelyett, hogy korlátok közé lenne szorítva a csapat ismét (kispad nélkül). Jöhetne már valami hivatalos info, aztán meglátjuk, hogy mit dob még nekünk az idei szezonra a gép.
Szerintem hanyagolni kellene ezt a nem tud rotálni meg cserélni szöveget,mert nem tudhatjuk hogy mi ment a háttérben...
Adom. Nyilván nem felmentve az olaszt, mert véleményem szerint a vezetéssel együtt azért ebben ő is benne van, meg lehet nézni, hogy a "cseréink" mit tesznek, tettek hozzá a csapathoz és a játékunkhoz eddig is, már ha épp elérhetőek voltak és nem sérüléssel vagy "mással bajlódtak".
Nyilván van különbség Carlonal is, ha egy Balet/Jamest hozhat be, vagy egy Jesét vagy Csicsát.
Egyetértek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2015. április 8., szerda 12:10-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 8., szerda 11:49

Norbii írta:de miért érvágás? Nagyitóval kell keresni a meccseket mikor bale segítette a csapatot győzelemre. Mikor nagy szükség lett volna rá csődöt mondott.

" kinyíló gyengén védekező csapatok ellen pedig nagyon jól jött volna" ezt pedig már elég sokszor olvastam, elég jól jött volna sok csapat ellen, akik szétnyílnak, akik szarul védekeznek, de csőd csőd hátán. Ráadásul most valószínűleg kénytelen lesz cserélni carlo, ha frissen akarja tartani a csapatot. Ugyan ilyen szar helyzetben volt a csapat mikor szezon elején megsérült, aztán láttuk az eredményét. csillogott mindenki és ebben bizakodok de nagyon.
Hát, ha valaki szerint az a csapat javát szolgálja, hogy van összesen 11 ember a csapatban, plusz két értelmes csere Varane és Keylor, az utóbbinak ráadásul nagy hasznát nem vesszük, a többi kerettag pedig szóra sem érdemes.........
Nem azt mondom, hogy Bale megváltaná a világot, de azért mégis csak eggyel több variációs lehetősége lenne. CArlo is előbb cserélne, ha a Bale-Isco-James hármas egyikét tudná beküldeni.
Az őszi kiesésével nem érdemes összehasonlítani. Teljesen más szituáció volt, más fázisban volt az idény, most komolyabb meccsek jönnek, nagyobb eredménykényszerrel.
Rövidtávon mindenképp jobban járunk, ezt aláírom. Nélküle a csapat szerintem is jobban teljesíthet majd. De hosszútávon gondolkodva, néhány rizikófaktort is tekintve (eltiltás, sérülés) szerintem pont hogy rosszul jött ez.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 11:48

Toti írta: és nem gondolod, h pont azért voltak ilyen vélemények, mert már olyannyira sikeresen felbaszta az agyukat, h azt szerették volna, h kezdjen a padon meccseket és gondolkodjon?
Na látod toti,azért vannak olyanok akikről írtam. :)
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 8., szerda 11:28

de miért érvágás? Nagyitóval kell keresni a meccseket mikor bale segítette a csapatot győzelemre. Mikor nagy szükség lett volna rá csődöt mondott.

" kinyíló gyengén védekező csapatok ellen pedig nagyon jól jött volna" ezt pedig már elég sokszor olvastam, elég jól jött volna sok csapat ellen, akik szétnyílnak, akik szarul védekeznek, de csőd csőd hátán. Ráadásul most valószínűleg kénytelen lesz cserélni carlo, ha frissen akarja tartani a csapatot. Ugyan ilyen szar helyzetben volt a csapat mikor szezon elején megsérült, aztán láttuk az eredményét. csillogott mindenki és ebben bizakodok de nagyon.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 8., szerda 11:24

miro írta:
Toti írta: és nem gondolod, h pont azért voltak ilyen vélemények, mert már olyannyira sikeresen felbaszta az agyukat, h azt szerették volna, h kezdjen a padon meccseket és gondolkodjon?
Nem,akik ezeket írták azok nem azt akarták.
Van olyan is aki leírta hogy rakják le padra,az más.
Szerintem mindenki azt akarta, hogy James visszatérésével a padon legyen Bale. Plusz azt, hogy nyáron menjen vissza a PL-be. De nem azt, hogy lesérüljön 2 hónapra.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. április 8., szerda 11:22

Én örülök, végre mindenki látni fogja, hogy 10 emberrel játszottunk hónapok óta.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 8., szerda 11:15

Talán egy SSJ2-es Jesé tudná felvenni a versenyt egy szar Bale-el, de Jesé sincs épp top formában.
Jó lett volna 7 ember 6 posztra, nem vagyok jelenleg oda Bale-ért, de azért ez így elég nagy érvágás.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 8., szerda 11:09

Norbii írta:
dzsi91 írta:Hát ez elég nagy gáz,megint tolhatjuk 11emberrel a hátralévő 2 hónapot.

De legalább mehet a 442.csak ha valaki kidől vége a szezonunknak.
hát hogyne. Mi történt azzal hogy bale lesérült? Kb semmi. Legalább nem fogok idegrohamot kapni a következő meccsen. Azt amit egész szezonban lehozott bárki képes lett volna. Itt van egy szar formában lévő Jesé. ennyi. ő majd szépen váltja a szar formában lévő balet, HA szükség lesz erre.
Bale semmilyen körülmények között nem tud olyan szar lenni mint Jesé.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 8., szerda 11:06

Norbii írta:
dzsi91 írta:Hát ez elég nagy gáz,megint tolhatjuk 11emberrel a hátralévő 2 hónapot.

hát hogyne. Mi történt azzal hogy bale lesérült? Kb semmi. Legalább nem fogok idegrohamot kapni a következő meccsen. Azt amit egész szezonban lehozott bárki képes lett volna. Itt van egy szar formában lévő Jesé. ennyi. ő majd szépen váltja a szar formában lévő balet, HA szükség lesz erre.
Azért a szar formában levő Bale még elég hasznos tud lenni...de ti tudjátok. Jesé nem lő olyan jól, nem olyan gyors...ugyan olyan képességgel vezeti emberbe a labdákat, egy csele sem jó és még fejjel is gyengébb Bélánál (MOST!)...Nem vagyok nyugodt :D

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 8., szerda 11:03

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 8., szerda 11:02

Realista24 írta:Lehet, hogy eltört egy lábujja. Ha igen, két hónapra is kidőlhet legrosszabb esetben.
Edzésen b+ :x
Remélem a sok károgó örül, hogy megint eggyel kevesebb variációs lehetőségünk lesz a szezon végéig, ha így lesz.
Na ez már gáz...a kinyíló gyengén védekező csapatok ellen pedig nagyon jól jött volna. Jesé vagy feltámad, vagy James fog kontrázni :lol: Esetleg Khedira :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 8., szerda 10:46

Hát ez elég nagy gáz,megint tolhatjuk 11emberrel a hátralévő 2 hónapot.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 10:42

Nem,akik ezeket írták azok nem azt akarták.
Van olyan is aki leírta hogy rakják le padra,az más.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 8., szerda 10:41

miro írta:Én csak annyit szeretnék,hogy akik eddig "anyázták,szarozták,takarodj innen,duplaNulla,megye1szint,khediraszint,agyhalott" stb azok most ne írják hogy azért jó lenne padra :roll:
és nem gondolod, h pont azért voltak ilyen vélemények, mert már olyannyira sikeresen felbaszta az agyukat, h azt szerették volna, h kezdjen a padon meccseket és gondolkodjon?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 8., szerda 10:40

Nyilván van különbség Carlonal is, ha egy Balet/Jamest hozhat be, vagy egy Jesét vagy Csicsát.
Nem illik.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. április 8., szerda 10:38

Szerintem hanyagolni kellene ezt a nem tud rotálni meg cserélni szöveget,mert nem tudhatjuk hogy mi mennt a háttérben...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 10:37

Toti írta:
realistahuni írta:Az a baj hogy hiába van eggyel több variációs lehetőség, ha Ancelotti képtelen normálisan cserélni. BL odavágón 100% hogy kezdő lenne, és ha a 80-ik percben 1-0-al megy az Atletico, Bale pedig jó szokása szerint megint egy marék szotyi lesz, akkor sem ő jönne le, hanem inkább Benzema, mert a 90 millióst játszatni kell bármi áron. Rendszeres csereként lenne ő jó variációs lehetőség, azt viszont az egója nem bírja el.
+1
ezt mondom én is, ha kroos, modric, james, isco, cé, v benzema dőlt volna ki a szezon hátralévő részére sokkal szarabb lenne a helyzet. carlo bemutatta idén, h a rotálás, a cserék nem az ő pályája. egyel kevesebb variációs lehetőség, igen, engem is bosszant, de HA már így alakult, akkor még mindig - ha lehet ilyet mondani - kedvezőbb, h a legszarabb formában játszó (és sokszor visszahúzó erős) walesi dőlt ki és nem a fent említett emberek.

én így állok ehhez az egészhez hozzá, de mégegyszer mondom, én sem örülök a sérülésének, egyáltalán nem.
Persze, hogy járhattunk volna szarabbul, de attól még így is szar lesz minden, mert nincs egy értelmes csere lehetőségünk se. Ha meg van Bale, akkor legalább Isco-t/James-t betudjuk dobni, akik tudnak változtatni a játékon.
miro írta:Én csak annyit szeretnék,hogy akik eddig "anyázták,szarozták,takarodj innen,duplaNulla,megye1szint,khediraszint,agyhalott" stb azok most ne írják hogy azért jó lenne padra :roll:
Mert Jesé, Chicharito és CO. tripla0, Khedira-1szint, agyhalottakanégyzeten meg Bale végre odakerülne ahol a helye van. A padon. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 8., szerda 10:36

Én csak annyit szeretnék,hogy akik eddig "anyázták,szarozták,takarodj innen,duplaNulla,megye1szint,khediraszint,agyhalott" stb azok most ne írják hogy azért jó lenne padra :roll:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 8., szerda 10:34

realistahuni írta:Az a baj hogy hiába van eggyel több variációs lehetőség, ha Ancelotti képtelen normálisan cserélni. BL odavágón 100% hogy kezdő lenne, és ha a 80-ik percben 1-0-al megy az Atletico, Bale pedig jó szokása szerint megint egy marék szotyi lesz, akkor sem ő jönne le, hanem inkább Benzema, mert a 90 millióst játszatni kell bármi áron. Rendszeres csereként lenne ő jó variációs lehetőség, azt viszont az egója nem bírja el.
+1
ezt mondom én is, ha kroos, modric, james, isco, cé, v benzema dőlt volna ki a szezon hátralévő részére sokkal szarabb lenne a helyzet. carlo bemutatta idén, h a rotálás, a cserék nem az ő pályája. egyel kevesebb variációs lehetőség, igen, engem is bosszant, de HA már így alakult, akkor még mindig - ha lehet ilyet mondani - kedvezőbb, h a legszarabb formában játszó (és sokszor visszahúzó erős) walesi dőlt ki és nem a fent említett emberek.

én így állok ehhez az egészhez hozzá, de mégegyszer mondom, én sem örülök a sérülésének, egyáltalán nem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 8., szerda 10:31

miro írta:
Toti írta:de hagyott ő már ki 1-2(?) hónapot idén sérülés miatt és olyan focit tolt a csapat amit máig visszasírunk. szóval, ha innen nézzük akkor még pozitívan is hozzá lehetne állni ehhez a dologhoz.
:lol: :lol: :lol:
Tudod mennyit hagyott ki? Az óriási játék,ami Bale nélkül ment,az 4db meccs volt ősszel.
Csak itt páran az idő múlásával úgy emlékeznek hogy hónapok,és a győzelmi szériából 20 meccs.. :lol:

Nem baj,rengetegen már ezt kívánták neki,most akkor tuti jó lesz így,csak a cseréket ne várja senki.
Azon a 4 meccsen is zongorázni lehetett a különbséget. A kezdőt figyelembe véve jó, hogy nincs/nem lesz Bale, viszont ahogy R24 is írta a pados játékosok teljesítményétől még így is fényévekre van, ezért szükség lenne rá a maradék 2 hónapban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: