morientes írta:Már 10 éve???Nem értitek... :D Én az elmúlt 10 évről beszéltem végig. Mert azt tartom közelmúltnak, és amúgy meg azóta nézek focit. Amúgy kiváncsi vagyook, hogy itt ki mióta Real-szurkoló, mert nem hiszem, hogy én a 20 évemmel olyan fiatalnak számítanék itt. Jaaa, hogy pont véletlen a galaktikus-korszak óta vagytok Realosok? :DNem semmi...
Irigyellek hogy ilyen fiatal vagy,de egyvalamit azért mondanék....minden csapatnál,(a maga szintjén),van egy aranykor,és van hogy éppen halványabb,de az igazi szurkoló meglátja a csapatában a pozitivumot akkir is,ha éppen nem megy a szekér,talál kedvencet a csapatban akkor is,ha épp nem nyeri szarrá magát a csapat....
Egy igazi szurkoló nem azért szurkol a kedvencének mert éppen végegveri a világot,hanem mert tud,és mer,azonosulni a klubbal,amit egyszer,valamikor,valami miatt a szivébe zárt...akkor is ha szarul megy,akkor is ha ragyogóan.
Én nekem egy ilyen örök kedvenc Guti...Nem ment jól a Realnak,de mindig vártam,hogy na...Hátha előhúz valamit a kalapból...Néha csak azért ültem le,hogy lássam,mit fog művelni. Már pedig,ha éppen úgy állt hozzá...Hát az maga tudott lenni a csoda. Diarra mondta egyszer,hogy ha a meccseken nyújtana annyit,mint edzésen,korszakos zseninek és aranylabdásvárományosnak kiáltották ki volna folyamatosan.