ő teszi jobbá CRt is
fejtsd ki kérlek.
Vagy inkább azt, hogy hol tartana ma CR, ha Benz nem születik meg? Vajon egy kis madeirai faluban koldulna száraz kenyérért?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. december 15., péntek 7:54
ő teszi jobbá CRt is
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. december 15., péntek 1:34
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 14., csütörtök 22:46
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 14., csütörtök 22:16
Vagy egy Kanemocsok írta:na hát ezaz.
ott lenne egy icardi. baszki nem kapnánk ki soha többet.
folyamatosan megnyernénk mindent.
mindent is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 14., csütörtök 22:08
Mocsok bazdmocsok írta:na hát ezaz.
ott lenne egy icardi. baszki nem kapnánk ki soha többet.
folyamatosan megnyernénk mindent.
mindent is.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. december 14., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 14., csütörtök 22:01
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. december 14., csütörtök 21:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 14., csütörtök 21:54
mondjuk ez legkevésbé sem köszönhető benzemának.KAG írta:Én is azt érzem, hogy ezen a poszton (is) javulhatna a csapat, de amíg ilyen mértékben nyerjük a kupákat igazából.....
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. december 14., csütörtök 21:54
hát nekem úgy tűnik hogy mi teljesen egyetértünk, úgyhogy ezek szerint nem neked címeztem a hozzászólásom.lestat írta:
1.Latom én. És azt is szeretem benne hogy játsza elől a focit nem pedig mullerbe tolja. Errol szol ez a jatek.
2.szarok én a gólokra. Azokat nagy rèszben eddig is meglőtte más. De az amiket szerencsétlenkedig Ziccereknél beszarás. Torres legjobb chelsea-is idejet idézi néha. Én leirtam ha nagy meccseken olyanokat villant mint az Atleti ellen én már boldog leszek.
hát nekem aztán teljesen mindegy, hogy te minek örülsz.Berti írta: Azért ez se forgassuk már ki, könyörgöm.
Az, hogy Perez hozott egy Jamest meg egy Balet, úgy hogy nem volt rájuk szűkség, az egy dolog. (Bár Bale minden szempontból jó igazolásnak tűnt, csak a fránya sérülések..whatever)
De annak én rohadtul nem fogok örülni, hogy most nem Perez, hanem az edző mondja meg mi a pálya, mikor olyan játékosokat nyomat, mint Benzema, akinek nem igazán van mit keresnie egy állandó kezdő pozicióban.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 14., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 14., csütörtök 20:30
Ha kapus nem is prioritas, a tobbire +1. Megjegyzem a center posztra csak akkor, ha Bappet betudjuk huzni. En nem vagyok benne biztos, h a tobbi jelolt jobb lenne Benzemanal.Süti írta:KAG írta:
Center-VKP-Kapus.
Itt lehetne erősíteni, én így látom.
DE leírom újra... amíg ilyen tempóba jönnek a kupák, én hiszek a kopaszban.
Én szélsők között is szétnéznék lassan.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 14., csütörtök 20:12
Teljesen egyetértek a végével, én is remélem hogy ZZ lesz még az edzőnk jó sokáig. És mivel először "nyúlhat bele" komolyabban profi edzőként a keretébe, érthető hogy nem kapkodja el. (Ez mondjuk nem is baj...) Csak félek tőle, hogy a problémás posztok egyszerre fognak kiütközni.KAG írta:
Center-VKP-Kapus.
Itt lehetne erősíteni, én így látom.
DE leírom újra... amíg ilyen tempóba jönnek a kupák, én hiszek a kopaszban.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 14., csütörtök 19:59
Süti írta:Minden tiszteletem Zidaneé, de az eddigi sikereinek az alapja a meglévő emberanyag csúcsrajáratásában rejlett. Ez nem fog így örökre működni, egyszer muszáj lesz belenyúlni a keretbe. És szerintem ez a 9-es poszton már bőven megérett.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 14., csütörtök 19:58
Ezzel csak az a baj, hogy a PSG se májusban jön, és a Barcától is most vagyunk erősen leszakadva.Galacticos írta:Sztem a clasicon donto faktor lesz es mutatja majd mindenkinek a fukkot.
Annak ellenere h lassan engem is a hideg kiraz tole, de kepes ra.
Ugyhogy en a szidasaval -ahogy cenel is- varnek majusig. Ha ez a duo beindul, akkor nincs elottunk se psg se city se barca senki..
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 14., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. december 14., csütörtök 19:52
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 14., csütörtök 19:51
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 14., csütörtök 19:48
Akkor várjuk meg, amíg nem nyerjük a kupákat?KAG írta:Én is azt érzem, hogy ezen a poszton (is) javulhatna a csapat, de amíg ilyen mértékben nyerjük a kupákat igazából.....
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 14., csütörtök 19:45
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem