2002-2010ig elvakult Real szurkoló voltam gyerekként. Most huszonévesen ez kevésbé igaz. A RM number 1. és a Real meccs az egyetlen sportesemény, amit megnézek még (a VB mellett), de CR-t, mint sportembert nagyon tisztelem és bárhová menjen szurkolok majd neki. Nyilván egy Real Juvén jövőre a Realnak szurkolnék és remélem összejön a zsinórba 5BL, mint annno DE egy esetbe nem lennék igazán csalódott ha nem jönne össze, ha CR nyerné a juvéval.wZoLee7 írta:Most akkor Real Madrid vagy CR szurkoló vagy? Engem ha elmegy pont nem fog érdekelni, hogy mit nyer, nem szeretem a Juventust, sosem szurkolnék nekik. Ő akar annyira menni, elégedjen meg az olasz győzelmekkel, már ha azokat be tudja majd húzni a Juveekissm írta: Én személy szerint szurkolok neki, sőt erre az egy évre nyerjék meg ők a BL-t, mi meg "csak" a bajnokság+kupa kombót.
off.:
Számomra egyre kevésbé szerethető az a foci, a Ramos CR Modric generáció az utolsó, akiket még nagyon csipek... "Sajnos" Ronaldo és Zizou mega 98-2006 közötti focivilág túl magasra tette fel a lécet...