VB - 2022
Re: VB - 2022
Messze nincs Vininek labdakezelési problémája. Volt, de mára abszolút nem lóg ki a többiek közül. Kicsit rá vagytok pörögve és mindenért divat elővenni. Illetve sokan készpénznek veszik amit a vak speakerek mondanak, akik folyamatosan keverik Vinit, Rodrygot és Mendyt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Annak a tempòhoz semmi köze, hogy egy átìvelt labda, vagy egy lapos passz mèterekre elpattan, mèg akkor is, amikor nem támadják le őket..nmate írta:Lehet, csak kár összehasonlítani azzal, amikor 30 éve fele ekkora tempóban folyt a meccs.reeed_ati írta: Èn 1-2 meccset leszámìtva, láttam az összeset, Mendynek ès Vininek folyamat gondjai vannak az egyszerű labdaátvètelekkel is, nem csak tegnap, nem egyszeri eset, ha az lenne nyilván meg sem emlìtem, mert simán belefèr.
Vininek egyfolytában korrigálnia kell emiatt, az extra sebessège miatt ez nèha belefèr, a többi esetben akasztja is a támadást.
Èrtem èn, hogy most már inkább atlètákat nevelnek, mint labdazsonglőröket, de azèrt a többieknèl nincsenek ilyen hiányosságok.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lehet, csak kár összehasonlítani azzal, amikor 30 éve fele ekkora tempóban folyt a meccs.reeed_ati írta: Èn 1-2 meccset leszámìtva, láttam az összeset, Mendynek ès Vininek folyamat gondjai vannak az egyszerű labdaátvètelekkel is, nem csak tegnap, nem egyszeri eset, ha az lenne nyilván meg sem emlìtem, mert simán belefèr.
Mondom ezt úgy, hogy nem bírom a modern focit és ha focihoz támad kedved, hasonló videókat veszek elő.
- reeed_ati
Èn 1-2 meccset leszámìtva, láttam az összeset, Mendynek ès Vininek folyamat gondjai vannak az egyszerű labdaátvètelekkel is, nem csak tegnap, nem egyszeri eset, ha az lenne nyilván meg sem emlìtem, mert simán belefèr.nmate írta:Nem sok Real meccset néztem, de ez azért túlzás, 30 éve teljesen mást követelt meg a foci, mint ma.reeed_ati írta: Simán lehetsz kezdő egy realban, ùgy hogy folyamat labdakezelèsi gondjaid vannak..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem sok Real meccset néztem, de ez azért túlzás, 30 éve teljesen mást követelt meg a foci, mint ma.reeed_ati írta: Simán lehetsz kezdő egy realban, ùgy hogy folyamat labdakezelèsi gondjaid vannak..
Amúgy mi fasz van az olaszokkal, ők megunták a VB-ket? Meg úgy en bloc, kevésnek tűnik nekem ez a pár európai csapat, aztán közben vannak olyan csapatok, ahol majd néznem kell nem viseli-e valaki a 15 éve kidobott Wink csukámat.
- reeed_ati
Ezek után azèrt rossz látni, hogy hová jutott a top foci, meg hogy mennyire kikoptak az ilyen arcok.hehetheoriginal írta: Ha mar vb, vannak sportigazgatók, edzok, akik technikasabbak meg fineszesebbek, mint a teljes jatekoskeret![]()
Simán lehetsz kezdő egy realban, ùgy hogy folyamat labdakezelèsi gondjaid vannak..
Vagy lehetsz a mai felhozatalban top brazil szèlső, a fent emlìtett hiányossággal + közepes alatti lövèsi kèpessèggel, mindez megfejelve a játèkintelligencia teljes hiányával..

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha mar vb, vannak sportigazgatók, edzok, akik technikasabbak meg fineszesebbek, mint a teljes jatekoskeret

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jesus, Vini, Neymar, nem hinném hogy gondot okozna nekik váltogatni a posztokat, hehe hirtelen hogy elkezdtél a mágnestáblához ragaszkodni, olyan vagy mint várhidi petya.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, bármelyik helyett Vinit raknam be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
A barcaba berobbano rafinnyaRealista24 írta:Nekem nem szomorú, hidegen hagy az egész.BlancoMark írta:
Erre en meg mondanek egy (szomoru) tenyt. Vini mentalitasu/stilusu jatekosokkal lehet cimeket nyerni manapsag, Neymarokkal nem feltetlen.
Vini dinamikája kellhet a csapatnak, kérdés van e hely neki kezdőként.
Ezért írtam, hogy ha Neymar a posztja, akkor ott nem fog kezdeni valószínű. Másik oldalon nem tudom ki van.

Vagy a retardalt bugocsiga antoan
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem nem szomorú, hidegen hagy az egész.BlancoMark írta:Erre en meg mondanek egy (szomoru) tenyt. Vini mentalitasu/stilusu jatekosokkal lehet cimeket nyerni manapsag, Neymarokkal nem feltetlen.Realista24 írta: Ha Vininek Neymar a posztja, akkor oda nem fér be kezdőként.
Én ezzel egyet tudok érteni.
Vini dinamikája kellhet a csapatnak, kérdés van e hely neki kezdőként.
Ezért írtam, hogy ha Neymar a posztja, akkor ott nem fog kezdeni valószínű. Másik oldalon nem tudom ki van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nincs harag. Én is azért írtam, hogy nem fogok Képes Sport stílusú posztok alapján történő összehasonlítást csinálni, és így összeállítani a kezdőt, 2002 az első emlékem, amikor futballmeccset láttam, VB döntő után nyírták is a hajamat Fenomén formájúra, szóval ez bennem maradt, szurkolok is nekik, mégha nem is vérszemet kapva, de szerintem helye van a kezdőben Vininek és Neymarnak is együtt, nem egymás kárára, ahogyan RaúlCF is írta. Nem mi döntjük el, meglássuk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- hehetheoriginal
meglátjuk.
az biztos, hogy a 2 kp-s 4 támadó, max a gyengebb csapatok ellen mehet, egy europai topcsapat ellen öngyilkosság.
az biztos, hogy a 2 kp-s 4 támadó, max a gyengebb csapatok ellen mehet, egy europai topcsapat ellen öngyilkosság.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Neymar már nem szélső. nem fog a szélén robotolni. kötetlenben középen elvan a támadó mögött.
- hehetheoriginal
lordgábor, ha egyetlen brazil válogatott meccset is láttál volna az elmúlt tudomisén 2 évből, akkor nem irnál ilyen dolgokat.
remélem ezzel is nagyot mondtam.
pláne amilyen formaban iden eddig neymar nyomja, hát nem a kisköcsög a legjobb játékos párisban maradjunk annyiban.
remélem ezzel is nagyot mondtam.

az mindegy itt most, mint ahogy az is, hogy a forum mit akar látni.Erre en meg mondanek egy (szomoru) tenyt. Vini mentalitasu/stilusu jatekosokkal lehet cimeket nyerni manapsag, Neymarokkal nem feltetlen.
pláne amilyen formaban iden eddig neymar nyomja, hát nem a kisköcsög a legjobb játékos párisban maradjunk annyiban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. november 7., hétfő 20:59-kor.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Erre en meg mondanek egy (szomoru) tenyt. Vini mentalitasu/stilusu jatekosokkal lehet cimeket nyerni manapsag, Neymarokkal nem feltetlen.Realista24 írta: Ha Vininek Neymar a posztja, akkor oda nem fér be kezdőként.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha Vininek Neymar a posztja, akkor oda nem fér be kezdőként.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Nagyon gyenge ez a brazil kp szerintem, a szelsovedok sem eppen elit kategoriak, raadasul tendenciozusan le vannak maradva taktikailag valamint sport technologiaban az europai csapatoktol. Es ma mar ez a kulcs, nem feltetlen 5-6 gigasztar jelenlete.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
hehetheoriginal írta: azt ertsuk meg pls, hogy vinicius nem fér be a kezdőbe, mert neymar jobb nála. még sosem volt kezdő, ha emlékeim nem csalnak, miért lenne akkor most az, amikor éles a szitu?
én értem, hogy mit szeretnétek, de se a képességei, se a formája alapján nem elég jó a kezdőhöz.

Nem fogok 13v13-at csinálni a 26 fős keretből egymással szembe állítani a játékosokat/posztokat, de úgy érzem, hogy megint nagyot szerettél volna mondani, aztán ha igazad lesz, akkor boruljon le a fórum a brazil szakértelmed előtt, ha pedig nem, akkor csönd, vagy épp semmi reakció, vegy esetleg egy VB győzelem esetén nincs közös ünneplés az itenni brazil fanokkal, mert már nincs rá lehetőség kitiltás miatt. Én eskü örülök, hogy vagy nekünk ennyi éve (2008 óta fórumozok), de amit ki kell mondani, azt ki kell mondani.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.