HozzászólásSzerző: BLaZE » 2016. december 13., kedd 11:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 13., kedd 10:41
Azt is vegyük figyelembe, hogy ennek egy célja volt, hogy övé legyen az aranycipő. Mindenhonnan vele rúgattak gólt. Nézzük kicsit a dolgok mögé is, ne csak az eredményt.Azért azt vegyük figyelembe, hogy tavasszal Suárez az utolsó 5 fordulóban közel 20 gólt lőtt, ami miatt megnyerte a Barca ligát
HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 13., kedd 10:29
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 13., kedd 10:28
Azért azt vegyük figyelembe, hogy tavasszal Suárez az utolsó 5 fordulóban közel 20 gólt lőtt, ami miatt megnyerte a Barca ligát, Messi pedig ha nem is nyert Copát, de a döntőig, elég komoly tényező volt a válogatottban, a BL-ben pedig eddig ő lőtte a legtöbbet. Értem én, hogy Ramos helyezése zavar, én se értem, hogy nem kapott pontot, de ott van Iniesta is, ő sem kapott pontot. Neymarnal valóban többet tett Bale a tavaszi kiírásban, ezt nem is vitatom, de az előbbi 2 azért nem futott rossz évet.G. V.tinho írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 13., kedd 9:59
exactlybesteve7 írta:Realista24 írta:A zsenik meg a végen kullognak.Gondolom Higura gondoltálNem kapott szavazatot: Agüero, De Bruyne, Dybala, Godin, Higuain, Iniesta, Koke, Lloris, Müller, Neuer, Sergio Ramos.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 13., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 13., kedd 9:50
Én még a Messiéket még meg is értem, talán. Mert mégiscsak kupát nyertek, meg La Liga-t. De hogy Ibra, Pogba mit keresnek ott meg Lewa, stb?G. V.tinho írta:egy nagy vicc ez az egész bóvlidíj évek óta.
hol a címek számítanak, hol nem -- ez eleve érthetetlen.
ha az adott évet - nem évadot évet - nézzük, teljesen érthetetlen, hogy Suarez, Neymar, vagy éppen Messi miért azt a helyezést foglalja el, amit..
Sohase fogom szeretni a brit focit, és Bale sem lesz soha a szívem csücske, de hogy nincs a dobogón...
a tavaszi szereplésünkben óriási szerepe van. húzóember, fontos gólokkal.
a walesi válogatottat meg egyértelműen ő húzta be az EB 3. helyre.. és ez nem ér dobogót sem Messzike meg Szuárez miatt..
Ramos pontot SEM kap...
olvasom az NSO-n az indoklást, hogy miért úgy voksolt, ahogy.. csillag péter.. szándékosan kisbetűvel.. egy fogalmatlan divatszavazó...
lehetne sorolni hosszasan.. nevetséges ez az egész..
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 13., kedd 9:44
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2016. december 13., kedd 9:39
Realista24 írta:A zsenik meg a végen kullognak.
Gondolom Higura gondoltálNem kapott szavazatot: Agüero, De Bruyne, Dybala, Godin, Higuain, Iniesta, Koke, Lloris, Müller, Neuer, Sergio Ramos.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. december 13., kedd 8:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 13., kedd 7:42
Ibra is ugyanolyan nevetséges, hogy ott van a semmi teljesítményére.R.M.C.F írta:Neymar? Mahrez? Vardy?
![]()
![]()
![]()
Max 20ban.max.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 13., kedd 6:24
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 13., kedd 6:16
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. december 13., kedd 2:14
?Es akkor most mi lesz? Az Aranylabda a legrangosabb egyeni elismeres de az ev legjobb jatekosa meg Messi lesz?ilyen hulyeseget... aztan jonnek majd a kommentek hogy a fifa ev jatekosa ketszer tobbet er, meg ott szemelyes atvetel van galaval meg allofogadassal...
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. december 13., kedd 0:56
nem hiszem, hogy sok örömöd lelnéd benne, ha pl. a 90-es évek "sötétjébe" pucolna vissza a barca..flori írta:Itt leszek én a messi korszak után is, az lesz csak az élvezet, mikor pucolnak vissza sötétbe, meg a bl selejtezős helyekre, oda, ahova valóak voltak mindig.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. december 13., kedd 0:06
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 12., hétfő 23:38
Erről elképzeltem, hogy megkapja a postai értesítőt, hogy csomagja érkezett, beslattyog a póstára és átveszi az aranylasztit.dzsi91 írta:4 aranylabda, 3 ebben a címerben.Nincsenek szavak.1 még beleférhet,aztán jöjjön egy új éra...de a 4 is bőven elèg már,nem gondoltam volna 2012ben...
Elég ócska volt így gála nélkül, oké hogy ilyen blikk szintű volt de azért jobb volt,hogy volt valami körítés meg ,hogy élőben vette át.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 12., hétfő 23:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 12., hétfő 22:40
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 12., hétfő 22:28
CR több pontot gyűjtött, mint Lionel Messi, Antoine Griezmann, Luis Suárez, Neymar és Gareth Bale összesen.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem