VB - 2022
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2022
Az nem is kérdés, csak mögötte a kp lesz a nagy kérdés a Kante, világversenyes Pogba duó nélkül. Meg egy fitt Varane is vszeg így vagy úgy de hiányozni fog.
Nem illik.
- ___Samy___
A franciaknal az a tamadosor eleg bitang lesz

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenki Messi VB gyozelmet akar, es ezt erotelejesen is kommunikaljak.
Fifa twitter oldalan is volt par erre utalo bejegyzes, a szervezok is surun beszelnek errol, stb.
A szukseges nyomas, mint egy Aranylabda szavazasnal mar megvan, es ha 50-50% lesz egy dontes valoszinusege, akkor az argetinok fele fog billenni a merleg nyelve.
Mas: Gareth Southgate has told Reece James he will NOT be part of England’s World Cup squad.
Karim Benzema is in France's squad for the WC in Qatar alongside Mbappe, Griezmann, Dembele, Nkunku, Giroud and Coman. @lequipe
Fifa twitter oldalan is volt par erre utalo bejegyzes, a szervezok is surun beszelnek errol, stb.
A szukseges nyomas, mint egy Aranylabda szavazasnal mar megvan, es ha 50-50% lesz egy dontes valoszinusege, akkor az argetinok fele fog billenni a merleg nyelve.
Mas: Gareth Southgate has told Reece James he will NOT be part of England’s World Cup squad.
Karim Benzema is in France's squad for the WC in Qatar alongside Mbappe, Griezmann, Dembele, Nkunku, Giroud and Coman. @lequipe
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elvileg, ha az első playoffot megnyerik, új rekordot is csinálnak, és látva a csoportjukat, simán össze is jöhet.
Nyerik... de onnantól csúnya világ jön a nem Messi fanoknak az interneten.
Nyerik... de onnantól csúnya világ jön a nem Messi fanoknak az interneten.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Valami 30+ meccse ki se kaptak csak szólok.Pad'em írta:És természetesen Messi lett a gólkirály 8 góllalRealista24 írta: EA Sports have predicted Argentina to win the World Cup using simmed matches on FIFA 23
This method correctly predicted the winners in 2010, 2014 and 2018.Döntő brazilok ellen.
Meglepne ha az argentínok a 4-ig is eljutnának, most ránéztem a várható keretre. Hát bitang ramaty, ennél csak jobb argentín keretek voltak az előző vbken.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
foleg, hogy lo celso is kiesik mutet miatt.
nem egy vilagklasszis, de jol mutatja a keret "minoseget", hogy o is hianyozni fog.
egyebkent a lengyel-mexiko duo nem lesz konnyu a csoportban, bar tovabbjutast varok, de boven benne van, hogy nem elsokent, viszont akkor jonnek velhetoen a franciak.
en pont, hogy ronaldotol varok jobb vb-t.
neki is az utolso vb-je, mert ha meg nem is vonulna vissza 4 ev mulva, mar biztos nem fog beferni.
nagyon jo kis csapat allt ossze korulotte, dias, cancelo, neves, bernardo, vitinha, bruno fernandes, leao, felix..o pedig finoman szolva sincs felholtra jatszatva iden, siman lehet a karacsonyfadisz.
szerintem erosek lesznek es 4 koze varom oket.
ha az edzo nem rontja el, o a rizikofaktor.
nem egy vilagklasszis, de jol mutatja a keret "minoseget", hogy o is hianyozni fog.
egyebkent a lengyel-mexiko duo nem lesz konnyu a csoportban, bar tovabbjutast varok, de boven benne van, hogy nem elsokent, viszont akkor jonnek velhetoen a franciak.
en pont, hogy ronaldotol varok jobb vb-t.
neki is az utolso vb-je, mert ha meg nem is vonulna vissza 4 ev mulva, mar biztos nem fog beferni.
nagyon jo kis csapat allt ossze korulotte, dias, cancelo, neves, bernardo, vitinha, bruno fernandes, leao, felix..o pedig finoman szolva sincs felholtra jatszatva iden, siman lehet a karacsonyfadisz.
szerintem erosek lesznek es 4 koze varom oket.
ha az edzo nem rontja el, o a rizikofaktor.
- Pad'em
És természetesen Messi lett a gólkirály 8 góllalRealista24 írta: EA Sports have predicted Argentina to win the World Cup using simmed matches on FIFA 23
This method correctly predicted the winners in 2010, 2014 and 2018.

Meglepne ha az argentínok a 4-ig is eljutnának, most ránéztem a várható keretre. Hát bitang ramaty, ennél csak jobb argentín keretek voltak az előző vbken.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azon kívül, hogy a propaganda már beindult a kicsi leo vb címéért én paul a polipon kívül semmilyen jóslatra nem emlékszek ami bejött volna. Aki azért minimálisan követi a footballt az emlékszik sztem 1-2 ilyen bevált jóslatra.Realista24 írta: EA Sports have predicted Argentina to win the World Cup using simmed matches on FIFA 23
De adom az ea sportsot minden idők legmocskosabb vbjére számítok körítés és játékvezetés szempontjából is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Realista24 írta: EA Sports have predicted Argentina to win the World Cup using simmed matches on FIFA 23
Minden sorozat egyszer megszakad.
Idén a horvátok nyerik ( remélem).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
EA Sports have predicted Argentina to win the World Cup using simmed matches on FIFA 23
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ex FIFA President Sepp Blatter: "The election of Qatar for the World Cup was a mistake and I assume my responsibility as FIFA president at that time.”
De azert azota is jol el belole gondolom.
De azert azota is jol el belole gondolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt mar ev elejen leirtuk parszor, hogy ez lesz. Ezt valtotta ki a remek viselkedesevel, sajnos varhato volt.kiserik írta:Mondjuk én még olyat nem nagyon láttam, hogy az ellen edzője a vonal mellől ordítva utasítja a játékosait, hogy rúgják le, amit meg is tesznek a bíró meg nevet rajta. Kicsit úgy néz ki, hogy Vinit (a legveszélyesebb játékosunkat) szabadon lehet aprítani, a bírók le se szarják. Ott meg aztán lehetsz te akárki fejben meg testben.hehetheoriginal írta: nem ujkeletu dolgok ezek, az elmult evtizedekben mindig volt ra pelda.
a kerdes, hogy vki mekkora jatekos valojaban es mi van a fejeben, hogy kezeli a szitut.
lehet megmutatni a pályán, aztan puszit küldeni a drukkereknek, miután zsebben a 3 pont es le vannak focizva.
barki tud ciganykodni, de elsosorban futballmeccsert gyultunk itt ossze, ezert kapja a fizeteset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
ritka gusztustalan volt amit leműveltek a rayo játékosok, de sajnos ettől féltem picit vini kapcsán: ha sokat pofázol/flegmázol a meccseken elöbb-utóbb a sporik megjegyeznek. + a rayo edzője is jól tudta vinivel hergelni a sajátjait.kiserik írta:
Mondjuk én még olyat nem nagyon láttam, hogy az ellen edzője a vonal mellől ordítva utasítja a játékosait, hogy rúgják le, amit meg is tesznek a bíró meg nevet rajta. Kicsit úgy néz ki, hogy Vinit (a legveszélyesebb játékosunkat) szabadon lehet aprítani, a bírók le se szarják. Ott meg aztán lehetsz te akárki fejben meg testben.
Neymarral megesett pár alkalommal ugyanez, addig pofázott,fetrengett a füvön hogy legszivesebben a bíró is felrúgta volna már.
Ezért kellene egy hangyafasznyival több alázat, és nem azzal kezdeni az első 15 percet hogy a legkisebb kontaktra is ugat a bírónak. Tegnap már Ancelotti is nyugtatta,érezte az öreg hogy ebből piros lehet, más kérdés hogy tv-n keresztül úgy jött le Vinit az sem érdekli túlzottan ha az edzője beszél hozzá. Bízom benne hogy kinövi ezt, van még remény lévén hogy mindig csak "gyerek".
Mondjuk én még olyat nem nagyon láttam, hogy az ellen edzője a vonal mellől ordítva utasítja a játékosait, hogy rúgják le, amit meg is tesznek a bíró meg nevet rajta. Kicsit úgy néz ki, hogy Vinit (a legveszélyesebb játékosunkat) szabadon lehet aprítani, a bírók le se szarják. Ott meg aztán lehetsz te akárki fejben meg testben.hehetheoriginal írta: nem ujkeletu dolgok ezek, az elmult evtizedekben mindig volt ra pelda.
a kerdes, hogy vki mekkora jatekos valojaban es mi van a fejeben, hogy kezeli a szitut.
lehet megmutatni a pályán, aztan puszit küldeni a drukkereknek, miután zsebben a 3 pont es le vannak focizva.
barki tud ciganykodni, de elsosorban futballmeccsert gyultunk itt ossze, ezert kapja a fizeteset.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Pad'em
Ja értem, ő ilyen kötelező elem mint Griezmann a franciknál. Richarlison atyaég. Neymar meg inkább kötetlenül mozog már mindenfelé, nem igazán Vini posztja, szóval azért sok pénzben ne fogadj rá, hogy nem lesz kezdő kedvenc kurafid. Direkt megnéztem elmúlt 10 brazil meccsen 6-szor kezdő volt, ezek közül még 4 vb selejtező volt nem is friendly, köztük Argentína ellen is pl.hehetheoriginal írta:most erre mit lehet irni már megint a szellemi kepessegeid jellemzese nélkül?@hehe, ebben a Raphinhában nem tudom mit látsz, hogy ő legyen a kezdő.![]()
![]()
elmondtam többször, hogy mindegy, hogy te vagy en vagy barki mit akar látni, attól még a jobboson rafinnya vagy ricsárliszon lesz a kezdő.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most erre mit lehet irni már megint a szellemi kepessegeid jellemzese nélkül?@hehe, ebben a Raphinhában nem tudom mit látsz, hogy ő legyen a kezdő.

elmondtam többször, hogy mindegy, hogy te vagy en vagy barki mit akar látni, attól még a jobboson rafinnya vagy ricsárliszon lesz a kezdő.
egyik se fér be.Oké, hogy rühelled Vinit meg Rodrygót de mindkettővel előrébb van a válogatott.
gondolom pillanatnyi edzesforma alapjan lesz majd összerakva a kezdő a csoportmeccsekre, aztan szépen lassan alakul, hogy kire lehet szamitani, es ki a konstans balfasz.
de rodrygo súlytalan, mint mindig, viniciusnal meg van jobb a posztján, ilyen egyszerű.
thereisonly1ronaldo
Biztos a szép fogsorát.Pad'em írta:@hehe, ebben a Raphinhában nem tudom mit látsz

- Pad'em
Ilyen meccsekről hiányzik Casemiro nagyon, ő úgy alábaszott volna pár ciganynak tegnap mint a ház, aztán talán a bírónak is leesett volna időben, hogy meg kell fogni a meccset. A sok kapott gólban is benne van a hiánya, ő általában ott volt a vedők előtt fixen, sokszor védővonalban. Csucsu mást játszik, mi meg nem alkalmazkodtunk ahhoz, hogy ő nem Case. Plusz Alaba és Mendy is jócskán visszaesett tavalyhoz képest, de ez off.
@hehe, ebben a Raphinhában nem tudom mit látsz, hogy ő legyen a kezdő. A gólbaszó Lewa mellett osztott 1 db gólpasszt ősszel, gólt se lő, már a Barca kezdőből is kiszorult. Oké, hogy rühelled Vinit meg Rodrygót de mindkettővel előrébb van a válogatott.
@hehe, ebben a Raphinhában nem tudom mit látsz, hogy ő legyen a kezdő. A gólbaszó Lewa mellett osztott 1 db gólpasszt ősszel, gólt se lő, már a Barca kezdőből is kiszorult. Oké, hogy rühelled Vinit meg Rodrygót de mindkettővel előrébb van a válogatott.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem ujkeletu dolgok ezek, az elmult evtizedekben mindig volt ra pelda.
thereisonly1ronaldo
Majd most megint mindenki szapulni fogja.Itt hozzáteszem nekem sem tetszik amit csinál ez a celebeskedés ez kurvára irritál.Nála valami elment fejben amikor kikezdték a táncolása miatt.Azóta lejtmenetben van.De például tegnap is miket kapott?Az a kétkezes ütés az mi volt?Vagy amikor kétkézzel kibaszták a pályáról?
Ami a legszomorúbb és erről már írtam a bajnoskág topicjában,hogy már a csapatok konkrétan úgy jönnek ki a pályára hogy őt darabokra rúgjak ütik mert úgy sem csinálnak semmit a bírók.Konkréatn őt szabadon lehet rúgni verni a pályán.
Nagyon nagy gáz kezd lenni Spanyolországban és ha ezt hagyni fogja a Spanyol szövetség akkor a liga szinvonala hamarosan nagyon alacsonyan lesz.
Idén ez nagyon látványos.
Ami a legszomorúbb és erről már írtam a bajnoskág topicjában,hogy már a csapatok konkrétan úgy jönnek ki a pályára hogy őt darabokra rúgjak ütik mert úgy sem csinálnak semmit a bírók.Konkréatn őt szabadon lehet rúgni verni a pályán.
Nagyon nagy gáz kezd lenni Spanyolországban és ha ezt hagyni fogja a Spanyol szövetség akkor a liga szinvonala hamarosan nagyon alacsonyan lesz.
Idén ez nagyon látványos.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”