Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 17., csütörtök 15:39

Realista24 írta:A bajnoki tartalékolást még talán meg is érteném, mert ott nem csak rajtatok múlik, de egy bl-ben vagy egy döntőben ilyen látványosan csinálni a semmit? Sétálni egész meccsen? Ez nem pihentetés, ez sztrájk a javából.
Az is lehet, én igazából már nem tudom, mi ez az egész. :(

És ami még érdekes lehet, hogy ha esetleg valahogy megnyeri a vébét az argentinokkal, akkor zsebben lesz kb. az egyetlen olyan trófea, amit addig még nem sikerült megszereznie... Ezek után mi fogja még motiválni? (Igaz, nem látok sok esélyt arra, hogy behúzzák Agüeróék, de azért érdekes belegondolni.)

Más: Barcelona goalkeeper Jose Manuel Pinto (38) has decided to leave the club this summer. He already told some teammates about it. [sport]
Ha igaz, és tényleg távozik, akkor baromira hiányozni fog, nem játékosként, hanem emberként. :D :'(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 15:28

Messi... Talán Csabi másolt be pár napja egy olyat, hogy az argentin már most a vébére fókuszál, és csak a brazíliai torna után fog ismét 100%-ot adni klubszinten is. Ez elsőre baromságnak tűnhet, legalábbis nekem annak tűnt, de jobban belegondolva lehet benne igazság, gondolom ezt többek között a tegnapi meccs alapján is. Ez pedig azért elég gáz szerintem... Na mindegy, majd a vébé után, a következő szezon kezdetén meglátjuk, mennyire voltak igazak ezek a hírek. Addig is Messit én hazaküldeném Argentínába, hadd pihenje ki magát (na nem mintha olyan sokat futott volna az utóbbi időszakban :lol: ), koncentráljon a vébére. A bajnokság már úgyis elúszott, és talán a csapatnak is jót tesz, ha nem egy motiválatlan Messi sétálgat ott középen a meccs nagy részében, hanem egy motivált Neymar, aki ráadásul nem is sétálgat, hanem fut. Sokat. (Mondjuk erre nulla az esély, úgyis Messi fog kezdeni a Bilbao ellen is hétvégén, de azért jó volt eljátszani a gondolattal.
A bajnoki tartalékolást még talán meg is érteném, mert ott nem csak rajtatok múlik, de egy bl-ben vagy egy döntőben ilyen látványosan csinálni a semmit? Sétálni egész meccsen? Ez nem pihentetés, ez sztrájk a javából.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 17., csütörtök 15:24

Na, akkor írnék pár sort ( :lol: ) a dolgokról én is, nem olvastam végig minden topikot (még), úgyhogy lehet, hogy olyanokat is le fogok írni, amit már megfogalmaztak előttem is.

A tavaszi bajnoki után megint bekezdtetek, mi megint nem találtuk a játékunkat, nem tudtuk igazán birtokolni a labdát, és a presszing sem ment annyira. Aztán ott is volt a gól, Alves barom módon labdát veszített, a kontrát pedig szépen végigvitték Benzemáék, azért látszik, hogy a Mourinho-korszakból megmaradtak bizonyos elemek a csapat játékában. Valahogy felálltunk a padlóról, mentünk előre, és elég tetszetős módon passzolgattunk néha, könnyedén hoztuk ki a labdát több ember közül is, de legelöl, amikor egy kulcspassz vagy egy jó lövés kellett volna, legtöbbször elfogyott a tudomány. Alba és Iniesta próbálgatott a bal oldalon kevergetni, Neymar is igyekezett, inkább kevesebb, mint több sikerrel, a többiek nem sokat tettek hozzá a támadásokhoz, Messinek iszonyatosan gyenge 45 perce volt, Alvesnek és Fabregasnak szintúgy.

Aztán a második félidőben - ismét a tavaszi klasszikushoz hasonlóan - igencsak feljavultunk, gördülékenyebben ment a játék, gyorsabban építgettük a támadásokat, Pedro érkezésével pedig sokkal lendületesebbek lettünk, így még Alves balfalloszkodásait is könnyebben bírtuk el. Jött is Bartra gólja... Hatalmas volt. :salute: Ha valaki azt mondja a meccs előtt, hogy az egyetlen gólunkat szöglet után fogjuk szerezni, ráadásul egy fejesből, azt valószínűleg körberöhögöm... De Bartra nagyon szépen csinálta.

A gól után valamiért azt éreztem, hogy be fogjuk húzni, annak ellenére, hogy még mindig jóval gyengébben játszottunk, mint amire képesek le(he)ttünk volna. Messi aktívabb volt már, többször lépett vissza labdáért, Iniesta ugyan nem volt olyan zseniális, mint legtöbb mérkőzésén, de azért csinált szép dolgokat most is, és ezúttal Xavi sem lassította annyira a játékot. De természetesen elkövettük azt a hibát, hogy túlságosan kinyíltunk, a szélsőhátvédek gátlástalanul mentek előre, túl nagy teret engedtünk nektek, úgyhogy kb. a 75-76. perctől kezdve már folyamatosan azért imádkoztam, hogy nehogy bekapjunk egy gólt egy ellentámadásból... És persze, hogy bekaptunk, nem is akármilyet, Bale sajnos gyönyörűen csinálta, illetve Pinto is benne volt egy kicsit a gólban.

És aztán a kapufa... :( Pár centin múlott az egyenlítés, mondjuk aztán érdekes lett volna a hosszabbítás, mert ekkor már nálunk kis túlzással csak támadó középpályások és csatárok játszottak, nálatok pedig csak védekező középpályások és védők. :D

Összességében mégis azt mondom, hogy így volt az igazságos, nem érdemeltük meg a döntetlent. Ti sem játszottatok jól, de mi még gyengébbek voltunk, főleg az első játékrészben.

Érdekes volt, hogy Ronaldo hiányában mintha könnyebben tartotta volna meg a Real a labdát, helyenként kifejezetten szép passzjátékot, könnyed labdakihozatalokat láthattunk tőlük. Di Maríát emelném ki, a gólja mellett megint eszméletlen mennyiségűt robotolt, illetve Iscót, aki többnyire kerülte a felesleges cselezgetéseket, és hihetetlen alázattal játszott, ő is sokat tett hozzá a védekezéshez, most nézem, hogy kilenc sikeres szerelése volt, ami messze a legtöbb a mezőnyben. Benzema megint kihagyott pár helyzetet, de játékban egészen kiemelkedőt nyújtott szerintem. Bale pedig sokszor választott ugyan rossz megoldást, ám a gólja magáért beszél.

Ami minket illet, Jordi Albáról tudok pozitívan nyilatkozni, az első félidőben befutotta az egész pályát, és benne égett az a tűz, ami a többiekből szinte kivétel nélkül hiányzott. Sajnálatos, hogy pont őt kellett lecserélni sérülés miatt... Bartra játéka is tetszett, az a fejes ragyogó volt, Bale góljáért pedig nem őt hibáztatnám elsősorban. Ezek mellett sok labdát szerzett és viszonylag magabiztosan tette a dolgát.

Viszont Alves... Katasztrófa. Az ő hülye labdavesztése után kaptuk az első gólt, a másodiknál természetesen fent ragadt valahol a Madrid tizenhatosának a környékén, rengeteg homály beadása volt, és úgy en bloc eszetlenül játszott. Az a parádé a végén Modriccsal meg feltette a pontot az i-re. Lehet, hogy az ő ideje már lejárt itt.

Neymarnak sem ment most annyira, próbálkozott, ahogy szokott, küzdött, hajtott, de a szokásosnál nagyobb gyakorisággal hozott rossz döntést. Fabregas egy-két szép megmozdulástól eltekintve nulla volt, Messi sajnos szintén.

Két dolog miatt fáj különösen ez a vereség.. Egyrészt azért, mert a Real korántsem játszott olyan jól, verhetőek lettek volna, ha nagyobb alázattal, motivációval, koncentrációval lépünk pályára, és Messi sem csak a legnemesebbik szervét vakargatja sok-sok percen keresztül. A másik pedig az, hogy így minden bizonnyal nem tudjuk trófeával búcsúztatni Puyolt, ez pedig valahol elég nagy szégyen a csapatra nézve. Pedig milyen szép is lett volna, ha a Kapitány élete utolsó Clásicóján magasba emelhette volna a kupát... :'(

Összefoglalva, mindkét csapat gyengén játszott, a Real volt a kevésbé gyengébb, és ők akartak jobban, úgyhogy szerintem abszolút megérdemelték ezt a sikert.

Azonban van valami, ami miatt annyira mégsem sajnálom, hogy kikaptunk: így valószínűleg trófea nélküli szezon lesz ebből, így pedig reményeim szerint nagyobb valószínűséggel jönnek rá a fejesek ott Barcelonában, hogy itt bizony problémák vannak, amiket nem magunk előtt kell tologatni, hanem meg kell oldani. Ha megnyertük volna a kupát, akkor lehetett volna azzal takarózni, hogy "hát, azért nem olyan vészes a helyzet, a kupát megnyertük, legyőztük a Realt háromszor is az idényben". Így nincs mentség.

El lehet gondolkodni azon, hogy mi legyen a vezetőség sorsa, maradjon-e Tata az edző vagy sem, és hogyan, milyen mértékben alakítsunk a játékoskereten (már ha erre lesz lehetőségünk ezen a nyáron :lol: ), a taktikai és strukturális elemeken, az alapvető felfogáson. Én személy szerint nem tartanám elítélendőnek egy középcsatár igazolását, akár elsődleges taktikai elemként (Messi jobb szélre való kitolásával), akár másodlagosként (vagyis beküldjük, ha ég a ház). Így legalább nem lenne tökéletesen értelmetlen, hogy egy nagyobb csapat ellen rendszeresen egy Alves-beadással ér véget a támadásunk.

Messi... Talán Csabi másolt be pár napja egy olyat, hogy az argentin már most a vébére fókuszál, és csak a brazíliai torna után fog ismét 100%-ot adni klubszinten is. Ez elsőre baromságnak tűnhet, legalábbis nekem annak tűnt, de jobban belegondolva lehet benne igazság, gondolom ezt többek között a tegnapi meccs alapján is. Ez pedig azért elég gáz szerintem... Na mindegy, majd a vébé után, a következő szezon kezdetén meglátjuk, mennyire voltak igazak ezek a hírek. Addig is Messit én hazaküldeném Argentínába, hadd pihenje ki magát (na nem mintha olyan sokat futott volna az utóbbi időszakban :lol: ), koncentráljon a vébére. A bajnokság már úgyis elúszott, és talán a csapatnak is jót tesz, ha nem egy motiválatlan Messi sétálgat ott középen a meccs nagy részében, hanem egy motivált Neymar, aki ráadásul nem is sétálgat, hanem fut. Sokat. (Mondjuk erre nulla az esély, úgyis Messi fog kezdeni a Bilbao ellen is hétvégén, de azért jó volt eljátszani a gondolattal.

Látom, megy a hőzöngés Alves és Neymar falloszkodásai miatt, teszem hozzá, teljesen jogosan, néha már én szégyellem magam helyettük, az volt a legszánalmasabb, amit Dani rendezett a végén, amikor hozzávágta a labdát Modrichoz. Igaz, Ramosszal is mókáztak egyet, egyikük sem hazudtolta meg önmagát. :roll:
De szerintem ne ezzel foglalkozzatok, Alvesék ilyenek, nem fognak megváltozni sohasem sajnos, legalábbis nem túl valószínű. Inkább örüljetek a győzelemnek.

Bocs az újabb kisregényért, köszönöm annak, aki elolvasta.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 17., csütörtök 14:41

kis fehérgyerek is pörgöttforgottfetrengett a földön, amikor pepe megállt előtte.
nevetséges volt, jól ki is kacagtam :lol:
Jó igazad van, helyesbítek; ő legkevésbé visszatetsző a sok irritáló közt! :mrgreen:
mind a két csapat megéri a pénzét. a lényeg nyertünk 2-1-re
Ez is tény és vitathatatlanul igaz! :smile:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 17., csütörtök 14:38

Megmondom őszintén, hogy a sok megaláztatást amit kaptunk a Barcától az elmúlt években, főleg mikor csúcson voltak azt nehéz volt sokszor lenyelni.

Valahogy a Ronaldinhos korszakban még igazán tisztelni is tudtam a csapatot.
DE!
Azt amit a Piké,Buszkec, Alves, Xavi,VV nyilatkozataikkal és a pályán mutattott megnyilvánulásaikkal kiváltottak, az olyan minimálisra csökkentette bennem a tiszteletet, hogy arra nincs szó!
Ezt az egészet még megfejelte Neymar.
Én elismerem a tudását - meg azt is, hogy rendesen túl van hypeolva - de az, amit ez a királykisasszony a pályán leművel, az egyszerűen szánalmas és botrányos. Teljesen nyugodt állapotban is kijelenthetem, hogy ezt az embert :sziv: -ből gyűlölöm. Az ilyen :cens: miatt van, hogy itt tart a foci megítélése, hogy női sportra degradálják más sportágakhoz képest. Neymar a színészkedés koronázatlan királya. Nincs és talán nem is volt focista, aki ennyit esett volna. Az meg egyszerűen Neymar (értsd: szánalmas) szintű magyarázat, hogy azért teszi, mert sok a fault ellene és ne hogy lesérüljön....

Egyszerűen, ahogy a videóbíró bevezetése, úgy a színészkedés súlyos büntetését is be kéne vezetni. Addig míg ezt nem teszik meg, addig Neymar és a hasonszőrű játékosok úgy fogják dobálni magukat, mint amikor a nyolcadikos iskolás leb_sz egyet a 7 éves kisöccsének, mert elvette a nagypapától nyúlt 1986os Playboy-át...

Az egyenesen megbotránkoztat, hogy valaki azért kap lapot, vagy több meccses eltiltást, mert valaki éppen a futballpálya helyett színpadon érzi magát, valami próbababának képzelve, akit T1000es terminátorok rugdalnak......

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 17., csütörtök 14:33

Az az igazság, hogy Puyol távozásával egyetlen egy nagyon szerethető/tisztelhető arc marad csupán abban a csapatban Iniesta személyében, aztán csókolom ... :-*
kis fehérgyerek is pörgöttforgottfetrengett a földön, amikor pepe megállt előtte.
nevetséges volt, jól ki is kacagtam :lol:
Kép
Kép
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 17., csütörtök 14:28

Nem hiába emeltem ki őket tegnap -->
Alves, Bartra, Neymar, Mascherano azért ma is ízelítőt adott abból, amiért sokan nem kedveljük az ellenfelet ... :vivo:
Az az igazság, hogy Puyol távozásával egyetlen egy nagyon szerethető/tisztelhető arc marad csupán abban a csapatban Iniesta személyében, aztán csókolom ... :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 17., csütörtök 14:24

Ha fordítva történt ""volna"", ugyan ez lett volna a szitu.
ramos utána rúgott azt hiszem alvesnek...
mind a két csapat megéri a pénzét. a lényeg nyertünk 2-1-re

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 17., csütörtök 14:12

rm222 írta: sietni akart!!!
sietni akart, mert azt hitte ők dobnak, aztán mikor rájött ,hogy a Real jön odatette fejesre a labdát Modricnak.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 17., csütörtök 13:53

rm222 írta: sietni akart!!!
Ja aztán amikor a másik félnél azt nem hagyják, hogy ő döntse el mikor dobjanak egyértelmű az a megoldás, hogy fejbe kell dobni a másikat. Hát persze. :shutup:

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 17., csütörtök 13:46

L.Miki írta:
rm222 írta:volt de modric meglökte nem tudom mi lett volna fordítva 2-1 barca vezetésnél ha pepet arrébb lökik mikor ő a labdához meggy
Egyáltalán minek ment a labdához Alves, mikor egyértelmű, hogy róluk ment ki a laszti ÉS NEM NEKIK KELLETT DOBNI???
sietni akart!!!

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 17., csütörtök 13:42

rm222 írta:volt de modric meglökte nem tudom mi lett volna fordítva 2-1 barca vezetésnél ha pepet arrébb lökik mikor ő a labdához meggy
Egyáltalán minek ment a labdához Alves, mikor egyértelmű, hogy róluk ment ki a laszti ÉS NEM NEKIK KELLETT DOBNI???

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 17., csütörtök 13:38

volt de modric meglökte nem tudom mi lett volna fordítva 2-1 barca vezetésnél ha pepet arrébb lökik mikor ő a labdához meggy :roll: :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 17., csütörtök 13:34

Ez volt már? Suttyó Alves
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2014. április 17., csütörtök 12:55

szerintem amúgy Neymar a mi taktikánkba sokkal inkább illeszkedne mint a Barcas tiki-takaba...az sztem megöli a lendületét...a legnagyobb a coentraos esetnel volt, a két IQ-fighter betalálta egymást:D

Ettől függetlenül, egy Classicotól én többet várok...mindkét csapattól és persze Real győzelemmel:D

.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 17., csütörtök 12:51

L.Miki írta:Sosem tetszett a viselkedése Neymarnak, de mióta a Barcába költözött pláne, hogy nem tetszik és olyan un-szimpátiát váltott ki nálam a viselkedésével a gyökkettő agyával
De hogy néz ki az a gyerek, sírsz :lol: :lol: :lol:

Amugy a spanyol tv-n (TVE) meccs közben lehetett szavazni a meccs emberére, az első gólunk után elkezdtek az emberek Pintora szavazni, 75%-on volt, és akkor a TVE kivette a lehetséges jelöltek közül :lol: :ike: :D
sírok vaze

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 17., csütörtök 12:00

Remy írta:Neymar... húú mennyire örülök, hogy nem itt tolja, mert az ilyen viselkedéstől hányingert kapok. Így is ideges szoktam lenni, amikor valamelyik játékosunk idióta dolgokat művel. Ott volt például Ramos is, amikor Neymar csinált valamit, aztán Ramos visszarúgott neki... miért? Annyira felesleges. Egy mosoly kellett volna, majd elmondja neki, hogy "figyi, nézz már az eredményjelzőre! na szevasz..." a bíró úgyis megoldja, ha van valami, de ne adjon esélyt arra, hogy őt is leküldje a pályáról.
Sosem tetszett a viselkedése Neymarnak, de mióta a Barcába költözött pláne, hogy nem tetszik és olyan un-szimpátiát váltott ki nálam a viselkedésével a gyökkettő agyával meg azzal, hogy Alves 2.0 a gyerek, hogy egyszerűen már sajnálom szegényt. :D
Én is örülök, hogy végül nem ide jött, nem bejövős a tag. Így is van nálunk elég agyament fickó, csak hogy róluk ne is beszéljek. Annyi elég is.
Arról az esetről meg azért nem volt szép tőle egy segítség nyújtó kezet elutasítani. Ramos meg tudjuk milyen, ,,nehogymá' ő maradjon alul" elven odarúgunk még. :lol:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 17., csütörtök 11:24

És a barcának fogok drukkolni...ha újra kikapnak, akkor már nekik olymindegy az egész, akkor aztán nehezen várhatjuk, hogy legalább egy döntetlent összehozzanak az Atletico ellen
Valahogy így. Én is a Barcának fogok drukkolni (úristen mi van velem? :mrgreen: ). Versenyben kell maradniuk a bajnoki címért, az utolsó fordulóig, hogy ne legyen tét nélküli az utolsó meccs. Amilyen gyenge ez a Barca, nem nézem ki belőlük, hogy motiválatlanul, tét nélkül akár egy x-et is összehozzanak a rendkívül felajzott matrac ellen.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 17., csütörtök 10:57

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy Alba megsérült és hétvégén Barca - Bilbao...
Bízom a Bilbaoban, hogy a hétvégén el akarják döntetni a selejtezős hely sorsát (Sevilla nagyon jön). Most egy kis odafigyeléssel akár győzhetnek is, mert nagyon padlón van a barca.
És a barcának fogok drukkolni...ha újra kikapnak, akkor már nekik olymindegy az egész, akkor aztán nehezen várhatjuk, hogy legalább egy döntetlent összehozzanak az Atletico ellen. A matracosok meg nem valószínű, hogy két meccsen nem nyernek a következő négyből, szóval marad a barca meg az, hogy vagy a Valencia(a legvalószínűbb) vagy esetleg a levante ellen buknak.

Nyilván ha kikap a barca, akkor már biztos nem lesz bajnok, ami persze nem rossz dolog, de engem jobban érdekel, hogy nekünk legyen meg az esélyünk a címre.

Egyébként én nem látom, hogy olyan óriási bajban lenne a barcelona. Ha nem tudnak igazolni, akkor persze rácsesztek, de 2-3 igazolás kell nekik is csak ahhoz, hogy magukra találjanak. jóideje nem szereztek normális középső védőt, legalább egy nagyon komolyat le kéne akasztinuk, de akár kettőt is. Egy jobb oldali védő sem értana, Alvesben ennyi volt, elmehet pénzt keresni valami pénzes csapathoz. Meg egy középpályás kell nekik, és ennyi. Meg perszeegy edző, aki nem erölteti Fabregast...Meg persz egy új kapus.
Persze a legnagyobb kérdés, hogy Messi visszatér-e korábbi önmagához, vagy legalább megközeliti-e, talál-e újra motivációt, nekiáll-e újra futni.
Neymarnek nem rossz bemutatkozó év ez, ne felejtsük, hogy egy bohócligából jött, ahol taktika meg a védekezés szervezettsége komolytalan, lesz ő ennél sokkal jobb, de főleg hatékonyabb, mert nagyon sok ziccert kihagy.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 17., csütörtök 10:46

Szerintem a meccs legundorítóbb jelenete az volt,mikor Ramos felakarta segíteni Alvest azmeg elütötte a kezét..hát a :cens: :cens: :cens: ... mennyei megyeibe úgy taposnak meg egy ilyen után,hogy örülsz,ha feltudsz kelni.. :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: