VB - 2014
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Suarez-t nem szabad ide leigazolni, csak a baj lenne vele.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, most két kérdés, illetve csak egy, mert Suarezzel kapcsolatban inkább nem kérdezem meg, hogy normális-e, a válasz egyértelmű. Most néztem vissza, ez beteg
A másik, az olaszok miért úgy játszottak vajon, mint akik csoportelsők és tét nélkül nyomják?

A másik, az olaszok miért úgy játszottak vajon, mint akik csoportelsők és tét nélkül nyomják?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Érthetetlen. Remélem 1-2 éven belül megunja a Barcát és Messit, aztán Perez csinál egy Figo 2.0 transzfert.Mi ez a Neymar utálat? Mindenkinek fáj, hogy benne van abban az öt emberben, aki focira hasonlót mutat a vb-n? Bezzeg, ha nálunk játszana...

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Szimplán Hannibal Lecter fia!Gascoigne írta:
Azért nem csak a vámpírok harapdálnak.
Háromból kétszer a nyaki ütőérre ment ---> vámpír
Szőrös fej, busa szemöldök ---> vérfarkas
Kommunikáció, szép kifejező tekintet ---> zombi
Egy szavazást talán megérne.

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nem is mondtam, h nincs latin amerikai dominancia. csak pl. a spanyol valogatottbol is lehett volna egy utokepessebb egysegesebb csapat, ahogy az olaszokbol, portugalokbol es a angolokbol is. akkor mar nem beszelnenk errol. amig a latin amerikai csapataknal minden jo formaban levo jatekos, a legjobb jatekosaik v a fiatal remenysegeik a kezdoben de lagalabb a keretben bent van addig az europaiknal ez nem mondhato el.tucsoki írta: Mexikó brutális amit produkál ezen a VB-n, bármelyik európai csapat megirigyelhetné. Kolumbiát sem szabad leírni, látva a meccseiket, jók, kérdés, mire mennek egy komolyabb ellenfél ellen.
Mi zajlik ezen a VB-n, ha nem latin amerikai dominancia?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Azért nem csak a vámpírok harapdálnak.kiserik írta:Suarez egy agyhalott, vagy skizofrén, aki tényleg azt hiszi magáról, hogy vámpír
Háromból kétszer a nyaki ütőérre ment ---> vámpír
Szőrös fej, busa szemöldök ---> vérfarkas
Kommunikáció, szép kifejező tekintet ---> zombi
Egy szavazást talán megérne.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én aztán rühellem Neymart meg a brazilokat, de ha őket nem lehet dícsérni, akkor a franciákat miért? Azért mert legyőzek egy Hondurast és egy Svájcot? Egyelőre még nem tart ott a vb sztem, hogy igazán lássuk az erőviszonyokat. Neymar meg vagy így, vagy úgy, de vert 4-et. Karim is tarthatna 6-nál ha picit szerencsésebb. Aztán majd meglátjuk az egyenes kieséses rendszerben mi lesz...Kerlon írta: Latin focit meg senkitől se láthatunk, Neymar segge már vérzik a sok nyalástól, aztán egy gyenge horvátoknak meg egy lelketlen Kamerunnak vert 4-et. Igazából egyedül a franciák játékának lehet tapsikolni, de szerencsére a legtöbb meccs sem unalmas, mert minden csapat hajt és gólra törően játszik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
de ez nem így lett.Azok akik kizuktak olaszok, angolok, spanyolok v portugalok(?) egy fiatalabb csapattal, jobb valogatasi szisztemaval, jobb edzovel sokkal tobbet elerhettek volna ebben biztos vagyok. Most nem beszelnenk Latin amerikai dominanciarol.
Uruguay pocsék eddig a VB-n, de legalább vannak próbálkozások.
És ez már döntő.
egyszerűen az európai csapatok mintha alibizni, meg x-re játszani jöttek volna el erre a VB-re.
Kivétel eddig Franciaország, meg talán a holland-német duó..
Itt látszik valami tudatosság, meg hogy hogyan építsenek fel egy támadást, hogy oldjanak meg a támadó harmadban egy-egy szituációt. Vagy legalábbis az akarat megvan.
A többieknél semmi. Nulla.
A portugáloknak még egy szép támadásuk sem volt, ahogy az első két meccsükön a spanyoloknak sem, az olaszok az elmúlt 180 percből kb 170et végigfetrengtek, pedig az angolok ellen még jól játszottak.
Anglia meg egyszerűen világtalan volt. A 2 liverpooli csokit leszámítva a passz is nehezen ment nekik.
Innentől kezdve miről beszélünk?
Persze, nem nagy durranás egyik latin-amerikai csapat se, de legalább látszik rajtuk az arra mutató akarat jele, hogy szeretnének gólt lőni...
svájc, horvátok, bosnyákok, görögök, oroszok, (az elsőszámú csatárt csak hátrányban állítja be Capello, hát ne már...) belgák (akiknek a csoportjukban a messze legerősebb keretük van..) stb... semmi, egyszerűen semmi. horvátoknak volt egy jó meccsük aztán meg csak vergődés, meg taktikázás, pedig pazar keretük van. a belgáknak meg szét kéne szedniük a többeiket, de csak szenvednek, az oroszok ellen úgy játszottak mint ma az olaszok kb..

+1, én utálom, de a teljesítménye eddig kiemelkedik az átlagból, még akkor is, ha fényesre van nyalva...Realista24 írta:Mi ez a Neymar utálat? Mindenkinek fáj, hogy benne van abban az öt emberben, aki focira hasonlót mutat a vb-n? Bezzeg, ha nálunk játszana...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi ez a Neymar utálat? Mindenkinek fáj, hogy benne van abban az öt emberben, aki focira hasonlót mutat a vb-n? Bezzeg, ha nálunk játszana...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hagyjuk már. Luka nagyon gyenge volt, ami ilyen szezon után nem meglepő, arról nem is beszélve, hogy két meccse sérülten játszik. Ott nem az állománnyal volt a baj, hanem Kovaccal, aki még túl fiatal, viszont ez a keret sokkal többre lett volna képes egy tapasztalt jó edzővel. Latin focit meg senkitől se láthatunk, Neymar segge már vérzik a sok nyalástól, aztán egy gyenge horvátoknak meg egy lelketlen Kamerunnak vert 4-et. Igazából egyedül a franciák játékának lehet tapsikolni, de szerencsére a legtöbb meccs sem unalmas, mert minden csapat hajt és gólra törően játszik.numberone1 írta:Egyik kutya masik ebpetiamadridista írta:az olaszok teljesen úgy jöttek ki, hogy nekik jó lesz a 0-0.
csak 1-0ás hátrányban kezdek focizni.
Uruguay is borzalmas volt, de legalább próbáltak tenni valamit.
Volt 2-3 nagy lehetőségük, más nem több.
a végén viszont jött a fejes.
ha a talján fiúkák nem csak fetrengeni, meg időt húzni akartak volna már az 5. perctől, akkor továbbmentek volna.
így viszont mehetnek haza pizzázni.
Az uruknak kozuk nincs az igazi Latin focihoz. Sot melyik Latin amerikai csapat gyozott meg, h szep focit jatszik?
Argentina? Sok a falabu a csapatban ilyen Gagok meg Higuk ?
Kolumbia? Mert legyoztek a torna leggyengebb csapatat a gorogoket, utanna meg szerencsesen nyertek az elefantok ellen?
Mexiko? Mert legyoztek horvatokat? Modric lepni nem birt ezen a VB-n a tobbiek meg nem voltak egy szinten vele. A brazilok ellen meg nagy makjuk volt mert mindent bele lottek Ochoaba.
Chileiek nem rosszak, de ez a maximum amit tudnak, egy erosebb spanyol csapat ellen elvereztek volna.
Azok akik kizuktak olaszok, angolok, spanyolok v portugalok(?) egy fiatalabb csapattal, jobb valogatasi szisztemaval, jobb edzovel sokkal tobbet elerhettek volna ebben biztos vagyok. Most nem beszelnenk Latin amerikai dominanciarol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Akkor az én elvakult téveszméim a következők:R.M.C.F írta: Elvakult téveszmékkel élnek sokan....de ha maguk elhiszik,már szebb a napjuk,függetlenül attól,hogy baromira tévedésekben élnek.
1. Suarez egy agyhalott, vagy skizofrén, aki tényleg azt hiszi magáról, hogy vámpír (lehet ezért akarta kihúzni a fogát, mert az esze tudta, hogy nem szabad, de azok a fránya ösztönök

2. Túlsztárolt, mert a nem sokkal rosszabb (ha egyáltalán rosszabb, bár ugye ezt a nagy tudású emberek jobban tudják..) Benzemánál kétszer drágábban lehetne elhozni a Realnak, amely transzfert oly sokan támogatnak.
Én szimpatizálok Suarezzel és elismerem, csak a Madridba való költöztetésével nem, kivéve, ha Karim el akar menni, és őt kell pótolni, nem Moratat.
Mexikó brutális amit produkál ezen a VB-n, bármelyik európai csapat megirigyelhetné. Kolumbiát sem szabad leírni, látva a meccseiket, jók, kérdés, mire mennek egy komolyabb ellenfél ellen.numberone1 írta:Egyik kutya masik eb
Az uruknak kozuk nincs az igazi Latin focihoz. Sot melyik Latin amerikai csapat gyozott meg, h szep focit jatszik?
Kolumbia? Mert legyoztek a torna leggyengebb csapatat a gorogoket, utanna meg szerencsesen nyertek az elefantok ellen?
Mexiko? Mert legyoztek horvatokat? Modric lepni nem birt ezen a VB-n a tobbiek meg nem voltak egy szinten vele. A brazilok ellen meg nagy makjuk volt mert mindent bele lottek Ochoaba.
Chileiek nem rosszak, de ez a maximum amit tudnak, egy erosebb spanyol csapat ellen elvereztek volna.
Azok akik kizuktak olaszok, angolok, spanyolok v portugalok(?) egy fiatalabb csapattal, jobb valogatasi szisztemaval, jobb edzovel sokkal tobbet elerhettek volna ebben biztos vagyok. Most nem beszelnenk Latin amerikai dominanciarol.
Mi zajlik ezen a VB-n, ha nem latin amerikai dominancia?
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
ateeemadrid írta:de komolyan, a csávó harmadjára harapott meg valakit pályafutása során, és ti még ígyis hoznátok? egy Real Madridba?
A sajtótól én nem félek, így is úgyis megtalálnak minket. Mindenképp mi vagyunk a rosszfiúk, szóval legalább végre valami jogos lesz

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Így is milyen felháborodások szoktak menni sokszor Pepe belépőinél, hogy nem ide való, vagy Ramos oda szúrásainál és stb... akkor Suarez vámpír viselkedését eltűrnétek/eltűrnék a szurkolók?___Samy___ írta:nálam itt vágta el magát suarez
az eddigieket még csak csak elnéztem neki, és nem sírtam volna egy esetleges érkezéstől, de innentől kezdve messze kerülje el madridot, mert hányni fogok
Kéne valaki nagyon Benz mögé, de ilyen ember kösz de nem. Nem is értem, hogy mit gondol ilyenkor?
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egyik kutya masik ebpetiamadridista írta:az olaszok teljesen úgy jöttek ki, hogy nekik jó lesz a 0-0.
csak 1-0ás hátrányban kezdek focizni.
Uruguay is borzalmas volt, de legalább próbáltak tenni valamit.
Volt 2-3 nagy lehetőségük, más nem több.
a végén viszont jött a fejes.
ha a talján fiúkák nem csak fetrengeni, meg időt húzni akartak volna már az 5. perctől, akkor továbbmentek volna.
így viszont mehetnek haza pizzázni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ateeemadrid
csak gondolom aki még most is azzal védelmezi, hogy benzemát kritizálja, az nyilván szívesebben látná az uruguayit a helyén.direkt írom, hogy a pletykáktól függetlenül. az átigazolása szóba sem került, amíg fel nem hoztad.
ja, ez volt az utolsó csepp a pohárban. főleg, hogy megint kurva sokat színészkedett.akkor most mi változott?vagy ez a harmadik harapás tette be a kaput?
- ___Samy___
nálam itt vágta el magát suarez
az eddigieket még csak csak elnéztem neki, és nem sírtam volna egy esetleges érkezéstől, de innentől kezdve messze kerülje el madridot, mert hányni fogok
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Galacticos
körülbelül egy évvel ezelőtt emlékszem hogy "veszekedtünk" a pl topikba, én azt mondtam kb amit most te, és te azzal jöttél hogy de attól még ígyis milyen kurva jó. ami így is van.ateeemadrid írta:de komolyan, a csávó harmadjára harapott meg valakit pályafutása során, és ti még ígyis hoznátok? egy Real Madridba?
akkor most mi változott?

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
istenem de kár, hogy egy négyes csoportból nem eshet ki három csapat.Banán írta:Hát ezen felnevettem! -> :Đ

direkt írom, hogy a pletykáktól függetlenül. az átigazolása szóba sem került, amíg fel nem hoztad.de komolyan, a csávó harmadjára harapott meg valakit pályafutása során, és ti még ígyis hoznátok? egy Real Madridba?
ezt most minden féle vicc nélkül mondom, ez már betegség,