Ez Hehének tetszeni fog

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 5., vasárnap 13:44
Ez Hehének tetszeni fog
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 5., vasárnap 11:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 31., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 31., kedd 20:08
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. május 31., kedd 16:55
https://hu.motorsport.com/f1/news/milye ... /10314381/MtMidoriyama írta: Ezek után az is fix hogy mindenki harapdálni fogja azt a vonalat 1-2 kerékkel...
HozzászólásSzerző: MtMidoriyama » 2022. május 31., kedd 16:37
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. május 31., kedd 16:12
Sztek simán lemaradtak róla a szembe kamerával. Monaco az egyetlen futam ahol nem az F1 felel a közvetítésért hanem a francia tv. Olyan is...halamadrid írta:Szerintem a megcsúszás nem képez kivételt.babaking írta: Közben a Ferrari óv, mert a Redbullok ráhajtottak a sárga vonalra amikor kijöttek a boxból, pedig a versenyigazgato külön felhívta rá a figyelmüket, hogy tilos.
Bár Max alatt inkább megcsúszott mint szándékosan ment rá.
Amúgy kurva érdekes, hogy nem mutatták meg normális szögből az élő adásban. Nem azért mondom mert szabálytalanok lettek volna, szerintem egyik sem volt az, de nem tudom megérteni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 31., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. május 31., kedd 14:13
Nem latod? Ott van pedig, russell arnyekaban.Remy írta: Öreg Lewis barátommal mi a helyzet? Nem nagyon látom idén.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 31., kedd 13:21
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 29., vasárnap 20:51
Szerintem a megcsúszás nem képez kivételt.babaking írta: Közben a Ferrari óv, mert a Redbullok ráhajtottak a sárga vonalra amikor kijöttek a boxból, pedig a versenyigazgato külön felhívta rá a figyelmüket, hogy tilos.
Bár Max alatt inkább megcsúszott mint szándékosan ment rá.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. május 29., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 29., vasárnap 20:04
Volt már több is, múltkor egy ingyen boxkiállást nem használtak ki, rajtuk kívül mindenki látta, hogy kellene, de nem is ez a lényeg, olyan ez mint egy rossz körforgás, vagy inkább egy örgödi háromszög ahol az egyik csúcs mindig nagyon rossz. Pilóta, autó, box...halamadrid írta: Hát ez egy kurva nagy pofon, egyre inkább 2018 érzésem van.
Mindezek ellenére még bízok az olaszokban és a fejlesztésekben. Spanyolországban jól működtek és 3-4 futam múlva jönnek majd az újabbak.
Ha jól emlékszem idén nem is volt nagy taktikai blama a Ferrarinál, talán ez az első és pl. a kerékcseréknél is nagyon gyorsak voltak, 1 futam kivételével.
A korábbi VB esélyes évekhez képest, mintha elindult volna valami, de még bőven van hová fejlődni. Bármennyire is úgy tűnik, szerintem még közel sem dőlt el semmi.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 29., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 29., vasárnap 18:44
Konkrétan... Bár én nagyon sajnálnám, ha nem Lec lenne a következő ferraris VB.wZoLee7 írta:Én a helyében ha ez így megy egész évben megkérném az ügynököt, hogy dolgozzon a váltáson. Lehet, hogy most a ferrari top autót épített, de mint csapat teljesen homály az egész banda. Hamilton megunja én mennék a helyében az ülésére. Nem tudok még egy ennyire amatőr csapatot mondani ami saját baromságok miatt bukott ennyi pontot. a redbullben és verstappenben pontosan az van meg ami az előző években a merciben és hamiltonban, egy rossz hétvégéből is kihozzák a maxot, van szerencse is, de a csapat is minden apró lehetőséget megragad, ott vannak végig fejben, most is mínusz kitudja hány pont helyett +3 lett.Remy írta: Ferrari alkalmatlan a VB címre. Lec lehet előbb fog kiégni, minthogy VBt nyerjen...
Bohócok.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 29., vasárnap 18:31
Szerencsénkre nagyon sokáig aláírt.. Ritka amatőr versenymenedzselés volt, első helyről, jó tempóval, kényelmes előnnyel...Remy írta: Ferrari alkalmatlan a VB címre. Lec lehet előbb fog kiégni, minthogy VBt nyerjen...
Bohócok.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 29., vasárnap 18:26
Én a helyében ha ez így megy egész évben megkérném az ügynököt, hogy dolgozzon a váltáson. Lehet, hogy most a ferrari top autót épített, de mint csapat teljesen homály az egész banda. Hamilton megunja én mennék a helyében az ülésére. Nem tudok még egy ennyire amatőr csapatot mondani ami saját baromságok miatt bukott ennyi pontot. a redbullben és verstappenben pontosan az van meg ami az előző években a merciben és hamiltonban, egy rossz hétvégéből is kihozzák a maxot, van szerencse is, de a csapat is minden apró lehetőséget megragad, ott vannak végig fejben, most is mínusz kitudja hány pont helyett +3 lett.Remy írta: Ferrari alkalmatlan a VB címre. Lec lehet előbb fog kiégni, minthogy VBt nyerjen...
Bohócok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 29., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. május 29., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 29., vasárnap 18:05
de a TRADICIOdortev írta: Ezt a Monacót kurvára el kéne már engedni. Ez egy versenysport lenne, és a pálya pont versenyzésre totál alkalmatlan.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem