Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Barmit megtehetnek, nem erdek a meggyengitesuk..csak konyorgom ne jojjon egy drukker se a tobb, mint egy klub szlogennel..illetve johet, csak mas jelentestartalommal
Nem illik.
- h3x0r
Meg nem kaptap semmilyen buntetest csak elkezdtek oket is vizsgalni mint a Barcat osszel.P. Krisz írta:na és akkor most lehet várni hogy a City-Psg kettős beígért büntetését felfüggesztik -e
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Csak a fenti cikk alapján erősen úgy tűnik, hogy a nyári átigazolási időszakot biztosan kibekkelhetik már, hisz a pali mondókája alapján július 1-ig, vagyis az átig. szezon nyitásáig biztos nem hoznak ítéletet és vélhetően még utána se nagyon most nyáron (la.is ennek ellenkezőjére minimális esélyt látok, de persze cáfoljon rám ez a mai világ)!Július 1-ig nem sokat, csak a horvát fiú és a kapus is hivatalos lehet. Az már félsiker nekik.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Úriemberként igen, és ők azok?Anyaka írta:Ebben mi a baj? Semmi érdem nem lenne legyőzni azt a Barcelonat, ami csak ifista kapussal, védők, irányító nélkül kezdheti a szezont. Egy teljesen kiherélt csapattal szemben küzdeni egy éven át... Be se kapcsolnám a tévét. Úriemberként kell győzni, a legjobbal szemben, különben semmit se ér a győzelem.Realista24 írta: Július 1-ig nem sokat, csak a horvát fiú és a kapus is hivatalos lehet. Az már félsiker nekik.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ebben mi a baj? Semmi érdem nem lenne legyőzni azt a Barcelonat, ami csak ifista kapussal, védők, irányító nélkül kezdheti a szezont. Egy teljesen kiherélt csapattal szemben küzdeni egy éven át... Be se kapcsolnám a tévét. Úriemberként kell győzni, a legjobbal szemben, különben semmit se ér a győzelem.Realista24 írta: Július 1-ig nem sokat, csak a horvát fiú és a kapus is hivatalos lehet. Az már félsiker nekik.
- P. Krisz
na és akkor most lehet várni hogy a City-Psg kettős beígért büntetését felfüggesztik -e

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kevesebb arrogancia Géci, nyugi van. Ha ennyire idegben vagy, menjél futni.Géci írta:Te örülsz mint majom a farkának mert igazolhat kedvenc csapatod, de a csapatod meg szánalmas, mert sóherek lesznek. Televágják átlag játékosokkal a csapatodat, mert majd a többit a La Masia kineveli. Szerinted hol fogtok kiadni komoly pénzeket 1db MINŐSÉGI játékosra. Ha ki is adtok akkor is felét vallja be a gárda és csodálkoznak rajta, ha megbüntetik őket, amiért persze Perez a hibás. Na ez a szánalmascsababarca írta:Nah mindegy,csak nem értem miért a szurkolókat kell megtalálni,akik ha emiatt a hír miatt örömködnek,teljesen normális szurkolói magatartást mutatnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Géci írta:
Te örülsz mint majom a farkának mert igazolhat kedvenc csapatod, de a csapatod meg szánalmas, mert sóherek lesznek. Televágják átlag játékosokkal a csapatodat, mert majd a többit a La Masia kineveli. Szerinted hol fogtok kiadni komoly pénzeket 1db MINŐSÉGI játékosra. Ha ki is adtok akkor is felét vallja be a gárda és csodálkoznak rajta, ha megbüntetik őket, amiért persze Perez a hibás. Na ez a szánalmas
akkor fogalmazz egyértelműen,mint most is tetted.
Van benne igazság, főleg az elmúlt évek tapasztalatai mutatják ezt,de reménykedek azért,hogy idén talán végre hozunk 2-3 minőségi játékost,nem csak alibiket.
Ter Stegent minőséginek tartom,ez már egy.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
egyértelmű volt ,hogy felfüggesztik, átvariálják a dolgokat, már a legelején lehetett tudni ezt, full egyértelmű volt.
ha nem tolják be ezt a Barca eltiltást az ég világon senki nem figyelt volna erre az egész esetre... így meg minden tele volt vele, ennyi céljuk volt ezzel sztem, a többi meg majd eldől később, hogy mi is lesz ebből.
ha nem tolják be ezt a Barca eltiltást az ég világon senki nem figyelt volna erre az egész esetre... így meg minden tele volt vele, ennyi céljuk volt ezzel sztem, a többi meg majd eldől később, hogy mi is lesz ebből.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Te örülsz mint majom a farkának mert igazolhat kedvenc csapatod, de a csapatod meg szánalmas, mert sóherek lesznek. Televágják átlag játékosokkal a csapatodat, mert majd a többit a La Masia kineveli. Szerinted hol fogtok kiadni komoly pénzeket 1db MINŐSÉGI játékosra. Ha ki is adtok akkor is felét vallja be a gárda és csodálkoznak rajta, ha megbüntetik őket, amiért persze Perez a hibás. Na ez a szánalmascsababarca írta:Nah mindegy,csak nem értem miért a szurkolókat kell megtalálni,akik ha emiatt a hír miatt örömködnek,teljesen normális szurkolói magatartást mutatnak.
- csababarca
Barca drukkernek tartom magam,erre reagáltam az előző kommenttel.Géci írta:Gondolom a barcá drukkerek köpülnek a gép előtt, nyáron meg majd döbbennek mikor bejelentenek vagy 6 Song-hoz hasonló hasznos játékost :Đ . Áááá de szánalmasak.
nem értem miért kell ilyeneket írni, nyilván örülünk,ha igazolhatunk, nem fogok sírni emiatt,de magamhoz sem nyúlok, max akkor ha bejelentenek egy Ter Stegen, Hummels/Martinez/Mangala/Verthongen (2 db), Halilovic,Reus pakkot.
De egyrészt,még bármi lehet, az is,hogy 2 hét múlva bejelentik,hogy hopp,mégis él a bünti,stb...másrészt szerintem inkább a vezetőségünkben bízzatok, ne a FIFA-ban. Lehet hiába törölték el, jön egy kapus,meg egy univerzális játékos,akit beeröltetünk a védelembe.
Nah mindegy,csak nem értem miért a szurkolókat kell megtalálni,akik ha emiatt a hír miatt örömködnek,teljesen normális szurkolói magatartást mutatnak.
- h3x0r
„Larry Mussenden, a FIFA fellebbviteli bizottságának elnöke a szankció súlyosságára és az ügy komplexitására hivatkozva jelezte, hogy előreláthatóan nem tud határozatot hozni a július 1-jén kezdődő átigazolási időszak előtt. Az elnök ennek ismeretében jelezte, hogy a Barcelona fellebbezése miatt az átigazolási tilalmat felfüggeszti. A FIFA biztosítani akarja, hogy tisztességes eljárás során igazságos döntés szülessen, és ne sérüljenek a klub érdekei” – áll a FIFA közleményében.csababarca írta:megyek,fel is kötöm magam,amiért LEHET,hogy mégis igazolhatunk...
az én k. anyámat
Nem tudom mit akarsz ezzel a LEHET-el, de az en ertelmezesem szerint julius 1-ig nem tudnak dontest hozni, ezert, ahogy Realista is mondta, a barcanak annyi ideje biztosan lesz hogy a horvatot es a kapust lerendezze az atigazolasi szezon elso napja(i)ban. Lehet hogy julius 10-en mar nem tudtok igazolni, de az is hatalmas erosites hogy egy normalis kapussal vaghattok neki a szezonnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hopp egy warn.csababarca írta:Géci írta: Áááá de szánalmasak.
megyek,fel is kötöm magam,amiért LEHET,hogy mégis igazolhatunk...
az én k. anyámat

Gondolkodj a stíluson, mielőtt entert ütsz a madridomon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Olvasd el még egyszer amit írtam...csababarca írta:Géci írta: Áááá de szánalmasak.
az én k. anyámat
- csababarca
Géci írta: Áááá de szánalmasak.
az én k. anyámat

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Július 1-ig nem sokat, csak a horvát fiú és a kapus is hivatalos lehet. Az már félsiker nekik.Anyaka írta:sentry írta:Akkor tudni lehetett, hogy nem lesz semmi az egészből mikor felröppent a hír.
A semmitől, azért még jóval odébb vannak. Itt csak egy fellebbezés van, így az előző "ítélet", addig nem érvényes, amíg nem hozzák meg újra ugyanezt, vagy enyhítettet. Július 1-ig meg nem sokat lehet igazolni a VB miatt.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
sentry írta:Akkor tudni lehetett, hogy nem lesz semmi az egészből mikor felröppent a hír.
A semmitől, azért még jóval odébb vannak. Itt csak egy fellebbezés van, így az előző "ítélet", addig nem érvényes, amíg nem hozzák meg újra ugyanezt, vagy enyhítettet. Július 1-ig meg nem sokat lehet igazolni a VB miatt.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Parádé.Csabi írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2330869
ennyi. gyerekek, lehet csalni, lopni, hazudni. a szabályok mától hivatalosan is csak dísznek vannak!

-
Ez akkor lesz vicces, ha a PSG-t meg a City-t közben meg megbüntetik
... Gondolom a barcá drukkerek köpülnek a gép előtt, nyáron meg majd döbbennek mikor bejelentenek vagy 6 Song-hoz hasonló hasznos játékost :Đ . Áááá de szánalmasak.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem.Már mikor kijött a hír,akkor gondoltam,sokakkal egyetemben,hogy lesz pénzbüntetés max,aztán annyi.Az europai klubfutball nem engedhette volna meg magának,hogy az uefa egyik zázszlóshajója visszaeesen egy ilyen ügy miatt.Ez azért nem volt bunda,mint a juve esetében,mert azt már nem tudták volna elsimogatni.Bár akkor nem Platini volt még az elnök,ha jól emlékszem...h3x0r írta:Barcsak fogadtam volna valakivel... Van itt a forumon olyan ember aki meglepodott? 100%-ig biztos voltam benne hogy felmentik oket, nem veletlen az sem hogy a barca zavartalanul targyalt a jatekosokkal. Legrosszabb esetben eltiltjak oket egy teli atigazolasi szezontol, fizetnek par szaz ezer eurot es annyi.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...