Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 23., szerda 14:24

Barmit megtehetnek, nem erdek a meggyengitesuk..csak konyorgom ne jojjon egy drukker se a tobb, mint egy klub szlogennel..illetve johet, csak mas jelentestartalommal
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 23., szerda 14:13

P. Krisz írta:na és akkor most lehet várni hogy a City-Psg kettős beígért büntetését felfüggesztik -e :sly:
Meg nem kaptap semmilyen buntetest csak elkezdtek oket is vizsgalni mint a Barcat osszel.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 23., szerda 14:09

Július 1-ig nem sokat, csak a horvát fiú és a kapus is hivatalos lehet. Az már félsiker nekik.
Csak a fenti cikk alapján erősen úgy tűnik, hogy a nyári átigazolási időszakot biztosan kibekkelhetik már, hisz a pali mondókája alapján július 1-ig, vagyis az átig. szezon nyitásáig biztos nem hoznak ítéletet és vélhetően még utána se nagyon most nyáron (la.is ennek ellenkezőjére minimális esélyt látok, de persze cáfoljon rám ez a mai világ)! :coffee: Véleményem szerint ezt a nyarat már megúszták katalánék (ha mást nem, július első napjaiban lerendeznek minden fontosat párosával, gyorsan, töményen biztos ami biztos alapon), szóval túl szép volt, hogy igaz legyen! :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 13:39

Anyaka írta:
Realista24 írta: Július 1-ig nem sokat, csak a horvát fiú és a kapus is hivatalos lehet. Az már félsiker nekik. :)
Ebben mi a baj? Semmi érdem nem lenne legyőzni azt a Barcelonat, ami csak ifista kapussal, védők, irányító nélkül kezdheti a szezont. Egy teljesen kiherélt csapattal szemben küzdeni egy éven át... Be se kapcsolnám a tévét. Úriemberként kell győzni, a legjobbal szemben, különben semmit se ér a győzelem.
Úriemberként igen, és ők azok? :) Lopnak, csalnak, hazudnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 23., szerda 13:33

Realista24 írta: Július 1-ig nem sokat, csak a horvát fiú és a kapus is hivatalos lehet. Az már félsiker nekik. :)
Ebben mi a baj? Semmi érdem nem lenne legyőzni azt a Barcelonat, ami csak ifista kapussal, védők, irányító nélkül kezdheti a szezont. Egy teljesen kiherélt csapattal szemben küzdeni egy éven át... Be se kapcsolnám a tévét. Úriemberként kell győzni, a legjobbal szemben, különben semmit se ér a győzelem.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. április 23., szerda 13:23

na és akkor most lehet várni hogy a City-Psg kettős beígért büntetését felfüggesztik -e :sly:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 13:19

Géci írta:
csababarca írta:Nah mindegy,csak nem értem miért a szurkolókat kell megtalálni,akik ha emiatt a hír miatt örömködnek,teljesen normális szurkolói magatartást mutatnak.
Te örülsz mint majom a farkának mert igazolhat kedvenc csapatod, de a csapatod meg szánalmas, mert sóherek lesznek. Televágják átlag játékosokkal a csapatodat, mert majd a többit a La Masia kineveli. Szerinted hol fogtok kiadni komoly pénzeket 1db MINŐSÉGI játékosra. Ha ki is adtok akkor is felét vallja be a gárda és csodálkoznak rajta, ha megbüntetik őket, amiért persze Perez a hibás. Na ez a szánalmas
Kevesebb arrogancia Géci, nyugi van. Ha ennyire idegben vagy, menjél futni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 23., szerda 13:18

Géci írta:
Te örülsz mint majom a farkának mert igazolhat kedvenc csapatod, de a csapatod meg szánalmas, mert sóherek lesznek. Televágják átlag játékosokkal a csapatodat, mert majd a többit a La Masia kineveli. Szerinted hol fogtok kiadni komoly pénzeket 1db MINŐSÉGI játékosra. Ha ki is adtok akkor is felét vallja be a gárda és csodálkoznak rajta, ha megbüntetik őket, amiért persze Perez a hibás. Na ez a szánalmas

akkor fogalmazz egyértelműen,mint most is tetted.
Van benne igazság, főleg az elmúlt évek tapasztalatai mutatják ezt,de reménykedek azért,hogy idén talán végre hozunk 2-3 minőségi játékost,nem csak alibiket.
Ter Stegent minőséginek tartom,ez már egy.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 23., szerda 13:15

egyértelmű volt ,hogy felfüggesztik, átvariálják a dolgokat, már a legelején lehetett tudni ezt, full egyértelmű volt.
ha nem tolják be ezt a Barca eltiltást az ég világon senki nem figyelt volna erre az egész esetre... így meg minden tele volt vele, ennyi céljuk volt ezzel sztem, a többi meg majd eldől később, hogy mi is lesz ebből.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 13:14

csababarca írta:Nah mindegy,csak nem értem miért a szurkolókat kell megtalálni,akik ha emiatt a hír miatt örömködnek,teljesen normális szurkolói magatartást mutatnak.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 23., szerda 13:08

Géci írta:Gondolom a barcá drukkerek köpülnek a gép előtt, nyáron meg majd döbbennek mikor bejelentenek vagy 6 Song-hoz hasonló hasznos játékost :Đ . Áááá de szánalmasak. :x
Barca drukkernek tartom magam,erre reagáltam az előző kommenttel.
nem értem miért kell ilyeneket írni, nyilván örülünk,ha igazolhatunk, nem fogok sírni emiatt,de magamhoz sem nyúlok, max akkor ha bejelentenek egy Ter Stegen, Hummels/Martinez/Mangala/Verthongen (2 db), Halilovic,Reus pakkot.
De egyrészt,még bármi lehet, az is,hogy 2 hét múlva bejelentik,hogy hopp,mégis él a bünti,stb...másrészt szerintem inkább a vezetőségünkben bízzatok, ne a FIFA-ban. Lehet hiába törölték el, jön egy kapus,meg egy univerzális játékos,akit beeröltetünk a védelembe.

Nah mindegy,csak nem értem miért a szurkolókat kell megtalálni,akik ha emiatt a hír miatt örömködnek,teljesen normális szurkolói magatartást mutatnak.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 23., szerda 12:59

csababarca írta:megyek,fel is kötöm magam,amiért LEHET,hogy mégis igazolhatunk...
az én k. anyámat :roll:
Larry Mussenden, a FIFA fellebbviteli bizottságának elnöke a szankció súlyosságára és az ügy komplexitására hivatkozva jelezte, hogy előreláthatóan nem tud határozatot hozni a július 1-jén kezdődő átigazolási időszak előtt. Az elnök ennek ismeretében jelezte, hogy a Barcelona fellebbezése miatt az átigazolási tilalmat felfüggeszti. A FIFA biztosítani akarja, hogy tisztességes eljárás során igazságos döntés szülessen, és ne sérüljenek a klub érdekei” – áll a FIFA közleményében.

Nem tudom mit akarsz ezzel a LEHET-el, de az en ertelmezesem szerint julius 1-ig nem tudnak dontest hozni, ezert, ahogy Realista is mondta, a barcanak annyi ideje biztosan lesz hogy a horvatot es a kapust lerendezze az atigazolasi szezon elso napja(i)ban. Lehet hogy julius 10-en mar nem tudtok igazolni, de az is hatalmas erosites hogy egy normalis kapussal vaghattok neki a szezonnak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 12:58

csababarca írta:
Géci írta: Áááá de szánalmasak. :x

megyek,fel is kötöm magam,amiért LEHET,hogy mégis igazolhatunk...
Hopp egy warn. :)
Gondolkodj a stíluson, mielőtt entert ütsz a madridomon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 12:56

csababarca írta:

Olvasd el még egyszer amit írtam...

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 23., szerda 12:54

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 12:51

Anyaka írta:
sentry írta:Akkor tudni lehetett, hogy nem lesz semmi az egészből mikor felröppent a hír.

A semmitől, azért még jóval odébb vannak. Itt csak egy fellebbezés van, így az előző "ítélet", addig nem érvényes, amíg nem hozzák meg újra ugyanezt, vagy enyhítettet. Július 1-ig meg nem sokat lehet igazolni a VB miatt.
Július 1-ig nem sokat, csak a horvát fiú és a kapus is hivatalos lehet. Az már félsiker nekik. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 23., szerda 12:43

sentry írta:Akkor tudni lehetett, hogy nem lesz semmi az egészből mikor felröppent a hír.

A semmitől, azért még jóval odébb vannak. Itt csak egy fellebbezés van, így az előző "ítélet", addig nem érvényes, amíg nem hozzák meg újra ugyanezt, vagy enyhítettet. Július 1-ig meg nem sokat lehet igazolni a VB miatt.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 23., szerda 12:40

Csabi írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2330869

ennyi. gyerekek, lehet csalni, lopni, hazudni. a szabályok mától hivatalosan is csak dísznek vannak! :salute:
Parádé. :lol: :lol: Mit is vártunk, hiszen a Barcaról van szó. Úgy van.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 12:38

Ez akkor lesz vicces, ha a PSG-t meg a City-t közben meg megbüntetik :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ... Gondolom a barcá drukkerek köpülnek a gép előtt, nyáron meg majd döbbennek mikor bejelentenek vagy 6 Song-hoz hasonló hasznos játékost :Đ . Áááá de szánalmasak. :x

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 23., szerda 12:28

h3x0r írta:Barcsak fogadtam volna valakivel... Van itt a forumon olyan ember aki meglepodott? 100%-ig biztos voltam benne hogy felmentik oket, nem veletlen az sem hogy a barca zavartalanul targyalt a jatekosokkal. Legrosszabb esetben eltiltjak oket egy teli atigazolasi szezontol, fizetnek par szaz ezer eurot es annyi.
Én nem.Már mikor kijött a hír,akkor gondoltam,sokakkal egyetemben,hogy lesz pénzbüntetés max,aztán annyi.Az europai klubfutball nem engedhette volna meg magának,hogy az uefa egyik zázszlóshajója visszaeesen egy ilyen ügy miatt.Ez azért nem volt bunda,mint a juve esetében,mert azt már nem tudták volna elsimogatni.Bár akkor nem Platini volt még az elnök,ha jól emlékszem... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: