VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 24., kedd 22:03

Kolumbiát. Görögöket nem bírnám nézni, meg hát nem szeretnék lemaradni kedvenc kommentátoromtól, Mezei Daniról. :)
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 24., kedd 22:00

ki melyik meccset nézi? én nem tudok dönteni :hmmm: szeretem a kolumbiaiakat , de az elefántok is érdekelnének. marad a kapcsolgatás :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 24., kedd 21:51

Anthony írta:vártam az európai csillaghullást, de épp erre én sem számítottam :))

szórakoztatónak mondható ez a vb, de azért eddig nem sok jó csapatot tudok mondani, szóval csak azért jó, mert mindenki rossz (barokkosan túlzok)

mostmár igazán nem tudom kinek szurkoljak, illetve kire tippelnék végső győztesként
ötös skálán nézve ötös csapat nincs, négyesből van pár, hármasból meg rengeteg, aztán hogy azok közt mi lesz, ott már bejönnek a különböző faktorok
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 24., kedd 21:49

vártam az európai csillaghullást, de épp erre én sem számítottam :))

szórakoztatónak mondható ez a vb, de azért eddig nem sok jó csapatot tudok mondani, szóval csak azért jó, mert mindenki rossz (barokkosan túlzok)

mostmár igazán nem tudom kinek szurkoljak, illetve kire tippelnék végső győztesként

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 24., kedd 21:42

remélem ezt költői kérdésnek szántad csak :lol:
ott van a mr.green... :lol:
nagyjából samaras és koné azok, akikben ott valamennyi elképzelés van.
gekas a legnagyobb egyébként, volt csapattársam szobatársa volt görögorszában, mikor a kallitheában játszott, és mondta, hogy 10-et nem bír dekázni, ő a görög torghelle.
mindig nevetek, ha meglátom a palit. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 24., kedd 21:41

Az olaszoknál is hasonló a helyzet, mint az angoloknál. Elvannak a saját bajnokságukban, villognak is ott, a sok külföldi mellett elfocizgatnak, de ha belőlük rántasz össze egy csapatot, az nagy focira nem képes. Annyival vannak előrébb, hogy jobban értenek a taktikai elemekhez, illetve a makkfaktor is többször van velük. A jelenről beszélek elsősorban, voltak azért más állományú csapataik, nem is kell olyan messzire menni. A gond az, hogy Pirlo, Buffon, De Rossi mennek kifele, és marad a sok semmilyen (Marchisio, Candreva, Insigne, Parolo, Cerci, Motta stb) illetve túlhypeolt (Balotelli, Immobile?) embereik.
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 24., kedd 21:38

@Sonny írta:a görögország-elefántcsontpart azért lesz érdekes, mert a görögöknek nyerni kell.
kíváncsi vagyok, hogy végre megpróbálkoznak e a támadófocival kimondhatatlanpoulosék, vagy bíznak egy 80+ perces összemakkolt gólban és a másik meccs kedvező alakulásában. :mrgreen:
max hádész vagy zeusz fog itt ma tőlük támadni. :lol: remélem az elefántok behúzzák, nagy afrikai és amerikai uralom lenne akkor. utána csak rájönnének itt európában kéne kis foci is a taktikába :coffee:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 24., kedd 21:37

Realista24 írta:Na, most két kérdés, illetve csak egy, mert Suarezzel kapcsolatban inkább nem kérdezem meg, hogy normális-e, a válasz egyértelmű. Most néztem vissza, ez beteg :lol:

A másik, az olaszok miért úgy játszottak vajon, mint akik csoportelsők és tét nélkül nyomják?
Előző meccsen is így játszottak. Igazából teljesen szarok. Tolókocsis Pirlotól várják a csodát, amikor az ember már lépni alig bír és kb. csak a rúgótechnikájából él. Tipikusan jó lenne már egy pénzes bajnokságban kirakat embernek, aki 15 méteres körben kocog meg bokából megold mindent. Persze mindenki isteníti, mikor Costa Rica ellen nem csinált mást, mint odarakták neki, aztán felbaszta Balotellinek... Ez az olasz foci 2014-ben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 24., kedd 21:35

Galacticos írta:prandelli lemondott.
ikarus93 írta:Reust mért nem szopkodják így?
Sokkal jobb mint Neymar :Đ
ő meg a fórumon van túlszopkodva. :D
ja az sokkal jobb mint neymar. :lol:
Tegnap CRnél is jobb volt.

Komolyan..... azért ez a VB súlyosabb elmeroggyant kommenteket produkáltat itt a felhasználókkal mint bármi más.
félelmetes basszus. :ozil:

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 24., kedd 21:34

'shutterisland írta:a görögország-elefántcsontpart azért lesz érdekes, mert a görögöknek nyerni kell.
kíváncsi vagyok, hogy végre megpróbálkoznak e a támadófocival kimondhatatlanpoulosék, vagy bíznak egy 80+ perces összemakkolt gólban és a másik meccs kedvező alakulásában. :mrgreen:
A görögök támadni? Az szentségtörés lenne. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 24., kedd 21:33

" Hol látsz más játékosról ilyen mennyiségben cikkeket?"

soha még ilyet nem tapasztaltam. ezt a mennyiséget és magasságot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 24., kedd 21:32

'shutterisland írta:a görögország-elefántcsontpart azért lesz érdekes, mert a görögöknek nyerni kell.
remélem ezt költői kérdésnek szántad csak :lol:
Nem illik.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 24., kedd 21:26

a görögország-elefántcsontpart azért lesz érdekes, mert a görögöknek nyerni kell.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 24., kedd 21:23

Vki a facebookrol: "harap utca harom alatt megnyillott a kutyatar"
:lol: :lol: :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 24., kedd 21:13

Reust már csak a marketing miatt is érdemes lenne leigazolni, a sok kis madridista lány elcsöppenne rajta. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 24., kedd 21:09

ezek az olaszok teljesen megérdemelten zúgtak ki. már az első 15 percben mondtam haveromnak, hogy itt vagy rohadt nagy 0-0 lesz, vagy az élet pofánvágja őket egy rohadt, penészes pizzával és kiesnek egy 80. perc körüli fejesgóllal... :lol:
látszott rajtuk, hogy még megfeszülni sem szeretnének, a színészkedések, az időhúzások... nem tudom kinek görcsölt be a lába, talán verrattinak. ott nyújtotta neki a csapattársa, aztán rájöttek, hogy még lehet csenni pár percet, ha jajveszékel egy sort, behívja a hordágyat, cserét kér... :mrgreen:
chiellinire pedig ráküldenék egy bekávézott, idegösszeroppant pepét és megtudná mi az a magyarázás. nevetséges volt, ahogy mutogatott a suarez eset után. és amúgy sem biztos, hogy harapta...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 24., kedd 21:06

prandelli lemondott.
ikarus93 írta:Reust mért nem szopkodják így?
ő meg a fórumon van túlszopkodva. :D
ja az sokkal jobb mint neymar. :lol:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 24., kedd 21:03

Reust mért nem szopkodják így?
napi fröccs ma is megvolt. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 24., kedd 21:02

Szerintem utálat nincs, csak egyszerűen az a fényezés, amit minden mozdulata követ számomra már kezd szánalmassá válni, ilyen tekintetben lassan Messi is elbújhat mellette. Bármennyire is jól játszik, nekem ez a nagy ajnározás nem jön be, példaként Benzema-ról eddig egy origo-s cikket láttam, amiben dicsérik a teljesítményét, a jövő csatárprototípusának, vagy vmi ilyesminek nevezték, ellenben Neymar a csapból is folyik, brazil meccsek után minden oldal tele van Neymaros posztokkal, sőt két meccs közt meg az edzésen mutatott cselei is folyamat szerepelnek. Hol látsz más játékosról ilyen mennyiségben cikkeket?
ne csodálkozz, még itt is mindig róla van szó, neymar így, neymar úgy.
ez IS a marketing, vagy mi. :)

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 24., kedd 20:58

Gascoigne írta:Háromból kétszer a nyaki ütőérre ment ---> vámpír
Szőrös fej, busa szemöldök ---> vérfarkas
Kommunikáció, szép kifejező tekintet ---> zombi
Vámpír/vérfarkas hibrid :D
Ilyen jót futballmeccsen rég nevettem, epic moment volt, bármennyire is elítélendő cselekedet (alig várom a 442ons-os kis mesét a meccsről).
Realista24 írta:Mi ez a Neymar utálat? Mindenkinek fáj, hogy benne van abban az öt emberben, aki focira hasonlót mutat a vb-n? Bezzeg, ha nálunk játszana..

Szerintem utálat nincs, csak egyszerűen az a fényezés, amit minden mozdulata követ számomra már kezd szánalmassá válni, ilyen tekintetben lassan Messi is elbújhat mellette. Bármennyire is jól játszik, nekem ez a nagy ajnározás nem jön be, példaként Benzema-ról eddig egy origo-s cikket láttam, amiben dicsérik a teljesítményét, a jövő csatárprototípusának, vagy vmi ilyesminek nevezték, ellenben Neymar a csapból is folyik, brazil meccsek után minden oldal tele van Neymaros posztokkal, sőt két meccs közt meg az edzésen mutatott cselei is folyamat szerepelnek. Hol látsz más játékosról ilyen mennyiségben cikkeket?

Vissza: