Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 12., hétfő 10:42

rashidm írta:Tudnátok mondani olyan fülest, ami ki tudja szűrni a zajokat? Ha utazom vonattal vagy Pesten, elég zavaró, hogy bedugom a fülest és egyszerre hallom a zenét. Azt meg nem akarom, hogy max hangerőn menjen...nem akarok megsüketülni. :mrgreen:
99%-ban a fülhallgatóra tett tip-en múlik a zajszűrés, (ha in ear gumiharangosra gondolsz, márpedig kiszűrni az szűri ki leginkább a zajokat.) a fülhallgató maga a hangminőségért felel. (Ami szintén fontos nyilván, de kismillió jellemzője van, olyat keress aminek a karakterisztikája neked bejön)
Ha ez megvan, akkor jöhet a tip-ek próbálgatása. Sokféle van, memory foamos, vagy gumisból is többféle. Nézz szét fórumokon, olvasgass ilyeneket de a végén szerintem ez is csak próba alapján lesz az igazi.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 12., hétfő 10:14

Tudnátok mondani olyan fülest, ami ki tudja szűrni a zajokat? Ha utazom vonattal vagy Pesten, elég zavaró, hogy bedugom a fülest és egyszerre hallom a zenét. Azt meg nem akarom, hogy max hangerőn menjen...nem akarok megsüketülni. :mrgreen:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. június 12., hétfő 10:09

Sierra írta: a 7-esen nem tudod benyomni a home gombot, csak megérinteni
Valamennyire be tudod nyomni, csak olyan érzés, hogy az egész telefon alja mozdul vele. Nekem az személy szerint bejön, de a kerek design meg ez a nagy méret már kevésbé.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. június 11., vasárnap 13:20

Ár/érték arányban tudnátok ajánlani soundbart? Tapasztalatok akinek van? Új szezonra kell vmi,mert a tvk hangszórójával élvezhetetlenek a meccsek :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2017. június 10., szombat 7:05

Én amugy huvelyt akartam, deep learninggel megvettek, aztan kijott az ára is... :/

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. június 9., péntek 23:15

nmate írta:Hát, 6s vs 7 az annyi hogy kiadsz-e az újabb chipsetre 20k-t. Tekintve hogy ez az ár ~10%-a én kiadnek, +q év a mobilnak.

Szerk: ahol q = 1

Ja meg jack. bt fülest használok, mindig elfelejtem
Ez alapján logikusabb lenne a 7, de nekem pl vannak ilyen faszságaim, hogy a 7-esen nem tudod benyomni a home gombot, csak megérinteni, engem pl az zavarna. Meg a hátlap dizájnja sem jön be annyira, nekem vmiért nagyon tetszett a két csík alul felül, vhogy olyan jól feloszotta a telefon hátulját, és a kamerát + vakut is elkülönítette. A jack hiánya meg valakit nem zavar, lehet bt fülest is, én nem hiszem hogy mostanában vennék olyat, úgy viszont necces a dolog, nekem hiányozna. Persze ezek nagyon olyan szempontok, amik teljesen személyesek, a józan ész a 7-est diktálná amúgy. Viszont én alapból nem kedvelem a sima szériákat iphone-nál, inkább mindig S-t fogok venni. :) Vagy SE-t. :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 9., péntek 22:58

iPhone 6S Plus nem johet szoba? Nagyjabol a 7 araban mozog es az akksival sokkal jobban jarsz. Illetve nem szemmel lathato igazabol, de engem nagyon zavar, hogy a meg a 7-nek sem full HD a kijelzoje, 6S Plusnak viszont az.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 9., péntek 14:04

6s vs 7 kérdéshez.

A 7-es mellett szól még egy óriási előny a brutál chip és a szuper kamera mellett amit egy tegnapi példámmal tudtam alátámasztani.

Én mindig azt mondtam rohadtul vigyázok a dolgaimra és nem értem az embereket akik törik a mobiljaikat, vagy vízbe ejtik. Na most éppen nyaraláson vagyok és a mobilom a medencében landolt.
De legalább teszteltem, hogy valóban vízálló az Iphone 7. szkeptikus voltam bevallom őszintén a 120 törés- és vízálló teszt megnézése után is.

De nyilván a pénztárca szabja a keretet, de mint írtam szerintem a 6s sem túl olcsó ilyen viszonylatban.Érdemes ezt megfontolni.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2017. június 9., péntek 13:49

Hát, 6s vs 7 az annyi hogy kiadsz-e az újabb chipsetre 20k-t. Tekintve hogy ez az ár ~10%-a én kiadnek, +q év a mobilnak.

Szerk: ahol q = 1

Ja meg jack. bt fülest használok, mindig elfelejtem

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. június 9., péntek 12:48

peti_madrid írta:Egyértelműen az SE. Kompakt, kibaszott erős, plusz még mindig a valaha volt legszebb iPhone design-nal van megáldva :) (legalábbis az én kis tyúkszaros véleményem szerint :lol: )
Igen, ez mind igaz, és a mostani 4s után is 5s-t akartam, de úgy alakult, hogy végül nem lett, és most már nem is akarok, SE nem sokkal drágább, de sokkal jobb. :D Viszont párszor volt szerencsém fogdosni meg nyomogatni egy 6s-t, és beleszerettem akkor. Tökéletes kijelzőméret, a lekerekített keret is bejött, fogásra nagyon jó, tudásra szintén (amúgy kb egyszinten van a két teló, 6s-nek vmivel jobb az előlapi kamerája), viszont drágább is sajnos. Kicsinek érzem már ezt a 3,5-4 collos vonalat. Persze sok minden változhat még decemberig. :mrgreen:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. június 9., péntek 12:45

Egyértelműen az SE. Kompakt, kibaszott erős, plusz még mindig a valaha volt legszebb iPhone design-nal van megáldva :) (legalábbis az én kis tyúkszaros véleményem szerint :lol: )

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. június 9., péntek 12:26

nmate írta:6os iPhonet nem vennék, inkább akkor már 7.
Sima 6-ot én sem, de 6s szerintem még mindig piszok jó telefon.
Én is 6s meg SE között vacilálok, még nem tudom melyik legyen. Persze majd csak év végén. :D

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 9., péntek 12:18

ViktoR4 írta:igen ez engem kifejezetten zavar ez is az egyik fő érv a 6S mellett. nomegakeret :mrgreen:

Szerintem hozzá lehet szokni a jack hiányához. Én nagyon lázadtam ellene, mert van egy Bowers&Wilkins fülesem amit imádok, nem akarom lecserélni és jack csatlakozós.

Viszont már kezdem nézegetni a bluetooth-os füleseket. Az az igazság, hogy a mobilgyártók úgyis rákényszeítenek arra amire akarnak. Már vagy kb. 20x mondtam el biztos, hogy nekem ez vagy az nem kell/nem tetszik/minek..majd lett.

Ha belegondolok így voltak az emberek a "bunkófonnal", "a kamerás mobilokkal", okostelefonnal, tabletekkel..hogy minek..majd mindenkinek kell.

Egyetértek Mátéval és szerintem is nagyon jó telefon továbbra is az SE. Viszont ha a pénz nem szab keretet akkor természetesen a 7-est vedd. Nem érdemes szerintem a 6s-t venni, mert annyival nem olcsóbb mint a 7 viszont hosszabb távon, ha több évre veszed ki fog jönni a különbség.

Ráadásul a kameráját össze sem lehet hasonlítani. A munkahelyi telefonom egy 6s, a privátom 7 és bőven érzem a kettő közti különbséget már most. Pár szoftverfrissítés és egy év múlva pláne érezni lehet majd és annyira nem olcsó a 6s sem..

ViktoR4
Kedvenc játékosaid: Ramos

HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2017. június 9., péntek 10:40

nmate írta:Ha nem vagy kényes a kicsi kijelzore, az SE még mindig nagyon jó vétel, pláne hogy késik a következő generációs. Az a9es proci még mindig elég fasza, az új bejelentések alapján kitart egy darabig. 6os iPhonet nem vennék, inkább akkor már 7.
az SEvel pont ez a probléma hogy kicsi.. :mrgreen:
Mivel tudom, hogy van akinek fontos: ne feledd, hogy a 7-esen már nincs jack csatlakozó!
igen ez engem kifejezetten zavar ez is az egyik fő érv a 6S mellett. nomegakeret :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2017. június 9., péntek 10:26

Ha nem vagy kényes a kicsi kijelzore, az SE még mindig nagyon jó vétel, pláne hogy késik a következő generációs. Az a9es proci még mindig elég fasza, az új bejelentések alapján kitart egy darabig. 6os iPhonet nem vennék, inkább akkor már 7.

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. június 9., péntek 8:47

ViktoR4 írta:
Én a sima 7-ről írtam pár szubjektív gondolatot egy-két oldallal korábban. A 6S-ről nincs személyes tapasztalatom, de szerintem azzal még jobban jársz ár/érték arányban. Viszont ha nem számít a pénz, akkor tudom ajánlani a 7-et, összességében jó vas.
Köszi köszi :D
eddig és ezek után is jobban hajlok a 6s felé :D
Mivel tudom, hogy van akinek fontos: ne feledd, hogy a 7-esen már nincs jack csatlakozó!

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. június 9., péntek 8:30

Az alapmodellek között szerintem sincs érdemi különbség. Persze a 7-es újabb modell lévén pár specifikációban üti a 6s-t, de hétköznapi használatban szerintem ez nem jön ki. A Plus modellek már más tészta, az új generációban eléggé ütős, de nem sokaknak esik kézre az a méret (és ár :mrgreen: )

ViktoR4

HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2017. június 9., péntek 8:07

Én a sima 7-ről írtam pár szubjektív gondolatot egy-két oldallal korábban. A 6S-ről nincs személyes tapasztalatom, de szerintem azzal még jobban jársz ár/érték arányban. Viszont ha nem számít a pénz, akkor tudom ajánlani a 7-et, összességében jó vas.
Köszi köszi :D
eddig és ezek után is jobban hajlok a 6s felé :D

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. június 8., csütörtök 22:10

ViktoR4 írta:telefon váltás előtt állok azon belül is androidról iosre.
nos olvasgattam már egy jó pár cikket a 6s és a sima 7ről és a köztük lévő különbségről.
nektek milyen tapasztalataitok vannak az említett készülékekről ? :)
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

ViktoR4

HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2017. június 8., csütörtök 21:51

telefon váltás előtt állok azon belül is androidról iosre.
nos olvasgattam már egy jó pár cikket a 6s és a sima 7ről és a köztük lévő különbségről.
nektek milyen tapasztalataitok vannak az említett készülékekről ? :)

Vissza: