Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kettonull

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 28., szombat 13:22

halamadrid írta:
Szerintem hihetetlenül cringe volt, főleg az a havas jelenet az elején. Rozsomák karaktere csak lebeg, sztorit is csak nyomokban tartalmaz. Tudtam, hogy nem lesz agysebészet, de reménykedtem egy vicces, szórakoztató "buddy movie"-ban, érdekes cameókkal, és egy Rozsomák mögötti közepes eredettörténettel és érzelmi szállal. .
Teljesen egyetértek.
Mintha a saját gondolataimat olvasnám vissza.

Meg a poénok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megjelenik a haverja a végén Deadpool jelmezben a pókhasán szétpattant cipzárral és a faszán dudorodó zsírral.
Visszatérő elem hogy valakit tökönszúrnak rozsomák karmaival.
Amikor Deadpoolra ráadják az új felszerelést, minden második mozdulat az, hogy paskolják a seggét.

Mik ezek a cringe dolgok? :lol: Ilyenek vannak benne végig.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 13:10

tibi18 írta:
halamadrid írta:

Örülök, hogy valakinek tetszett. Sőt, irigy vagyok, mert mindig elképzelek magam előtt egy élményt egy-egy film kapcsán, aminek olykor sajnos óriási csalódás lesz a vége. Azzal viszont talán egyet kell értenünk, hogy egyre ócskábbak az effajta közönségszolgáló próbálkozások, lásd RDJ visszahozatala. A modern Hollywood ötlettelensége önmaga hatványaként.
Lehet, hogy már kinőttem az ilyen filmeket, nem tudom. Majd kiderül, ha esetleg szép karriert fut be Gunn DCU-ja, talán visszahozza azt a gyermekkori lázat, amit egykor az MCU kapcsán átéltem. Szívesen végignézném a Marvel Thanos utáni fázisainak temetését, ami remélhetőleg majd az X-Menekkel lesz képes megújulni. Jelenleg semmi konkrétum, másfél év múlva pedig mozikba küldik az Avengers 5-öt.

A Daredevilt remélem nem xurják el, az halhatatlan.
Abszolút! Nem ültem be Marvel filmre az Infinity War óta. Nálam annál nem lesz jobb, így nem is tervezem. Egyébként Deadpool 2 sem tetszett, viszont ez az utolsó engem szórakoztatott.
Lehet, hogy kissé giccsparádé, de akkor is imádtam az Infinity War-t. Sajnos egy Infinity Saga filmet sem láttam moziban, valamikor egy őszi szünet alatt daráltam le az egészet. Volt, hogy naponta 4 filmet is megnéztem :D A mozis élmény viszont pótolhatatlan, főleg gyerekként.
Nálam a top 5: Vasember 1, Kapitány 2, GOTG 1, Thor 3, meg ugye az IW.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 28., szombat 13:06

halamadrid írta:
tibi18 írta: Szerintem meg az utóbbi évek egyik legjobb Marvel filmje, amivel semmi cél nem volt, csak a rajongólat/közönséget kiszolgálni.

Ízlések és pofonok. Nincs ezzel baj.
Örülök, hogy valakinek tetszett. Sőt, irigy vagyok, mert mindig elképzelek magam előtt egy élményt egy-egy film kapcsán, aminek olykor sajnos óriási csalódás lesz a vége. Azzal viszont talán egyet kell értenünk, hogy egyre ócskábbak az effajta közönségszolgáló próbálkozások, lásd RDJ visszahozatala. A modern Hollywood ötlettelensége önmaga hatványaként.
Lehet, hogy már kinőttem az ilyen filmeket, nem tudom. Majd kiderül, ha esetleg szép karriert fut be Gunn DCU-ja, talán visszahozza azt a gyermekkori lázat, amit egykor az MCU kapcsán átéltem. Szívesen végignézném a Marvel Thanos utáni fázisainak temetését, ami remélhetőleg majd az X-Menekkel lesz képes megújulni. Jelenleg semmi konkrétum, másfél év múlva pedig mozikba küldik az Avengers 5-öt.

Abszolút! Nem ültem be Marvel filmre az Infinity War óta. Nálam annál nem lesz jobb, így nem is tervezem. Egyébként Deadpool 2 sem tetszett, viszont ez az utolsó engem szórakoztatott.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 13:00

tibi18 írta: Szerintem meg az utóbbi évek egyik legjobb Marvel filmje, amivel semmi cél nem volt, csak a rajongólat/közönséget kiszolgálni.

ferni írta: Holnapi mozizáshoz várnék tippeket, amik esélyesek megtekintésre:

Gladiátor 2
A hullahó akció

Eretnek se fest rosszul, de kétlem megérné azt nézni.

Szóval megéri megnézni a Gladiátor 2t vagy jobban járok egy Remy-féle agyzsibbasztással? :kalapos:

Más tipp esetleg, mert amúgy már mindkettő fent van a tudjuk hol.... :mrgreen:
Red One mar ncore. Szoval, ha mozizni akarsz, akkor nezz olyat, ami meg nem elerheto. :kalapos:
pont ez jutott az eszembe nekem is, gyors lecsekkoltam én is :D

Majmok bolygója Robbie Williams az wtf amúgy?
A Gladiátor II szerintem teljesen korrekt, Ridley jobb filmjei közé tartozik az újabbak közül, megérte elkészíteni. Jól néz ki, kivéve az istentelen Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!majomkutyákat az elejéről. A másikról nem tudok véleményt mondani.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 28., szombat 12:56

Red One mar ncore. Szoval, ha mozizni akarsz, akkor nezz olyat, ami meg nem elerheto. :kalapos:

De amugy nyilvan Rock. :sziv:

Agyzsibbasztasra a Sonic 3 most jot megy. Szeretik.

Eretnek is mar toltheto.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 28., szombat 12:55

Holnapi mozizáshoz várnék tippeket, amik esélyesek megtekintésre:

Gladiátor 2
A hullahó akció

Eretnek se fest rosszul, de kétlem megérné azt nézni.

Szóval megéri megnézni a Gladiátor 2t vagy jobban járok egy Remy-féle agyzsibbasztással? :kalapos:

Más tipp esetleg, mert amúgy már mindkettő fent van a tudjuk hol.... :mrgreen:
pont ez jutott az eszembe nekem is, gyors lecsekkoltam én is :D

Majmok bolygója Robbie Williams az wtf amúgy?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. december 28., szombat 13:00-kor.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 28., szombat 12:54

Szerintem meg az utóbbi évek egyik legjobb Marvel filmje, amivel semmi cél nem volt, csak a rajongólat/közönséget kiszolgálni.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 12:51

kettonull írta: Volt szerencsém megnézni ezt a Deadpool Rozsomák filmet.

Olyan mintha korábbi Marvel filmek vágóasztalon maradt jeleneteiből és Marvel reklámokból vágtak volna össze a film nagy részét.
Egy zavaros katyvasz, ócska poénokkal, súlyosbítva egy fárasztóan idegesítő főszereplővel.
Batman és Robin szint, ott lenne a helye anyagilag és kritikailag is.
Szerintem hihetetlenül cringe volt, főleg az a havas jelenet az elején. Rozsomák karaktere csak lebeg, sztorit is csak nyomokban tartalmaz. Tudtam, hogy nem lesz agysebészet, de reménykedtem egy vicces, szórakoztató "buddy movie"-ban, érdekes cameókkal, és egy Rozsomák mögötti közepes eredettörténettel és érzelmi szállal. Szerintem először gondolkodtam el anno, hogy kisétáljak-e a teremből.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 28., szombat 12:42

Volt szerencsém megnézni ezt a Deadpool Rozsomák filmet.

Olyan mintha korábbi Marvel filmek vágóasztalon maradt jeleneteiből és Marvel reklámokból vágtak volna össze a film nagy részét.
Egy zavaros katyvasz, ócska poénokkal, súlyosbítva egy fárasztóan idegesítő főszereplővel.
Batman és Robin szint, ott lenne a helye anyagilag és kritikailag is.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 28., szombat 12:18

The Batman Sequel 2026 október 2-ről 2027 október 1-re halasztva, tegnapi hír.

Elvileg még nincs kész a forgatókönyv, Gunn és Reeves pedig nem akar enélkül semmit sem elkezdeni, nagyon helyesen. Kár, hogy nem téli a bemutató, a havas Gotham sokkal hangulatosabb lenne ilyenkor.

Szerintetek ezzel biztossá vált, hogy jön még addig egy Gotham-es sorozat?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 27., péntek 21:27

Pedig kicserelhetne cgi-al tomhollendet es zendayat, es akkor meg talan jo film is lenne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 27., péntek 20:25

soadroli írta: Christopher Nolan’s next film is an adaption of ‘THE ODYSSEY’

• Described as a mythic action epic that follows the tale of Odysseus & his 10-year journey home after the Trojan War
• Starring Tom Holland, Zendaya, Anne Hathaway, Matt Damon, Lupita Nyong’o and Robert Pattinson

Az Armand Assante-s Odüsszeuszt imádtam annó, rongyosra néztem. Remélem fasza lesz ez is, elvileg valami új IMAX technológiával készül, jelentsen az bármit is :D
Nolan ugye utalja a CGI-t, kivancsi leszek hogy lesz ez a film megvalositva, nagyon varos. :agree:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 27., péntek 20:20

VENOM 3: A híre szerintem ennek megint rosszabb, mint maga a végeredmény (lásd összes Sony tesója...). Na, nem azért, mert ez egy jó film... neeeem, ez egy szar.

De nem azért szar, mert nézhetetlen, hanem mert van egy Hardy, adott egy Venom, és képes a stúdió egy olyan szériát felhúzni erre a kettősre, ami az általános iskolás, alsó tagozatos diákoknak csemege (Én is imádtam volna...). Mert azoknak menő. Én látom, hogy miért sikeres a Venom trilógia, de a baj az, hogy ebben sokkal, de sokkal több volt... és nem, nem csak alsó tagozatos diákok számára.

Komolyabb (forgatókönyv terén), erőszakosabb, véresebb, szókimondóbb, látványosabb (Venom) móka kellett volna ide... immáron harmadjára. Terrifier egy jó példa ide. Art egy gonosz, mégis imádja mindenki, mert megvan a humora, megvan a GONOSZ oldala és odacsap, mikor oda kell. Venom is lehetett volna ilyen. Kőkemény r-rated és értelmes film keretén belül.

Mondjuk aki így írta bele a sztoriba Knull-t, azt még moziban, popcorn felszolgálónak sem alkalmaznám a jövőben...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. december 24., kedd 1:20

Christopher Nolan’s next film is an adaption of ‘THE ODYSSEY’

• Described as a mythic action epic that follows the tale of Odysseus & his 10-year journey home after the Trojan War
• Starring Tom Holland, Zendaya, Anne Hathaway, Matt Damon, Lupita Nyong’o and Robert Pattinson

Az Armand Assante-s Odüsszeuszt imádtam annó, rongyosra néztem. Remélem fasza lesz ez is, elvileg valami új IMAX technológiával készül, jelentsen az bármit is :D
Kép

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 22., vasárnap 18:22

nzooli93 írta:
Remy írta:

ARMOR: Stallone rosszfiú! A csapata pedig egy pénzszállítóra próbál lecsapni, de végül nem úgy történnek az események, ahogyan azt ők szerették volna...

Kevés helyszín, rém egyszerű történet, olcsó drámai szál, még olcsóbb kivitelezés. Bántani nem bánt, csak totál semmilyen film. Sly meg igazából... áll vagy sétál, lehet ott sem volt a forgatáson.
Nem gondoltam,hogy Stallone meg filmezik,ra kerestem erre,de a 3.5os Imdb értékelés kibaszta a szemem rogton :lol:
Minek vállal be ilyeneket?
Láttam már nem egy ilyen alacsony értékelésű filmet, de szerintem ez indokolatlanul alacsony. Simán lehetne 5. Nyilván az se jó, de pont ez az, hogy a film full semmilyen. Se nem jó, se nem rossz. Stallone lehet elbukott egy fogadást, vagy haverja Jason Patric-nak. Passz. :D

Igazából azt nem értem, hogy miért nem Sly lett a főszereplő. Simán kicseréltem volna Patric-kal, aztán már jobb lett volna a nézőknek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 22., vasárnap 18:21

Aztakurva :|
Remy :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 22., vasárnap 18:20

Remy írta:

ARMOR: Stallone rosszfiú! A csapata pedig egy pénzszállítóra próbál lecsapni, de végül nem úgy történnek az események, ahogyan azt ők szerették volna...

Kevés helyszín, rém egyszerű történet, olcsó drámai szál, még olcsóbb kivitelezés. Bántani nem bánt, csak totál semmilyen film. Sly meg igazából... áll vagy sétál, lehet ott sem volt a forgatáson.
Nem gondoltam,hogy Stallone meg filmezik,ra kerestem erre,de a 3.5os Imdb értékelés kibaszta a szemem rogton :lol:
Minek vállal be ilyeneket?

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 22., vasárnap 18:17

DIE HARD: Hans Gruber kibaszva az ablakon, jöhet a Karácsony! :sziv:

Megnézheted századjára, ezredjére is, de bármennyiszer látod, ugyanolyan mosollyal fogsz felállni a fotelből... Ilyen egy igazi kultklasszikus akciómozi, egyszerűen nem tud megöregedni.

Ezt ti a Vass vagy Dörner-féle szinkronnal szoktátok nézni? :hmmm:

DIE HARD 2: Továbbra is az az egyetlen bajom vele, hogy nincs igazán maradandó főgecije ennek a filmnek. Szeretem a B-arcokat benne, jól csúszik a film, Willis itt is zseni, de Rickman és Irons mellett nehéz érvényesülni. Ez pedig William Sadler-nek, Franco Nero-nak és John Amos-nak sem sikerül.

DIE HARD 3: Irons mindent jól csinált, kivéve egy dolgot... elbaszta McClane másnaposságát!

Bár a karácsonyi hangulat hiányzik innen (nyilván nem lehetett már harmadjára is ellőni), az azért eléggé látszik, hogy John McTiernan visszatért. Ez a film nem csak, hogy nagyon rendben van, de Willis újra olyan fordulatszámon pörög, mint az elsőben. Az meg, hogy kapott maga mellé egy S. L. Jackson-t, brutálisan nagy húzás volt. Lényegében úgy csinált McTiernan újra egy tökéletes Die Hard-filmet, hogy közben egy hibátlan buddy cop-mozit is csinált.

Yippee Ki Yay, te fa***kalap!

A szinkron itt is zseni.

DIE HARD 4: Nehéz ügy... mert bár nem egy felesleges folytatás, sőt... kifejezetten jó akciófilm, de sose tudtam úgy tekinteni rá, mintha teljes értékű tagja lenne a Die Hard franchsienak. Ez még mindig 'A' trilógia +1 film.

Ez a modern köntös, ezzel a Mátrix és Michael Bay által agyonhasznált képi világgal egyszerűen nem illik a szériához.

- Egy verdával leszedett egy helikoptert.
- Nem volt több töltényem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. december 21., szombat 18:40

halamadrid írta:
A mai Hollywoodban illene megbecsülni, amit Matt Reeves művel.
Nem igazán sikerült bizonyítania, hogy több lenne egy egyszerű iparosnál.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 21., szombat 18:06

MUFASA: Oroszlánkirály téma. Kb maga a Disney ez a franchise. Nagyon nem lehet vele melleloni. Filmek, animacios sorozatok, videojatekok, ajándéktargyak..Mindegy mit csinálsz, szórakoztató lesz. Ez egy tuti recept. Meg a zene. Minden ikonikus ebben a temaban.
Nalunk a gyerekek imádják, kívülről fujnak benne mindent. Nana, hogy irány a mozi. A story nincs tul bonyolitva, faék egyszerű, ami nekem egy picit csalodas is volt, mert ha van kiraly -a szó legnemesebb értelmében - akkor az Mufasa és tőle elneztem volna egy izgalmasabb tortenetet. De gyerek film. Nem szeretnek nagyon kotekedni ilyesmivel. A lelke az ilyen eredet történeteknek szvsz a fanservice. Volt dogivel es bevallom ferfiasan, csillogó szemekkel neztem én is sokszor emiatt, a végén pedig konnyes szemmel, a lanyaimmal fogtuk egymas kezet, hiszen ismerjuk a sorsokat. Sokat jelent ez a széria nekünk. Okosan, szépen tanit is a film kozben. Nem siet sehova. Gyakran megáll egy monológra, ami tök jó. Kell a ma generaciojanak az ilyen. A cgi rendben volt. Foleg a vizes/havas részeknél nagyon jol nez ki. A hossza pont jo . Szerintem a 2 óra az pont az az idő, mikor még nem fog elkezdeni feszkelodni senki, de hagy időt a filmnek es nem kell rohanni. A betetdalok gyönyörűek. Jelenleg 6.7 imdb most nézem. Ne torodjetek vele. Akik szeretik ezt a storyt, azt tökéletesen kiszolgalja és remekül szorakoztok rajta. Imádtuk.

Aki szimplan beül rá, vagy este elinditja a tvn, de nem nagyon kotodik erzelmileg ehhez a világhoz, annak valószínűleg lesz hiányérzete.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csomoszor kapott el az a gondolat kozben, hogy a rendező imadhatja a Hobbitot/LOTR, mert elég sok jelenet hajaz rá, illetve a story. Konkrétan egy gandalf szerű (Rafiki) szellemi vezető a kis botjaval es az ő kis kompaniaja vandorol, pusztákon, hegyeken, havas csucsokon keresztül, miközben üldözi őket a sápadt fehér oroszlán(Azog) es szolgái. Ami nem gond. En imadtam. :D
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Vissza: