Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Sok gólt lőttünk nekik mi is.Amiről le kéne szokni, hogy fatális hibákkal visszahozzuk őket a meccsbe mint az utolsó 2 clasicon. Rendszeres volt tavaly, hogy hoztunk egy stabil játékot aztán valamelyik félkegyelmű játékosunk csinált valami orbitális baromságot és rögtön össze is csuklott az egész csapat.
Idén azért javultunk stabilitásban úgyhogy szerintem most ezzel nem lesz gond.
Ők meg ahogy az várható volt erősebbek nem lettek és a tavalyi kifutott évük letelt. Nyilván a ligában attól még üthetnek bárkit de szerintem még 5 év múlva is az inter meccsről fognak beszélni mert az nagy alkalom volt, hogy egy ilyen kerettel bl döntőzhessenek. Igaz ott a párizs leütötte volna őket úgyis.
Idén azért javultunk stabilitásban úgyhogy szerintem most ezzel nem lesz gond.
Ők meg ahogy az várható volt erősebbek nem lettek és a tavalyi kifutott évük letelt. Nyilván a ligában attól még üthetnek bárkit de szerintem még 5 év múlva is az inter meccsről fognak beszélni mert az nagy alkalom volt, hogy egy ilyen kerettel bl döntőzhessenek. Igaz ott a párizs leütötte volna őket úgyis.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az egy dolog, hogy sok gólt nyeltek. Az első 2 alkalommal meglepték Carlot, utána 2 meccsen 5öt vertünk nekik, abból Mbappé négyet, meg a Benfica is szórt egy négyest és sorolhatnánk. Inter 2 meccsen 7et !!! Tico is ment előttük 2vel is. Sőt ha jól emlékszem ott volt a 3. is csak visszafújta a Var. Aztán a végén mindig a Barca nyert. (Kívéve BL) kupadöntőbmár félig nyerve volt baszki…
De a támadásaik nagyon jók. Tegnap is simán lehetett volna 2-2. Utána meg bárhogy alakulhatott volna.
Valahogy a támadásaikat kéne kivédekezni, utána már simán verhető csapat ez a Barca.
De a támadásaik nagyon jók. Tegnap is simán lehetett volna 2-2. Utána meg bárhogy alakulhatott volna.
Valahogy a támadásaikat kéne kivédekezni, utána már simán verhető csapat ez a Barca.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tavaly is mondtam, ezek a mai edzok, jatekosok egyszeruen nem ezt tanuljak es sulykoljak, verik bele a fejekbe, aztan jon a meglepodes, es nem kepesek 2 nornalis passzt osszerakni az ajtoablak ziccerhez. Egy ennyire öngyilkos taktikat egyszeruen balfaszsag nem kihasznalni, eddig a tobbi csapatot nem ertettem - a madridot is beleértve -, hogy megis milyen szakmai munka folyik sulyos pénzekért, es ha szep lassan ki lesz picsazva ezentul a barcelona, mert nagynehezen megoldjak az ellenfelek a feladatot, akkor meg flicket nem fogom erteni, ha nem valtoztat rajta.
thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
most latom azert a 18. percben elmaradt egy jogos sevilla tizi, biztos ami tuti
valamelyik univerzumban:
Tavaly is szenvedtek januárig kb, amíg fel nem hozták őket -7ről, utána el kell ismerni brutál volt amit hoztak, de hát maradjunk annyiban örülhettek, hogy nem BL döntőztek, mert ők is nagyon messze voltak a PSGtől.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
MarioCirolo írta: Kivancsi vagyok mi lesz iden a barcaval. Flick RnR focijanak a legnagyobb hatranya, hogy a jatekosai hamar kiegnek (2-3 szezon), figyelembe veve, hogy a barca kerete kevesbe atletikus, mint anno Bayernne, valoszinuleg hamarabb es gyakrabban jonnek majd a serulesek es egyre dekoncentraltabbak lesznek. Az tavaly varhato volt, hogy a lassu, kenyelmes focihoz szokott la liga csapatokat siman le fogjak daralni, viszont iden mar sokkal jobban fel tudnak majd keszulni. Yamal helyezete is erdekes lehet, ha a teljesitmenye, nem fog egyenes aranyban noni az arcaval es egyre nagyobb lesz rajta a nyomas, meglatjuk hogy fog vele megbirkozni, foleg ha iden tobbet lesz serult o is.
Inigo volt a vedelem legfontosabb tagja, nelkule nem mukodik mar ez a lesre allitas ugy igazan.
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kivancsi vagyok mi lesz iden a barcaval. Flick RnR focijanak a legnagyobb hatranya, hogy a jatekosai hamar kiegnek (2-3 szezon), figyelembe veve, hogy a barca kerete kevesbe atletikus, mint anno Bayernne, valoszinuleg hamarabb es gyakrabban jonnek majd a serulesek es egyre dekoncentraltabbak lesznek. Az tavaly varhato volt, hogy a lassu, kenyelmes focihoz szokott la liga csapatokat siman le fogjak daralni, viszont iden mar sokkal jobban fel tudnak majd keszulni. Yamal helyezete is erdekes lehet, ha a teljesitmenye, nem fog egyenes aranyban noni az arcaval es egyre nagyobb lesz rajta a nyomas, meglatjuk hogy fog vele megbirkozni, foleg ha iden tobbet lesz serult o is.
its not football, its laliga....doncsontos írta: MVP: Marcus Rashford![]()
![]()
hanyas
valamelyik univerzumban:
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Régi igaz mondás: “A legszebb öröm, a káröröm.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Miért?R. Carlos írta: Megkérek mindenkit, hogy NE írogasson ide többet a meccs ideje alatt!Köszi!
![]()
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Rashford wins La Liga’s Man of the Match despite Barcelona LOSING 4-1!doncsontos írta: MVP: Marcus Rashford![]()
![]()
Hogy lehet valaki mvp egy 4-1re kikapó csapatból? Max kapus, ha még sok góltól védi meg csapatát. De épp egy csatár? Tökmind1 ki, csak barcás legyen?
Amúgy megvan a megfejtés.
Now I understand why they hate penalties,
they can’t score them
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Jó mondjuk ezt senki se gondolta volna... ma délután 1-kor néztem meg eredményeken, hogy kivel játszanak. Első gondolat: laza 0-4. Az utóbbi időkben tényleg lefeküdtek nekik, rendszerint meg voltak szórva. Amit viszont most letettek azelőtt le a kalappal. Egy igazipozitív csalódás volt.
Remélem nem fossuk össze magunkat majd ellenük, ahogy szoktuk... Simán lehetne hozni ezt a bajnokságot.
Remélem nem fossuk össze magunkat majd ellenük, ahogy szoktuk... Simán lehetne hozni ezt a bajnokságot.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Na ezt sem láttuk jönni...
Úgy voltam vele, hogy szokás szerint országos kettes lesz a meccs
Egy hét alatt két orrbaverés a katalánoknak. Barcelona, én így (sem) szeretlek.
Úgy voltam vele, hogy szokás szerint országos kettes lesz a meccs
Egy hét alatt két orrbaverés a katalánoknak. Barcelona, én így (sem) szeretlek.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
remélem a szart is kielemzik ebből a meccsből. nem az első csapat aki középen lesen hagyja az embert és a széleken futnak el és centereznek. hatalmasat ment a Sevilla. nem gondoltam, hogy képesek rá de ma mindent a pályán hagytak ami csak volt. példaértékű küzdés volt.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ennyit a babonáról
Szép volt Sevilla!
26.-án El Classico, addig lehet gyakorolni nekünk is
26.-án El Classico, addig lehet gyakorolni nekünk is
Vannak meg meglepetesek.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Tintás lett a farka vége.Realista24 írta:Mi lett a vege?ferni írta:
5 lehetőséget hagyott ki a Sevilla a két gól között, 5-t.
Majd volt lehetőség 3-0ra is, helyette 2-1 azt tudjuk mi lesz a vége![]()
4-1re gondoltam...
Amúgy azért csak kimaradt a tizi meg volt nem egy Barca helyzet az Xhez, de szépen lezárták a végén.
Amúgy azért csak kimaradt a tizi meg volt nem egy Barca helyzet az Xhez, de szépen lezárták a végén.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi lett a vege?ferni írta:5 lehetőséget hagyott ki a Sevilla a két gól között, 5-t.dortev írta:
Miért kell mindig úgy tenni, mintha ezek csak a Barca ellen fordulnának elő?
Majd volt lehetőség 3-0ra is, helyette 2-1 azt tudjuk mi lesz a vége![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema