Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 10., kedd 20:03

reeed_ati írta: Arsenal egész pöpec kis csapat lehetne, ha viszik Zubit, Seskót, meg mondjuk balosra Rodrygót. :)

Rodrygo-Sesko-Saka
-----Ödee
Rice---Zubi

Eskü néznék pár meccset tőlük. :D
aztán jövő nyáron adunk még 1-2 néger Vini mellé Zubimendiért :coffee: :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 10., kedd 19:40

reeed_ati írta: Arsenal egész pöpec kis csapat lehetne, ha viszik Zubit, Seskót, meg mondjuk balosra Rodrygót. :)

Rodrygo-Sesko-Saka
-----Ödee
Rice---Zubi

Egy ujabb nullkupas szezonra megint perfekt :kalapos:
thereisonly1ronaldo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 10., kedd 19:34

Arsenal egész pöpec kis csapat lehetne, ha viszik Zubit, Seskót, meg mondjuk balosra Rodrygót. :)

Rodrygo-Sesko-Saka
-----Ödee
Rice---Zubi

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. június 9., hétfő 19:36

Remy írta:
_Bushido_ írta:
Minek vesznek több csapatot?
:mrgreen:
Amiért te is újraregeltél vagy 6x.

mert megtehetik.

:kalapos:

City - Girona, Salzburg - Lipcsénél is megoldották.
Csak ott télig letudták a problémákat, elég valószínű volt az őszi teljesítmény után, hogy indulni kell. Itt valószínűleg kifuttak az időből, jó szar érzés lesz a szurkolóknak ha nem jön össze az ügyeskedés.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 9., hétfő 19:31

_Bushido_ írta:
Amiért te is újraregeltél vagy 6x.

mert megtehetik.

:kalapos:

City - Girona, Salzburg - Lipcsénél is megoldották.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 9., hétfő 19:27

Crystal Palace EL helye veszélyben lehet!

Egy tulaj két csapata nem indulhat egy helyen! Lyonban is van tulajdona, ők is mennek ELbe.
Opció lehet, hogy a Palace megy 1el lejjebb, konferencia ligába, de ott a Palace társtulaj másik csapata, a Bröndby van.

Pech...

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. június 9., hétfő 18:13

Pad'em írta: BREAKING: Rayan Cherki to Manchester City, here we go! Deal in place club to club after direct contact. Cherki will sign five year deal as #MCFC player, OL to receive €35m package with add-ons as L’Équipé reports.

Documents being prepared in time for Club World Cup.

OL will receive €6m in add-ons with €35m initial transfer fee.

Medical tests and contract signing in next 24h as Man City will bring Cherki to FIFA Club World Cup.

Érdekes hogy 130 vadpontrol tovabbra sincs semmi döntés. Ugyanúgy ossze vissza vasarolhatnak. Bezzeg az Everton egyből kapta :lol: Nevetséges. Ráadásul úgy vásárolnak összevissza, hogy sajat neveleseik se szarok... :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 14:09

BREAKING: Rayan Cherki to Manchester City, here we go! Deal in place club to club after direct contact. Cherki will sign five year deal as #MCFC player, OL to receive €35m package with add-ons as L’Équipé reports.

Documents being prepared in time for Club World Cup.

OL will receive €6m in add-ons with €35m initial transfer fee.

Medical tests and contract signing in next 24h as Man City will bring Cherki to FIFA Club World Cup.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 7., szombat 13:58

mentamas írta:
realmadrid95 írta:

Yorot, Dorgut most vettek nagy penzert. A tobbiek 10 meccs alatt voltak. Mainoot nem csak a serules miatt jegelte, egyszeruen csak leepitette, atadolistara is kerult. Ugyhogy beepiteni nem nagyon epitett be senkit, foleg nem kiegett jatekosok helyere. Ez meg egeszseges rotacionak sem szamit.
Valahol el kell kezdeni. Egy jó fél szezon alatt lehetőséget kellett adnia mindenkinek, hogy leszűrje, kikre lehet építeni a jövőben, és kik azok, akik mentálisan nem ütik meg a szintet.

De nem akarlak meggyőzni, és a nézőpontodat is megértem. Nekem tetszik ez az új irány és ez a mentalitásváltás. Az eddigi nyári igazolásaikat is jónak tartom.

Orulnek egy eros Munak, jot tenne a Plnek. :agree:

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 7., szombat 13:32

realmadrid95 írta:
mentamas írta:

Fiatalokat írtam, nem sajátnevelést: Heaven, Amass, Collyer, Obi. (de ide vehetnénk Amadot, Yorot és Dorgut is)
Mainoo sokat volt sérült a szezon második felében, emiatt is játszott keveset.
Yorot, Dorgut most vettek nagy penzert. A tobbiek 10 meccs alatt voltak. Mainoot nem csak a serules miatt jegelte, egyszeruen csak leepitette, atadolistara is kerult. Ugyhogy beepiteni nem nagyon epitett be senkit, foleg nem kiegett jatekosok helyere. Ez meg egeszseges rotacionak sem szamit.
Valahol el kell kezdeni. Egy jó fél szezon alatt lehetőséget kellett adnia mindenkinek, hogy leszűrje, kikre lehet építeni a jövőben, és kik azok, akik mentálisan nem ütik meg a szintet.

De nem akarlak meggyőzni, és a nézőpontodat is megértem. Nekem tetszik ez az új irány és ez a mentalitásváltás. Az eddigi nyári igazolásaikat is jónak tartom.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. június 7., szombat 13:30

Az a vicc hogy minden évben igazolnak 2-3 ilyen noname egy szezonos játékost vagyonokert aztán várják hogy majd jövőre jobb lesz
Most is ilyen Cunha meg Mbuemo vagy kire hegyezik, azt se tudom kik ezek. :lol:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 7., szombat 12:40

mentamas írta:
realmadrid95 írta:

Melyik az a Mu jatekos, akit sajatneveleskent beepitett a tulfizetett, lusta, fizikalisan gyenge jatekos helyere?

Pont, hogy a sajatneveles, vilagklasszis alapanyagu Mainoot is leepitette sokszor Mount miatt.
Fiatalokat írtam, nem sajátnevelést: Heaven, Amass, Collyer, Obi. (de ide vehetnénk Amadot, Yorot és Dorgut is)

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 7., szombat 12:16

realmadrid95 írta:
mentamas írta:

Ez a hasonlat nem tükrözi a valóságot. Inkább ahhoz kellene hasonlítani, ha 11 lúzer Alaba lenne a pályán és azokat kezdené kivenni és helyettesíteni fiatalokkal.

Alaba alatt értsd: túlfizetett, lusta, fizikálisan gyenge, túlértékelt, nem professzionális játékos. (Szerencsére Alabára csak a fizu és a fizikum igaz, nem találtam jobb példát a keretből)

Melyik az a Mu jatekos, akit sajatneveleskent beepitett a tulfizetett, lusta, fizikalisan gyenge jatekos helyere?

Pont, hogy a sajatneveles, vilagklasszis alapanyagu Mainoot is leepitette sokszor Mount miatt.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 7., szombat 10:59

mentamas írta:
realmadrid95 írta:

Latjuk, hogy milyen eredmennyel. Ez olyan, hogy Xabival 10 meccsbol egyet sem nyerunk meg, mert erolteti a 3-4-2-1 et, ami latvanyosan nem megy a csapatnak, emiatt kiveszi Valverdet es berakja valamelyik Castillast. Erthetetlen.
Ez a hasonlat nem tükrözi a valóságot. Inkább ahhoz kellene hasonlítani, ha 11 lúzer Alaba lenne a pályán és azokat kezdené kivenni és helyettesíteni fiatalokkal.

Alaba alatt értsd: túlfizetett, lusta, fizikálisan gyenge, túlértékelt, nem professzionális játékos. (Szerencsére Alabára csak a fizu és a fizikum igaz, nem találtam jobb példát a keretből)

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 7., szombat 10:33

realmadrid95 írta:
mentamas írta:

Nekem pont az tetszik, hogy felismerte, hogy kutyaütő az összes, és egyik miatt sem változtatott felállást. Az meg már csak hab a tortán, hogy ahelyett, hogy a sok léhűtőt erőltetné, elkezdte beépíteni a fiatalokat.
Latjuk, hogy milyen eredmennyel. Ez olyan, hogy Xabival 10 meccsbol egyet sem nyerunk meg, mert erolteti a 3-4-2-1 et, ami latvanyosan nem megy a csapatnak, emiatt kiveszi Valverdet es berakja valamelyik Castillast. Erthetetlen.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 7., szombat 10:22

Durva azt latni, hogy a Poolbaratokon mennyire biznak Romanoban. Sorra tiltja le az embereket az admin, aki azt irja, hogy hibazott mar nem egyszer. Lever tartja tovabbra is a 150 millios arcedulat, de nem kell felni, hiszen Fabrizio sosem irt meg valotlant! Nem sokara meg lesz, hiszen o meg sosem irt alhirt!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 7., szombat 10:14

sebydani írta: Spurs köszönte az EL trófeát és kirúgta Postecoglout
Valahol ertheto szerintem. Persze oriasi eredmeny az EL nekik, de amit a PL-ben nyujtottak iden az meltatlan volt az elmult 15 evhez kepest. Az utolso bennmarado helyen vegeztek, egy kozel 800 millios kerettel ez nagyon ciki. Az Europa Ligaval nemikepp feledtette ezt a borzalmas teljesitemenyt.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 7., szombat 10:04

mentamas írta:
realmadrid95 írta: Azert Cunhaval, Mbeumoval, Gyokeressel mukodhet ez a felallas. Ebben az a szomoru es szamomra nevetseges, hogy ezen a szinten az edzo ennyire ragaszkodik a felallasahoz es nem a felallast alakitja a kerethez, hanem a keretet a felallasahoz. Egyebkent ezt mar a 2.meccse utan is irtam itt a forumon, annyira szembeotlo volt, hogy ez, ebben a formacioban nem fog mukodni.

Ez tobb szempontbol is karos, eleve kilapatol rengeteg penzt(Munal mar 100.edzo probalja a sajat kepere alakitani a keretet es sorra buknak meg ezek a jatekosok es edzok is.)
A csapat nyakan maradnak az ilyen Sancho, Mount, Maguire, Antony(ot is hatalmas bukassal adjak tovabb) koloncok, amivel az uj edzo megint csak nem tud kezdeni semmit.

Egyebkent Mbeumo helyett lehet ramentem volna egy valoban klasszis belso kozeppalyasra, mivel Diallo nagyon jo. Cserenek meg draga, 65 millio font korul irnak rola.
Nekem pont az tetszik, hogy felismerte, hogy kutyaütő az összes, és egyik miatt sem változtatott felállást. Az meg már csak hab a tortán, hogy ahelyett, hogy a sok léhűtőt erőltetné, elkezdte beépíteni a fiatalokat.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 7., szombat 10:02

Caraway írta:
realmadrid95 írta:

Azert Cunhaval, Mbeumoval, Gyokeressel mukodhet ez a felallas. Ebben az a szomoru es szamomra nevetseges, hogy ezen a szinten az edzo ennyire ragaszkodik a felallasahoz es nem a felallast alakitja a kerethez, hanem a keretet a felallasahoz. Egyebkent ezt mar a 2.meccse utan is irtam itt a forumon, annyira szembeotlo volt, hogy ez, ebben a formacioban nem fog mukodni.

Ez tobb szempontbol is karos, eleve kilapatol rengeteg penzt(Munal mar 100.edzo probalja a sajat kepere alakitani a keretet es sorra buknak meg ezek a jatekosok es edzok is.)
A csapat nyakan maradnak az ilyen Sancho, Mount, Maguire, Antony(ot is hatalmas bukassal adjak tovabb) koloncok, amivel az uj edzo megint csak nem tud kezdeni semmit.

Egyebkent Mbeumo helyett lehet ramentem volna egy valoban klasszis belso kozeppalyasra, mivel Diallo nagyon jo. Cserenek meg draga, 65 millio font korul irnak rola.
Jajaja, ebbe fullra egyetertek, nevetseges hogy mindig a formaciohoz kell igazitani az embereket. Peldaul Mainoo is ott van, nagy tehetseg de ebben a felallasban szenved. Kurva szar szitu. Na mind1. Egyebkent Mbeumo nyilvan kezdo lesz, ahogy Diallo is, csak o igy kihuzodik tamado wingbacknek.

Valami ilyesmit vizionalok kovi szezonra amibe mar lehetne potencial:

Uj kapus
De Ligt, Yoro, Heaven
Diallo, uj kozeppalyas, Bruno, Dorgu
Mbeumo, Cunha
Uj csatar

Ja igen az elozo hosszu posztban azt elfelejtettem, hogy a CEO Berrada azt tuzte ki hosszutavu celnak, hogy 2028-ra legyen bajnok a csapat. Mindenki dontse el maga, hogy ez 3 ev mulva sikerulhet-e. Legrosszabb esetben a Championshipbe. :mrgreen:

Diallo nagyon jo volt szelsokent is, de szerintem o sokkal jobb a kapuhoz kozelebb. Nekem, ha tippelnem kene top 6 ra felkuzdi magat az Mu, de elorebb nem fog vegezni a portugal edzovel kesobb sem. Nala az a problema, ha kiesik egy, vagy neadjisten ket jatekos a kezdobol, teljesen felborul a jatek, amit elkepzel. Viszont orom az uromben, hogy jovore nem lesz nemzetkozi terheles, azert ez a Plben rengeteget szamit.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 7., szombat 9:50

realmadrid95 írta: Azert Cunhaval, Mbeumoval, Gyokeressel mukodhet ez a felallas. Ebben az a szomoru es szamomra nevetseges, hogy ezen a szinten az edzo ennyire ragaszkodik a felallasahoz es nem a felallast alakitja a kerethez, hanem a keretet a felallasahoz. Egyebkent ezt mar a 2.meccse utan is irtam itt a forumon, annyira szembeotlo volt, hogy ez, ebben a formacioban nem fog mukodni.

Vissza: