Premier League
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Több, mint 9 hónapja van a csapatnál, abban hogy tengelyig ér a sz*r, vastagon benne van már ő is.
Egy darabig érdekesnek tűnt, hogy van EGY elképzelése a fociról és azt próbálja megcsinálni a mu-nál is, de amikor valaki huszansokadjára is nekifut sisak nélkül a betonfalnak, aztán csodálkozik, hogy fáj, azt már nem tudom sajnálni.
Meccs utáni interjúban is kemény amit mond, tökös. De valahol a saját hülyesége áldozata is.
Egy darabig érdekesnek tűnt, hogy van EGY elképzelése a fociról és azt próbálja megcsinálni a mu-nál is, de amikor valaki huszansokadjára is nekifut sisak nélkül a betonfalnak, aztán csodálkozik, hogy fáj, azt már nem tudom sajnálni.
Meccs utáni interjúban is kemény amit mond, tökös. De valahol a saját hülyesége áldozata is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Még csak most jutottam el a meccs utáni interjúkhoz, tényleg nagyon elege lehet már a játékosokból:nzooli93 írta: Azt írják,hogy hétvége után magától fog lemondani.
Mikor mar olyan fos a helyzet a jatekosokkal,hogy kirugni se kell edzot,mert magatol tele lesz a f.sza..
https://youtu.be/OHpbN4Cf5oE?si=1wk6RYE1uLvsBQw6
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
ZZporonty írta:Sean Dyche antifoci nagyot menne ezzel a kerettel.Es en se tudom a megoldast, mert ha menesztik is, ki vallalja el ezt?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nzooli93
Azt írják,hogy hétvége után magától fog lemondani.
Mikor mar olyan fos a helyzet a jatekosokkal,hogy kirugni se kell edzot,mert magatol tele lesz a f.sza..
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ebben mondjuk egyetértek, RVN-t - akkor - elküldeni baromság volt.BlancoMark írta:
Az a vicc amugy, hogy az atmeneti edzo RVN par meccs alatt olyan statokat rakott le az asztalra amit Amorim azota sem tudott sokkal hosszabb ido alatt reprodukalni. Elkuldtek a klublegendat aki valoszinuleg sokkal jobban ismerte a kozeget es sokkal jobb fit volt mint Amorim.
- BlancoMark
Azt gondolom az egyetlen megoldas egy Conte fele diktator lehet. A szarbol is kepes varat epiteni - meg ha 1-2 evre is - de ilyen ember kell aki gyakorlatilag barmilyen keretet felhuz egy rendszerfocira es mindenhol sikereket tud elerni.Caraway írta: En megertek mindent, de arra mi a magyarazat hogy 29 meccsen 28 pontot hozott ossze? Az hogy ez az 5 vedos formacio kozeppalya nelkul nem mukodik angliaban? Hogy a keret fele kicserelodott szoval arra sem lehet fogni hogy mindenki szar?
A valaha volt 4.legrosszabb gyozelmi rataval all a united tortenelmeben basszus. Miota o az edzo nem tudott egymas utan 2 darab premier league meccset megnyerni. Ezek olyan pusztito statisztikak amikkel egy kiesojelolt csapatnal se maradhatna.
Amorim nagyon ugy nyilatkozott tegnap este, mint akinek a burnley ellen hetvegen lesz az utolso meccse, es a 2 hetes valogatott szunet alatt menesztik.
Es en se tudom a megoldast, mert ha menesztik is, ki vallalja el ezt? Az egesz keret megint diszfunkcionalis, nincs egy normalis kozepso kozeppalyas, de 10-es pozicioban tud jatszani 6 jatekos is: mount, bruno, cunha, mbeumo, amad, zirzkee. Kozepso vedo is 6 darab van. Vicc az egesz.
Az a vicc amugy, hogy az atmeneti edzo RVN par meccs alatt olyan statokat rakott le az asztalra amit Amorim azota sem tudott sokkal hosszabb ido alatt reprodukalni. Elkuldtek a klublegendat aki valoszinuleg sokkal jobban ismerte a kozeget es sokkal jobb fit volt mint Amorim.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Sean Dyche antifoci nagyot menne ezzel a kerettel.Es en se tudom a megoldast, mert ha menesztik is, ki vallalja el ezt?
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En megertek mindent, de arra mi a magyarazat hogy 29 meccsen 28 pontot hozott ossze? Az hogy ez az 5 vedos formacio kozeppalya nelkul nem mukodik angliaban? Hogy a keret fele kicserelodott szoval arra sem lehet fogni hogy mindenki szar?
A valaha volt 4.legrosszabb gyozelmi rataval all a united tortenelmeben basszus. Miota o az edzo nem tudott egymas utan 2 darab premier league meccset megnyerni. Ezek olyan pusztito statisztikak amikkel egy kiesojelolt csapatnal se maradhatna.
Amorim nagyon ugy nyilatkozott tegnap este, mint akinek a burnley ellen hetvegen lesz az utolso meccse, es a 2 hetes valogatott szunet alatt menesztik.
Es en se tudom a megoldast, mert ha menesztik is, ki vallalja el ezt? Az egesz keret megint diszfunkcionalis, nincs egy normalis kozepso kozeppalyas, de 10-es pozicioban tud jatszani 6 jatekos is: mount, bruno, cunha, mbeumo, amad, zirzkee. Kozepso vedo is 6 darab van. Vicc az egesz.
Szerintem a reset Ratcliffe megjelenésével kezdődött, aki 2024 februárjában került “hatalomra”. Az ő ötlete (is) volt Amorim kinevezése. Már 24 nyarán meglépte volna, ha ETH nem nyeri meg a kupát, de így nem érezte jogosnak pár hónap közös munka után kirúgni a hollandot.hehetheoriginal írta: 10 eve megy mar a "reset", de sztem csak a szart kapargatjak, hatha fenyes lesz ujra.
Nem lesz.
De abban teljesen igazad van, hogy előtte hosszú évekig csak a szart kapargatták.
xavi simonst viszi salvinho helyett a spurs elvileg
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Amugy nagyjabol ez a helyzet, stabil kozepcsapat voltak Ferguson erkezese elott, o jaratta csucsra oket, szep idoszak volt nekik. Azota visszakerultek a korabbi szintjukre.Anthony írta: Fergie előtt csak egy klub volt a MU a sok közül és utána vissza kerültek ugyanabba a státusba.
Pénzük lenne, de most hogy ennyire lecsúsztak még pénzzel is nagyon nehéz vissza kerülni a top csapatok közé. Az egész keret gyenge és mentálisan gatya, plusz a BL vagy EL helyek elérésének teljes esélytelensége miatt nehezen fognak jó játékosokat igazolni.
Kell szerezzenek ügyes fiatalokat és nyomjanak egy full resetet, mert hiába új edző szerintem ez még mindig nem történt meg.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2025. augusztus 28., csütörtök 12:25-kor.
osszerakta hogyan szereznek min. 2 golt a rákövetkező 30 percbenLiamGallagher írta: https://www.facebook.com/share/v/1JSnJ4 ... tid=wwXIfr
Ez mégis mi a faszt csinál?![]()
![]()
Csak egy villanykörte hiányzik még és teljes lenne a kabaré![]()
valamelyik univerzumban:
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
https://www.facebook.com/share/v/1JSnJ4 ... tid=wwXIfr
Ez mégis mi a faszt csinál?
Csak egy villanykörte hiányzik még és teljes lenne a kabaré
Ez mégis mi a faszt csinál?
Csak egy villanykörte hiányzik még és teljes lenne a kabaré
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
10 eve megy mar a "reset", de sztem csak a szart kapargatjak, hatha fenyes lesz ujra.
Nem lesz.
Nem lesz.
thereisonly1ronaldo
Pont ez a reset zajlik náluk most. Annyi a probléma vele csak, hogy a valóságban nem lehet egy nyár alatt lezavarni.Anthony írta: Fergie előtt csak egy klub volt a MU a sok közül és utána vissza kerültek ugyanabba a státusba.
Pénzük lenne, de most hogy ennyire lecsúsztak még pénzzel is nagyon nehéz vissza kerülni a top csapatok közé. Az egész keret gyenge és mentálisan gatya, plusz a BL vagy EL helyek elérésének teljes esélytelensége miatt nehezen fognak jó játékosokat igazolni.
Kell szerezzenek ügyes fiatalokat és nyomjanak egy full resetet, mert hiába új edző szerintem ez még mindig nem történt meg.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ameddig a ligaban legalabb 8 fixen jobb csapat van, de a kieses se fenyegeti oket, addig tok jol elvannak ezek a jatekosok a langyos fosban. Drasztikus berkeret csokkentes kell, a valogatott jatekosokat padra vagni, ifiket a helyukre, mert nem normalis, hogy allandoan csak edzot valtanak.
Meg lehet nezni peldaul a Newcastlet, ott van tuz a jatekosokban, mindent megtesznek, hogy a BL-be jussanak, mikozben szerintem joval szukebb berkerettel dolgoznak. Az MU ehhez kepest egy lakodalmas megyei csapatra hasonlit, ahol csak a meccs utani kocsmazas a cel.
Meg lehet nezni peldaul a Newcastlet, ott van tuz a jatekosokban, mindent megtesznek, hogy a BL-be jussanak, mikozben szerintem joval szukebb berkerettel dolgoznak. Az MU ehhez kepest egy lakodalmas megyei csapatra hasonlit, ahol csak a meccs utani kocsmazas a cel.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Fergie előtt csak egy klub volt a MU a sok közül és utána vissza kerültek ugyanabba a státusba.
Ha jól emlékszem, Rashforddal “csak” hozzáállásbeli problémák voltak, és Amirom többször is lenyilatkozta az elején, hogy sokat nyernének vele, ha odatenné magát, mert kivételes képességű játékos.Galacticos írta:Azert pakolta ki oket mert a jatekrendszerebe nem illenek. 3/5 vedo tipikus szelso tamado nelkul, ket 10es a csatar mogott. Ezekbe nem illett se rashford se garnacho. Pedig ott tudas is volt legalabb, helyette vesznek 50milliokert masokat.mentamas írta: Meglátásom szerint ő is nagyon jól látja a gondokat, ezért is pakolt ki olyan léhűtőket, mint Rashford, Garnacho, Antony.
Ha az elmult 4-5 evben nem tapsolnak el minden evbe tobb szaz milliot, csak az utanpotlasra tamaszkodnak akkor is jobbak lettek volna es nem rohogne rajtuk az egesz vilag. Elengedtek degeat is, ott volt a sajat neveles dean henderson erre most ott vannak ket kapussal akik ketten nem ernek egy atlagosat se.
En brunoval kezdenem a nagytakaritast.
A többiekre viszont tényleg igaz, hogy a rendszerbe sem illettek.
Azt azért hozzátenném még Amorim védelmébe, hogy a sok selejtet nem ő hozta. Alatta csak Dorgu, Cunha, Mbeumo és Sesko jöttek, valamint vagy 5 fiatal az U csapatból.
Követtem én is a meccseket, de még nem mertem levonni azt a következtetést, hogy Onana nem kezdő.nzooli93 írta: Onana azert jatszott,mert kupameccs volt. Bajnokságban a török kapus volt. De o se jo egyebkent.
A törökből jó cserekapust lehetne csinálni, de a kameruni helyére gyorsan kellene hozni valakit, ha a tabella elején akarnak végezni.
- Galacticos
Azert pakolta ki oket mert a jatekrendszerebe nem illenek. 3/5 vedo tipikus szelso tamado nelkul, ket 10es a csatar mogott. Ezekbe nem illett se rashford se garnacho. Pedig ott tudas is volt legalabb, helyette vesznek 50milliokert masokat.mentamas írta: Meglátásom szerint ő is nagyon jól látja a gondokat, ezért is pakolt ki olyan léhűtőket, mint Rashford, Garnacho, Antony.
Ha az elmult 4-5 evben nem tapsolnak el minden evbe tobb szaz milliot, csak az utanpotlasra tamaszkodnak akkor is jobbak lettek volna es nem rohogne rajtuk az egesz vilag. Elengedtek degeat is, ott volt a sajat neveles dean henderson erre most ott vannak ket kapussal akik ketten nem ernek egy atlagosat se.
En brunoval kezdenem a nagytakaritast.