Én annak örülnék, ha nem erőlködne.Remy írta: Én nagyon remélem, hogy marad 26-ig. De elégedjen meg a csereszereppel. Bőven lehetne használni értelmesen.

Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedri is elvileg jobb játékos mint Olmo, utóbbival mégis veszélyesebbek a spanyolok.ateeemadrid írta:Szar volt, nem kérdés, de nem gondolnám, hogy a Ramos gyerekkel sokkal jobban teljesítettek volna.Realista24 írta: CR azért kezdo mert ő CR, nem azért mert nincs más.
Nyilván olyan mint Cr nincs, de az sehol.
Ezt a lassú, sétálgató, szinte mindig rossz megoldásokat választó CRt bárki lehozza.
Messi is 5kmt sétált a Copan egyik meccsen, csak ott ilyen hoki ellenfelek vannak.
Rendszerben kell gondolkodni nem egy az egyben cserében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Foleg amikor mar a negyedik meccsen is csak szenvedett.petiamadridista írta:ateeemadrid írta:
Szar volt, nem kérdés, de nem gondolnám, hogy a Ramos gyerekkel sokkal jobban teljesítettek volna.
Meg kellett volna nézni h a Ramos gyerekkel mire mennek. Mondjuk az első 60 percet megkaphatta volna, aztán jön CR7 a végén frissen, hátha.
Logikusabb lett volna
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ateeemadrid írta:Szar volt, nem kérdés, de nem gondolnám, hogy a Ramos gyerekkel sokkal jobban teljesítettek volna.Realista24 írta: CR azért kezdo mert ő CR, nem azért mert nincs más.
Ezt a lassú, sétálgató, szinte mindig rossz megoldásokat választó CRt bárki lehozza.
Messi is 5kmt sétált a Copan egyik meccsen, csak ott ilyen hoki ellenfelek vannak.
Meg kellett volna nézni h a Ramos gyerekkel mire mennek. Mondjuk az első 60 percet megkaphatta volna, aztán jön CR7 a végén frissen, hátha.
Logikusabb lett volna
- ateeemadrid
Szar volt, nem kérdés, de nem gondolnám, hogy a Ramos gyerekkel sokkal jobban teljesítettek volna.Realista24 írta: CR azért kezdo mert ő CR, nem azért mert nincs más.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CR azért kezdo mert ő CR, nem azért mert nincs más.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szerintem a portugál valogatottnal egyszerűen nincsen minőségi támadó! Ezért is lehet még CR alapkezdő.Remy írta: Én nagyon remélem, hogy marad 26-ig. De elégedjen meg a csereszereppel. Bőven lehetne használni értelmesen.
G. Ramos visszafejlődik Párizsban, coenceao vagy hogy írjak és Leao csak futni tudnak, beadni és gólt lőni nem. A wolveres Neto dettó. A 3 portugal sztárcsapatban nemtudom van e portugal támadó, de régen még egy EBt megnyerő Eder is kimagaslott volna ma, pedig semmi extra nem volt.
De jó esetben így az EB után kicsit visszaléphetne CR, nézzék meg, mit tudnak nélküle, világesemenyre, csereként is kivinném. A 26os VBre esetleg még benevezhetne, de csak csereként, attól függ, meddig tervez aktív lenni.
Meglátszik, hogy Pepe eddig egy top5 bajnokság mögötti, 6. Portugáliában játszik 41,évesen, kB 20-25 bajnokin, néha adózik végig, az araboknál azért más az iram. Még ha közben 100+os is minden meccs a rengeteg hosszabbítás miatt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nagyon remélem, hogy marad 26-ig. De elégedjen meg a csereszereppel. Bőven lehetne használni értelmesen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
Annyi Cé meg Kroos editet néztem, hogy kicsit lejöttem az életről, alig várom már, hogy jöjjön egy kis unalmas Carlo ball.
Így utólag belegondolva borzasztóan örülök, hogy Luka marad még egy évet.
Cé szerintetek offolja a válogatottságot, vagy az egoja kibírná, hogy csere szerepben még nyomjon egy 26 WCt?
Így utólag belegondolva borzasztóan örülök, hogy Luka marad még egy évet.
Cé szerintetek offolja a válogatottságot, vagy az egoja kibírná, hogy csere szerepben még nyomjon egy 26 WCt?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Tegnap sajnos 3 ember volt észrevétlen. Upamecano, Saliba és Cr. Ez ennyi volt a nagy színpadon.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Pont emiatt a meccs vegi testbeszed miatt irtam, hogy ez volt a vege tegnap.
Felesleges tovabb rombolni a szobrot
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Menedzsere (már ha van meg) addig keres, ameddig aktív. Egy Mendes fele arc nem am fog ilyet mondani, inkább azt hogy keressünk egy uj szerződést.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Valogatottat tegnap elengedte.
Modric szerepkor meg az ego miatt nem menne neki, neki kell a golt lonie, a tobbiektol neki kell az utolso passzt megkapnia.
Azonkivul visszavontabban sosem jatszott eleteben, plane kozepen, plusz ami szembeötlő volt, hogy azonnal szabadul a labdatol, altalaban gyors visszapasszal, gyakorlatilag semmi haszna nincs. Igen, lassult sokat, foleg a top csapatok baszo atleta vedoi ellen nincs eselye mar.
Igy, hogy elvesztette a fizikális előnyét, igy egy atlagos jatekossa valt. (Most direkt nem irom be a messivel valo osszehasonlitast) Menedzsere helyeben eletennek egy 10 evvel ezelőtti meccset, meg egy mostanit, hadd lassa meg a sajat szemevel az egbekialto különbséget, aztan ovatosan megkerni, hogy haver, vonulj szépen vissza.
Itt az ido.
Modric szerepkor meg az ego miatt nem menne neki, neki kell a golt lonie, a tobbiektol neki kell az utolso passzt megkapnia.
Azonkivul visszavontabban sosem jatszott eleteben, plane kozepen, plusz ami szembeötlő volt, hogy azonnal szabadul a labdatol, altalaban gyors visszapasszal, gyakorlatilag semmi haszna nincs. Igen, lassult sokat, foleg a top csapatok baszo atleta vedoi ellen nincs eselye mar.
Igy, hogy elvesztette a fizikális előnyét, igy egy atlagos jatekossa valt. (Most direkt nem irom be a messivel valo osszehasonlitast) Menedzsere helyeben eletennek egy 10 evvel ezelőtti meccset, meg egy mostanit, hadd lassa meg a sajat szemevel az egbekialto különbséget, aztan ovatosan megkerni, hogy haver, vonulj szépen vissza.
Itt az ido.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem ott lehet a gond, hogy a kor mellett az is sokat számít hogy az araboknál játszik, sokkal alacsonyabb szinthez van már hozzá szokva.
El kellene engednie a válogatott focit, kérdés van e értelmes csatár opciója a portugáloknak?
El kellene engednie a válogatott focit, kérdés van e értelmes csatár opciója a portugáloknak?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezzel a mosdatassal átestek a túloldalra.
Rossz volt nézni tegnap is Ronaldot, olyan fájdalmasan lassú már.
Értem én hogy a neve miatt ott kell lennie és elvileg barmikor benne van a gol, de nálam emberhatranyt jelentett tegnap is.
Szerintem Modric szerepkör való neki a válogatottban, mert ehhez a szinthez fizikálisan már kevés. És ez igaz a korábbi meccsekre is az EB-n.
Rossz volt nézni tegnap is Ronaldot, olyan fájdalmasan lassú már.
Értem én hogy a neve miatt ott kell lennie és elvileg barmikor benne van a gol, de nálam emberhatranyt jelentett tegnap is.
Szerintem Modric szerepkör való neki a válogatottban, mert ehhez a szinthez fizikálisan már kevés. És ez igaz a korábbi meccsekre is az EB-n.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Teljesen egyetértek. A studioban is mindig megcsinálták Ronaldorol a negatív statisztikat. Hetekig az volt a baj, hogy ő lőtt a legtöbbet kapura, tegnap pedig az, hogy neki van csatarkent a legkevesebb érintett labdája. Nem tudom ezek az emberek hol voltak amikor vilag legjobbja Haalandrol kellett volna statisztika a Real Madrid ellen, vagy akár az EBn a 24 éves prime és aranylabdajelolt Mbappe kialakított helyzeteirol. A többi öreg, Modric, Pepe de még a nulla labdaerintesevel Lewandowski is megkapta a tiszteletet, de még Lukaku is aki, csak lesgolt tudott szerezni. Pepen kívül még itt is mindenki idősebb, mint CR, de a portugal le van huzva, pedig csak lett egy gólpassza és a 2 sorsdonto tizit is elrakta. Ordito ziccerre nem emlékszem tőle, arra annál inkább, hogy a feje fölött / mellett meterre szállnak el a labdák, a best leagues kozeppalyasoktol. Tegnap is lement gyökkettő Bruno és végre lett foci, jöttek a helyzetek is. Persze Vitinha ordító helyzete sosem fog felérni Ronaldo egyik helyzetevel sem, amit 2 védő fogsagaban probalt a fejevel a kapura iranyitani. Apropó, emlekeztek Vitinha ugyancsak ordító helyzetere amit még az EB legelején hagyott ki és ahol szintén Ronaldo hozta őt egy csodaszep sarokpasszal ziccerbe? Persze ezek elvesznek a ködbe, az nem számít h Vitinha sem tud gólt lőni. Ettől függetlenül gyenge már Ronaldo is, de a mentalitasa megint top volt és ha igazán odakerult volna, akkor biztos vagyok benne, hogy elrakta volna. Sajnos a körülötte lévő játékosok egypár kivetelevel semmilyen szintet nem ütötték meg, 1-2 játékosban még a próbalkozas szelét sem véltem felfedezni. Osszessegeben jobb lenne most már hagyni ezt a valogatottat, pár játékos ugyis arra vár, hogy megmutassa nélküle. Nem lepődnék meg ha 4 év múlva még a csoportból sem jutnának tovább.ferni írta: Dehogy gyenge a portugál keret, ezek az állítólagos nagy sztárok megint csinálták a semmit, miközben minden CRen csattant.
Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Leao triónak kellett volna húznia a csapatot, de megint előjött a kamu PL hype meg Leao is az idióta énjével jött az EBre.
Mikor a 41 éves Pepe top3 volt a portugál csapatban az EBn akkor azon nagyon el kéne gondolkozni egyeseknek...
Ezzel a kerettel EBt lehetett volna nyerni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
A támadósorban vannak jobb társai... Se a kp , se az argentin védelem közelben sincs a portugálnak._Bushido_ írta: Portugaloknál főleg a támadó szekció a lyukas.
CR sebességbe megkopott, láthattuk.
Szaúdi ligába még bőven jó, messié is Amerikában. Neki nagy mazlija, hogy évek óta jóval jobb csapattársai vannak a válogatottban, mint CRnek a pályafutása 2.feleben.
367 out of 368 players who played in EURO 2004 have retired.
Only ONE is still playing, and his name is Cristiano Ronaldo.
RESPECT!
vilag legjobbja ever
Only ONE is still playing, and his name is Cristiano Ronaldo.
RESPECT!
vilag legjobbja ever
valamelyik univerzumban: