Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 21., hétfő 16:31

RaúlCF írta: Az meg, hogy valaki 5000 komment alatt nem írt egy pozitív gondolatot se és csak savazni és siránkozni jár ide hát elég ellenszenves. Még el se kezdődött a meccs de már kikaptunk és mekkora szarok vagyunk.
Ebben igazad van, de szerintem ettol nem kevesbe szurkolo inkabb csak negativan all a dolgokhoz es valoszinuleg nem csak a csapathoz hanem ugy altalanossagban az eletben is.
Masik resszel egyetertek nehanyan mar atestek a lo tuloldalara, de ettol fuggetlenul a frusztraciojukat megertem. Peldaul amikor az arsenal elleni cumi kozben lvt behozza elsoszamu cserenek, az tenyleg eleg sok kerdest felvet. Persze lehet mondani hogy az egesz forumnak osszesen nincs egy elsoosztalyu meccse sem edzokent neki meg van kozel 2ezer, de ezek mellett is sokszor nagyon nagyon egyetelmu dolgokat kesobb vesz eszre/kesobb reagal ra mint ahogy egy atlagos szurkolo azt mar reg latta.
De mindegy ezzel eltertem kicsit a targytol, szerintem a negativabb hangulat annak is szol ahogy a szezon be volt harangozva hogy az elso meccsunkon szarra vertuk az ellenfelunket a szuperkupaba, még jobban elhittuk, mar ment hogy ez gyakorlatilag ez a 4es egy cheat kod es iden tarolás kozben rohogtunk a barcan hogy nem tudnak regisztralni, hogy egy olmoert mennyit fizetnek a csod szelen stbstb azt azota meg csunyan arconcsapott minket a valosag. A frusztracio fo oka ez. Ezekkel egyutt sem erzem hogy negativabb lenne a forum mint 20 eve, akkor is volt tiszteletlenseg egy raul iranyaba, kesobb egy casillas iranyaba es akkor is voltak akiknek ok voltak a kedvencei es az utolso utani pillanatig is vedtek oket.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 21., hétfő 16:22

Galacticos írta: Attol fuggetlenul szerintem nem kevesbe szurkolo aki negativabban all hozza mint aki pozitivabban.
kritika ≠ picsogás. Soha nem volt baj a kritikával és a Carlo védők sem a kritika ellen szólalnak fel hanem a módja miatt. Olvass vissza nyugodtan ha te arra ami itt mondjuk Carloval kapcsolatban megy azt mondod, hogy normális szurkolói kritika akkor nincs is miről beszélni. Le lehet írni, hogy szar amit idén csinál de ettől még nem kell vén fogalmatlan fasznak elhordani és olyan stílusban megynílvánulni a Real Madrid legsikeresebb edzőjéről mint ami itt megy. Alpári és undorító. Remélem érzed a különbséget.

Az meg, hogy valaki 5000 komment alatt nem írt egy pozitív gondolatot se és csak savazni és siránkozni jár ide hát elég ellenszenves. Még el se kezdődött a meccs de már kikaptunk és mekkora szarok vagyunk.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 21., hétfő 15:54

Babinho írta: Én a tegnapi meccset is élveztem én általánosságban írtam, szeretek leülni real meccset nézni. Ez demagóg amúgy hogy szar a játék. Magunkhoz képest az.
A tegnapi élvezetes volt de azert is mert aprilis vegere eljutottunk oda hogy edzoba valtoztat, hogy nem lv az elsoszamu csere mint szerdan, hogy behoz olyanokat (nem idohuzo cserenek) akiket kell es nem sajat magunkat verjuk meg a dontesei miatt.
A legtobbunknek még mindig nem az a baja hogy nem nyerunk, vagy hogy nem nyertuk meg iden is a blt. Hanem hogy ebbe a keretbe az egyertelmu hianyosagokkal egyutt is tobb van annal mint amit kihozott belole.
Beallunk egy sociedad ellen otthon vedeni a dontetlent es gyava modjara raulunk az eredmenyre az hogy akiben lenne spiritusz azt kioljuk belole mert mar szetultek a segukket a padon, azt hogy nehany ember szar jatekanak sosincs kovetkezmenye, azt hogy ugyanigy nehany ember jo teljesitmeny ellenere is teljesen lartvonalra szorul, az hogy akihez ragaszkodik azokat sokszor indokolatlanul tul erolteti akkor is ha nem teljesen egeszesegek, az hogy gyava modon egy 4.szamu ellen se merjuk kihagyni valverdet aztan megvagyunk lepodvenhogy aprilisra hulla.stbstb.
Attol hogy ezeket belatjuk, attol hogy a barca elleni 9golt nem bagatelizaljuk el attol szerintem még lehet valaki szurkolo.
kiserik írta: Még emlékszem, mikor magas szintű elemzéseket lehetett itt olvasni a meccsek után. Ma elég lenne a ""szurkoló"" generátor: Carlo takarodj, Vini takarodj, miért nem Güler játszik?, miért nem Brahim játszik?, LV takarodj, Mendy takarodj, miért nem Fran játszik?, miért nem Endrick játszik?, Alaba takarodj, stb-stb-stb.
20 eve is ez ment, 15eve is csak masokkal. Csak ezt az ido megszepiti.
20 eve a "miert még mindig rault eroltetjuk nem tud helyzetbe kerulni" arra ment a kontra hogy "helyzetbe kell hozni es belovi". Kozben hehe: "mint anno ronaldinhonal is inkabb beckhamet hoztuk, most meg essien helyrtt maha diarrat",
15 eve mourinhonal miert hozza be albiolt elso szamu cserenek vedekezokozeppalyast jatszani, meg khedira takarodj, khod takarodj, buta argentin dimaria, benzema elbenzemazza a helyzeteit az is kicsit mast jelentett a 10es evek elejen mint a palyafutasa vegen.
Ott is meg volt ez es akkor is.
Attol fuggetlenul szerintem nem kevesbe szurkolo aki negativabban all hozza mint aki pozitivabban. Ki ilyen ki olyan, en idenre teljesen megorulok carlo begyoposodott donteseitol mert a sajat eselyeit rontja.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 21., hétfő 15:51

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Szerintem annak is megvan a szépsége ha éppen szar szezon miatt jön egy nagyobb változás új edző játékosok lehet várni a felkészülési meccseket stb…
Így van, rohadt izgi lesz mit kezd Xabi ezzel a kerettel. Mondjuk ha a 2.felkészülési meccsen nem lesz rögtön 6-0 joga bonitoval akkor majd ne gyere fel a fórumra :D
Szerintem a forumon senki nem 6-0as joga bonitot var tole, hanem idovel egy kialakitott jo jatekrendszert, szemelyekre szabott taktikat, ami evek ota hianyoznak.

Akik a legtobben az edzovaltas mellett vannak, azok sem Carlo utalok, vagy annyira fanatikusak, hogy minden meccsen 6-0 as eredmenyek legyenek, hanem egyszeruen jo focit akarnak latni tobbsegeben. Az elmult 3 evben eltunt a feher balett, eltunt a szep jatek, csak a jatekosok egyeni kvalitasai mentettek meg Ancelottit a padon. En halas vagyok az olasznak, mert eredmenyesek voltunk ezidaig, viszont iden rengeteg agymenese volt, igy kell a verfrissites.
Nyilvan nem ertek egyet azokkal, akik szinte mar mar kurv@ anyazzak, de azokkal sem, akik csolatasban vedik.

Szerintem nem igazan lesz Xabi out, ha 3-4.fordulo utan sem all ossze a csapat, ha meg igen, azokkal nem kell foglalkozni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 21., hétfő 15:40

Galacticos írta: De en csak azt nem ertem hogy mit elveztek az idei szezonban? Valaki irta hogy elvezi es szurkol. A szurkolt ertem de az elobbit nem.
Jatek szar, eredmeny nincs, osszes nagy meccs bukta. :lol:
Fel kell tenni egy kérdést: a 2013/14-es szezon előtt miért szurkolt valaki a csapatnak, mi volt az, amit élvezett benne? Ez a csapat, ez a generáció, Perezzel, Carloval, ZZ-vel és a játékosokkal olyan szintre emelte a focit, hogy 10 év alatt természetessé vált az, ami természetellenes. A szurkoló meg hozzászokott a jóhoz.

Egy borzalmas szezonról beszélnek az emberek, mikor a kupában döntőzünk, a bajnokságban még simán van esélyünk, bár nem a saját kezünkben van a sorsunk és a BL-ben a legjobb 8 között estünk ki. Nincs eredmény, mikor még simán van esélyünk duplázni.

Mindenki mindig elmondja, hogy nem lehet folyton nyerni. Tavaly brutál évet hozott ugyan ez a csapat (sőt, azóta szerintem bőven gyengültünk a kiesettek miatt), olyan eredményeket, hogy lefosod a bokád, mégis ment a fanyalgás. Az egész kicsúcsosodása, mikor már azért van elővéve a csapat/edző, mert valamelyik média kiteszi a tippjét az aznapi kezdőt illetően. Egy tipp miatt bakker.

Még emlékszem, mikor magas szintű elemzéseket lehetett itt olvasni a meccsek után. Ma elég lenne a ""szurkoló"" generátor: Carlo takarodj, Vini takarodj, miért nem Güler játszik?, miért nem Brahim játszik?, LV takarodj, Mendy takarodj, miért nem Fran játszik?, miért nem Endrick játszik?, Alaba takarodj, stb-stb-stb.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 21., hétfő 15:08

dzsi91 írta: Szerintem annak is megvan a szépsége ha éppen szar szezon miatt jön egy nagyobb változás új edző játékosok lehet várni a felkészülési meccseket stb…
Így van, rohadt izgi lesz mit kezd Xabi ezzel a kerettel. Mondjuk ha a 2.felkészülési meccsen nem lesz rögtön 6-0 joga bonitoval akkor majd ne gyere fel a fórumra :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 21., hétfő 14:58

Szerintem annak is megvan a szépsége ha éppen szar szezon miatt jön egy nagyobb változás új edző játékosok lehet várni a felkészülési meccseket stb… nyilván nyerni mindig jobb de előbb utóbb jönnie kellett egy ilyen szezonnak. Az, hogy valaki 8 bl győzelem után is képes kihordani 10 agyvérzést egy ilyen szezonban amikor elvileg 20 éve szurkol és látott már mindent… igazából az ő baja csak közben lehozza az életről azokat akik elvannak akkor is mint a befőtt ha éppen nem megy.

Amúgy még mindig megvárnám itt a dolgokat mert ha nem a barsza nyeri a blt simán lehet a klub vb az idei hypetrófea. Legalábbis egy arsenal-inter-párizs bl győzelem esetén nembiztos, hogy nem a klubvbről lesz majd az idei év emlékezetes.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 21., hétfő 14:50

Tegnapi meccsben pl nem tudom mi volt a kivetni való, nekem kimondottan tetszett a játékunk. Domináltunk, ellenfél félpályán nem jött át, több remek teljesítmény volt, cserék jöttek időben, bunkert jópárszor áttörtük, vagy a kapus védett extra nagyot, vagy egy bevetődő védő vagy a bíró. Aztán ráadásul egy bombagóllal behúztuk, mégis csak a fröcsögés megy.

Kb fix, hogy új edzőnk lesz, most már kibírhatnánk ezt az egy-másfél hónapot a szezonból aztán jön a kánaán elvileg :D Kupadöntőre reménykedjünk Carlo a legjobb csapatot teszi fel akkor ott is bármi lehet. A szezon baromságain utólag változtatni már nem fogunk, ideje elfogadni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 21., hétfő 14:41

Galacticos írta: De en csak azt nem ertem hogy mit elveztek az idei szezonban? Valaki irta hogy elvezi es szurkol. A szurkolt ertem de az elobbit nem.
Én a tegnapi meccset is élveztem :) én általánosságban írtam, szeretek leülni real meccset nézni. Ez demagóg amúgy hogy szar a játék. Magunkhoz képest az.
De azért ez még mindig top foci. Jó sebesség, a játékosok top kvalitásúak...egy vesztes meccsben is vannak kurva jó pillanatok. Én sokminden megéltem már. Hol van ez az idény a Calderon korszakhoz vagy a Galaktikus éra végéhez? Mondjuk én azt is szerettem.
Felbaszom magam? Fel. Idén is. Meg unom sokszor, rossz nézni néha, de ez az egész szurkolás meg ami vele jár élvezetes. Szeretem a játékosokat, kit ezért, kit azért. A pillanatok amit okoznak, a stadion, a klub, amit képvisel. Mivan ha tegnap kikapunk az utolsó pillanatban nem nyerünk? Az előtte lévő dolgok attól nem változnak meg. És nem csak az eredmény számít. Van amikor az. Van amikor a játék. Mindig nem lesz minden jó.

Ez egy ilyen idény. De én erre is számítottam. Én rohadtul kíváncsi vagyok hogy fejezzük be az idényt, Ceballossal remélhetőleg, a védelem közepe rendben, meglátjuk.
A nyarat már nálam nem befolyásolja hogy nyerünk e kupát. Mindenki látja mire van szükség a nyáron.

A héten olvastam itt ilyet hogy inkább bukjuk el a bajnokságot csak menjen Ancelotti. Na én az ilyet instant bannolnám :lol:
Felbaszom magam ha az el clasicon megint elgyepálnak. De ezzel már nem tudsz mit csinálni. Ancelotti és a játékosok olyanok amilyenek, évek óta ilyenek. Ez a keret tavaly nyár óta végleges, ebből kell főzni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 21., hétfő 14:34

Azért a Cityt jó volt péppé verni meg kiejteni az Atletit :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 21., hétfő 14:19

De en csak azt nem ertem hogy mit elveztek az idei szezonban? Valaki irta hogy elvezi es szurkol. A szurkolt ertem de az elobbit nem.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 21., hétfő 13:22

Yazid írta: Attól hogy károgunk ugyanolyan szurkolók vagyunk mint aki szemellenzőt hord. Szurkolók leszünk a két el classico után is mikor felmossák velünk a padlót.
Nem :)
Ha valaki ilyet ad elő egy lelátón, a világ bármelyik stadionjában a saját csapatával, a minimum hogy bekussoltatják, de sok magyar stadionba is kapna egyet.
Ha a bernabeuban kárognál így, ott is :)
Ez nem neked szól, hanem a te fajtádnak.
Idejön egy barca, milan, mu, akarki szurkolo olvasni ezt, aztan csak rohog rajtunk/rajtatok
Hát pont ez az hogy azért röhögnek, ahogy beszélünk a csapatról.

És nem vagyok szemellenzős, szerintem senki nem az. Én is rengeteg kritikák fogalmazok meg. Azért van a fórum, hogy megvitassuk ki hogy látja, ha meg szar valami, le kell írni.

Csak van a gyalázkodás....Meg az a fajta akit tegnap leírtam...
Már bocsánat, de nálam a játékosok gyalázása nem megengedhetőbb annál hogy szóvá tesszük azt hogy egyesek itt hogy nyilvánulnak meg a meccs 0. percében...

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 21., hétfő 12:51

kiserik írta:
Steve írta:

Lewandowski pl. nem egy futóbolond, megoldja helyezkedéssel.

Az ujjjjefa statjai szerint pl. Bappe többet futott nála. Amúgy nem tudom mennyire lehet ezekben a statokban bízni, nem is ez lenne lényeg szerintem csak.

A kulcs továbbra is az összjátékban és a szerkezetben lenne.

Kell egy stratégia ahol a játékosainkból ki van hozva a max. Értelmetlen csak egy emberen leverni a problémát(legyen az bárki).
Viszont nyilván vannak játékosok akik nem ütik meg a szintet(jelenlegi szélső védőink), viszont Bappe nem ilyen, a max viszont közel sincs kihozva belőle.
Lewa csak össz km-ben futott kevesebbet, de sokkal kevesebb idő alatt. 90 percre átlagolva Mbappe 7,5, Lewa 8,4 km/90perc.
:banplz:

Folytasd még. :fpalm: A lényeg az lett volna, hogy vannak sokat futó, kevesebbet futó játékosok, de nem ez a mi fő problémánk. Jó játékosaink vannak.

Azt gondolom Bapoéból is, Viniből is ki lehetne többet hozni, meg úgy eleve a csapatból.

Pipita kérte, hogy említsek olyan játékost aki nem fut extra sokat és termel gólokat. Erre válaszoltam. De a mondandó lényegét úgy tűnik nem akarjátok felfogni, hanem itt a renek alkalom egyet Bappézni, vagy nem tudom mi a cél itt.

Amúgy nem hiszek Neked és nem releváns, ha nem jössz egy mély elemzéssel figyelembe véve azt, hogy az egyiknek van haja, a másiknak pedig nincs. Testalkatukat beleszámoltad, melyiken van nagyobb légellenállás. Emésztésüket nézted statisztikával? Aki többet xarik, kevesebb súlyt cipel.

Ha ezekkel és egy excel táblázattal visszatérsz, talán hiszek neked. :kalapos:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 21., hétfő 12:30

Steve írta:
Pipita írta:

Kik azok?

Szerintem azért van Mbappé elővéve, mert a komoly meccseken - egy City és egy Barca elleni kivétellel - rendre felsült idén, pedig pont azért lett hozva, hogy a döntő pillanatokban beverje a ziccert. Idén inkább kihagyta sajnos, remélhetőleg lesz ez még másképp is. Ráadásul nem elég hogy kihagyja a ziccert, még sétálgat is :mrgreen:

Az ujjjjefa statjai szerint pl. Bappe többet futott nála. Amúgy nem tudom mennyire lehet ezekben a statokban bízni, nem is ez lenne lényeg szerintem csak.

Kell egy stratégia ahol a játékosainkból ki van hozva a max. Értelmetlen csak egy emberen leverni a problémát(legyen az bárki).
Viszont nyilván vannak játékosok akik nem ütik meg a szintet(jelenlegi szélső védőink), viszont Bappe nem ilyen, a max viszont közel sincs kihozva belőle.
Lewa csak össz km-ben futott kevesebbet, de sokkal kevesebb idő alatt. 90 percre átlagolva Mbappe 7,5, Lewa 8,4 km/90perc.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 21., hétfő 12:29

hehetheoriginal írta: Ez kell amugy, szar az egesz, itt van hat a tokeletes alkalom, hogy a szurkolok is egymasnak essenek, ki a nagyobb meg ki a jo drukker :lol:
Idejön egy barca, milan, mu, akarki szurkolo olvasni ezt, aztan csak rohog rajtunk/rajtatok :lol:

Szedjetek mar ossze magatokat bazmeg.
Közben kiélve a ki a nagyobb szar Bappe vs Vini, ki nem fut eleget..vagy egyéb hajlamot..

Azt, hogy szerkezet, meg foci nincs, azt meg megemlítik mellékesen, nem az lenne az alapja mindennek? :kalapos:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 21., hétfő 12:25

wZoLee7 írta: ...de még ilyenkor is inkább Rodrygot tesszük centerbe ahol semmilyen erénye nem jön ki ...
Ez mikor is volt pontosan? :hmmm:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 21., hétfő 12:24

Ez kell amugy, szar az egesz, itt van hat a tokeletes alkalom, hogy a szurkolok is egymasnak essenek, ki a nagyobb meg ki a jo drukker :lol:
Idejön egy barca, milan, mu, akarki szurkolo olvasni ezt, aztan csak rohog rajtunk/rajtatok :lol:

Szedjetek mar ossze magatokat bazmeg.
thereisonly1ronaldo

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 21., hétfő 12:19

Pipita írta:
Steve írta: Vannak csatárok akik pl. keveset futnak, de szarják a gólokat.
Kik azok?

Szerintem azért van Mbappé elővéve, mert a komoly meccseken - egy City és egy Barca elleni kivétellel - rendre felsült idén, pedig pont azért lett hozva, hogy a döntő pillanatokban beverje a ziccert. Idén inkább kihagyta sajnos, remélhetőleg lesz ez még másképp is. Ráadásul nem elég hogy kihagyja a ziccert, még sétálgat is :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 21., hétfő 12:15

Yazid írta: Attól hogy károgunk ugyanolyan szurkolók vagyunk mint aki szemellenzőt hord. Szurkolók leszünk a két el classico után is mikor felmossák velünk a padlót.
Lehetnétek olyan szurkolók is akik egy s-el írják a clasico-t :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. április 21., hétfő 12:09

p.csabi1 írta: Tű pontos. :agree: :salute:
Gyakorlatilag le glory chaserezett egy csomó embert, miközben egy BL kupa az avatarja. :hmmm: :D

Vissza: