Ebben igazad van, de szerintem ettol nem kevesbe szurkolo inkabb csak negativan all a dolgokhoz es valoszinuleg nem csak a csapathoz hanem ugy altalanossagban az eletben is.RaúlCF írta: Az meg, hogy valaki 5000 komment alatt nem írt egy pozitív gondolatot se és csak savazni és siránkozni jár ide hát elég ellenszenves. Még el se kezdődött a meccs de már kikaptunk és mekkora szarok vagyunk.
Masik resszel egyetertek nehanyan mar atestek a lo tuloldalara, de ettol fuggetlenul a frusztraciojukat megertem. Peldaul amikor az arsenal elleni cumi kozben lvt behozza elsoszamu cserenek, az tenyleg eleg sok kerdest felvet. Persze lehet mondani hogy az egesz forumnak osszesen nincs egy elsoosztalyu meccse sem edzokent neki meg van kozel 2ezer, de ezek mellett is sokszor nagyon nagyon egyetelmu dolgokat kesobb vesz eszre/kesobb reagal ra mint ahogy egy atlagos szurkolo azt mar reg latta.
De mindegy ezzel eltertem kicsit a targytol, szerintem a negativabb hangulat annak is szol ahogy a szezon be volt harangozva hogy az elso meccsunkon szarra vertuk az ellenfelunket a szuperkupaba, még jobban elhittuk, mar ment hogy ez gyakorlatilag ez a 4es egy cheat kod es iden tarolás kozben rohogtunk a barcan hogy nem tudnak regisztralni, hogy egy olmoert mennyit fizetnek a csod szelen stbstb azt azota meg csunyan arconcsapott minket a valosag. A frusztracio fo oka ez. Ezekkel egyutt sem erzem hogy negativabb lenne a forum mint 20 eve, akkor is volt tiszteletlenseg egy raul iranyaba, kesobb egy casillas iranyaba es akkor is voltak akiknek ok voltak a kedvencei es az utolso utani pillanatig is vedtek oket.