Taktikai háború (Legyél Xabi)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
Milyen kezdőt vártok? Kapu, védelem adott, talán a kérdés csak annyi hogy Asencio vagy Militao. Én most a brazilra szavazok, tényleg kell Asencionak hogy a padról küzdje be magát. A kp-n valószínűleg a Fede-Güler-Tchoua lesznek, nem látom magam előtt, hogy a franciát kivegye egy támadó szelleműbb Ceballos kedvéért. 433-ban képzelem el, ott meg elöl szinte biztosra veszem a Vinicius-MBappe-Brahim sort. Szerintem Rodrygo nem fog kezdeni.
De rég vártam már ennyire meccset és kezdőt.
De rég vártam már ennyire meccset és kezdőt.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem rossz
új igazolás
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Squad vs Osasuna:
Courtois, Lunin, Mestre
Carvajal, Trent, Militao, Alaba, Asencio, Huijsen, Carreras, Fran
Valverde, Tchouaméni, Ceballos, Güler, Thiago
Vini, Mbappé, Rodrygo, Brahim, Gonzalo, Mastantuono
Sérülés miatt off Camavinga, Endrick, Mendy és Bellingham. Rüdiger eltiltott.
Courtois, Lunin, Mestre
Carvajal, Trent, Militao, Alaba, Asencio, Huijsen, Carreras, Fran
Valverde, Tchouaméni, Ceballos, Güler, Thiago
Vini, Mbappé, Rodrygo, Brahim, Gonzalo, Mastantuono
Sérülés miatt off Camavinga, Endrick, Mendy és Bellingham. Rüdiger eltiltott.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
LVhehetheoriginal írta:Atlagjanos tinigyerek rogton perceket kap, elotte a brazil felnőttválogatott endre, a szinten felnottvalogatott güler meg barmit csinaltak le se voltak szarva.BlancoMark írta:
Komoly komment, mester.![]()
Kinek a perceit adjak oda neki csak azert, mert felsztarolt argentin kisgyerek?
Én sem nagyon látom, hogy az első szezonjában hol kaphatna elég percet nálunk. Inkább tippelek neki így látatlanban egy Reinier-utát, mint egy Rodrygo–Vini-félét. Aztán lepjen meg.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha tokmindegy, minek irsz rola kispajtas. Mintha erdekelne, hogy vmi noname ember mit gondol, mintha meg kene felelnem itt barkinek is
thereisonly1ronaldo
Hát ez az igazi teli rüszt.bluebike írta:
Tök mindegy, nem sok hiteled van már ezen a fórumon.
bluebike írta:Tök mindegy, nem sok hiteled van már ezen a fórumon.hehetheoriginal írta:
Es ha lattam?![]()
Erre mondják kaptahalt
Tök mindegy, nem sok hiteled van már ezen a fórumon.hehetheoriginal írta:Es ha lattam?BlancoMark írta:
18 eves a gyerek es meg egy percet nem lattad eloben de mar tudod hogy atlagos.Kezd faraszto lenni ezt a sirast olvasni minden alap nelkul az osszes topicban.
Majd tavasszal terjunk vissza ezekre a kerdesekre. Nekem vidik alapjan clutch embernek tunik az argentin gyerek, illik probalgatni, foleg ilyen atigazolasi osszeg utan.![]()
- hehetheoriginal
Es ha lattam?BlancoMark írta:18 eves a gyerek es meg egy percet nem lattad eloben de mar tudod hogy atlagos.hehetheoriginal írta:
Atlagjanos tinigyerek rogton perceket kap, elotte a brazil felnőttválogatott endre, a szinten felnottvalogatott güler meg barmit csinaltak le se voltak szarva.
Kinek a perceit adjak oda neki csak azert, mert felsztarolt argentin kisgyerek?Kezd faraszto lenni ezt a sirast olvasni minden alap nelkul az osszes topicban.
Majd tavasszal terjunk vissza ezekre a kerdesekre. Nekem vidik alapjan clutch embernek tunik az argentin gyerek, illik probalgatni, foleg ilyen atigazolasi osszeg utan.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
Ez mondjuk meglep, ha Trent a pályán van nálam Ő lőné ezeket, kivéve ha balos kell.nzooli93 írta: Elvileg Arda lesz a fő szöglet, és szabadrúgás felelős
- BlancoMark
18 eves a gyerek es meg egy percet nem lattad eloben de mar tudod hogy atlagos.hehetheoriginal írta:Atlagjanos tinigyerek rogton perceket kap, elotte a brazil felnőttválogatott endre, a szinten felnottvalogatott güler meg barmit csinaltak le se voltak szarva.BlancoMark írta:
Majd tavasszal terjunk vissza ezekre a kerdesekre. Nekem vidik alapjan clutch embernek tunik az argentin gyerek, illik probalgatni, foleg ilyen atigazolasi osszeg utan.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hát ez jogos is lenne, ha még Carlo lenne az edző, de Xabinal Güler már most jelentős perceket kap és fog is, Endrickkel meg nem tudunk mit kezdeni, ha le van sérülve. Mindenesetre az, hogy övé a 9-es, szerintem azt sugallja, hogy lesz idén szerepe.hehetheoriginal írta:Atlagjanos tinigyerek rogton perceket kap, elotte a brazil felnőttválogatott endre, a szinten felnottvalogatott güler meg barmit csinaltak le se voltak szarva.BlancoMark írta:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
Azota mas az edzo, de ha jol tudom endrick mar nem mindig volt bevalogatva a valogatottba.hehetheoriginal írta: Atlagjanos tinigyerek rogton perceket kap, elotte a brazil felnőttválogatott endre, a szinten felnottvalogatott güler meg barmit csinaltak le se voltak szarva.
Endrick meg tavaly meg amikor bekerult a brazil valogatottba ugyanigy sztarolva volt csak mas zaszlo volt a neve mellett.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Endrickét nyugodtan megkaphatja.hehetheoriginal írta:Atlagjanos tinigyerek rogton perceket kap, elotte a brazil felnőttválogatott endre, a szinten felnottvalogatott güler meg barmit csinaltak le se voltak szarva.BlancoMark írta:
- hehetheoriginal
Atlagjanos tinigyerek rogton perceket kap, elotte a brazil felnőttválogatott endre, a szinten felnottvalogatott güler meg barmit csinaltak le se voltak szarva.BlancoMark írta:Komoly komment, mester.hehetheoriginal írta:
Vicc.![]()
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
Elvileg Arda lesz a fő szöglet, és szabadrúgás felelős
- wZoLee7
Amíg nincs Jude és kivesszük Rodrygot úgy ahogy, amint lesz Jude sehogyGalacticos írta: En jot erzek a franco gyerekkel kapcsolatban. De azt tovabbra se latom hogy itt elol hogy lesz mindenkinek meg az elegendo jatekperc.
- Galacticos
En jot erzek a franco gyerekkel kapcsolatban. De azt tovabbra se latom hogy itt elol hogy lesz mindenkinek meg az elegendo jatekperc.
- nzooli93
Rodrygo elvileg késett edzésről
- BlancoMark
Komoly komment, mester.hehetheoriginal írta:Vicc.Pad'em írta: NEW: Real Madrid are very happy with Franco Mastantuono’s first training sessions. His physical condition is excellent and he’s very fluid on the ball.
He followed the plan of Xabi Alonso’s assistant Ismael Camenforte before training with the squad.
Franco Mastantuono WILL play vs Osasuna. Xabi Alonso’s plan is to give him minutes off the bench. @diarioas