Ezzel a kezdővel csak 11.lettél?MorataMartin írta:Most kezdődött a 2. szezonom a Dunaújvárossal. Az első évben 11. lettem a másodosztályban, de megnyertem a Magyar Kupát!A Tököllel játszottam a kupadöntőt!
Aztán behúztam a szuperkupadöntőt is a DVSC ellen, de az EL-selejtezőből rögtön kizúgtam. Ez a kezdőm: Sáfár Szabolcs - Zambrotta, Danylovsky, Farkas Viktor, Gaál Miklós - Windecker, Cukic - Halmosi, Landzaat, Thiago - Alexeev.
Football Manager
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Football Manager
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem tudom nekem lenne erőm, kedvem magyar bajnokságot nyomni, de nem igazán hiszem..
Közben egy kis érdekesség, hogy FM10-ben a legjobb játékosom stb. meg minded Juan Quero. Rákerestem wikipedia segítségével, hogy mit ért el a valót életben szegény gyerek..
Bolíviában focizik a hatalmasan erős első osztáyban, ahol a 12 csapatos bajnokságban 6. helyen tanyáznak
hatalmas karriert futott be
Sebaj, majd nálam a játékban többre viszi
Közben egy kis érdekesség, hogy FM10-ben a legjobb játékosom stb. meg minded Juan Quero. Rákerestem wikipedia segítségével, hogy mit ért el a valót életben szegény gyerek..
hatalmas karriert futott be
Sebaj, majd nálam a játékban többre viszi
[FIFA WORLD]
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most kezdődött a 2. szezonom a Dunaújvárossal. Az első évben 11. lettem a másodosztályban, de megnyertem a Magyar Kupát!
A Tököllel játszottam a kupadöntőt!
Aztán behúztam a szuperkupadöntőt is a DVSC ellen, de az EL-selejtezőből rögtön kizúgtam. Ez a kezdőm: Sáfár Szabolcs - Zambrotta, Danylovsky, Farkas Viktor, Gaál Miklós - Windecker, Cukic - Halmosi, Landzaat, Thiago - Alexeev.
- LeagueofLesbians
nekem max 30percek vagy fél félidők mennek el történés nélkül..természetesen, amikor vesztésre állok
közben 2. szezonban jól megy a Rayoval, egy ideig vezettem is a tabellát és ennek (gondolom én) eredményeként jönnek is a felkérések nagyobb európai csapatoktól, akik rosszul teljesítenek, mint pl Everton. Szeretnék sokáig itt maradni a Rayonál, (kb míg bl-t nyerek szal 15év minimum
) de azért elmentettem egy új fájlra, hogyha megunnám a Rayot akkor átmegyek az Evertonhoz
sose lehet tudni
közben 2. szezonban jól megy a Rayoval, egy ideig vezettem is a tabellát és ennek (gondolom én) eredményeként jönnek is a felkérések nagyobb európai csapatoktól, akik rosszul teljesítenek, mint pl Everton. Szeretnék sokáig itt maradni a Rayonál, (kb míg bl-t nyerek szal 15év minimum
[FIFA WORLD]
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
semmi sem történt, a komolyabb meccseket olykor fontosabb eseményeken nézem, szóval nem is kulcsfontosságún. talált egy gólt, ha máshogy nem megy (az újratöltést megnyertem
).
- LeagueofLesbians
nem történt semmi vagy csak kitörölte az eseményeid a meccs végére?Munki_ írta:ilyet láttatok már?
rendesen bebugolt szegényke, egyszer csak nézem, hogy mennyi van a meccsből és 0-1, wut?... a gólt nem lehet megnézni és persze, hogy a juve ellen.
ha nem a bajnoki címért menne a játék, nem is érdekelne, de azért ezt nehogy már ne töltsem vissza.
hasonlót se láttam ^^
[FIFA WORLD]
-
gkovi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Durván nagy Messi fan lehet a FM 14 tervezői között.
Hatodik szezonban Ronaldo 54 meccsen 51 gólt rúgott, Messi 24 gólt. Naná, hogy megint Messi nyert.
1 év kivételével mindig Messi lett az aranylabdás.
Hatodik szezonban Ronaldo 54 meccsen 51 gólt rúgott, Messi 24 gólt. Naná, hogy megint Messi nyert.
1 év kivételével mindig Messi lett az aranylabdás.
- Munki_
- LeagueofLesbians
Közben szép lassan nekivágok a 2. szezonnak a Rayonál. Nyáron sikerült lejárt szerződési játékosokat elcsábítani magamhoz meg edzői stábot hatra bővíteni
Idén bármi áron, de ott kell legyek a top 5-ben. Taktikát is váltottam. Érdekesen néz ki, de feljebb kellett toljam azt egy embert mert olyan üres volt nélküli a kp-m, hogy csak na.
Taktika
1 évvel ezelőtt úgy ültem le a csapat kispadjára, hogy pénz az nem volt semmire, fizetési keret ~900.000/hó volt és a játékosok olyan 1.200.000/hó-t kaptak így is. Sajnos a 2. szezonnak úgy ugrok neki, hogy fizetési keret 590.000/hó, de csak 480.000/hó-t fizetek...szóval elég nagy mértékben tudtam csökkenteni a játékosok fizetésén és ez NEM ment a keret rovására sőt! minőségi játékosok érkeztek. Remélem szép lassan ez azt eredményezi, hogy a klub elkezd pénzt termelni
Taktika
1 évvel ezelőtt úgy ültem le a csapat kispadjára, hogy pénz az nem volt semmire, fizetési keret ~900.000/hó volt és a játékosok olyan 1.200.000/hó-t kaptak így is. Sajnos a 2. szezonnak úgy ugrok neki, hogy fizetési keret 590.000/hó, de csak 480.000/hó-t fizetek...szóval elég nagy mértékben tudtam csökkenteni a játékosok fizetésén és ez NEM ment a keret rovására sőt! minőségi játékosok érkeztek. Remélem szép lassan ez azt eredményezi, hogy a klub elkezd pénzt termelni
[FIFA WORLD]
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
FM13
Newcastle 2013/2014
Sokat vártam ettől évtől, főleg, hogy jött az európai porond. Korábban már mutattam az érkezőket asszem. A bajnokság mint ne mondjak még simább volt mint eddig, de ott a kép lessétek meg
Ligakupát behúztuk,bár nem is koncentráltam rá annyira, FA-t meg teli le s***om, csak viszi az embereimet feleslegesen, de lehet egyszer jó lenne megnyerni. Igazolásoknál ez a 19 éves kis suhanc megmutatta, hogy mit is tud és nagyon sok rejlik benne. BL-re nem vagyok büszke, lehet szűk volt a keret, majd következő évben talán.
Tabella
Gyászos BL szereplés...
Yassine "The Machine" Benzia
szokásos év vicce...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A két év alatt gyorsan elértem mindent, lehet, hogy váltani kellene valami másodosztályú csapatra. Ötlet? kivéve persze az angolok mert már elég volt
Newcastle 2013/2014
Sokat vártam ettől évtől, főleg, hogy jött az európai porond. Korábban már mutattam az érkezőket asszem. A bajnokság mint ne mondjak még simább volt mint eddig, de ott a kép lessétek meg
Tabella
Gyászos BL szereplés...
Yassine "The Machine" Benzia
szokásos év vicce...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A két év alatt gyorsan elértem mindent, lehet, hogy váltani kellene valami másodosztályú csapatra. Ötlet? kivéve persze az angolok mert már elég volt
halálomig madridista leszek
- BLaZE
Komolyan ilyen nincs. 4-3as összesítéssel kiverjük az Anzsit a legjobb 16 között. Benítez 3-4 hét, Sissoko 4 hónap és Mbwia pedig dettó 3 hét sérülés és megkaptam azistenfiát és csapatát.
De a bajnokságot megint veretlenül vezetem, összesen 5 döntetlenünk van. a Ligakupát behúztuk már.
De a bajnokságot megint veretlenül vezetem, összesen 5 döntetlenünk van. a Ligakupát behúztuk már.
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Poénból néhány (48) magyar csapatból csináltam egy nagy magyar bajnokságot, de úgy, hogy 4 csoportra vannak osztva, az alapszakasz után jön a bajnoki rájátszás. A szabályokat, eltiltásokat, pénzt stb. mindent beállítottam, de amikor a játékban a "rules"-re megyek, akkor nem írja ki azt pl., hogy az 1. indulhat a BL-selejtezőben, a 2.-4. meg az EL selejtezőben. Minden más (betöltött) bajnokságnál kiírja, itt nem. Akkor cseszhetem az egészet?
- LeagueofLesbians
Rayo Vallecano S.A.D. 2009-2010, 1. szezon (fm10)
Munkanélküliként kezdtem így keveredtem a Rayo kispadjára. Időben csatlakoztam hozzájuk szóval, bari meccseket, előszezont tudtam kedvem szerint alakítani. Igazolásokat direkt nem említettem, mert pénz az természetesen nincs semmire meg fizetésekre is sokkal többet költött a csapat, mint lehetett volna szóval még azon is kellett faragja.
Amikor elvállaltam a munkát nagyon naív voltam, mert azt hittem/ gondoltam, hogy jók leszünk a legjobb ötbe kerülni és ha idén nem is, akkor jövőre simán feljutunk. Teltek a hónapok és sajnos jött az igazság, hogy egy szutyok, amit összeraktam egy kupac valamiből...csalódás lett az egész év sikerült 11. helyen végezni szerencsére!!!! Szezon közben sokkal rosszabban is álltunk. A csalódást keltő év után természetesen elszerettem volna, hagyni a klubbot, de végül úgy döntöttem, hogy vagy kirúgnak, mert nem teszek le semmit az asztalra (vezetőség elégedett a 11. hellyel) vagy ha törik ha szakad, de feljuttatom őket az első osztályba.
Tabella
Játékosok teljesítménye
Ezt sem sikerült begyűjteni
Szezon közben pedig sikerült leülnöm Ghána kispadjára....hát ez a szezon a csalódás éve. Máj. 5-ig kellett leadni a VB-re utazó keretet. (23fő) Máj. 1-én összeállítottam a keretet, sérültek ki, "legjobb" játékosok be, legyen elég játékos a megfelelő posztokra stb. Máj. 5. jön az üzenet, hogy adjam le az utazó keret névsorát. Elfogadtam, bele se néztem, hisz "4" nappal előtte állítottam össze...Az első csoportmeccs előtt kiderült, hogy a legnagyobb nevek kimaradtak és ilyen noname valakikkel van teli a válogatott...10-12 játékost cserélt ki magától...szóval le is égtünk a VB-n annak rendje és módja szerint
Munkanélküliként kezdtem így keveredtem a Rayo kispadjára. Időben csatlakoztam hozzájuk szóval, bari meccseket, előszezont tudtam kedvem szerint alakítani. Igazolásokat direkt nem említettem, mert pénz az természetesen nincs semmire meg fizetésekre is sokkal többet költött a csapat, mint lehetett volna szóval még azon is kellett faragja.
Amikor elvállaltam a munkát nagyon naív voltam, mert azt hittem/ gondoltam, hogy jók leszünk a legjobb ötbe kerülni és ha idén nem is, akkor jövőre simán feljutunk. Teltek a hónapok és sajnos jött az igazság, hogy egy szutyok, amit összeraktam egy kupac valamiből...csalódás lett az egész év sikerült 11. helyen végezni szerencsére!!!! Szezon közben sokkal rosszabban is álltunk. A csalódást keltő év után természetesen elszerettem volna, hagyni a klubbot, de végül úgy döntöttem, hogy vagy kirúgnak, mert nem teszek le semmit az asztalra (vezetőség elégedett a 11. hellyel) vagy ha törik ha szakad, de feljuttatom őket az első osztályba.
Tabella
Játékosok teljesítménye
Ezt sem sikerült begyűjteni
Szezon közben pedig sikerült leülnöm Ghána kispadjára....hát ez a szezon a csalódás éve. Máj. 5-ig kellett leadni a VB-re utazó keretet. (23fő) Máj. 1-én összeállítottam a keretet, sérültek ki, "legjobb" játékosok be, legyen elég játékos a megfelelő posztokra stb. Máj. 5. jön az üzenet, hogy adjam le az utazó keret névsorát. Elfogadtam, bele se néztem, hisz "4" nappal előtte állítottam össze...Az első csoportmeccs előtt kiderült, hogy a legnagyobb nevek kimaradtak és ilyen noname valakikkel van teli a válogatott...10-12 játékost cserélt ki magától...szóval le is égtünk a VB-n annak rendje és módja szerint
[FIFA WORLD]
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Köszi, mondjuk azt hittem, hogy a 14-el játszol szóval mindegy!Amúgy sem voltam egy fm guru de ezzel a 14-el alig tudok egy normális csapatot összehozni folyamatos szopóágon vagyok...BLaZE írta:Ilyenem van megfelel?Jah és kihagytam, hogy rekord pontszámmal lettünk bajnokok a PL történelmében 96 egységgel, asszem a Chelsea tartotta 95-el a 04/05-ös szezonban.
Utasítátok
- BLaZE
nah a nehéz sorsolás letudva, azt hittem sose lesz vége...
a bajnokságot vezetem 5 ponttal a city előtt. alakul ez
Meccsek
a bajnokságot vezetem 5 ponttal a city előtt. alakul ez
Meccsek
- LeagueofLesbians
Blaze dobáld csak a képeket meg a karrier frissítéseket én szívesen olvasom és naponta csekkolom a fórumot
Sajnos én nem haladok olyan tempóban, mint reméltem a karrieremben..túl sok a fősuli + barátnő
kevés az időm játszani fm-et, de szép lassan jön majd tőlem is egy első éves összefoglaló
Sajnos én nem haladok olyan tempóban, mint reméltem a karrieremben..túl sok a fősuli + barátnő
[FIFA WORLD]
- Munki_
október vége-november baráti sorsolás.
nekem is állandóan így csinálja, egyszerre berakja az összes nagycsapatot.
- BLaZE
quick update, csak, hogy ne unatkozzatok, bár elvagyok így magamban
Ugye BL főtáblás lettem egyből, Galata,Sporting,OM csoport simán nyerhető, meglátjuk mi lesz belőle. a döntőig meg se állok!
Igazolások
meccsek
Igazolások
meccsek
- BLaZE
Ilyenem van megfelel?
Jah és kihagytam, hogy rekord pontszámmal lettünk bajnokok a PL történelmében 96 egységgel, asszem a Chelsea tartotta 95-el a 04/05-ös szezonban.
Utasítátok
Utasítátok
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
köcsög...Veretlenül BITCH!
Csapatbeállításról(vagy taktikai utasítások vagy mi a pöcsöm