Lesznek itt nagy pofara esesek a nyaron azt hiszemHa az új edzőnél is

Ugy fog rotyogni a Carloball 2026ban is, hogy csak pislogtok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 9:50
Lesznek itt nagy pofara esesek a nyaron azt hiszemHa az új edzőnél is
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 21., péntek 9:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 9:36
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 21., péntek 8:27
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 21., péntek 8:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 8:09
Ez vilagos, de pl. tobb hir is szolt arrol, hogy Endrick nem nagyon fogja fel mi a helyzetnzooli93 írta:En ezt ertem, irtam is,hogy kezdőbe nyilván nehezen rakod be oket. De nem egy hazai bajnoki volt,mikor vezettunk mar 2vel,es a 60.percben Viniek mar csak setalgattak,meg egy komoly sprintre nem telt tőlük. Na ott pl simán lehetne a 82.perc helyett mar adni a fel orakat. Es ezzel mar ket dolgot nyersz. A kezdő pihentebb lesz,es ha vészhelyzet van, és be kell dobni megis a padosokat,akkor nem 0rol allnak be. De mint irtam,majd most eldől úgyis a hajrában.Realista24 írta: Kinek a helyen kellene jatszania egyebkent?
Endrick ugyanez. Hiaba rugott ket golt egy helyzetbol, latszik rajta, hogy nem szint meg. Plusz nem tudod hova betenni.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 21., péntek 8:03
En ezt ertem, irtam is,hogy kezdőbe nyilván nehezen rakod be oket. De nem egy hazai bajnoki volt,mikor vezettunk mar 2vel,es a 60.percben Viniek mar csak setalgattak,meg egy komoly sprintre nem telt tőlük. Na ott pl simán lehetne a 82.perc helyett mar adni a fel orakat. Es ezzel mar ket dolgot nyersz. A kezdő pihentebb lesz,es ha vészhelyzet van, és be kell dobni megis a padosokat,akkor nem 0rol allnak be. De mint irtam,majd most eldől úgyis a hajrában.Realista24 írta: Kinek a helyen kellene jatszania egyebkent?
Endrick ugyanez. Hiaba rugott ket golt egy helyzetbol, latszik rajta, hogy nem szint meg. Plusz nem tudod hova betenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 7:34
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 21., péntek 7:27
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 21., péntek 7:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 7:15
*szerencsereR. Carlos írta: Mi sajnos nem egy Dortmund vagy egy Ajax vagyunk.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 21., péntek 6:35
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. február 21., péntek 6:18
Árhozom ide.nzooli93 írta: Endrick and Arda Guler have decided they want to leave Real Madrid this summer after being made to feel 'invisible' by manager Carlo Ancelotti.The report adds that the players are fed up and have been made to feel 'invisible' by the Italian coach. They are hoping to leave the club in the summer, likely on initial loan deals, so that they can get more minutes on the pitch before the 2026 World Cup. Both Guler and Endrick were linked with moves away from Real Madrid during the January transfer window, but they eventually stayed back to fight for a place in the starting lineup.
Goal.com
Kozben angolok szerint Ardat majd a pool vinné nyáron.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. február 20., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 20., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 20., csütörtök 7:20
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 20., csütörtök 0:38
Brahim fog a helyén lenni szerintem. Sajnálom az öcsköst van benne akarat pedig, de így teljesen demotiváltá fog válni.Whiteheart írta:majd most Bellingham helyett hátha több lehetősége leszToniKroos írta: Már visszamondani nem tudom, de volt egy elemzés, aminek a lényege az volt, hogy védekezésben gyengülünk vele és a támadások kimenetelére is talán kevés hatása van. Érdekes, hogy azóta 1 percet nem játszott, hogy ezt olvastam.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 19., szerda 23:46
majd most Bellingham helyett hátha több lehetősége leszToniKroos írta: Már visszamondani nem tudom, de volt egy elemzés, aminek a lényege az volt, hogy védekezésben gyengülünk vele és a támadások kimenetelére is talán kevés hatása van. Érdekes, hogy azóta 1 percet nem játszott, hogy ezt olvastam.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 19., szerda 23:29
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 19., szerda 23:22
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem