Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 9:50

Ha az új edzőnél is
Lesznek itt nagy pofara esesek a nyaron azt hiszem :mrgreen:
Ugy fog rotyogni a Carloball 2026ban is, hogy csak pislogtok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 21., péntek 9:46

Endrick és Arda helyzete teljesen más. Előbbi egy nagyon nyers játékos aki nem is olyan ügyes labdával, nem is annyira érti még ezt az európai focit, bőven tud fejlődni és tanulni edzéseken. Csatárba jelenleg hamarabb raknám Rodrygot is. A töröknél más a szitu, bizonyította már h ban benne kakaó, nálunk és a válogatottban is. Nem értem hogy 3 gólos előnynél miért nem lehet Belit levenni és beküldeni Őt játszani. Miért Modric az első cserénk teljesen mind1 mi történik a meccsen. Megvárnám a nyarat, ahol elengedhetetlen, hogy váltsunk edző fronton is (nem a két említott játékos miatt). Ha az új edzőnél is ennyire láthatatlan lesz akkor annak oka van és mehet ha nem érti meg, ha türelmetlen akkor mehet Ödegaard után

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 9:36

Endrick: "I'm here playing with talents who can be declared as the best in the world."

"It's amazing to have them by my side, helping me, but I have to improve in every exercise to be at their level, not only in matches, but also in training."

Tessek, Endrick olvas minket, es valaszolt is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 21., péntek 8:27

Novemberig még jól is mentek a dolgok, itt december-január volt a gáz, mert ott alig rotált Carlo, pedig ott voltak könnyű meccsek. Igaz eredménykényszerben is voltunk. Mbappé és Jude sem volt még csúcsformában, az öreg annál inkább nyomta őket. Akkor logikus lett volna több lehetőséget adni a fiataloknak.
De az eredmények meg jöttek, és közben a két kecskénk is formába lendült.
Nehéz ez, mert meg kell küzdeni hiányposztokkal, Kroos pótlása, és a sérülések kezelése mellette meg fiatalokat beépíteni, de nem feledkezhetsz meg sem Modricról - akit illik és kell is játszatni, mert szükség van a rutinjára - és például Brahim.
Nem egyszerű Arda helyzete, én adtam volna neki több időt, nála érzem leginkább ezt, a többiek játékpercei indokoltak és igazságosak talán.

Csak ugye az is baj, hogy mostanában beteszel egy Camát és szarabb lesz a kp, mert belehibázik. Aztán egy City ellen nem vállal több kockázatot az öreg, egy pillanat alatt tud fordulni egy ilyen párharc mentálisan is, akkor kit teszel be a 83-ban? Modric vagy Arda?

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 21., péntek 8:11

Amennyi sérült/eltiltott volt ebben az évben eddig, jó hogy maradtak és voltak minőségi opciók amikor pihentetni kellett a nagyokat. (Más kérdés hogy mennyivel jobban ki lehetett volna használni őket, de szerintem azért jó hogy itt vannak tavasszal is és még nem tudjuk mennyire lesz lehetőségük nekik/szükségünk rájuk)

De nyilván és szerintem is be kell fektetni őket és hiányolni őket jövőre de akkor kell igazolni is vmi csatárt és egy padoztatható jobb szélsőt.
szuperliga.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 8:09

nzooli93 írta:
Realista24 írta: Kinek a helyen kellene jatszania egyebkent?

Endrick ugyanez. Hiaba rugott ket golt egy helyzetbol, latszik rajta, hogy nem szint meg. Plusz nem tudod hova betenni.
En ezt ertem, irtam is,hogy kezdőbe nyilván nehezen rakod be oket. De nem egy hazai bajnoki volt,mikor vezettunk mar 2vel,es a 60.percben Viniek mar csak setalgattak,meg egy komoly sprintre nem telt tőlük. Na ott pl simán lehetne a 82.perc helyett mar adni a fel orakat. Es ezzel mar ket dolgot nyersz. A kezdő pihentebb lesz,es ha vészhelyzet van, és be kell dobni megis a padosokat,akkor nem 0rol allnak be. De mint irtam,majd most eldől úgyis a hajrában.
Ez vilagos, de pl. tobb hir is szolt arrol, hogy Endrick nem nagyon fogja fel mi a helyzet :mrgreen:

Arda helyzete meg nem egyszeru, mert tobben is vannak elotte a sorban, itt jon kepbe a turelem es alazat, ami hosszutavon kifizetodo lehet szamara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 21., péntek 8:03

Realista24 írta: Kinek a helyen kellene jatszania egyebkent?

Endrick ugyanez. Hiaba rugott ket golt egy helyzetbol, latszik rajta, hogy nem szint meg. Plusz nem tudod hova betenni.
En ezt ertem, irtam is,hogy kezdőbe nyilván nehezen rakod be oket. De nem egy hazai bajnoki volt,mikor vezettunk mar 2vel,es a 60.percben Viniek mar csak setalgattak,meg egy komoly sprintre nem telt tőlük. Na ott pl simán lehetne a 82.perc helyett mar adni a fel orakat. Es ezzel mar ket dolgot nyersz. A kezdő pihentebb lesz,es ha vészhelyzet van, és be kell dobni megis a padosokat,akkor nem 0rol allnak be. De mint irtam,majd most eldől úgyis a hajrában.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 7:34

Kinek a helyen kellene jatszania egyebkent?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 21., péntek 7:27

Ezeket mind adom én is. Azért nem értem miért döntöttek úgy, hogy marad,mikor egyértelműen a kölcsön opció lett volna a legjobb mindenkinek. Az Asencios hasonlatot is értem,viszont en itt érzek azért hasonlóságot. Mikor a törököt beraktak ev végén a bajnokikra(tét nélkül az igaz) ,akkor minden lövéséből gól lett, a pálya közepén is rendesen oktatott sokszor. Aztán jött az Eb, ott is remek volt, mentek a cikkek,hogy 2004es Cr óta nem volt fiatal,aki igy berobbant válogatott nagy tornán, Carlo is folyton kontaktba volt vele, eb alatt is küldte neki a biztató üzeneteket,visszatért az alapozasra. Mindenki teljesen meglepődött, mennyit fejlődött fizikailag is,vakaciot is vegig maganedzozte , stb. Carlo is elmondta,hogy igazi Jolly Joker lesz,rengeteget fog jatszani. Év elején Jude sérülése miatt be is kerult par bajnokira kezdőbe, jól játszott, onbizalommal duzzadva,annyi votl a bibi,hogy ami majusban bement, itt centik híján nem. Aztan elkezdte jegelni, es a kezdeti onbizalom is teljesen oda lett,aztan mikor eselyt kapott,mar nem tudott vele élni. Nyilvan o neki is kijohetett volna jobban a lépés,de igy alakult. Meg nehéz úgy kockázatos passzokkal próbálkozni,hogy valszeg 1-2 hiba utan neki meglesz a következmény rögtön. És igy,hogy nem lett felépítve valszeg tavasszal mar nem is kap komoly lehetőséget.
Es itt neheztelek kicsit Carlora, mert azert sok meccs volt mikor a kezdőn mar az első félidő közepén látszódott egy bajnokin,hogy kurva fáradtak,es vegul nem is nyertünk. Itt azért a játékban lévő pad tudna segiteni,amit várt is mindenki szezon elején,hogy ez miatt lesz nagy előnyünk. Hogy van vegre potencial a padon. Tudom, nem szabad Carlora mondani semmit,most hurrá hangulat van,de en tovabbra is tartom,hogy 12 emberrel nem lehet nyerni egy szezont. Majd meglátjuk,hogy sakkozik innentol. 3 naponta kupat eldöntő meccsek vannak, aligha hiszem,hogy 12 ember ezt bírná szusszal. A pad meg ilyen formában használhatatlan a szezon legfontosabb részére,mert azt se tudjak,mi az a tetmeccsen való pályára lépés.

Szerk:
"itt csak az kerülhet a kezdőbe, aki valóbban kész játékos és megérett arra, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Ez volt a lényege a mondandójának."

Igen, de nem is a kezdőbe való kerülesrol van szo,hanem hogy 3 naponta meccs van,es 20-30 perceket se latjuk egyiket se. Nyilvan a világ legjobb támadóit nem dobod padra 18 evesek miatt, de vannak azért olyan meccsek,amiken lehet rotalni. Es azert a csapat hasznara is valna,ha egy Jude nem jarokeretes lenne aprilisra.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 21., péntek 7:19

Nincs ezzel gond, 2-3év kölcsön, ahogy Endricknek is és ha szintet lépnek l, jöhetnek vissza.
Ők a jövő befektetései, a padon nem lehet szintet lépni.
Ez akkor működhetne, ha hiányposzt játékosai lennének, mint Asencio..
Vagy jhv-be valaki, az elejében most teltház van.

Na és ezért fontos egy Nico Paz és az a spanyol csatár gyerek, mert a padra azért mégiscsak kell valaki, én őket vissza/felhoznám és a két tehetség meg kölcsönbe, opcióval. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 7:15

R. Carlos írta: Mi sajnos nem egy Dortmund vagy egy Ajax vagyunk.
*szerencsere
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 21., péntek 6:35

Volt egy interjú Carloval korábban, amiről láttam a videófelvételt. Abban mondja el, hogy itt nincs ideje senkinek sem fejlődni, itt csak az kerülhet a kezdőbe, aki valóbban kész játékos és megérett arra, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Ez volt a lényege a mondandójának.

Egyetértek ezzel a szellemiséggel. Mi sajnos nem egy Dortmund vagy egy Ajax vagyunk. Csak az tud megmaradni itt, aki az első pillanattól fogva robbant. Lásd Asencio.

Ennek tudatában tényleg jó lenne nekik egy év kölcsön.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. február 21., péntek 6:18

nzooli93 írta: Endrick and Arda Guler have decided they want to leave Real Madrid this summer after being made to feel 'invisible' by manager Carlo Ancelotti.The report adds that the players are fed up and have been made to feel 'invisible' by the Italian coach. They are hoping to leave the club in the summer, likely on initial loan deals, so that they can get more minutes on the pitch before the 2026 World Cup. Both Guler and Endrick were linked with moves away from Real Madrid during the January transfer window, but they eventually stayed back to fight for a place in the starting lineup.

Goal.com

Kozben angolok szerint Ardat majd a pool vinné nyáron.
Árhozom ide.

Ambivalens érzéseim vannak a sráccal kapcsolatban. Nem leszek ezzel a véleménnyel népszerű.

Egyrészt, imádom, talán emlékeztek rá, mindig írom, hogy játszon, ha játszik, lenyűgöző az intelligenciája, a finom megoldásai, a technikája. Nyomatni kell, és nagyon szeretném látni, hogy világklasszissá érik itt.

Másrészt az elmúlt meccseken: city elleni odavágó, madridi derbi, meg bármelyik másik mérkőzésen, ahol égett a ház; nem hoztam volna. Egyszerűen csak nem érzem azt, hogy egy ilyen helyzetben különbséget fog teremteni. Nagyon ügyes, nagyon jó, de nincs meg még benne az a klasszis, hogy megteremtse a különbséget. Míg a nagy négyesünk minden tagjában megvan.

Az továbbra is érthetetlen, hogy egy 3-0-ás meccsen miért nem jön ő (és Endrick) legkésőbb a 70. percben, hogy viszont megszerezzék azt a rutint, hogy majd meg tudják teremteni a különséget. Ez tényleg bosszantó. De amikor ott az eredménykényszer, én megértem az öreget.

Az érme másik oldala, hogy viszont ő nem építette fel őket korábban, mert akkor sem hozza őket, amikor simán megtehetné. Ez valóban bosszantó. Carlo makacs, nehezen bízik a fiatalokban, ezt tudjuk, ez hibája, de mindenkinek vannak berögződései, még annak is, aki ostorozza az olaszt az ilyenekért.

Viszont ezzel szemben ott van Asencio, aki amikor kapott lehetőséget, berúgta az ajtót, és megbaszott mindenkit. Gondolkodás nélkül. Rajta tényleg érezted az aurát, hogy a pályára való az első pillanattól kezdve. És még így is kellett 3 hónap, mire Carlo azt mondta, hogy feltehetném a Rüdiger Tchou párost hátra, de inkább Asenciót teszem be. Szépen lassan kiharcolta magának a spanyol, szóval mutatja, hogy Carlo sem vak, de bizonyízanod kell neki. És egészen addig a pillanatig minden egyes mérkőzésen, amikor pályára lépett, érezted, hogy ott van, és megcsinálta, és küzdött, és klasszis szintet hozott, szépen várva a sorára. És bizonyított. Sajnos a töröknél ezt nem érzem, és a brazilnál sem. Még.

Akármennyira szeretem Gülert, és szurkolok neki, egyik kedvencem a jelenlegi keretből. De meg tudtam érteni, hogy Carlo mostanában jegelteti, mert a klub, és eredményei előrébb valók, mint egy-egy játékos percei. A legjobbat kell hozni minden meccsen. Hosszútávon nagy veszteség lenne viszont, ha lelépne, úgyhogy mindemellett tényleg figyelni kellene arra, hogy szépen felépítsük, aminek hiányában saras az olasz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. február 20., csütörtök 12:20

Kíváncsiságból megnéztem , összehasonlításként Vínícius és Rodrygo első két szezonját, hogy mennyit játszottak, (a castillás meccseket kivettem).

Vini:

2018–2019: 31 tétmeccs, 4 gól, 11 gólpassz, 1742 perc
2019–2020: 38 meccs, 5 gól, 4 gólpassz, 1818 perc

Rodrygo: 2019–2020: 26 tétmeccs, 7 gól, 1428 perc
2020–2021: 33 meccs, 2 gól, 8 gólpassz, 1299 perc

Na mármost Güler első két szezonja:
2023–2024: 13 tétmeccs, 6 gól, 442 perc (fél évet kihagyott sérülés miatt)
2024–2025: 27 tétmeccs, 3 gól, 5 gólpassz, 967 perc

Ez egy folyamat vele kapcsolatban, mint Viniciusékkal volt. Szerint a második szezonjában ez teljesen vállalható mutató ilyen fiatalon.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 20., csütörtök 9:37

Endricknél még érhető is, első éve, volt már ilyen, hogy nagyon lassan kaptak perceket, közben edzésen fejlődtek. Ráadásul ott van Mbappé aki most kirobbanthatatlan, és kellettek neki is a végigjátszott meccsek, hogy belerázódjon, na meg eredménykényszerben is vagyunk állandóan.

De Ardának második éve van, valami van a háttérben...ha edzőváltás lesz, az nyilván más tészta, meg sokféleképpen alakulhat a keret, de jelen pillanatban a kölcsön néz ki a legjobb választásnak, mert itt nem fog tudni helyet kikaparni magának...

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 20., csütörtök 7:20

Nyáron nem tartom kizártnak, hogy dobbant majd Endrickkel együtt. Biztos nem ezt beszélték meg a remek május,meg Eb je utan, hogy megint egy honapja palyara se lép. Ha ezt tudja,tuti jobban elment volna kölcsönbe. Ennek igy egyik fel reszerol sincs semmi értelme. A másik,hogy kövi szezon után jon a 26os vb, nem hinném,hogy előtte egy evig padon ulne se o,se a brazil.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 20., csütörtök 0:38

Whiteheart írta:
ToniKroos írta: Már visszamondani nem tudom, de volt egy elemzés, aminek a lényege az volt, hogy védekezésben gyengülünk vele és a támadások kimenetelére is talán kevés hatása van. Érdekes, hogy azóta 1 percet nem játszott, hogy ezt olvastam.
majd most Bellingham helyett hátha több lehetősége lesz
Brahim fog a helyén lenni szerintem. Sajnálom az öcsköst van benne akarat pedig, de így teljesen demotiváltá fog válni.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 19., szerda 23:46

ToniKroos írta: Már visszamondani nem tudom, de volt egy elemzés, aminek a lényege az volt, hogy védekezésben gyengülünk vele és a támadások kimenetelére is talán kevés hatása van. Érdekes, hogy azóta 1 percet nem játszott, hogy ezt olvastam.
majd most Bellingham helyett hátha több lehetősége lesz
szuperliga.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 19., szerda 23:29

Már visszamondani nem tudom, de volt egy elemzés, aminek a lényege az volt, hogy védekezésben gyengülünk vele és a támadások kimenetelére is talán kevés hatása van. Érdekes, hogy azóta 1 percet nem játszott, hogy ezt olvastam.

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 19., szerda 23:22

Te. Fiam!
Mi rosszat tettel a tűzre? :kivagyhe:

Vissza: