Dani Ceballos - 19

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Dani Ceballos - 19

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 17., szerda 21:26

Én csak annak nem örülnék, ha a tehetségesebb kollégák kárára ő játszana, mert az látszik, hogy tenni-venni jó lesz, de pluszt nem látok benne semmit se.

Jövőre viszont simán kerettag lehetne, amolyan 4. ember, ha Kroos és Modric is leadja a stoplist, már pedig lefogja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 17., szerda 15:55

Én csípem a srácot, mikor beszállt nem mozgott rosszul. Remélem fejben összerakják, megkapja a lehetőséget, aztán hadd szóljon. Nagyon vesztenivaló nincs vele kapcsolatban, aprópénzért vettük.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 17., szerda 15:04

Enis hosszabbitanek vele, jovore kerdeses Luka es Kroos is, boven elfer, a lehetosege meg lesz.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 17., szerda 14:51

kodo írta: Carlo Ancelotti believes that Dani Ceballos is the most suitable substitute for Luka Modric. Real Madrid are now looking at a contract extension for the midfielder. [as]
ezt írtam tegnap :lol: :agree:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 17., szerda 14:18

Carlo Ancelotti believes that Dani Ceballos is the most suitable substitute for Luka Modric. Real Madrid are now looking at a contract extension for the midfielder. [as]

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. július 24., vasárnap 22:22

Lényeges több kellene (számomra) előre felé tőle. Ő amolyan "karmester" szerepkör lenne, nem? Ugy emlékszem anno. Betis/Senal. Clasicon egyebkent gyönyörű labdaszerzései voltak. Kovacicra emlekeztetett a munkássága. Akarás megvan. Meg gondolom az a típus ő, aki kettőt nem szól edzésen vissza. Ezert is kedvelheti Carlo.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2022. július 24., vasárnap 21:24

realbeckham írta: Nem tudom hova tenni a srácot. Impotens. Annyira érzi amugy a labdát. Tenni venni. Jól lát, jo dribli. Mellette melozik ezerrel.
Viszont annyira bátortalan. Folyton az akcio végén rossz megoldást választ. Tul gondolja. Benne azt látom, hogy tul sok a fejében a tikken takken. Csomoszor ahelyett, hogy ellőné, vagy kockaztasson, inkabb forog egyet es visszapassz. Ezt a spanyol betegséget jo lenne, ha elhagyná a picsába végre, mert amúgy nagyon jo lenne egy ilyesfajta figura.
Na ez szerintem hülyeség, hogy nem kockaztat meg visszapasszol. Pont hogy mikor kellene se nagyon akar visszapasszolni és sokszor olyanokat vállal be, amiket már nem kéne. Ezért is nem lesz sokszor a kezdőben, mert amúgy tetszik, hogy nem az alibit játsza és mer a vonalak között előre passzolni, de vannak esetek amikor nem kéne és ő ezeket nem jól méri fel, plusz kicsit sok a csel meg a huzogatás olyan helyen, meg olyankor amikor nem kellene.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. július 24., vasárnap 21:01

Nem tudom hova tenni a srácot. Impotens. Annyira érzi amugy a labdát. Tenni venni. Jól lát, jo dribli. Mellette melozik ezerrel.
Viszont annyira bátortalan. Folyton az akcio végén rossz megoldást választ. Tul gondolja. Benne azt látom, hogy tul sok a fejében a tikken takken. Csomoszor ahelyett, hogy ellőné, vagy kockaztasson, inkabb forog egyet es visszapassz. Ezt a spanyol betegséget jo lenne, ha elhagyná a picsába végre, mert amúgy nagyon jo lenne egy ilyesfajta figura.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2022. május 29., vasárnap 13:39

Ceballosos mezben néztem a meccset kocsmában és mindenki kérdezgette,hogy az meg kicsoda? :cens: :vivo:
Nagy válasz lett volna ha berúgja a végén,de azért adott majdnem 1 sarkazós gólpasszt utána Benzemának :salute: :mrgreen:

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. május 29., vasárnap 10:11

'shutterisland írta: nem tudom, volt e rola szo, de azzal a kb utso perces ziccerrel hozhatott volna majd 300k-t a mellettem a meccset nezo kolleganak, repult minden a helyisegben. :lol:
Szóra sem volt érdemes... mindenki más a csapatból bevágta volna... talán csak Mendy nem 🤣 ezen a szinten nem értem, hogy valaki hogy lehet ilyen töketlen :)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 29., vasárnap 10:10

Azt belõtte volna, kap új szerzõdèst szerintem.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. május 29., vasárnap 10:07

nem tudom, volt e rola szo, de azzal a kb utso perces ziccerrel hozhatott volna majd 300k-t a mellettem a meccset nezo kolleganak, repult minden a helyisegben. :lol:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. május 6., péntek 18:52

Becsülendő a hozzáállása. Amióta itt van kb. levegőnek van nézve, aztán most a szezon vége felé, amikor perceket kap óriási elánnal és 110%-on pörögve száll be.

Nem ilyennek tűnt, de amit mostanában látok belőle az abszolút pozitív. Látszik, hogy érdekli a csapat, és nagyon akar. :agree:

Nem egy Bale/Jovic féle leszarok mindent arc :roll:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 30., szombat 22:56

Torquemada nyudogtan vállad fel a véleményedet :agree: :kalapos:
egyetértek

ha nem hisztizik Ceba, egy jó cserejátékos lehet jövőre is
kezdett már 2 meccsen és nem lógott ki lefelé, sőt :salute:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. április 30., szombat 21:08

Én nem adnám el, de a véleményem nem számít, mert elfogult vagyok. Én első perctől bírom a játékát, bár nem ő a legélesebb kés a fiókban. Egy gyengébb kiadású Modricnak jó lehet. Kevés a fazonszabász a csapatban, ilyen meccseken tehermentesítésnek jó lehet a srác. Persze ha jönnek jobb arcok, akkor nem szóltam. Ráálltunk erre a francia és brazil néger vonalra, és elég jól tud működni, van bennük fantázia.
Még egy évet azért is várnék, mert Carloék egy-két emberből ki tudják hozni a maximumot, vagy még többet is. Lásd Vini. Még nem biztos, hogy láttuk a legjobb Ceballost. ZZ alatt látványosan utálták egymást az edzővel, az okokat talán sosem tudjuk meg, de mindegy is már. ZZ volt az erősebb, a játékosnak mennie kellett. Most azért olyan hírek jönnek, hogy edzéseken odateszi magát, nyomja keményen, akar valamit még az élettől. Hátha van egy új igazolásunk a személyében ingyen. A munka, a szorgalom, a hozzáállás előbb-utóbb még ezen a szinten is kamatozni tud, akár szerényebb képességű játékosok esetében is, lásd Lucas, Nacho pl. Maradjon, mert öregszik a középpálya. Meccs van szartig, sérülés szintén. Ha jön Csumeni vagy ki, még akkor is elférhet, mert a CKMnek nem muszáj már mindig játszani, látjuk, hogy a rotált csapat néha jobb is. Helye is lesz, mert végre elkezdjük talán kipöckölgetni az évek óta felesleges emberkéket. Itt van, nem kerül semmibe, nem kell talicska pénzeket kitolni a klubtól, mint már szinte mindenkiért.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2022. április 30., szombat 20:23

Ma nagyot ment, technikailag semmi baj sincs vele, látszott, hogy élvezte a játékot, Farkas Norbi szerint ő volt a MOTM :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 27., szerda 10:07

A palyan mutatott mentalitasa mindig extra volt szerintem, anno a Betisben a Barca ellen is higgadt tudott maradni es kelloen kemeny.

A fizikuma viszont 19. szazad, se ero, se robbanekonysag, olyan esze es szeme meg nincs, mint Kroosnak.

Ha nem nyavalyog, a keretben elfer, ha erkezik Tchouameni, akkor el kell engedni. Egy eros felsohazi spanyol csapatban alapember lehet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. április 27., szerda 10:03

Úgy érzem a faszi megérkezett a csapatba. Jövőre tuti adnék neki több lehetőséget. Szerintem ha nem sérül meg az olimpián már most is többet játszott volna. ( vagy eladjuk... :kivagyhe:) én a hátra lévő meccseken végig játszatnám és jövőre is fix helye lenne a keretbe.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. április 21., csütörtök 11:32

hehetheoriginal írta:
Sahin
azaz milyen arcok megfordultak itt, kerestuk az uj box-to-box fazonszabász passzmestert :lol:

aztan sikerult az ev legrosszabb igazolasaval ezt a horvat senkit behuzni....
A foci szabálya is lehetne: soha na igazolj a Dortmundtól... és a Realtól :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 21., csütörtök 11:22

Jövőre lejár a szerződése szóval mindenképp el fogjuk adni szerintem. Egy visszavásárlási opciót viszont valóban megfontolhatnánk.

Tchoua Cama Fede a terv valoszínű hosszútávon, melléjük elférne egy Ceballoshoz hasonló gyerek majd.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: