Szekta kérdés. Már egyszer linkeltem: https://www.facebook.com/reel/1513161663249813 Tökéletes megfogalmazás arra, amiről én is beszélek.RealMadridFanatic írta: Csak ehhez a szánalmas szektázáshoz fűznék hozzá, a többi kritikán aluli amúgy is.
Biztosan van olyan réteg, akinek kell a messiás és megtalálta MP-ben - és bár én ezen a fórumon nem érzem ezt - általánosságban is azt gondolom, hogy akinek ilyennek tűnik a viselkedése, az inkább fakad a tolvajparazita fidess által kiváltott undorból és megcsömörlött állapotból.
Persze vannak veszélyei, bármilyen indíttatásból is ruházzák fel megváltói szereppel, de továbbra is azt gondolom, hogy amint elkezd orbáni útra térni hatalmon, a tömeg jelentős része kifarol mögüle. Itt nem kizárólag Ő a népszerű, nagyobb részt a frusztráció, düh, kiábrándultság viszi a Tisza szekerét, amit a fidesz idézett elő a szemérmetlen, gusztustalan, gátlástalan lopással, uszítással és hülyének nézéssel.
Szerk. mondom ezt úgy, hogy azzal egyetértek, hogy veszélyes a tag, a viselkedése is pökhendibbé vált ahogy kezdte magát nyeregben érezni és amúgy is csak egy pszichopata állt volna ebbe bele, viszont nincs választás jelenleg, orbánnak és a sleppjének el kell tűnnie, aki pedig ezt el akarja érni, annak a saját, gusztustalan pályáján kell legyőznie őket, ha tetszik, ha nem. Mert ilyenné formálták a közhangulatot és a rendszert.
Érdemes néha vissza olvasgatni és egyből észreveszi az ember, hogy 2 féle Tisza szavazó van itt is. A normális ellenzéki, akinek van realitás érzéke és kritikai hajlama, és a szektás. Így nevezzük, mert az. Lapozz vissza bárhová, ahol valamilyen kritika fogalmazódott meg MP-vel vagy a Tiszával szemben és nézd meg kik azok, akik minden körülmények között védik a mundér becsületét és emellett szidják a kritizálót. Ajánlom a Hadházy-s részeket, amikor belengette MP ""fura"" ügyeit.
Egyébként, ahogy most olvasgattam visszafelé, ezt találtam:
"Ez az egyik leginkább nem tetsző dolog nekem a Tisza pártban és Magyar Péterben. Aki nem áll be mögé, az fideszes. Aki rámutat egy nem tetsző igazságra, az vagy propagandista, vagy hazug. Ez semmivel sem különb uszítás, mint amit a kormánypárt művel évek óta." 2024.09.16. kiserik
Ekkor még nem hívtam szektának őket. Az csak a Puzséros megfogalmazás óta van.