@ElGolazoDeGol
Bárcsak olyan könnyű lenne eltüntetni a csapatból, mint hehét innen

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 5., hétfő 19:36
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 31., szerda 0:07
rossz a hozzáállás...Süti írta:Csak mert megy kölibe úgy hogy mi álljuk a fizuját.cart írta: Marianot meg így is megelőzi![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 30., kedd 23:09
Csak mert megy kölibe úgy hogy mi álljuk a fizuját.cart írta: Marianot meg így is megelőzi![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 30., kedd 20:57
A prime Hazard is 17 golokat lott szezononkent (13,17,19,6,17,17,21), a mostaninak ez alom kategoria.Tjacks írta:Ledobom az atomot, Hazard 15+ gólt összekukázik a szezonban.még így is.....Ki tart velem?Realista24 írta: If Asensio stays, Hazard will be the sixth attacking option behind Benzema, Vinicius, Rodrygo, Valverde & Asensio.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 30., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 30., kedd 20:37
Ez a ciki nem a faláb.Realista24 írta: If Asensio stays, Hazard will be the sixth attacking option behind Benzema, Vinicius, Rodrygo, Valverde & Asensio.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. augusztus 30., kedd 20:35
Jobban járunk, ha nem kerül a pályára, azzal is csak Vinitől venne el perceket. A forgolódásával nem sokat érünk, súlytalan teljesen. Arra lesz jó a következő két szezonban -amíg le nem telik a szerződése-, hogy Vinit pihentessük fontos meccsek előtt. Kár érte, mert kedveltem és vártam ide, de irtózatosan elfogyott, leépült.hehetheoriginal írta: Elobb talan palyara kene kuldeni meg be kene loni az alamizsna tizit
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 30., kedd 20:14
Megoldja így is, have a little faith dude.hehetheoriginal írta: Elobb talan palyara kene kuldeni meg be kene loni az alamizsna tizit
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 30., kedd 20:10
Melyik csapatban?Tjacks írta:Ledobom az atomot, Hazard 15+ gólt összekukázik a szezonban.még így is.....Ki tart velem?Realista24 írta: If Asensio stays, Hazard will be the sixth attacking option behind Benzema, Vinicius, Rodrygo, Valverde & Asensio.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 20:08
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 30., kedd 20:03
Ledobom az atomot, Hazard 15+ gólt összekukázik a szezonban.még így is.....Ki tart velem?Realista24 írta: If Asensio stays, Hazard will be the sixth attacking option behind Benzema, Vinicius, Rodrygo, Valverde & Asensio.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 19:41
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 30., kedd 19:24
Busquets.filatáska írta:Micsoda?Sierra írta: Talán Iniesta, de bár én jó játékosnak tartottam, sose éreztem szűk elitnek.Ha ő nem volt szűk elit, akkor ki a tököm?
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. augusztus 30., kedd 16:38
megvan a rejtély okaRealista24 írta:Karrierende.Remy írta:
már nrm kell bontani. Előre ittam. Eden fucking HAZARD!![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 16:11
fú én már amúgy kezdek belezavarodni ebbe az egész témába.Faust írta:Akkor megsem olyan szuk az az elit. Akkor befer hazard is.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 30., kedd 16:11
dehogynem !Faust írta:Akkor megsem olyan szuk az az elit.Sierra írta:Támadókról volt szó, direkt nem lett belekeverve a többi poszt, mert akkor reggelig lehetne sorolni a szűk elitet.Akkor befer hazard is.
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 30., kedd 16:08
Akkor megsem olyan szuk az az elit.Sierra írta:Támadókról volt szó, direkt nem lett belekeverve a többi poszt, mert akkor reggelig lehetne sorolni a szűk elitet.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 16:05
Jó, annyira sose voltam képben a barcával kapcsolatban.filatáska írta:Iniesta támadó. oké
Támadókról volt szó, direkt nem lett belekeverve a többi poszt, mert akkor reggelig lehetne sorolni a szűk elitet.filatáska írta: Ugyanolyan szűk elit volt, mint pl Kroos, Modric, Ramos...
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. augusztus 30., kedd 16:02
Ugyanolyan szűk elit volt, mint pl Kroos, Modric, Ramos...Sierra írta: Nálam sosem volt Cé vagy Messi szintjén. Ettől függetlenül jó játékos, de nem is láttam túl sokat játszani. Számokban viszont sosem volt extra, sőt, támadó létére baromi kevés gólja van.
Jelenlévő fórumozók: 44 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem