Mosdasd.kiserik írta:Mint mondjuk most Brahim 1 percen belül 2szer?Kerlon írta: Konkretan egy ertelmes jatekos van a helyen, akkor a masodik felidoben 3at rugunk... Marmint 5, mert 2t lottunk a tobbit elbaszarintotta.![]()

Vinícius Junior - 7
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
Nem illik.
Mint mondjuk most Brahim 1 percen belül 2szer?Kerlon írta: Konkretan egy ertelmes jatekos van a helyen, akkor a masodik felidoben 3at rugunk... Marmint 5, mert 2t lottunk a tobbit elbaszarintotta.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Konkretan egy ertelmes jatekos van a helyen, akkor a masodik felidoben 3at rugunk... Marmint 5, mert 2t lottunk a tobbit elbaszarintotta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Elnézve az idei évi produktumot, tényleg vicces lett volna, ha ez az ember valaha aranylabdát ragad.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szánalmas vagy bazdmeg.
Rúgj már bele a labdába egy rendeset könyörgöm
szerk:
Komikus amit művel
szerk:
Komikus amit művel
Amúgy az se rossz ha nem Viniciust basszuk ki, hanem ezt az ‘entouraget’.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vinicius’ entourage denies agreement with Real Madrid is close, as first reported by @TheAthleticFC.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezek az idők lejártak a MU-nál. Ratcliffe sosem fog ennyi pénzt kidobni rá.dzsi91 írta:Unitedet se zárnám ki. Ők szoktak még ilyen vadbarom indokolatlan igazolásokat csinálni és akárhol vannak a játékosoknak valahogy még mindig vonzó a klub. Viniciuszban van is annyi egó, hogy reverse Cr módjára majd ő visszarakja őket oda ahol voltak.Pad'em írta:
PSG-ben évekre megvannak a támadók, ők biztos nem fognak pályázni rá. City is max Pep után.
Egyedül az arab kalandot látom esélyesnek, oda viszont prime koraiban járó világklasszis még nem igazolt. All in all, szerintem jópár évig itt lesz.
Amúgy a viselkedése mintha javult volna az utóbbi hetekben?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ego alapjan 2 MU-t is visszarakna a helyere. IQ alapjan meg a fogmoso poharat sem tudja a helyere pakolni…dzsi91 írta:Unitedet se zárnám ki. Ők szoktak még ilyen vadbarom indokolatlan igazolásokat csinálni és akárhol vannak a játékosoknak valahogy még mindig vonzó a klub. Viniciuszban van is annyi egó, hogy reverse Cr módjára majd ő visszarakja őket oda ahol voltak.Pad'em írta:
PSG-ben évekre megvannak a támadók, ők biztos nem fognak pályázni rá. City is max Pep után.
Egyedül az arab kalandot látom esélyesnek, oda viszont prime koraiban járó világklasszis még nem igazolt. All in all, szerintem jópár évig itt lesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Unitedet se zárnám ki. Ők szoktak még ilyen vadbarom indokolatlan igazolásokat csinálni és akárhol vannak a játékosoknak valahogy még mindig vonzó a klub. Viniciuszban van is annyi egó, hogy reverse Cr módjára majd ő visszarakja őket oda ahol voltak.Pad'em írta:PSG-ben évekre megvannak a támadók, ők biztos nem fognak pályázni rá. City is max Pep után.ikarus93 írta: Sztem emberunk a PSG/Citybe fog elobb utobb kikotni. Vegteleb penzzel megadnak neki amit akar.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Irreálisan magas ajánlat esetén el kell engedni, de én megnézném, hogy az új edző mit tud kezdeni vele. Kicsit oda kéne csapni neki, álljon be szépen a sorba ő is, Bappé is. Én a sztárok közül Bellingham köré építeném a csapatot. Ha ebbe beáll Vini, akkor jó, ha nem, akkor mehet 1 év múlva, ami Bappénak is jól jöhet a posztot tekintve.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Egy Barcola simán beáldozható Viniért. Dembelé most jól nyomja centerbe és Kvara bár egyértelműen balszélső, már most is játszott több mecset is a jobboson (egyébként nem rosszul), így kb Doué a kérdéses, de Ő meg szerintem mélyebben is tudna játszani.PSG-ben évekre megvannak a támadók, ők biztos nem fognak pályázni rá. City is max Pep után.
Én simán kinézem a köcsög arabból, hogy presztízs kérdést csinál abból, hogy mi elvittük az ő sztárjukat, akkor majd megmutatja, hogy ez neki is megy. Egyébként én kizárólag csereüzletben gondolkoznék, ahol Mendes, Neves vagy Vitinha benne kéne, hogy legyen bármilyen transzferben.
De amúgy szerintem nem lesz itt semmi, aztán a Vini hosszabbít pár hónapon belül.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Pad'em
PSG-ben évekre megvannak a támadók, ők biztos nem fognak pályázni rá. City is max Pep után.ikarus93 írta: Sztem emberunk a PSG/Citybe fog elobb utobb kikotni. Vegteleb penzzel megadnak neki amit akar.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ikarus93
Sztem emberunk a PSG/Citybe fog elobb utobb kikotni. Vegteleb penzzel megadnak neki amit akar.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- RealMadridFanatic
Serulekeny, PSGben leepult Neymart is vittek, meg boldog-boldogtalant csilliardokert, de mind valamilyen szempontbol eliten kivuli jatekos volt mar/meg.
Egy legjobb korban levo top5 tamadoert szerintem most is vigan fizetnenek vilagrekordot, nekik amugy is apro.
Nem fogjuk eladni, ugyhogy felesleges a diskurzus persze, de en is elengednem alkalomadtan. Akar Haaland is elokerulhetne, 2 belso vedot fixen lekot es ha "focizni nem is tud", a goljait meglone itt is.
Egy legjobb korban levo top5 tamadoert szerintem most is vigan fizetnenek vilagrekordot, nekik amugy is apro.
Nem fogjuk eladni, ugyhogy felesleges a diskurzus persze, de en is elengednem alkalomadtan. Akar Haaland is elokerulhetne, 2 belso vedot fixen lekot es ha "focizni nem is tud", a goljait meglone itt is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sajnos lecsusztunk a szaudi penzekrol, ekkora formahanyatlas es ennyi viselkedesbeli problema utan senki sem fog nagy penzt letenni erte.
sosem volt realis esely, hogy eladjuk, ezt ertem, de jo lett volna eljatszani a gondolattal, hogy egy 400 millioert elviszik az arabok, mi meg gyorsan elfelejtjuk, mindenki jol jar....
sosem volt realis esely, hogy eladjuk, ezt ertem, de jo lett volna eljatszani a gondolattal, hogy egy 400 millioert elviszik az arabok, mi meg gyorsan elfelejtjuk, mindenki jol jar....
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Real Madrid believe Vinicius Junior's contract renewal is at an advanced stage.
Yet the player's camp — who are pushing for a package worth €30m a year — have strongly denied a deal is close. His current contract expires in 2027.
The interest from Saudi Arabia has gone quiet for now, but if Vinicius were to leave Madrid the club's president Florentino Perez would want Erling Haaland to replace him.
@MarioCortegana via Athletic
Kis Haalandozás jött komolyabb forrásból is...
Yet the player's camp — who are pushing for a package worth €30m a year — have strongly denied a deal is close. His current contract expires in 2027.
The interest from Saudi Arabia has gone quiet for now, but if Vinicius were to leave Madrid the club's president Florentino Perez would want Erling Haaland to replace him.
@MarioCortegana via Athletic
Kis Haalandozás jött komolyabb forrásból is...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerződéshosszabbításért keci sprintel egész meccsen

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Tesó fotballl klubó ócsóér nem érdekel? 
Bencze, focicsapat? Valahol biztos el lehet azt is sózni valakinek? Segíts már vinyónak.

Bencze, focicsapat? Valahol biztos el lehet azt is sózni valakinek? Segíts már vinyónak.