'shutterisland írta:iker - alba,ramos,pique,arbeloa - busquets,xavi,iniesta - pedro,mata,torres
vamos.![]()
hmm.. na talán lesz vmi játék..

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 27., csütörtök 19:59
'shutterisland írta:iker - alba,ramos,pique,arbeloa - busquets,xavi,iniesta - pedro,mata,torres
vamos.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 27., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 27., csütörtök 17:39
Varjal mindjart mindjart jon Matt is megmagyarazza, h ez csak statisztika. Khedira jobb mint Gustavo, és a brazillal nem lennenk elorebb mint a tuniszi herceggel.....Mert vele a legstabilabb a kp...foleg, amikor ossze-vissza futkaroziknmate írta: Gustavo nekem is nagy kedvencem, Perez papának egy próbát megért volna, ám sajnos érinthetetlen.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 27., csütörtök 17:18
a tegnapi után nagyon remélem hogy cavani nálunk köt ki.
amit az a srác csinált,az óriási.
nálam simán ő viszi a legjobb játékos címet tegnap.
gólt lőtt,hajtott,csúszott mászott,cselezett,faltot harcolt ki,mellette volt még egy jó lövése,ami előtt gyönyörűen húzta el bokából a zsugát.
ilyen kell nekünk aki nem szarik be nagy meccseken se,és tud + adni,esetleg gólt lőni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 27., csütörtök 17:03
Tekintve hogy volt egy olyan periódusa,hogy kilenc meccsen keresztül egy kva momentuma nem volt....na azért na,van úgy hogy nem megy,de ez azért sok....63millioe meg rengeteg.Cavani teljesítménye szerintem csalóka volt, én láttam Napoli meccseken, ott nem ezt a képet adta.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 27., csütörtök 16:52
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 27., csütörtök 16:31
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 27., csütörtök 15:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 27., csütörtök 15:48
63-ért semmi esetre se...inkább a kollegája,aki mezőnybe is jobb.ne is..nekünk nem kell ilyen aki gólt tud lőni,mert ő csak egy center egy "erőcsatár".. :roll:
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 27., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 27., csütörtök 14:29
Arbeloa ellen?egyébként ha a spanyolok mennek a döntőbe, ott arbeloával lesz szemben elvileg, ott lehetne esélye,
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 27., csütörtök 14:13
azért lesz ott még a bal oldalon egy marcelo is, gyengébbnek érzem én a spanyol jobb oldalt, mint a braziloknál a baltegyébként ha a spanyolok mennek a döntőbe, ott arbeloával lesz szemben elvileg, ott lehetne esélye, de ha pedro is visszazárna, akkor simán leszedik. (meg csapatszinten is komolyat tudnak védekezni a spanyolok.)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 27., csütörtök 11:58
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 27., csütörtök 11:41
Minél többet nézem annál jobban röghökkelemen.istvan írta:A tegnapi meccsen ez a jelenet mindent vitt![]()
kapor_89 írta: Kétség kívül, a konföd kupán hihetetlenül megy neki, minden összejött
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 27., csütörtök 11:06
Sajnos igen...Bár szerintem bernard sem egy nagy eresztés.érthetetlen, hogy egy oscart kell nézni bernard helyett, egy hulkot lucas helyett.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 27., csütörtök 10:54
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 27., csütörtök 10:53
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 27., csütörtök 10:35
Szerintem azzal senkinek nincs gondja, ha valaki leírja a véleményét. Nem kell egyet érteni. Rohadt unalmas lenne a világ.R.M.C.F írta:Hááát, Te sem leszel itt népszerű...
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 27., csütörtök 10:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 27., csütörtök 10:28
Wertz írta:Tegnapi meccs még jobban megerősítette bennem az örömöt, hogy Neymar a Barcelonába igazolt. Idegesítő, elkényeztetett, bohóc gyerek. Brazíliában az ellenfelek lefeküdtek neki és most meg volt lepődve, hogy most nem ez történt. Amúgy Gundel tökéletesen bemutatta a sztárolását. A gólból csak az ő részét emelte ki egyedül, de ha más került volna helyzetbe azt már nem dicsérte volna
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem