nem a kán kán is csomót keresni villanova spanyol volt.hehe írta:btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.
csak mondom.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.
csak mondom.
csak mondom.

- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Realista24 írta:Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.
remélem senki nem gondolja azt, hogyha a Barca nincs három ponton belül a matracosokhoz képest, akkor nem adja le a meccset ellenük.
Mikor mar azt hiszed nem nyernek semmit....

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és most képzeljétek el mi lenne itt ha előttünk lennének egy ponttal és nem mögöttünk.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.
remélem senki nem gondolja azt, hogyha a Barca nincs három ponton belül a matracosokhoz képest, akkor nem adja le a meccset ellenük.
Mikor mar azt hiszed nem nyernek semmit....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Köszönöm, vannak akik átlátják a dolgot...Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
ziro4vr írta:megérdemlik a címet nincs mese

Most nem akarok köcsög lenni, de ez a Villarreal tuti Vilanova miatt kapott ki. Ilyen nincs, 2-0-ról mennyi az esélye, hogy rúgsz 2 öngólt?
Vicc...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem tudok mit írni, bocsánat, kiégtem
megérdemlik a címet nincs mese

Nem illik.
Neeeee ilyen nincs, ilyen a mesében nincs srácok, 2-0-ról két öngóllal visszajönni, a könyvben nincs így megírva.

- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Hát nem örülök hogy nyert a Barca, 1 botlás bármikor benne van mint nekünk mint az Atleticonak bármennyire is nem várható, és szépen bajnokok lehetnek .

- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Azért két ilyen öngólt..2-0-nál
Nagyon kemény, a Villareal nyerte meg a meccset a Barcának, nélkülük még x se lett volna.
Itt jön ki az a szerencse faktor amiről RMCF beszél mindig, ami hosszú évek óta kíséri a katalánokat...ilyet ami ma volt mondjuk téleg ritkán látni...

Nagyon kemény, a Villareal nyerte meg a meccset a Barcának, nélkülük még x se lett volna.
Itt jön ki az a szerencse faktor amiről RMCF beszél mindig, ami hosszú évek óta kíséri a katalánokat...ilyet ami ma volt mondjuk téleg ritkán látni...

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Német bundásligába hányásig ehetné magát banánnal. Ott általában pár kilót bedobálnak. Jövőre igazolhat is oda. Ámen.

Legközelebb hashajtót is toljanak már bele, amúgy kegyetlen.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
1et botlik a Real meg az Atleti és máris bajnok lehet a Barca... de csak hozzák folyamat fordulóról fordulóra, ezen nincs mit szépíteni... azt hogy hogy azt hagyjuk, az kabaréba illő.Fast Fox írta:De amúgy nekünk az a jó, ha az utolsó fordulónak még van tétje, uh jelen esetben sztem senki sem bánhatja, hogy fordítottak. Furcsa érzés, de most először szorítottam a barcának
Alves meg úgy csinálta, ahogy kell, na ezzel kezdjenek azt amit akarnak azok akik a banánt bedobták....

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ha reális esélyük lenne az aranyra, mondanám, hogy bunda; de így...
Ilyen makkot, amit ez a Barca-AtMa kettős idén kap innen-onnan, az valami kegyetlen!
Alves jelenete meg besz@rás, epic!

Alves jelenete meg besz@rás, epic!

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
gratulálok. inkább ne legyen egyrészt tétje, mart abból általában a katalánok jönnek ki jól... csak úgy megsúgom..Fast Fox írta:De amúgy nekünk az a jó, ha az utolsó fordulónak még van tétje, uh jelen esetben sztem senki sem bánhatja, hogy fordítottak. Furcsa érzés, de most először szorítottam a barcának
ráadásul ha az Atma a kövi két meccsét netán behúzza, akkor nincs tétje
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A két öngól és a világlegjobbja megoldotta...
Amúgy vicc,hogy Cani kap sárgát azért,mert szól a bírónak,hogy Pedro olyan tempóban hagyta el a pályát,hogy egy csípőficamos térdprotkós bácsi járókerettel lefutotta volna

Amúgy vicc,hogy Cani kap sárgát azért,mert szól a bírónak,hogy Pedro olyan tempóban hagyta el a pályát,hogy egy csípőficamos térdprotkós bácsi járókerettel lefutotta volna

- ateeemadrid
szerintem szabálytalan sem volt.heccsat írta:most meg egy 11est fújtak szabadra ...nincs tolva a barca az a lényeg
inkább örüljetek neki, legalább így valószínűleg lesz tétje az utolsó meccsüknek, így azért egy X-re már lehet esélye a barcának.
alves meg, szakadok.