Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 3., szombat 14:53

egyszer fog találkozni egy idegbeteg védővel, mint akik lábakat törnek angliában.... na utána lehet egy életre elmegy a kedve még a játéktól is. :| persze én nem kívánok neki semmi hasonlót, csak az ilyen röhejes színészkedések nagyon feltudják bolygatni a lelki békémet. tűnjön ki a játékkal, verjen rommá minden védelmet, mert egy brazil támadónak az lenne a feladata. nem a 5 éves gyerek szintű fetrengés.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. május 3., szombat 14:41

azért esik el hogy ne sérüljön meg a barcások is megmondják

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 3., szombat 14:24

ki ez a dagi 5ös? kb igy nézek ki + 10 kg.al most. a mozgás meg. ..eléggé senior.
neymar meg mit művel. a foci szégyenei ezek a mutatványok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 3., szombat 11:58

erre jó sok meme készült annó :lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 3., szombat 11:52

http://www.whoateallthepies.tv/wp-conte ... ve-uru.gif
neymar. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 14:17

maradjon. nem sok vizet zavar.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 14:14

Szóval én mindenképpen megtartanám Cescet, remélhetőleg a vezetőség is így gondolkodik ez ügyben.
Megmondom őszintén,mikor barca meccset néztem a tavasszal,rajta láttam még némi akaratot Neymar mellett...mer a többi...
Különben meg úgy is ő lesz a rohász centere VdB-nél,úgyhogy kell hogy meg legyen nyugodva a szerződése felől...

.(Costa pad :mrgreen: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 2., péntek 14:03

ziro4vr írta:ez a hír mennyire komoly, hogy Fabregas mehet? nem futott be igazán nálatok, helye sincs sokszor, mindig lecserélik, de úgy elküldeni, hogy Thiago már elment, Xavi nyugdíjas, Iniesta is lassan kifelé fog menni..badarságnak tűnhet
Nem tartom túl valószínűnek, hogy távozni fog Fabre. Xavi kulcsjátékosból csereemberré való visszalépésének ideje rohamosan közeledik, és ezt Cesc is jól tudja. Ha minden rendben megy, akkor a következő szezonban már alapembernek kell lennie Iniesta mellett. Remélem, így is lesz.

Amúgy meg nem is igazán tudnánk kit hozni a helyére, Thiago elment és nem hiszem, hogy vissza fog jönni (...), Gündogan necces lenne az egészségügyi problémái miatt, Koke fantasztikus játékos, de szerintem nem lenne az igazi. Még talán Eriksen jöhetne szóba, de ő maradjon csak a Lane-en, ne vigyenek már el minden jó játékost onnan. :-(

Szóval én mindenképpen megtartanám Cescet, remélhetőleg a vezetőség is így gondolkodik ez ügyben.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 2., péntek 13:24

torjack írta: úgyis régen igazoltunk már a barcától... :shifty: :mrgreen:
még viccnek is rossz :D régen bírtam, de a katalánoknál a légkör megtette a hatását, az egyik legunszimpatikusabb játékosukká nőtte ki magát a szememben
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 2., péntek 13:11

ziro4vr írta:
GT37 írta: Én a többséggel ellentétben örülnék neki... Ráadásul elvileg Puyolt szeretné másodedzőjének... :salute: El nem tudom mondani, mennyire boldog lennék, ha ilyen módon a klub kötelékeiben maradhatna a Kapitány. :salute:
ez a hír mennyire komoly, hogy Fabregas mehet? nem futott be igazán nálatok, helye sincs sokszor, mindig lecserélik, de úgy elküldeni, hogy Thiago már elment, Xavi nyugdíjas, Iniesta is lassan kifelé fog menni..badarságnak tűnhet
úgyis régen igazoltunk már a barcától... :shifty: :mrgreen:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 13:08

ziro4vr írta:
GT37 írta: Én a többséggel ellentétben örülnék neki... Ráadásul elvileg Puyolt szeretné másodedzőjének... :salute: El nem tudom mondani, mennyire boldog lennék, ha ilyen módon a klub kötelékeiben maradhatna a Kapitány. :salute:
ez a hír mennyire komoly, hogy Fabregas mehet? nem futott be igazán nálatok, helye sincs sokszor, mindig lecserélik, de úgy elküldeni, hogy Thiago már elment, Xavi nyugdíjas, Iniesta is lassan kifelé fog menni..badarságnak tűnhet
Meg az hogy ő elég univerzális játékos,tud játszani szélsőt,vkp-t ha kell,(barca stilusut hozzáteszem),vagy hamis kilencest,vagy irányítót...szal én sem érteném ha elpasszolnák...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 2., péntek 12:57

Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 2., péntek 12:40

Géci írta:Elég sok felé olvasni, hogy Luis Enrique lesz a barca edzője jövőre... Ők tudják... :hmmm:
Én a többséggel ellentétben örülnék neki... Ráadásul elvileg Puyolt szeretné másodedzőjének... :salute: El nem tudom mondani, mennyire boldog lennék, ha ilyen módon a klub kötelékeiben maradhatna a Kapitány. :salute:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 14:36

Géci írta:Elég sok felé olvasni, hogy Luis Enrique lesz a barca edzője jövőre... Ők tudják... :hmmm:
Inkább úgy kellet volna fogalmaznod,kérdő módban...Ők tudják??? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 30., szerda 13:06

Elég sok felé olvasni, hogy Luis Enrique lesz a barca edzője jövőre... Ők tudják... :hmmm:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 30., szerda 11:29

Én meg pont azt látom, hogy meglepően sokan elismerik a mostani csapatot. Egy fokkal talán szerényebb felfogású a bandánk, mint 1-2 éve és ez az ellendrukkereknél is visszaköszön.
Szerintem meg meccs után fél nappal értelmetlen más csapatok szurkolóinak véleményére adni, főleg ismeretlen internetes közösségére. Az ostobábbja a dühtől nem lát, ami később sem fog változni a csalódott részük meg a saját sebeit nyalogatja, esetleg kivetítve ezt az ellenfél szurkolóira. 2-3 nap eltelte után aztán már értelmes, a helyzetet a valóságnak megfelelően kezelő értékelésekbe is bele lehet futni. Addig szerintem felesleges, mind a két részről. (mondjuk kevesebb tenyérbemászó dolog van a frissen regisztráltaknál egy-egy hatalmas győzelem/vereség esetén az ellen vagy saját fórumunkon)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 30., szerda 11:01

nmate írta:Én meg pont azt látom, hogy meglepően sokan elismerik a mostani csapatot. Egy fokkal talán szerényebb felfogású a bandánk, mint 1-2 éve és ez az ellendrukkereknél is visszaköszön.
Elismernek, de nem szeretnek minket. A Real mindig is olyan csapat volt, hogy vagy neki szurkolsz, vagy utálod. Kíváncsi leszek, hogy ezek után hány nem Real szurkolótól fogom azt hallani, hogy a Realnak szorít a döntőben.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 30., szerda 10:59

Úristen milyen pesszimista voltam mikor kihúzta nekünk Figo a Bayern-t, aztán ahogy telt az idő egyre többet éreztem a csapatban, jött a kupadöntő ahol azért nagy fegyvertény volt,h CR nélkül is nyertünk, mondjuk nem játszottunk azon a meccsen fele annyira jól se mint ezen a két meccsen. Féltem még tegnap is de ahogy elkezdődött a meccs láttam a fiúkon,h nincsenek betojva, jöttek a veszélyes támadásaink és nem volt többet náluk a labda az első 20-25 percben. Majd jött a csoda dupla, ami eldöntötte a párharcot, csatlakozok a srácokhoz, köszönöm Real Madrid ezt a fantasztikus estét/éjszakát. Én is- mint jó páran - először várhatok úgy BL döntőt,hogy ott lesz a kedvenc. Nincs még zsebben a 10. de bizom Ancelottiban aki nagy pedagógus és végre rendet tudott tenni a fejekben ami JM-nek nem sikerült.

Nem lenne jó ha nagy lenne a mellény, főleg a szurkolók körében. Legyünk mi a szerény győztesek. Olvasgattam persze én is bőrgatyás fórumon, hát ott már előjött minden, miszerint elcsaltuk az idei Dortumund elleni és ezt figyeljétek, a tavalyi MU párharcot is.. Csalódottság van, de ennyire? Na mind1. Egy meccset kérek még a fiuktól ilyen koncentrációval és odafigyeléssel. Utána mindenki mehet a strandok mellé Vébét játszani.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 30., szerda 10:54

Én meg pont azt látom, hogy meglepően sokan elismerik a mostani csapatot. Egy fokkal talán szerényebb felfogású a bandánk, mint 1-2 éve és ez az ellendrukkereknél is visszaköszön.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 30., szerda 10:48

Savanyu a szollo!! Barcasokat szetveti a sarga irigyseg! (tisztelet a kiv) odaig mennek hogy meg az altaluk vilag legjobban utalt is Mourinhot is eltetik meg drukkolnak neki hogy vegye ki a vazat a kezunkbol!!-;) azert is fel fogjuk emelni a kupat!! Tul vagyunk a vilag legjobb csapatanak tartott bayern munchenen ..tehat a nehezen!! Innen mar csak mi bachatjuk el!! Ezt mar nagy valoszinuseggel hazahozzak..kicsi az esely ra hogy megbuknak.

Vissza: