Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Zsombor

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 6., kedd 16:54

Az se rossz srácok, mindjárt kiderül, hogy Neymar egy megye 2-es csapatba se férne be. Nagyon nem szeretem a tagot az állandó színészkedései miatt, de azért itt néhányan hatalmas vakvágányon vannak.
Fejben gyenge? Annyira rühellem, hogy ez mindig fel van hozva most már szinte mindegyik játékosnál, de hogy egy 22 éves embernél van megemlítve, aki egy szezont húzott le Európában, az nettó marhaság és hozzá nem értés.
Idő kell neki, meg normális játékrendszer. Utóbbit nem feltétlenül fogja megkapni a következő években Barcelonában, ha viszik tovább ezt a lepasszolommégagólvonalróliskétszerhakellhanem stílust de abban biztos vagyok, hogy a sok elpuskázott ziccerét gólra váltja az elkövetkezőkben, ugyanis ennyit jelent a rutin.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 6., kedd 16:18

Nem vagyok brazil szurkoló,de majd figyeljétek meg,hogyan fog játszani a VB-n... :) sokkal kreatívabb,gyorsabb,gólra-törőbb lesz.
A helyzet az, hogy bár Brazíliában lesz ismét, nem brazilok ellen fog játszani, az értelmesebb csapatok ellen ugyanazt a semmit fogja hozni, mint Barcelonában, ugyanannyi eséssel.

A mai brazilokból évek óta hiányzik az, ami szvsz a legnagyobbakká tette őket, mióta foci van:óriási alázat és elképesztő játékszenvedély. Vagy egyik, vagy másik, esetleg mindkettő hiányzik a mostaniakból.

Neymarból például az előbbi, de az teljesen, ezért sem lesz soha a legjobb.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 16:13

Chelsea defender Luiz agrees mega £27M contract with Barcelona
Brazil hírek szerint David Luiz megegyezett a Barcával.
REVOLT! Barcelona board confronts president Bartomeu
Közben az AS szerint a katalánok vezetőségi ülésén is volt egy kis balhé, az igazgatósági tagok először kiakadtak majd követelték Bartomeutól és Zubitól, hogy számoljanak be és tegyék világossá, átláthatóvá az átigazolási terveiket és ne titkolják azokat, illetve a részleteiket! :lol: :lol: :lol:

A katlán Sport, mert tényleg takarít (akár 16 embert is :lol: ): Pinto, Valdes, Puyol ugye off; Afellay, Cuenca, JDS, Oier tuti; Tello, Sergi Roberto is mehet nyugodtan; a következő pakk egy jó ajánlat esetén: D. Alves, Song, Adriano; de Pedro, Mascherano, Cesc és Alexis Sanchez sem érinthetetlen, róluk majd az új edző dönthet /komoly/! :mrgreen: Közben Pedro biztos, ami biztos alapon azért betolta, hogy nem kell nagyon megbontani ezt a társaságot! :Đ :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 6., kedd 16:12

Először is,ha Ramos fejbengyenge,akkor Neymar nem is tudom micsoda. Agyatlan. Leginkább.

Másodszor. Abban igaza van hehének,hogy ha szabadabban játszhatna,kötetlenebbül,akkor sokkal de sokkal jobb lehetne. Eddig egy igazi zsonglőr volt,cselezett,szétalázta az ellenfelet. A Barcelonában viszont árnyéka önmagának,Messi papucsa lett.

Nem vagyok brazil szurkoló,de majd figyeljétek meg,hogyan fog játszani a VB-n... :) sokkal kreatívabb,gyorsabb,gólra-törőbb lesz.
egyetlen egy dolog mentheti meg ezt a barcát, ha szabad kezet kap elöl a neymar-messi-alexis trió
Inkább úgy fogalmaznék,ha Neymar és Alexis nem lesz megkötve,és nem rendelik alá magukat Messinek,akkor lesz igazán ütős a dolog.

De ez még mindig kevés,mert Xavi-t kell pótolni,Iniesta teljesítménye is kezd visszaesni,így ha nem lesz a Barcának középpályája,akkor mindegy,kik lesznek elől...

Viszont a lényeg... :Đ Messi ott a góré,így Alexis le fog lépni. :Đ mivel hozzánk nem fog jönni,így azt kívánom,igazoljon Manchesterbe.
:goat:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 6., kedd 16:11

úristen rmcf nem tudott beteges hasonlatot mondani. itt valami komoly dolog történhetett. :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 16:06

hehe írta:
Ja,és ha neymar szabad kezet kapna,akkor mi lenne?
a világ legjobbja.
mint a brazil válogatottban ilyen spanyolországok ellen.

ez jó,de ez nem a humor topic. A világ legjobbjától annyira messze van,ahogy most még arra mérce sincsen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 6., kedd 16:03

hehe írta:
a világ legjobbja.
Kár, hogy te sem tudod félretenni a beteges brazil elfogultságod.
Nem vagyok oly bölcs mint Te, láttam én is kegyetlen nagy brazilokat focizni.
De Neymar soha nem lesz a világ legjobbja, főleg nem a Barcában.

Pont előttem írták le miért. Én a srác tudását elismertem, mert kegyetlen jó, de ahogy viselkedik a pályán....... Ramost ekézted, mert fejbengyenge..... Az az igazság, hogy ez a brazil szerelmedre 10x jobban ráillik. Szerintem.
Mindemellett nem mentem fel az andalúz agysebészt a hülyeségei alól, de a brazil kölök messze gyengébb fejben.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 6., kedd 15:48

hehe írta:
a világ legjobbja.
:)

Nem szabad kezet kellene kapnia, hanem egy kis észt, normális felfogást valahonnan. De "sajnos" ezt nem osztogatják már sehol.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 6., kedd 15:45

a világ legjobbja.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 15:40

egyetlen egy dolog mentheti meg ezt a barcát, ha szabad kezet kap elöl a neymar-messi-alexis trió

Messi mindig is szabad kezet kapott, ha valaki akkor ő 100% szabad volt....kb azt csinált amit akart,még az edzőt is ő igazolta :lol: :lol: ennél fogva a többiek nem lesznek soha szabad felfogásuak,mivel messi alá kell lapátolni.

Ja,és ha neymar szabad kezet kapna,akkor mi lenne? 10ből csak 7x esne el és nem 9x?

:lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Lanx

HozzászólásSzerző: Lanx » 2014. május 6., kedd 15:34

http://www.trollfootball.me/upload/thum ... 9878_n.jpg

Nem tudom volt e már, de majdnem sírva röhögtem :D :D :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 6., kedd 15:09

'shutterisland írta:
a korosztályában vagy a fiatalabb kapusok között pedig nem igazán találni nála ígéretesebbet.

És nála nagyobb bakimestert :lol: remélem folytatja a bénázást nálatok is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 6., kedd 15:02

[quote]nah, egy kis football manager, ha én döntenék a nyáron :[/quote]
kapusra nagyobb szükségetek van, mint bármire :mrgreen:
bhv: pláne, hogy adriano jobb, mint alba, max nem katalán :mrgreen: (ugye yaya se volt jobb, mint busquets. oh wait)
kv: a felsorolt nevek 10 millióért jöhetnek, úgy mint neymar :mrgreen:
kp: song lépni fog sztem, vinni is fogják, mint a cukrot. kp-n nem alakítanék nagyot, max song helyére. xavi játsszon jó sokat, úgy a jó :mrgreen:
támadók: se hazard, se reus nem jobb, mint alexis sanchez és pedro

Kép
Kép
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 14:56

Ahogy írta R24, szerintem is nagy szerepet játszott a döntésben a német kora,

Mint mondtam ez OK és világos + tehetséges is, de pont az alább kiemelt részek miatt vetettem fel a dolgot-->
így, ha beválik, 9-10 évre
rüstü-t kiszorította.
mert nekem kapásból Rüstü és az ő óriási várakozással beharangozott szerződtetése jutott pont eszembe! :-*
courtois-t
+ Egyelőre ugye messze nem ez a kategória a német.
De ha már megemlítetted Keylor Navast, őt elfogadnám második számú kapusnak
Nem rég olvastam valahol, hogy 5 milláért vihető.

RealMadrid

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 6., kedd 14:41

szerintem azért jön ő, mert a courtoist nem tudtuk volna elhozni, és mindenképpen hosszútávra keresünk kapust.
a korosztályában vagy a fiatalabb kapusok között pedig nem igazán találni nála ígéretesebbet.

számomra fura lesz egyébként azt látni, hogy nem valdes véd, ugyanis nagyjából pont azokban az időkben lettem barca szurkoló, mikor bonano távozott és rüstü-t kiszorította.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 6., kedd 14:41

madridronie írta:Ezt a Ter Stegen transzfert még mindig nem igazán értem; OK fiatal, tehetséges (mondjuk ennyire :hmmm: ) stb., de miért kellett No.-ba menni (?), amikor a Liga is tele van jobbnál jobb kapusokkal; itt van pl. ez a Keylor Navas is, vagy Diego Alves stb. ...
Ahogy írta R24, szerintem is nagy szerepet játszott a döntésben a német kora, így, ha beválik, 9-10 évre meg lesz oldva a kapusposzt, míg Navas vagy Diego Alves nem lett volna ennyire hosszú távú befektetés. Illetve, gondolom, az sem volt elhanyagolható tényező, hogy korához és kvalitásaihoz képest viszonylag olcsón megszerezhető (volt), már amennyiben igazak azok a hírek, hogy 14-15 millió eurót fizetünk érte.

Nálam mondjuk Courtois lett volna az első számú jelölt, de az ő megszerzésére sajnos nem igazán volt/van/lenne reális esélyünk Mourinho és a Chelsea miatt, ráadásul anyagilag sem jártunk volna olyan jól a belga leigazolása esetén.

De ha már megemlítetted Keylor Navast, őt elfogadnám második számú kapusnak, ráadásul ő be is tudna ugrani TS helyére, ha esetleg túlságosan sokat hibázna a német.

Amúgy vicces FM-ezés megy a katalán sajtóban, kb a fél csapatot eladták már, Fabregast is, Pedrót is, Alexist is... :lol:

Celta coach Luis Enrique (43) has told Barcelona that he is open to join them this summer. Deal is close, details left. [rac1]

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 14:31

Egyik 27 másik 28 éves, a német meg 22.
Leírtam, hogy OK fiatalabb, de a fentiek kora sem mondható éppen gázosnak, főleg nem kapus poszton. De igazából tök mind1, minket aztán rohadtul nem érint.

RealMadrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 6., kedd 14:27

madridronie írta:
ter stegen úgy néz ki, hogy jön
Ezt a Ter Stegen transzfert még mindig nem igazán értem; OK fiatal, tehetséges (mondjuk ennyire :hmmm: ) stb., de miért kellett No.-ba menni (?), amikor a Liga is tele van jobbnál jobb kapusokkal; itt van pl. ez a Keylor Navas is, vagy Diego Alves stb. ...
Egyik 27 másik 28 éves, a német meg 22.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 6., kedd 14:26

Ter Stegen tuti megy, elbúcsúztatták a hétvégi hazai bajnokijuk után. Bőgött is, mert életében nem játszott még máshol, meg gondolom látta, hogy idén hogyan játszott a Barca a hajrában, aztán megbánta, hogy aláírt kora tavasszal. :mrgreen:
Amúgy én se tartom őt akkor tehetségnek, mint régen Neuer meg Adler.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 6., kedd 14:23

ter stegen úgy néz ki, hogy jön
Ezt a Ter Stegen transzfert még mindig nem igazán értem; OK fiatal, tehetséges (mondjuk ennyire :hmmm: ) stb., de miért kellett No.-ba menni (?), amikor a Liga is tele van jobbnál jobb kapusokkal; itt van pl. ez a Keylor Navas is, vagy Diego Alves stb. ...

RealMadrid

Vissza: