Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az se rossz srácok, mindjárt kiderül, hogy Neymar egy megye 2-es csapatba se férne be. Nagyon nem szeretem a tagot az állandó színészkedései miatt, de azért itt néhányan hatalmas vakvágányon vannak.
Fejben gyenge? Annyira rühellem, hogy ez mindig fel van hozva most már szinte mindegyik játékosnál, de hogy egy 22 éves embernél van megemlítve, aki egy szezont húzott le Európában, az nettó marhaság és hozzá nem értés.
Idő kell neki, meg normális játékrendszer. Utóbbit nem feltétlenül fogja megkapni a következő években Barcelonában, ha viszik tovább ezt a lepasszolommégagólvonalróliskétszerhakellhanem stílust de abban biztos vagyok, hogy a sok elpuskázott ziccerét gólra váltja az elkövetkezőkben, ugyanis ennyit jelent a rutin.
Fejben gyenge? Annyira rühellem, hogy ez mindig fel van hozva most már szinte mindegyik játékosnál, de hogy egy 22 éves embernél van megemlítve, aki egy szezont húzott le Európában, az nettó marhaság és hozzá nem értés.
Idő kell neki, meg normális játékrendszer. Utóbbit nem feltétlenül fogja megkapni a következő években Barcelonában, ha viszik tovább ezt a lepasszolommégagólvonalróliskétszerhakellhanem stílust de abban biztos vagyok, hogy a sok elpuskázott ziccerét gólra váltja az elkövetkezőkben, ugyanis ennyit jelent a rutin.
A helyzet az, hogy bár Brazíliában lesz ismét, nem brazilok ellen fog játszani, az értelmesebb csapatok ellen ugyanazt a semmit fogja hozni, mint Barcelonában, ugyanannyi eséssel.Nem vagyok brazil szurkoló,de majd figyeljétek meg,hogyan fog játszani a VB-n...sokkal kreatívabb,gyorsabb,gólra-törőbb lesz.
A mai brazilokból évek óta hiányzik az, ami szvsz a legnagyobbakká tette őket, mióta foci van:óriási alázat és elképesztő játékszenvedély. Vagy egyik, vagy másik, esetleg mindkettő hiányzik a mostaniakból.
Neymarból például az előbbi, de az teljesen, ezért sem lesz soha a legjobb.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Brazil hírek szerint David Luiz megegyezett a Barcával.Chelsea defender Luiz agrees mega £27M contract with Barcelona
Közben az AS szerint a katalánok vezetőségi ülésén is volt egy kis balhé, az igazgatósági tagok először kiakadtak majd követelték Bartomeutól és Zubitól, hogy számoljanak be és tegyék világossá, átláthatóvá az átigazolási terveiket és ne titkolják azokat, illetve a részleteiket!REVOLT! Barcelona board confronts president Bartomeu

A katlán Sport, mert tényleg takarít (akár 16 embert is

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Először is,ha Ramos fejbengyenge,akkor Neymar nem is tudom micsoda. Agyatlan. Leginkább.
Másodszor. Abban igaza van hehének,hogy ha szabadabban játszhatna,kötetlenebbül,akkor sokkal de sokkal jobb lehetne. Eddig egy igazi zsonglőr volt,cselezett,szétalázta az ellenfelet. A Barcelonában viszont árnyéka önmagának,Messi papucsa lett.
Nem vagyok brazil szurkoló,de majd figyeljétek meg,hogyan fog játszani a VB-n...
sokkal kreatívabb,gyorsabb,gólra-törőbb lesz.
De ez még mindig kevés,mert Xavi-t kell pótolni,Iniesta teljesítménye is kezd visszaesni,így ha nem lesz a Barcának középpályája,akkor mindegy,kik lesznek elől...
Viszont a lényeg... :Đ Messi ott a góré,így Alexis le fog lépni. :Đ mivel hozzánk nem fog jönni,így azt kívánom,igazoljon Manchesterbe.
Másodszor. Abban igaza van hehének,hogy ha szabadabban játszhatna,kötetlenebbül,akkor sokkal de sokkal jobb lehetne. Eddig egy igazi zsonglőr volt,cselezett,szétalázta az ellenfelet. A Barcelonában viszont árnyéka önmagának,Messi papucsa lett.
Nem vagyok brazil szurkoló,de majd figyeljétek meg,hogyan fog játszani a VB-n...

Inkább úgy fogalmaznék,ha Neymar és Alexis nem lesz megkötve,és nem rendelik alá magukat Messinek,akkor lesz igazán ütős a dolog.egyetlen egy dolog mentheti meg ezt a barcát, ha szabad kezet kap elöl a neymar-messi-alexis trió
De ez még mindig kevés,mert Xavi-t kell pótolni,Iniesta teljesítménye is kezd visszaesni,így ha nem lesz a Barcának középpályája,akkor mindegy,kik lesznek elől...
Viszont a lényeg... :Đ Messi ott a góré,így Alexis le fog lépni. :Đ mivel hozzánk nem fog jönni,így azt kívánom,igazoljon Manchesterbe.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
úristen rmcf nem tudott beteges hasonlatot mondani. itt valami komoly dolog történhetett.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:a világ legjobbja.Ja,és ha neymar szabad kezet kapna,akkor mi lenne?
mint a brazil válogatottban ilyen spanyolországok ellen.
ez jó,de ez nem a humor topic. A világ legjobbjától annyira messze van,ahogy most még arra mérce sincsen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Kár, hogy te sem tudod félretenni a beteges brazil elfogultságod.hehe írta:a világ legjobbja.Ja,és ha neymar szabad kezet kapna,akkor mi lenne?
Nem vagyok oly bölcs mint Te, láttam én is kegyetlen nagy brazilokat focizni.
De Neymar soha nem lesz a világ legjobbja, főleg nem a Barcában.
Pont előttem írták le miért. Én a srác tudását elismertem, mert kegyetlen jó, de ahogy viselkedik a pályán....... Ramost ekézted, mert fejbengyenge..... Az az igazság, hogy ez a brazil szerelmedre 10x jobban ráillik. Szerintem.
Mindemellett nem mentem fel az andalúz agysebészt a hülyeségei alól, de a brazil kölök messze gyengébb fejben.
hehe írta:a világ legjobbja.Ja,és ha neymar szabad kezet kapna,akkor mi lenne?

Nem szabad kezet kellene kapnia, hanem egy kis észt, normális felfogást valahonnan. De "sajnos" ezt nem osztogatják már sehol.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a világ legjobbja.Ja,és ha neymar szabad kezet kapna,akkor mi lenne?

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
egyetlen egy dolog mentheti meg ezt a barcát, ha szabad kezet kap elöl a neymar-messi-alexis trió
Messi mindig is szabad kezet kapott, ha valaki akkor ő 100% szabad volt....kb azt csinált amit akart,még az edzőt is ő igazolta

Ja,és ha neymar szabad kezet kapna,akkor mi lenne? 10ből csak 7x esne el és nem 9x?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Lanx
http://www.trollfootball.me/upload/thum ... 9878_n.jpg
Nem tudom volt e már, de majdnem sírva röhögtem
Nem tudom volt e már, de majdnem sírva röhögtem

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És nála nagyobb bakimestert'shutterisland írta:
a korosztályában vagy a fiatalabb kapusok között pedig nem igazán találni nála ígéretesebbet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
[quote]nah, egy kis football manager, ha én döntenék a nyáron
/quote]
kapusra nagyobb szükségetek van, mint bármire
bhv: pláne, hogy adriano jobb, mint alba, max nem katalán
(ugye yaya se volt jobb, mint busquets. oh wait)
kv: a felsorolt nevek 10 millióért jöhetnek, úgy mint neymar
kp: song lépni fog sztem, vinni is fogják, mint a cukrot. kp-n nem alakítanék nagyot, max song helyére. xavi játsszon jó sokat, úgy a jó
támadók: se hazard, se reus nem jobb, mint alexis sanchez és pedro
egyetlen egy dolog mentheti meg ezt a barcát, ha szabad kezet kap elöl a neymar-messi-alexis trió

kapusra nagyobb szükségetek van, mint bármire

bhv: pláne, hogy adriano jobb, mint alba, max nem katalán

kv: a felsorolt nevek 10 millióért jöhetnek, úgy mint neymar

kp: song lépni fog sztem, vinni is fogják, mint a cukrot. kp-n nem alakítanék nagyot, max song helyére. xavi játsszon jó sokat, úgy a jó

támadók: se hazard, se reus nem jobb, mint alexis sanchez és pedro

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ahogy írta R24, szerintem is nagy szerepet játszott a döntésben a német kora,
Mint mondtam ez OK és világos + tehetséges is, de pont az alább kiemelt részek miatt vetettem fel a dolgot-->
így, ha beválik, 9-10 évre
mert nekem kapásból Rüstü és az ő óriási várakozással beharangozott szerződtetése jutott pont eszembe!rüstü-t kiszorította.

+ Egyelőre ugye messze nem ez a kategória a német.courtois-t
Nem rég olvastam valahol, hogy 5 milláért vihető.De ha már megemlítetted Keylor Navast, őt elfogadnám második számú kapusnak
RealMadrid
RealMadrid
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem azért jön ő, mert a courtoist nem tudtuk volna elhozni, és mindenképpen hosszútávra keresünk kapust.
a korosztályában vagy a fiatalabb kapusok között pedig nem igazán találni nála ígéretesebbet.
számomra fura lesz egyébként azt látni, hogy nem valdes véd, ugyanis nagyjából pont azokban az időkben lettem barca szurkoló, mikor bonano távozott és rüstü-t kiszorította.
számomra fura lesz egyébként azt látni, hogy nem valdes véd, ugyanis nagyjából pont azokban az időkben lettem barca szurkoló, mikor bonano távozott és rüstü-t kiszorította.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ahogy írta R24, szerintem is nagy szerepet játszott a döntésben a német kora, így, ha beválik, 9-10 évre meg lesz oldva a kapusposzt, míg Navas vagy Diego Alves nem lett volna ennyire hosszú távú befektetés. Illetve, gondolom, az sem volt elhanyagolható tényező, hogy korához és kvalitásaihoz képest viszonylag olcsón megszerezhető (volt), már amennyiben igazak azok a hírek, hogy 14-15 millió eurót fizetünk érte.madridronie írta:Ezt a Ter Stegen transzfert még mindig nem igazán értem; OK fiatal, tehetséges (mondjuk ennyire) stb., de miért kellett No.-ba menni (?), amikor a Liga is tele van jobbnál jobb kapusokkal; itt van pl. ez a Keylor Navas is, vagy Diego Alves stb. ...
Nálam mondjuk Courtois lett volna az első számú jelölt, de az ő megszerzésére sajnos nem igazán volt/van/lenne reális esélyünk Mourinho és a Chelsea miatt, ráadásul anyagilag sem jártunk volna olyan jól a belga leigazolása esetén.
De ha már megemlítetted Keylor Navast, őt elfogadnám második számú kapusnak, ráadásul ő be is tudna ugrani TS helyére, ha esetleg túlságosan sokat hibázna a német.
Amúgy vicces FM-ezés megy a katalán sajtóban, kb a fél csapatot eladták már, Fabregast is, Pedrót is, Alexist is...

Celta coach Luis Enrique (43) has told Barcelona that he is open to join them this summer. Deal is close, details left. [rac1]
- madridronie
Leírtam, hogy OK fiatalabb, de a fentiek kora sem mondható éppen gázosnak, főleg nem kapus poszton. De igazából tök mind1, minket aztán rohadtul nem érint.Egyik 27 másik 28 éves, a német meg 22.
RealMadrid
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyik 27 másik 28 éves, a német meg 22.madridronie írta:Ezt a Ter Stegen transzfert még mindig nem igazán értem; OK fiatal, tehetséges (mondjuk ennyireter stegen úgy néz ki, hogy jön) stb., de miért kellett No.-ba menni (?), amikor a Liga is tele van jobbnál jobb kapusokkal; itt van pl. ez a Keylor Navas is, vagy Diego Alves stb. ...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ter Stegen tuti megy, elbúcsúztatták a hétvégi hazai bajnokijuk után. Bőgött is, mert életében nem játszott még máshol, meg gondolom látta, hogy idén hogyan játszott a Barca a hajrában, aztán megbánta, hogy aláírt kora tavasszal.
Amúgy én se tartom őt akkor tehetségnek, mint régen Neuer meg Adler.

Amúgy én se tartom őt akkor tehetségnek, mint régen Neuer meg Adler.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- madridronie
Ezt a Ter Stegen transzfert még mindig nem igazán értem; OK fiatal, tehetséges (mondjuk ennyireter stegen úgy néz ki, hogy jön

RealMadrid
RealMadrid