R.M.C.F írta:Ja,és ha neymar szabad kezet kapna,akkor mi lenne?
Jobb lenne, mint most, felszabadultabban játszana talán és gyakrabban támadná direkten a kaput. A jelenlegi játékrendszer fényében talán a legnagyobb problémám őt illetően az, hogy túlságosan kint játszik a szélen, csomószor vonalszélső, és esélye sincs direkt módon támadni az ellenfél kapuját, legalábbis betömörült védelmek ellen nem igazán van. Ha szabad kezet kapna, és menne a rendszeres helycserélgetés, elmozgás közte, Messi és Sánchez között, akkor valószínűleg sokkal gyakrabban kerülne a kapu elé. Emlékezzünk csak, amikor Messi sérült volt, és éppen nem Cesc játszott a helyén, hanem a brazil... Ha emlékezetem nem csal, meglepően veszélyes volt ott is.
El Unico írta:Eddig egy igazi zsonglőr volt,cselezett,szétalázta az ellenfelet. A Barcelonában viszont árnyéka önmagának,Messi papucsa lett.
Inkább úgy fogalmaznék, a saját játékának szépségét alá kell rendelnie a csapat érdekeinek. Ami nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem szabad trükközgetnie (szerencsére nem is hagyott fel ezekkel), csak nem csinálhatja ezeket olyan gyakorisággal, már csak azért sem, mert Spanyolországban az ellenfelek többsége némiképp erősebb, jobban szervezett védelemmel rendelkezik, mint a brazil csapatok, és itt nem csak tátott szájjal nézik, ahogy Neymar a pajzsmirigyén pörgeti a labdát, aztán elviharzik mellettük.
A helyzetkihasználásával valóban akadnak gondok, amik elképzelhető, hogy mentális problémáknak tudhatóak be, de mivel más szituációkban egyelőre a brazil nem adta tanúbizonyságát annak, hogy pszichésen különösen ingadozó lenne, ezért nem használnám rá a már szállóigévé vált
fejbengyenge kifejezést.
Az meg, hogy soha nem lesz a világ legjobbja... Lehet, hogy valóban így lesz, de erős túlzás ezt ilyen kategorikusan kijelenteni szvsz. A képességei kiválóak, nagy potenciál van benne, fejlődőképes, ha képes újra és újra szintet lépni, akkor végülis benne van a pakliban, hogy egyszer majd valóban a világ legjobbja lesz.
Nem akarom mindenáron őt védeni, mert nekem is vannak problémáim vele, kezdve például a legtöbb esetben teljesen felesleges és provokatív jellegű műeséseivel és fetrengéseivel, de úgy érzem, néhányan túl negatívan ítélik meg őt.
madridronie írta:mert nekem kapásból Rüstü és az ő óriási várakozással beharangozott szerződtetése jutott pont eszembe!
Nem rég olvastam valahol, hogy 5 milláért vihető.
Igen, hát arra is van esély, hogy bukás lesz a vége, egyrészt a sok téren eltérő futballkultúra, az új közeg, az esetleges nyelvi, beilleszkedési gondok (amelyekből remélhetőleg azért minél kevesebb fogja érinteni a németet), másrészt pedig a szintlépés miatt. Nem lebecsülve a Gladbachot, de a Barça mégiscsak más szint, ráadásul itt már a BL-ben is helyt kell állnia majd TS-nek.
De én bízom benne nagyon, jó lesz szerintem.
Ennyiért meg simán hoznám Navast, ha elfogadja, hogy alapesetben csak a kupa lesz az övé.