Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 7., szerda 15:10

madridronie írta:Más, katalánéknál is durván beindult a kacsaszezon; lassan nem lesz olyan játékos, aki nem kerülne velük szóba --> ma a Sportban Agüero mellett David Luiz (meg a háttérben Agger) a sláger, míg a szomszéd lapnál Pogba-Kompany az álom kategória és a lista legújabb nevei. Míg más hírek szerint szinte biztos, hogy Luis Enrique viszi vissza magával Rafinhat, Fontást és Deulofeut is, illetve offenzívát indítanak a német Reus aláírásáért is miközben titkon Courtois tökös lépésére várnak már régen! :Đ
Pogbát én is olvastam, eddig Vidal volt a sláger, most a francia, a végén lehet, hogy párban hozzuk el őket, és még Varane-t is leigazoljuk, hogy Pogba ne legyen magányos. :lol:

Kompany nekem nem kéne, vannak nála jobb jelöltek, plusz szerintem el sem engedné a City, Fontásra sincs szükségünk. Rafinhára már annál inkább, remélem, Enrique sokat fogja játszatni majd.

Deulofeu nálam nagy kérdőjel, lehet, hogy lenne értelme még egy szezon erejéig kölcsönadni az Evertonnak, ha Martínez igényt tart rá, aztán a 2015-2016-os idényre visszahozni és szép lassan elkezdeni beépíteni, hátha képes lesz beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Reus... Jöhet, ha Sánchez vagy Pedro megy. Inkább a chileit tartanám meg kettőjük közül.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 11:08

Jól van, ne ekézzük szegényt; 35-40 millával lóg az adóhatóság felé, valamiből azt ki is kell neki termelni (így jobb híján fizesse csak helyette a Barca :smile: ), ha már apuci otthon csak amatőr módon képes mosni a maffia pénzét! :lol: :lol: :lol:

A legfrissebb hírek szerint tegnap megtört a jég és nagyjából egyezségre jutottak a felek miszerint Leo 20+4 (utóbbi opcionális, kiegészítő tételek) millával gazdagodhat évente , a reklámjogok megosztásáról továbbra sem hallani... /CR7 17-18 + 2-3 millát kap a Madridtól, reklámjogok megosztva/

De Messi apja (az a kép :mrgreen: ) szerint fia le van nyűgözve és izgatottan várja az új projektet (reményei szerint Pintoval és a mankós amigoval a fedélzeten)!

Más, katalánéknál is durván beindult a kacsaszezon; lassan nem lesz olyan játékos, aki nem kerülne velük szóba --> ma a Sportban Agüero mellett David Luiz (meg a háttérben Agger) a sláger, míg a szomszéd lapnál Pogba-Kompany az álom kategória és a lista legújabb nevei. Míg más hírek szerint szinte biztos, hogy Luis Enrique viszi vissza magával Rafinhat, Fontást és Deulofeut is, illetve offenzívát indítanak a német Reus aláírásáért is miközben titkon Courtois tökös lépésére várnak már régen! :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 7., szerda 8:53

Jaj, hát legalább Pintot adják már meg neki, minden madridista nevében kérem :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 7., szerda 7:49

persze. ne hogy azt hidd minden pénzt megér. ráadásul itt nem csak pénzről van szó. na meg ez a lézengés amit csinál hetek óta. ....ez nagyon korrekt. nyomást helyez a barcára.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. május 7., szerda 1:22

Szerintem Messi bőven hoz annyit a konyhára a Barcánál, hogy megérje ott tartani a vezetőségnek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 7., szerda 1:14

Hát védjék ki valahogy, vegyék ki a szerződéséből,vagy valami,mert eleve vicc,hogy ez belekerült.
Mondjuk ezt speciel minden egyes szerződésmódosítás, illetve új szerződés alkalmával megtehetették volna már (csak farok, tök nincs hozzá, hisz akkor vélhetően Leo távozna és máshol örülne magának); vicc, egyben öngyilkos és már-már amatőr jogi lépés egyáltalán ilyen feltételt/záradékot engedni, hagyni szerződésbe foglalni/foglaltatni --> komoly szakmai háttér lehet katalánéknál a jogi osztályon is (igaz erről idén már többször tanúbizonyságot tettek :-* )! :agree:
Értem én, hogy ő a La Masia gyöngyszeme és a világ 2 legjobb játékosának egyike (ragaszkodni kell hozzá mindenáron, fényesre kell nyalni --> érthető, logikus is csak épp nem minden áron), de azért egyetlen egy futballista sem nőhet a klub fölé --> ilyen a mesében nincs, max. Katalóniában, amit lassan akár M(P)essiLandnek is átkeresztelhetnének már! :lol: :lol: :lol:

Ennek véleményem szerint már csak egy új vezetés szabhatna gátat (a jelenlegi mindenképp alkalmatlan erre), amely a gazdasági szempontokat is figyelembe véve vagy megregulázná Messit és újragondolná, tervezné a klub fizetési struktúráját, vagy ha ez nem lehetséges és nem bejövős a kis hercegnek, amíg még jó pénzt lehet érte szakítani, akkor szépen túladna rajta (elvégre ugye elméletileg előtte is volt és utána is lesz Barcelona)! Most még óriásit szakíthatna vele a klub, lehetőséget teremtve egy új korszaknak, új csapatnak és gazdasági biztonságnak; hozzáteszem hogy véleményem szerint neki is jól jönne, jót tenne a váltás, mert picit bepilledt a f@szi. De mivel Zubiék maradnak, így... :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 6., kedd 23:21

Realista24 írta:
(mondjuk én hülye vagyok matekból,de kifizetnek Messinek 20at nettóba, az az 54%os adóval is olyan 31 millió,nem 45. Vagy 20 nettó,31 a bruttó az 54%al, és ezt még megadóztatják 54%al? Mert így kijön a 45M,bár nem hiszem,hogy ilyen dupla adóztatás van)
Bruttó fizu 45 millió, ennek a 46%-a marad Messinél.
vagyis legálisan annyinak kéne maradnia :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 6., kedd 23:21

Realista24 írta: Bruttó fizu 45 millió, ennek a 46%-a marad Messinél.

köszi.
beteg világ ez.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 6., kedd 23:20

Géci írta:Maritimo (ahogy egy barcás gyerek mondja errefelé :mrgreen: ) meg megy is világgá a nyáron mert mi az, hogy azt csináljuk amit az edző mond!!?? Enriqe amùgy Messi apjának haverja? Vagy mi az ok, hogy ő a kiválasztott?
hozzá van kontrollere az argentínnak. az utolsó akihez nem volt, az Ibra..meg akié még hibás volt az a Csigrinszkijj
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 6., kedd 23:19

(mondjuk én hülye vagyok matekból,de kifizetnek Messinek 20at nettóba, az az 54%os adóval is olyan 31 millió,nem 45. Vagy 20 nettó,31 a bruttó az 54%al, és ezt még megadóztatják 54%al? Mert így kijön a 45M,bár nem hiszem,hogy ilyen dupla adóztatás van)
Bruttó fizu 45 millió, ennek a 46%-a marad Messinél.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 6., kedd 23:17

Maritimo (ahogy egy barcás gyerek mondja errefelé :mrgreen: ) meg megy is világgá a nyáron mert mi az, hogy azt csináljuk amit az edző mond!!?? Enriqe amùgy Messi apjának haverja? Vagy mi az ok, hogy ő a kiválasztott?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 6., kedd 23:16

Csabi írta:agüero és pinto? ezt a csapatot tényleg átnevezhetjük akkor messi és haverjai fc-re. mindkettő jó választás, az egyik fél szezonokat sérült, a másik meg egy nímand.

ha messi magához képest közepes szinten fog játszani, akkor jó sokáig nem nyer a barca komolyan kupát. messinek hatalmas arca van, eddig sikeresek voltak, mert úgy játszott ahogy, de ha nem fog, attól még az arc megmarad majd. látod, tata kirakta szélre, és azt mondta, hogy márpedig ő ott nem játszik: elkezdett sétálgatni.
+a két szárnysegéd kifelé megy (Iniesta) vagy már rég kiment (Xavi). utóbbit egy egészséges Gündogan tudna mondjuk pótolni, de előbbi szerintem pótolhatatlan a számukra
Nem illik.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 6., kedd 23:15

h3x0r írta:
Amikor megkotottek vele az elso szerzodest, amiben az szerepelt hogy evente megujitjak azt, akkor meg a kulfoldi jatekosoknak csak 25%-ot kellett adozniuk. Azota viszont ezt a szamot felemeltek 54%-ra es pont ezert megy a nagy matekozas a fizetesevel es a media jogokkal, mert ahhoz hogy az argentin 20-at kapjon, az mar 45-be kerul a klubbnak. A teljes koltsegvetes majd 10 szazaleka, ami azert nem elhanyagolhato foleg ugy hogy stadiont epitenek, tobb jatekost is le akarnak igazolni, Neymar papanak is kuldik rendszeresen a penzt, stb.
Igen igen,írtam is,hogy erről van szó.
Hát védjék ki valahogy, vegyék ki a szerződéséből,vagy valami,mert eleve vicc,hogy ez belekerült.
Egyébként az 54%os adó a klubra vonatkozik, hogy ennyit kell adóznia a fizetése után pluszba,nem?

Jah,egyébként a fizetés még hagyján,de hogy megmondja,hogy kiknek örülne,az már a téboly kategória,ez már nekem is sok. Még ha örülnék Kun-nak,akkor is. Mondjuk erről megint csak akkor érdemes beszélni,ha a szerződés megkötése után érkezik Kun. Addig csak egy kívánság,ami süket fülekre talált.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2014. május 6., kedd 23:17-kor.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 6., kedd 23:13

agüero és pinto? ezt a csapatot tényleg átnevezhetjük akkor messi és haverjai fc-re. mindkettő jó választás, az egyik fél szezonokat sérült, a másik meg egy nímand.

ha messi magához képest közepes szinten fog játszani, akkor jó sokáig nem nyer a barca komolyan kupát. messinek hatalmas arca van, eddig sikeresek voltak, mert úgy játszott ahogy, de ha nem fog, attól még az arc megmarad majd. látod, tata kirakta szélre, és azt mondta, hogy márpedig ő ott nem játszik: elkezdett sétálgatni.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 6., kedd 23:10

Az évenkénti újratárgyalást? Azt igen,de a kötelező emelést nem,

...és az évenkénti újratárgyalás szerinted miről szól? A barca akaratáról? Dehogy....ez mind messi akarata,érdeke...másé nem. minden évben emelni kicsit,amig csak elbirja a konyha.

de mind irtam is,ez már itt többről mint pénzről szól....ez már más kategória. Messi túllépte azt a bizonyos határt.

a barca is megtehette volna hogy elérhetetlen 1000 millió euban határozza meg a kivásárlási árat,volt eszük...mert a 250et még lehet egy félőrült kifizeti,ha messi nem bir magával....és a barca beint neki. De 1000et mint CR-nél biztos nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 6., kedd 23:07

csababarca írta:Bocs,most félresiklottam.
Mit foglaltak a szerződésébe? Az évenkénti újratárgyalást? Azt igen,de a kötelező emelést nem,vagyis én úgy emlékszem,hogy újratárgyalás van benne.
Én arra értettem,hogy az új fizetését, teszem azt 20 millió euró (istenem), tudják,hogy 40et fog jelenteni. De ezt nem belefoglalják,hanem adózási jogszabály mondja ki.
Amikor megkotottek vele az elso szerzodest, amiben az szerepelt hogy evente megujitjak azt, akkor meg a kulfoldi jatekosoknak csak 25%-ot kellett adozniuk. Azota viszont ezt a szamot felemeltek 54%-ra es pont ezert megy a nagy matekozas a fizetesevel es a media jogokkal, mert ahhoz hogy az argentin 20-at kapjon, az mar 45-be kerul a klubbnak. A teljes koltsegvetes majd 10 szazaleka, ami azert nem elhanyagolhato foleg ugy hogy stadiont epitenek, tobb jatekost is le akarnak igazolni, Neymar papanak is kuldik rendszeresen a penzt, stb.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 6., kedd 22:55

Ami Messit illeti, én sem reménykedek már abban, hogy el fogja érni azt a színvonalat, amit a Guardiola-érában, de egyetértek a kollégával, ha magához képest egy jó közepes szintet képes hozni, akkor már jók leszünk. De ki tudja, hogy működik Leo, ki tudja, mi/ki sarkallhatja ismét lenyűgöző teljesítményre, mi/ki adhat neki ismét motivációt...
én csak annyit mondanék neki: "hé pajti, céronaldo jobb nálad. ez van, de nem gáz, a legjobb másodiknak lenni is dicséretes teljesítmény. bónuszként kapsz egy szép öltönyt, amiben majd megtapsolhatod, amint az aranylabdagálán átveszi megint a lasztit. már ha ott leszel egyáltalán. mondjuk nem valószínű. de nem baj kölyök, szép menet volt, senki sem maradhat a csúcson. leeresztettél, nem vagy már képes arra amire korábban, de nem gond, itt van neymar, majd a brazil viszi a csapatot, te csak pihizz nyugodtan."

ha ilyesmitől sem pöccen be, akkor semmitől. akkor viszont szevasz.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 6., kedd 22:53

Realista24 írta:
Ezzel én is tisztában vagyok. De gondolom fent is tisztában vannak ezzel,és így kalkulálnak. Meglepne,ha nem ismernék a jogszabályokat az adózásra vonatkozóan. (bár jobban belegondolva,mégsem lepne meg már semmi ettől a vezetőségtől :mrgreen: )
Most tisztában vannak igen, ezért is megy a matekozás a jogokon. De amikor a szerződésébe belefoglalták, még nem lehetettek. :)
Azt meg Messi is nagyon jól tudta az elmúlt években, hogy mindent meg fog kapni, amit csak akar. Érdekes, hogy most nem arról van szó, hogy bement, aláírt, kijött, hanem alkudozás van.

Bocs,most félresiklottam.
Mit foglaltak a szerződésébe? Az évenkénti újratárgyalást? Azt igen,de a kötelező emelést nem,vagyis én úgy emlékszem,hogy újratárgyalás van benne.
Én arra értettem,hogy az új fizetését, teszem azt 20 millió euró (istenem), tudják,hogy 40et fog jelenteni. De ezt nem belefoglalják,hanem adózási jogszabály mondja ki.
Messi meg jól csinálja,most nem azért,de ha nem szabnak neki gátat, akkor persze,hogy megteszi,hülye lenne ha nem
tenné meg.

Már régebben is írtam talán itt is,hogy erre a fizetésemelősdire egy megoldás lenne,ha a klub azt mondaná,hogy lehet távozni. Na akkor vagy tényleg távozik,vagy felméri a helyzetét,és rájön,hogy baromi jó sora van itt,és így is rommá keresi magát és marad. Persze,mivel ebbe benne van a távozás kockázata,ezt nem merik meglépni.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 6., kedd 22:50

Szerintünk is :mrgreen: :lol: :lol:

Viccet férre amùgy érdekes, hogy a barcások szerint CR a pénzéhes, de Messi meg a klubhű ikon...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 6., kedd 22:48

Ezzel én is tisztában vagyok. De gondolom fent is tisztában vannak ezzel,és így kalkulálnak. Meglepne,ha nem ismernék a jogszabályokat az adózásra vonatkozóan. (bár jobban belegondolva,mégsem lepne meg már semmi ettől a vezetőségtől :mrgreen: )
Most tisztában vannak igen, ezért is megy a matekozás a jogokon. De amikor a szerződésébe belefoglalták, még nem lehetettek. :)
Azt meg Messi is nagyon jól tudta az elmúlt években, hogy mindent meg fog kapni, amit csak akar. Érdekes, hogy most nem arról van szó, hogy bement, aláírt, kijött, hanem alkudozás van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: