Pogbát én is olvastam, eddig Vidal volt a sláger, most a francia, a végén lehet, hogy párban hozzuk el őket, és még Varane-t is leigazoljuk, hogy Pogba ne legyen magányos.madridronie írta:Más, katalánéknál is durván beindult a kacsaszezon; lassan nem lesz olyan játékos, aki nem kerülne velük szóba --> ma a Sportban Agüero mellett David Luiz (meg a háttérben Agger) a sláger, míg a szomszéd lapnál Pogba-Kompany az álom kategória és a lista legújabb nevei. Míg más hírek szerint szinte biztos, hogy Luis Enrique viszi vissza magával Rafinhat, Fontást és Deulofeut is, illetve offenzívát indítanak a német Reus aláírásáért is miközben titkon Courtois tökös lépésére várnak már régen! :Đ

Kompany nekem nem kéne, vannak nála jobb jelöltek, plusz szerintem el sem engedné a City, Fontásra sincs szükségünk. Rafinhára már annál inkább, remélem, Enrique sokat fogja játszatni majd.
Deulofeu nálam nagy kérdőjel, lehet, hogy lenne értelme még egy szezon erejéig kölcsönadni az Evertonnak, ha Martínez igényt tart rá, aztán a 2015-2016-os idényre visszahozni és szép lassan elkezdeni beépíteni, hátha képes lesz beváltani a hozzá fűzött reményeket.
Reus... Jöhet, ha Sánchez vagy Pedro megy. Inkább a chileit tartanám meg kettőjük közül.