füst írta:Negatív. Szeretném élvezni, de az előző részben percenként néztek hülyének, annyi baromság volt benne. Már előtte is nagyvonalúan elsiklottam/tunk elég sok plothole felett, mert megbocsátóak vagyunk a got-tal szemben, vagy pedig az utolsó szalmaszál effektus miatt bíztunk az jó lezárásban. És ne feledjük, hogy 2 évük volt elkészíteni ezt az évadot, ennyi idő alatt futotta... erre.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Mondjon bárki-bármit de már divat utálni és beleállni a sorozatba.
Ha igazán got-os lett volna ez a legutóbbi rész;
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Missandei lefejezésénél szarrá nyilazza Tyriont Cersei, és Danny-t is megküldi a bástyákon levő skorpiókkal, az meg vagy el tud menekülni, vagy nem, de a katonái közül is csak pár maradna életben.
Minek hagyta életben Tyrion-t? 0 értelme van. A lefejezéssel üzente meg, hogy nem lehet békés lezárása a történteknek. Erre hagyja elsétálni Tyriont, akit fixen 6 éve akar holtan látni. GG.
Mit élvezzek ezen? Látványosnak látványos volt ez a rész is, elismerem, meg jó volt látni a kedvenc karaktereimet, de egyik nagyobb nyomorék mint a másik. Össze-vissza csapong az egész.
Arra is kiváncsi lennék, hogyan marad életben Danny seregének a fele, de gondolom mert csak, ne kérdezzek, élvezzem. Én próbálom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kb ez vele nekem is a bajom,de ez jellemző az utolsó két évadra.
Bármennyire is volt fiction világ, a halál része kb úgy működött, mint igazából.
Ha balfasz vagy, balfasz húzást csinálsz, megdöglöttél.
Most rendre csinálják egymás után a dolgokat és simán kisétálnak belőle.