az biztos, hogy Ramos hentes, de sztem most nem akart rosszat egyiknél sem, a másodiknál, különben a labdát nézi és nem Neymart, az elsönél lehetett volna úvatosabb, de nem csinált semmit, PONT.
Bale topikból, mer ez inkább ide való
igen, hentes. Sokszor még Pepénél is nagyobb, és ez nagy szó. Ennyi ésszel komolyan nem is tudom hogy lehet létezni egyáltalán. Di Mariával vajon hogy kommunikálnak ezek az öltözőben?
az első esetnél hülyeség h nem akart rosszat. Semmi nem indokolta h feltegye a kezét. Ezt 10ből legalább 6 bíró lefújja és sárga. Ezeket pár éve már nagyon komolyan veszik. Függetlenül attól h elfejelte vagy nem. Feltette a kezét, eltalálta -> sárga. Rengeteg ilyet láthatunk. És itt azér volt egy kis szándékosság is. Sokszor nem értek vele egyet én se, ezt se fújtam volna le, csakhát vannak a szabályok amiket a bíróknak be kell/kéne tartani. És ami a vitát elindította, Neymar nem indokolatlanul fetrengett. Sőt.
A másik eset meg a tipikus Ramos féle ostoba megmozdulás. Ezt se indokolta semmi. Megáll előtte, belefut, kész. Szabad. Ennyi. Ehelyett torkon könyökölte. Okos mondhatom. Teljesen jogos a sárga. Az meg hogy a labdát nézi, hát Ramosnál ez semmi nem jelent

Kevés nála sunyibb játékos van sajnos. Kedvencem mikor még hozzá se ér az emberhez de már integet h keljé fel...
a másodikat egyértelműen Neymar provokálta ki
egyrészt nem értek egyet ezzel, így kellett csinálni. Eltolja, beáll elé a védő, egyértelmű fault. Minden meccsen látni ilyet. Nem nézte a labdát? Folyamatosan azt nézte, tovább akart menni. Kettejük közül ő volt az aki nem nagyon érzékelhette hogy hol van a védője, nem direkt futott bele. De ha mégis? Melyikőtök csinálta volna másképp?
A világ legjobb védője lenne ha fejben fel tudna nőni. De nem...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane