Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 16., péntek 21:02

beneraul írta:Remélem, hogy a Barca is, meg mi is a helyükre rakjuk őket,és úgy elszégyellik magukat, hogy jövőre meg se állnak a kiesőzónáig. A spanyol és az európai foci szégyene, hogy a kupán kívül ez még nem történt meg ebben a szezonban. Jó dolog, hogy színvonalasabb és izgalmasabb lett a bajnokság, de ha kellene mondani egy harmadik erőt, az legyen a Valencia, a Sevilla, a Bilbao vagy bánom is én, de ne ezek.
Jogos ezt én is így látom! :D nem mondom hogy szurkolok a Barcának mert az nem én lennék!! :D de nekünk jobb ha a Barca legyűri őket, akkor fognak végképpen megzuhanni és ez ki fog hatni a Bl meccsre is , Szóval a Pepsi most az 1 szer alkosson valamit és mi is rakjuk helyre ezeket a kis... b..i kat :agree:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 16., péntek 20:54

Persze hogy félnek a vezetőségben, kanyarban nincs sehol senki a fiatalok között,aki hasonló szintet hozhatna, még fele ilyet sem. Valahol érthető,hogy ragaszkodunk hozzájuk,
évekkel ezelőtt már ezekről (is)beszéltem....akkor az összes neokatalán jött nekem és röhögött,majd bizonygatta hogy sajátból bármit megoldanak.
Persze vázoltam,hogy gyerekek,ez egy és másolhatatlan.....de én hülye vagyok hozzá....az lehet,de amig nekem amit állitok 90%ban bejön,nekik jó az 40be.
....és ennyi év alatt sem értük el azt,hogy ezeket belássák,elfogadják a véleményemet.
konkrétan akármit megtehet, lassan a klub fölé nő,
közel 1.5-2 éve kezdtem el ezt mondani.....hogy baj lesz belőle,de kinevettek,furán néztek....persze akkor még ezek ami van körülötte szóba se került,de lehetett látni ahogy lassan a klub fölé nő,nem számit a klub érdeke...az hogy a barca "szinte " tehetetlen,mert soha ilyen játékos nem lesz több.....főleg megtámogatva két ilyen oda illő alakkal mint a két kp-ás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 16., péntek 20:45

na Messi most már megvan,
-jól játszik az atma ellen: biztosított a jövője, megnyugodott, így játszik ha rendezett minden
-rosszul játszik az atma ellen: sok volt a kavarás, nem tudott nyugodtan készülni, és beteg is volt
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 16., péntek 18:54

Toti írta:
én azt érzem és látom, mintha félnének a katalánok, h mi lesz a xavi-iniesta-messi hármas után? pedig előttük is volt barcelona..

Persze hogy félnek a vezetőségben, kanyarban nincs sehol senki a fiatalok között,aki hasonló szintet hozhatna, még fele ilyet sem. Valahol érthető,hogy ragaszkodunk hozzájuk, és hogy nem látunk visszafelé túl ezen a sikerkorszakon,ami mondjuk 2004től van, nagyjából.
Én úgy vagyok vele,hogy nem érdekel mennyit keres, ha normálisan fog játszani, akkor nem. Ha viszont ezek után is lődörög,akkor bajok lesznek.

Viszont amit nem értek, az az, hogy ha úgyis minden évben újratárgyalják,akkor minek hosszabbítanak mindig 4 évre? Miért nem csak 2re mondjuk? Feleslegesnek érzem, elég lenne a 2,hogy ha 1 év múlva el akar menni,akkor is fizetni kell érte, vagy ha marad,akkor megint 1 évvel megtolják. 2018ig meghosszabbítják, semmi értelme,csak látszat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 16., péntek 18:17

ez az új messi szerződés..h is mondjam..

maga a pénz és ehhez az új szerződéshez hozzásegítő dolgok - a minden idény végén felülbírálható, módosítható szerződés, szerződésbe foglalása, egzakt évről évre több pénz kicsikarása a klubtól, a sétálása és kissé szarok bele stílusa a pályán az utóbbi időben, (miután felmerült a több pénz és a velejáró hercehurca) ezáltal és "sírással" elérve ezt a gigaszerződést - számomra elég nonszensz és egyáltalán nem szimpatikus. konkrétan akármit megtehet, lassan a klub fölé nő, amit sztem mostmár egyre több szurkoló (csapattól független) észrevesz és hangot ad neki (amit már mi madridomisták :mrgreen: nem két hónapja látunk..) és ehhez a barcelona asszisztál, sőt tolja.

:(

én azt érzem és látom, mintha félnének a katalánok, h mi lesz a xavi-iniesta-messi hármas után? pedig előttük is volt barcelona..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

beneraul
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC

HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. május 16., péntek 18:12

Remélem, hogy a Barca is, meg mi is a helyükre rakjuk őket,és úgy elszégyellik magukat, hogy jövőre meg se állnak a kiesőzónáig. A spanyol és az európai foci szégyene, hogy a kupán kívül ez még nem történt meg ebben a szezonban. Jó dolog, hogy színvonalasabb és izgalmasabb lett a bajnokság, de ha kellene mondani egy harmadik erőt, az legyen a Valencia, a Sevilla, a Bilbao vagy bánom is én, de ne ezek.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 16., péntek 17:28

Szerintem is Barca. De nem is érdekel igazán, egy a lényeg, hogy győzelem esetén bízza el magát az AtMa, míg vereség esetén essenek össze teljesen :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 16., péntek 17:24

ugyanmár, semmivel nem jobbak, mint az atletico. x lesz, calma. kivéve ha a bírók máshogy terveznek. :D
de egyébként ha megnyerjük a 10.-et, felőlem a VB-t is megnyerheti a Barca (...MI?) azt is leszarom.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 16., péntek 17:22

Szerintem nagyon sima Barca győzelem lesz holnap :)

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 16., péntek 15:46

Megnyeri a Barca!! ezt mar megirtam 1honappal ezelott is!! akarmilyen luzerek is iden koszonik szepen a lehetoseget..eddig nem tudtak legyozni az Atleticot..most lefogjak ez nagyon valoszinu!!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 16., péntek 15:33

Szerintem ki fog jönni a Barcának a lépés. Azért ritka, hogy zsinórban a 7(?) meccsen se nyerjen a Barca valaki ellen. Mondjuk az nagy előny az Atleticonak, hogy az x is elég nekik, viszont ebből még hátrányuk is származhat. Ha ráülnek a 0-0-ra akkor végük lesz.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 16., péntek 15:32

teljesen egyértelmű, hogy a barca lesz a bajnok :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 16., péntek 15:26

Alba, Piqué és Neymar is megkapta az orvosok engedélyét a játékra, kíváncsi leszek, kezdeni fognak-e a holnap... Albát mindenképpen játszatnám, Piquét szintúgy, Bartra mellett, de úgyis Mascherano lesz a párja... Neymarra viszont inkább csak csereként számítanék, egy hónap kihagyás után nem biztos, hogy jó ötlet lenne rögtön a kezdőcsapatba jelölni. Jöhet Sánchez vagy Pedro helyett csereként a 60-70. perc környékén, hogy szétfussa az addigra remélhetőleg már igencsak fáradt védőket.

Kicsit több mint egy nappal a találkozó előtt nem vagyok túlzottan optimista a győzelmi esélyeinket illetően. Bármilyen rossz is leírni, de az elmúlt hetek alapján nem hiszem, hogy sok esélyünk lenne megverni az Atléticót. Ennek ellenére persze nekik kell menni teljes erővel, most tényleg nem akarok egyetlen percig sem lélektelen játékot, motiválatlan, lézengő játékosokat látni a pályán. Tito, Puyol, Valdés... Annyi mindenkit kellene győzelemmel búcsúztatni. És ha nem is sikerül, legalább mondhassuk el magunkról, hogy mindent megtettünk érte, legalább ezen az egy meccsen.

Egyébként egyre valószínűbbnek tűnik Luis Enrique érkezése:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ol-2336093

Messi 20 milliós fizetése meg elég durva, közel sem vagyok biztos benne, hogy jó irányba haladunk...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 16., péntek 13:21

El Barça y Messi acuerdan la renovación
Na akkor most lett hivatalos a Messi-féle hosszabbítás! Ez a kép meg óriási! :mrgreen:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 14., szerda 15:39

Remy írta:Atlético: 447 - megalkudtak a Barcával a jegyekről

Nem tudom milyen arányban oszlik el általában a hazaiak és a vendégek száma, de nem k**** kevés ez egy kicsit? :hmmm:
Altalaban a Camp Nou felig ures, ugyhogy van hely a vendeg szurkoloknak is :lol:

BL meccseken van valami szabaly, hogy a jegyek 5%-at a vendeg drukkerek kapjak, ami majdnem 5000 jegy.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 14., szerda 14:35

Reustól nem félek hogy a barcában köt ki, múlthéten nyilatkozott egy olyat hogy a barcelona csak egy kis része a Real Madrid törtélemnének.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 14., szerda 14:28

Atlético: 447 - megalkudtak a Barcával a jegyekről

Nem tudom milyen arányban oszlik el általában a hazaiak és a vendégek száma, de nem k**** kevés ez egy kicsit? :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 13., kedd 13:20

mondjuk, ha megy luiz úgyis kiderül majd, h sajátnevelés mivel 4 évesen a kínaiban felpróbált egy barca mezt fél percig.
reus? hát őt nem tudom, h magyarázzák majd meg, de oda is biztosan ki lesz találva vmi tuti történet.
csak hogy e miatt ne aggódjatok. :lol:
reus

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 13., kedd 13:00

nem járunk mi madridisták rosszul ha luiz odamegy :lol: még egy jó cuadrado vagy hogy írják, és kész a """betonbiztos"""" védelem..
Nem illik.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 13., kedd 12:45

Toti írta:valaki világosítson fel.
én megmaradtam ott, h a barcát kizárták a nyári átigazolási szezonból.
most meg olyanokat olvasok, h david luiz, reus meg hasonlók...

ez mi? a fifát, uefát is sikerült meg(kenni)győzni? .
Nyilvanvalo az egesz szinjatek. A dontes bonyolultsagara tekintettel halasztodik az ugy kb szeptember elejeig. Utana kapnak egy salamoni dontest es eltiltjak oket a teli atigazolasi szezonbol. A katalanok is bunbanatot gyakorolnak a fifa is veri a mellet, hogy mekkora klubokat buntetnek. Messi meg befizet 40 milliot a spanyol allamnak karitativ celokra es megkezdik a szentte avatasat, az apja meg elhelyezkedik az imfnel.

Vissza: