beszarok

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 18., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 16:28
esküszöm ha most jönnék a fórumra azt hinném egy brazilos barca-fannal van dolgomhehe írta:már látom előre, hogy kihozzátok, hogy messi csak egy hangyafasznyival jobb játékos a mágikus márió gomez varázslónál, csak mert ugyanolyanmód pattogzanak be róla a labdák a hálóba
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 18., vasárnap 16:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 16:23
vagy évről-évre egy statisztika, hogyan alakultak a gólok összetételei..szólógól, szabigól, 16-oson kívülről, belülről, odapattanós..R.M.C.F írta:Engem olyan stat érdekelne hogy messi kb 400 barca góljából hány volt ami csak úgy odapattant neki....70? 100? lottóznia kellene.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 18., vasárnap 16:09
R.M.C.F írta:Engem olyan stat érdekelne hogy messi kb 400 barca góljából hány volt ami csak úgy odapattant neki....70? 100? lottóznia kellene.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 18., vasárnap 16:06
Jo szorakozastR.M.C.F írta:Engem olyan stat érdekelne hogy messi kb 400 barca góljából hány volt ami csak úgy odapattant neki....70? 100? lottóznia kellene.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 16:00
Érdekes dolgok ezek... Főleg azért mert a barcások köpködték pár éve CR-t, hogy pénz éhes, és állításuk szerint Messi klubhű. Ilyen fizuk után persze, hogy az...Csabi írta:messinek a héten megköttetett szerződéshosszabbítása volt a 7. a 9 éve alatt a barcának. ronaldónak 1 volt 5 év alatt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 18., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 18., vasárnap 15:47
Ezt meg hehének!![]()
![]()
![]()
Bocsika!![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 18., vasárnap 15:35
Újabb rekord, King Leo!Csabi írta:messinek a héten megköttetett szerződéshosszabbítása volt a 7. a 9 éve alatt a barcának. ronaldónak 1 volt 5 év alatt.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. május 18., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 18., vasárnap 15:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 18., vasárnap 15:28
Ne bántsátok már szegénytToti írta:emberségből jeles.., se.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 18., vasárnap 14:38
Ez engem nem lep már meg. Egy cseppet sem. Persze sporttv-n erről nem lesz szó.Toti írta:emberségből jeles.., se.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 14:36
hogy is van ez? tiszteld meg úgy a másikat, mint ahogy elvárod magaddal szemben.. ő elvárja örökös aranylasztisként hogy nyalja ki a klubja a fenekét, elvárja, hogy az ellenfelek simogatva érjenek hozzá, mikor nyernek valamit mindenki őket nyalja, erre ennyit tud..nulla, remélem a vb-n jól lebőg, aztán lőhet akárezer gólt az osasunáknak, nem fogják ott emlegetni mint a legnagyobbakatToti írta:emberségből jeles.., se.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 18., vasárnap 14:14
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 18., vasárnap 13:24
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 18., vasárnap 12:55
Mivel már szinte mindenhol azt lehet olvasni hogy elment ezért kicsit fura helyzet alakult ki. Ahogy te is említetted ősszel nagyon jól ment nektek aztán tavaszra meg minden odalett amit ősszel mutattatok. Lehet hogy ez már egy kicsit abszurd lesz de ha jól tudom akkor nektek is jól ment a játék amíg Messi nem volt a pályán. Pedro és Alexis is nagyon jó volt akkortájt és Neymar is elég jól tolta. Az első Clasico után szinte mindenki azt mondta hogy Neymar oda vissza veri Bale-t / azért azt tegyük hozzá hogy ezek nem Real szurkolók voltakGT37 írta:Sajnálom szegényt, sokkal jobban indult ez a projekt, mint ahogyan végződött. Nekem nagyon szimpatikus volt a legelejétől fogva, edzőként és emberként is, és kezdetben úgy tűnt, szép szezonnak nézünk elébe, látszott, hogy akar és tud is változtatni, lendületesen, gördülékenyen ment a játék, a Clásicót is behúztuk...Demes írta:Na, Martinonak egy év elég volt a barcánál le is lépett
Aztán a tavaszi szezonra valami megtört. Motiválatlan futballisták, ötlettelen támadójáték, és Tata is elkövetett néhány taktikai bakit a fontosabb meccseken. Ehhez jött hozzá Valdés sérülése, Puyol bejelentése, hogy nem folytatja játékosként a Barcelonában, majd Tito halála (Isten nyugosztalja)... Tata pedig nem tudta felrázni a csapatot, így érdemi trófea nélkül zártuk a szezont.
Azt érzem -legalábbis a sok kommentből és néhány ismerősöm mondandójából- hogy sokan azt hiszik hogy Martinot elküldök és jön helyette Enrique akkor minden meg lesz oldva és megkapják az új Pep-et. Minden újra csili-vili lesz. Annyira nem ismerem és nem követem a pályafutását edzőként de megmondom őszintén így elsőre nem dobtam hátast a neve hallatán... A Roma-nál sem alkotott maradandót...Ettől függetlenül nem őt hibáztatnám elsősorban emiatt, hanem a hozzá nem értését sokadszor bizonyító vezetőséget, illetve bizonyos játékosokat. Tata pedig lehet, hogy megérdemelt volna még egy szezont, egy átalakított, felfrissített, fiatalabb, sikeréhesebb kerettel, ki tudja, mi sült volna ki belőle. Viszont az idény végére úgy éreztem, hogy már nincs meg a kellő szava, tekintélye az öltözőben, nem néznek fel rá úgy, ahogy szükséges lenne, úgyhogy talán jobb lesz így, egy új edzővel.
A legjobb az lenne szerintem számotokra ha egy teljesen új megszavazott vezetőség ülne be a székekbe. Laporta sem volt annak idején nagy szám... csak sokan elfelejtik hogy nem egyszer volt tele a Camp Nou fehér zsebkendőkel és hát neki is voltak érdekes húzásai.Bartomeu: „Semmit sem értünk el, nem teljesítettük egyetlen célkitűzésünket sem. Egy új futballprojekten dolgozunk már néhány hete. Alapvető változások következnek.”
Kicsit félek attól, hogy ez a vezetőség hogyan képzeli el és hogyan fogja megvalósítani ezeket az alapvető változásokat... Remélem, rá tudnak cáfolni a kétkedőkre.
Ja, és kíváncsian várom Laporta bejelentését. Azt nyilatkozta pár hete, hogy a szezon végén fogja bejelenteni a további, Barçával kapcsolatos terveit.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 18., vasárnap 12:50
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem