MorataMartin írta:Új felhasználó nevem BorjaMayoral21
újraregnél be is állíthatod.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 4., csütörtök 23:23
MorataMartin írta:Új felhasználó nevem BorjaMayoral21
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. január 4., csütörtök 23:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 4., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 4., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 4., csütörtök 23:04
Azért nem hiszem, hogy a klasszikuson, vagy a BL-ben nagyobb csapatok ellen vágdosná a gólokat.MorataMartin írta:Benzemának 1488 perce van a szezonban és lőtt 5 gólt. Mayoral 527 perc alatt rúgott 5 gólt
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. január 4., csütörtök 23:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 4., csütörtök 23:00
MorataMartin írta:Benzemának 1488 perce van a szezonban és lőtt 5 gólt. Mayoral 527 perc alatt rúgott 5 gólt
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. január 4., csütörtök 23:00
Felesleges ezeket elemezni, úgyis Benzema addig lesz kezdő amíg innen vissza nem vonul, hiába egy középszerű játékos.MorataMartin írta:Benzemának 1488 perce van a szezonban és lőtt 5 gólt. Mayoral 527 perc alatt rúgott 5 gólt
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. január 4., csütörtök 22:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 30., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 30., szombat 20:35
Mármint milyen otthon meg ünnepi feeling, amikor Dubaiban ku.vázottBerti írta:Szerintem ez inkább "menj haza, aztán szedd össze magad" dolog.
Most otthon ünnepi feeling, kislány, stb hátha jó hatással lesz rá. Mondjuk az már szomorú, hogy max ettől várhatjuk azt, hogy valahogy formába lendül, mert minden mást már kipróbáltunk.
Lehet egy válogatottság hiányzik az egész formulából. dunno
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 30., szombat 20:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 30., szombat 20:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 8:36
Jó, hát az legalább annyira komolytalan, mint miro vergődése az eurobarcán.pheco írta:Engem csak az zavar, hogy sokan Ce eredmenyeit reszben Benzemanak tulajdonitjak.
HozzászólásSzerző: Zula » 2017. december 29., péntek 6:51
Sosem volt egy határozott egyéniség a kapuval szemben... tény, hogy az elmúlt másfél évben új szintre emelte a gólhelyzetek elbenzemázását, de mondom még egyszer.. sosem volt gölérzékeny csatár független attól, hogy top góllővő statot tekintve a BL ben és a Realban is... Ha valami akkor ez mutatja azt, hogy valóban nem minden a stat. Pedig egyébként pár éve voltak gyilkos megmodulásai. Mezőnyben....numberone1 írta: Es te azt honnan tudod, h Ce nelkul nem lett volna golerosebb?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 29., péntek 0:57
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 29., péntek 0:55
Pont ezekert az okokert, Mbappet inkabb CR helyett vennem, mint Benzema. Lehet, h ez isten karomlas,h CR-t passzolnam el Karim helyett, de Benzema inkabb szolgalna Mbappe jatekat itt, mint CR...amivel Bappe tisztaban van/lehet. Ce mar nem fog ugy megujulni ahogy szeretnenk hosszutavon, Mbappet kell meggyozni meg most nyaron, amire szerintem Ce helyevel tudnank...szerintem.h3x0r írta: Valoban sokaig aladolgozott Ronaldonak es ez eveken keresztul jol is mukodott. Az viszont mar korabban is latszott, hogy amikor Cének nem megy, akkor Benzema nem tudja a hatara venni a csapatot, pont ezert vettuk meg Bale-t. Viszont miota Ronaldo a kora miatt visszaesett, Benzema pedig lemaradt az EB-rol ami miatt sajat magahoz kepest is visszaesett, a gyengebb kivitelezesu aladolgozasa mar onmagaban keves. Szerintem is sokaig lehetett, egyebkent teljesen jogosan azzal vedeni, hogy neki nem a golloves a feladata, de azok az idok mar elmultak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 29., péntek 0:30
Valoban sokaig aladolgozott Ronaldonak es ez eveken keresztul jol is mukodott. Az viszont mar korabban is latszott, hogy amikor Cének nem megy, akkor Benzema nem tudja a hatara venni a csapatot, pont ezert vettuk meg Bale-t. Viszont miota Ronaldo a kora miatt visszaesett, Benzema pedig lemaradt az EB-rol ami miatt sajat magahoz kepest is visszaesett, a gyengebb kivitelezesu aladolgozasa mar onmagaban keves. Szerintem is sokaig lehetett, egyebkent teljesen jogosan azzal vedeni, hogy neki nem a golloves a feladata, de azok az idok mar elmultak.numberone1 írta:Benzema eleg szepen aladolgozott, ezen nem lehet viatatkozni..de hat az egesz csapat is, szoval reszben igaz.pheco írta:Engem csak az zavar, hogy sokan Ce eredmenyeit reszben Benzemanak tulajdonitjak.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 28., csütörtök 23:10
Benzema eleg szepen aladolgozott, ezen nem lehet viatatkozni..de hat az egesz csapat is, szoval reszben igaz.pheco írta:Engem csak az zavar, hogy sokan Ce eredmenyeit reszben Benzemanak tulajdonitjak.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem