Sanát láttad a válogatottban is játszani? 12 meccs nulla gól, értékelhetetlen teljesítmények sorozatban. Löw sem hülye, látja, hogy egyáltalán nem passzol abba a rendszerbe, amit a nationalelf játszik. Egy Brandt vagy egy Draxler, most Reusról ne is beszéljünk, sokkal jobban illeszkedik abban a csapatba. Szombaton az osztrákok ellen Sané megint hozta a válogatott formáját, ész nélkül vezette bele a védőkbe a labdákat, több ígéretes kontrát is lenullázott. Szerintem egy válogatott teljesen más kávéház, mint a klubcsapat, és a szöv. kapitány azt nézi, ki hasznos a válogatott számára, hiába jó a klubjában, ha ott meg csak kárt okoz.markmadrid írta:H.E.H.E. írta:Nem lattam iden de ha reus egeszseges, akkor nagysagrendekkel jobb jatekos sanenal. Innentol meg nem kérdés.
Sanénál ? Az a gyerek idén a City legjobbja volt KDB-vel egyetemben.
Iszonyat jó szezont hozott idén. A legveszélyesebb játékosa lett a Citynek.
Reus már nem az a Reus aki 2014-ben volt. Tény,hogy jó kis játékos volt de sose volt benne,hogy igazi klasszis legyen. Nem tudott teljes szezonokat játszani amiről persze nem ő tehet. De Sané jelenleg is sokkal jobb játékos mint a Dortmundi...
Komoly hiba őt nem kivinni főleg úgy,hogy egy Brandt meg ott lehet. Ez a legdurvább...Egy Draxler is ott lehet aki idén alig játszott.

VB - 2018
Re: VB - 2018
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egy jó kis LV aranyat ér

Players not going to the World Cup:
Morata
M.Alonso
Fàbregas
Martial
Benzema
Rabiot
Icardi
Alves
A. Sandro
D. Luiz
Schürrle
Götze
Sané
Ibrahimović
Nainggolan
Hart
Wilshere
Bendtner
Hart, mintha lenne valaki úgy foglalkoznak vele.
Morata
M.Alonso
Fàbregas
Martial
Benzema
Rabiot
Icardi
Alves
A. Sandro
D. Luiz
Schürrle
Götze
Sané
Ibrahimović
Nainggolan
Hart
Wilshere
Bendtner
Hart, mintha lenne valaki úgy foglalkoznak vele.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
főleg egy allegri irányítása alatti kane-béla-lukács támadósort a spanyol kupában vmi negyedosztályú zsenik ellen.
nagyon várom, az epémet kihányom.
nagyon várom, az epémet kihányom.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyetek sünt, kötekedő mitugrászok.
Hehe te azt hittem megértesz, de csak duma hogy a szép focit szereted, valójában a hurrikane-es pizsamádban várod már a vb-t és az őszi real meccseket.

Hehe te azt hittem megértesz, de csak duma hogy a szép focit szereted, valójában a hurrikane-es pizsamádban várod már a vb-t és az őszi real meccseket.

Nem illik.
- H.E.H.E.
hát megint részegen kell fórumozni zéró
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
Akkor mi a gond?ziro4vr írta:Reus oké hogy ott van, jogos. De egy Brandt-nál semmilyen dimenzióban nem jobb Sané.
Nyilván minden kapitánynak megvan a maga hülyesége, Javi Martinez, Benzema,Nainggolan stb..csak azért egy ilyen tehetséges fazont én elnéztem volna a vb-n, aki focizni is tud, nem a mai sablon. Brandt teljesen átlagos.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Reus oké hogy ott van, jogos. De egy Brandt-nál semmilyen dimenzióban nem jobb Sané.
Nyilván minden kapitánynak megvan a maga hülyesége, Javi Martinez, Benzema,Nainggolan stb..csak azért egy ilyen tehetséges fazont én elnéztem volna a vb-n, aki focizni is tud, nem a mai sablon. Brandt teljesen átlagos.
Nem illik.
neuer sokkal inkább vezér és nagyon sokat jelent hogy ő ott van nekik. csapattársak is ezt mondták.
btw CSK szalagot is megkapta.
btw CSK szalagot is megkapta.
- H.E.H.E.
nem dőlök a kardomba, hogy nem vitték ki sanét
ettől még nem lettek esélytelenebbek.
ugyse fért volna be a kezdőbe.
amilyen pofa meg fej van ott, lehet ő is tolt egy rabiót, hogy márpedig ő kezdeni fog, vagykülönben.
hát, vagykülönben lett belőle

ettől még nem lettek esélytelenebbek.
ugyse fért volna be a kezdőbe.
amilyen pofa meg fej van ott, lehet ő is tolt egy rabiót, hogy márpedig ő kezdeni fog, vagykülönben.
hát, vagykülönben lett belőle

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
részemről ter Stegené ez az év. de nálam Sané is kezdene szóval miss-missRealista24 írta:Bezzeg Neuer.RaúlCF írta:májustól januárig kihagyott 220 napot utána kimaradt még 30 nap mire edzésbe került és 1 hónappal később izomproblémával megint kidőlt 3 hétre. jó játékos de egyszerűen nem megbízható pláne nem egy torna formátumban.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
H.E.H.E. írta:Nem lattam iden de ha reus egeszseges, akkor nagysagrendekkel jobb jatekos sanenal. Innentol meg nem kérdés.
Sanénál ? Az a gyerek idén a City legjobbja volt KDB-vel egyetemben.
Iszonyat jó szezont hozott idén. A legveszélyesebb játékosa lett a Citynek.
Reus már nem az a Reus aki 2014-ben volt. Tény,hogy jó kis játékos volt de sose volt benne,hogy igazi klasszis legyen. Nem tudott teljes szezonokat játszani amiről persze nem ő tehet. De Sané jelenleg is sokkal jobb játékos mint a Dortmundi...
Komoly hiba őt nem kivinni főleg úgy,hogy egy Brandt meg ott lehet. Ez a legdurvább...Egy Draxler is ott lehet aki idén alig játszott.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bezzeg Neuer.RaúlCF írta:májustól januárig kihagyott 220 napot utána kimaradt még 30 nap mire edzésbe került és 1 hónappal később izomproblémával megint kidőlt 3 hétre. jó játékos de egyszerűen nem megbízható pláne nem egy torna formátumban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
májustól januárig kihagyott 220 napot utána kimaradt még 30 nap mire edzésbe került és 1 hónappal később izomproblémával megint kidőlt 3 hétre. jó játékos de egyszerűen nem megbízható pláne nem egy torna formátumban.
Tavasszal mióta visszatért szinte végig játszott.RaúlCF írta:lehet hogy Reus is jó de idén is játszott a bundásban 935 percet 11 meccsen. egész szezonban 15 meccs 1163 perc. erre alapozni úgy hogy Sané egy opció minimum érdekes.
K
K
- RaúlCF
lehet hogy Reus is jó de idén is játszott a bundásban 935 percet 11 meccsen. egész szezonban 15 meccs 1163 perc. erre alapozni úgy hogy Sané egy opció minimum érdekes.
Szerintem is. Ha 2014-ben jár ilyen szerencsétlenül és mondjuk Müller helyett verte volna a gólokat, akkor még az Aranylabdát is szóba lehetett volna vele hozni. Rettentően jó játékos és nagyon megszegényíti a futballt a sok sérülése.H.E.H.E. írta:Nem lattam iden de ha reus egeszseges, akkor nagysagrendekkel jobb jatekos sanenal. Innentol meg nem kérdés.
K
K
- H.E.H.E.
Nem lattam iden de ha reus egeszseges, akkor nagysagrendekkel jobb jatekos sanenal. Innentol meg nem kérdés.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- H.E.H.E.
Az a peticio nem petíció amiben nincs benne ramos.Kerlon írta:Indítványozzatok petíciót Sanéért.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan