Cena karakterplakátja nagy photoshop fail.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. február 1., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: gunner » 2020. február 1., szombat 6:50
Felénél abba is hagytam, egyszerűen nem érdekelt. Vannak még jó filnmek talán a tavalyi évből, igyekszem pótolni.soadroli írta: Uncut Gems
nem értem mit istenítették ezt a filmet, meg Sandlert. egyszer nézhető, csávó meg kivételesen egy vállalható filmbe játszik egy vállalható karaktert, és már dobálnák sokan az oscart hozzásemmi extra. jobbat vártam.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. február 1., szombat 0:08
HozzászólásSzerző: Bencze » 2020. január 31., péntek 22:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 31., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. január 31., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. január 30., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. január 29., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. január 29., szerda 20:48
azt mondd már meg nekem légyszi, hogy hogy is van ez az operatőri munka? néztem "behind the scenes" videókat, de nem Deakins rohangált a kamerával. olyankor ő csak megmondja hogy mit-hogy, megtervezi a kamera útját stb?Faust írta: 1917
Ritka dolog, de kicsit egyet tudok erteni az index-el: valami kis nuansz hianyzott. De egyebkent bantani nem tudom, elkepeszto hangulata van, Deakins pedig...annyira az osszes tobbi felett all, beszelni is kar rola. Megmutatta, hogyan lehet az ilyesmit kivitelezni hivalkodas- es erolkodesmentesen, remelem Innaritu es Lubezki figyelt rendesen.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. január 29., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 29., szerda 5:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. január 29., szerda 0:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 28., kedd 8:07
A jó öreg enkór.alexoxladjackoxi írta:
DVD-n nézted, vagy leszedted valahonnan? Múltkor kerestem online, de sehol semmi, TV-ben sem szokták adni soha. Pedig nagy kedvencem Harvey Keitel. Szerintem kicsit méltatlanul van kezelve a tag, Az írben is nevetségesen keveset szerepel sajnos.
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. január 28., kedd 1:01
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. január 28., kedd 0:35
DVD-n nézted, vagy leszedted valahonnan? Múltkor kerestem online, de sehol semmi, TV-ben sem szokták adni soha. Pedig nagy kedvencem Harvey Keitel. Szerintem kicsit méltatlanul van kezelve a tag, Az írben is nevetségesen keveset szerepel sajnos.Remy írta: A héten Jojo van betervezve az Oscaros filmek közül, kíváncsi leszek.![]()
A MOCSKOS ZSARU: Harvey Keitel parádé, a szenvedéstörténete többnyire működik a depresszív körítéssel, viszont maga a film ritmustalan. Húz egy nagyot, majd szétesik.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. január 27., hétfő 22:09
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. január 27., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. január 27., hétfő 0:11
Hasonloan velekedek, de amugy nekem nagyon tetszett, lehet azert is, mert ez volt az elso haborus film, amit moziba neztem. Nem is ertem azokat, akik azt mondjak, hogy untak az egeszet, szerintem vegig rohadt feszult volt a hangulata.Faust írta: 1917
Ritka dolog, de kicsit egyet tudok erteni az index-el: valami kis nuansz hianyzott. De egyebkent bantani nem tudom, elkepeszto hangulata van, Deakins pedig...annyira az osszes tobbi felett all, beszelni is kar rola. Megmutatta, hogyan lehet az ilyesmit kivitelezni hivalkodas- es erolkodesmentesen, remelem Innaritu es Lubezki figyelt rendesen.![]()
Egy jo nyolcas szerintem ez nekem. Viszont mozin kivul nem tudom, meg fog-e elni, klasszikus soha nem lesz, azt garantalom. De igazabol nem is akar tobb lenni ez a film, mint ami, szimpatikus hozzaallas, es ritka a tematikaban.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. január 26., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. január 26., vasárnap 14:27
Némiképp más .... is .'shutterisland írta:a szerb filmet azert mashogy kategorizalnam.Mickey írta:
Donnie Darko, Hetedik, Ragyogás, Oldboy, Fekete Hattyú, Szerb Film, A fiúk nem sírnak, Szentjánosbogarak sírja, Mandy ( 2018 )
Nem mindet néztem végig....![]()
koszi mindenkinek az ajanlasokat, ez eleg lesz par evre.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem