Nekem az Until Dawn volt az az exkluziv jatek, amit sajnaltam volna, ha kihagyok. De ott van meg az Uncharted szeria, Crash Bandicoot(bar ez elvileg idovel jon majd boxra is), Horizon Zero Dawn, Last of us 1 es majd a 2. Illetve majd jon jovo evben a Spiderman es a Detroit, amik igen jonak igerkeznek. Hirtelen ennyi ugrik be, mig boxra csak a Forza es a Gears of warPipita írta:Milyen extra játékok vannak PS4-re, amik miatt egyértelműen sokkal jobb? Csak hogy tujdam hogy engem érint-e egyáltalán a dolog. De nekem is ez a két érv volt eddig, a 4K, meg az exkluzív játékok. A probléma annyi hogy sajnos nincs egy millám 4K tv-re, meg hogy a fifán kívül vajmi kevés játék érdekel.![]()
![]()
Egyébként köszi a választ.
Elektronika
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Elektronika
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Milyen extra játékok vannak PS4-re, amik miatt egyértelműen sokkal jobb? Csak hogy tujdam hogy engem érint-e egyáltalán a dolog. De nekem is ez a két érv volt eddig, a 4K, meg az exkluzív játékok. A probléma annyi hogy sajnos nincs egy millám 4K tv-re, meg hogy a fifán kívül vajmi kevés játék érdekel.
- pheco
Konzolban egyertelmuen PS4. Exkluziv jatekokban agyonveri jelenleg a Sony a Microsoftot. Nekem a PS4 elso kiadasa van, azzal is vagy a Slimmel is jol jarsz. Foleg, ha nem 4k-s tv-n hasznalnad, akkor lehet felesleges is a Pro. A projektorokhoz nem ertekPipita írta:Johnny a mocsokban rohad rég.pheco írta:Isten aldja Johnnyt![]()
![]()
Szeretnék venni egy kivetítőt, meg egy konzolt. A projektornak minimunm 720p tényleges felbontásúnak kéne lennie, lehetőleg garanciásan. A konzolban meg nem tudok dönteni hogy ps4 vagy xbox one. Várom a javaslatokat, főleg hjogy hol érdemems szétnézni, illetve hogy érdemes-e várnom black fridayig, vagy úgyis elkapkodnak előlem mindent?
Előre is köszönöm ha válaszra méltat valaki
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Johnny a mocsokban rohad rég.pheco írta:Isten aldja Johnnyt
Szeretnék venni egy kivetítőt, meg egy konzolt. A projektornak minimunm 720p tényleges felbontásúnak kéne lennie, lehetőleg garanciásan. A konzolban meg nem tudok dönteni hogy ps4 vagy xbox one. Várom a javaslatokat, főleg hjogy hol érdemems szétnézni, illetve hogy érdemes-e várnom black fridayig, vagy úgyis elkapkodnak előlem mindent?
Előre is köszönöm ha válaszra méltat valaki
- pheco
Isten aldja Johnnyt
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valahogy így gondoltam én is, de túl egyszerűnek tűnt.Csabi írta:J
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
John Stevens számítógépe/felvevő készüléke rá van kötve a TV-re. John 20:00-kor megnyomja a record gombot a készüléken, majd 21:00-kor megnyomja újra. Ezután John bekapcsol egy egyszerű videó vágó programot, amit vélhetően feketén letöltött az internetről, és kivágja a reklámblokkokat, majd az egészet tömörítve újra menti.
John a következő lépésben megnyitja bármelyik torrent programját, és készít egy torrent filet a videóból. Ha ez készen van, akkor feltölti az adott torrentoldra. A torrent file tulajdonképpen egy egyszerű szöveges dokumentum, ami információkat tartalmaz arról a fájlról, amit le szeretnél tölteni, illetve a hollétéről. Ilyen szempontból a torrent szerverek nem minősíthetők warez-nek, hiszen szöveges dokumentumokat tartalmaznak és nem illegális videókat/programokat.
A torrent kliens/program a torrent szerverrel egyetemben segítenek, hogy tudj csatlakozni azokhoz az emberekhez, akiknek meg van az általad óhajtott anyag. Első lépésben természetesen csak John-nak van meg.
A felvevés utáni folyamattól kb. 30 perc ezeket a lépéseket elvégezni, ha gyors PC-d van és nem először csinálod a dolgot, akkor lehet 15-20. Onnantól meg hogy felkerül az első torrent oldalra már csak a feltöltési sávszélességtől függ, hogy mikor kerül át a többi oldalra.
John a következő lépésben megnyitja bármelyik torrent programját, és készít egy torrent filet a videóból. Ha ez készen van, akkor feltölti az adott torrentoldra. A torrent file tulajdonképpen egy egyszerű szöveges dokumentum, ami információkat tartalmaz arról a fájlról, amit le szeretnél tölteni, illetve a hollétéről. Ilyen szempontból a torrent szerverek nem minősíthetők warez-nek, hiszen szöveges dokumentumokat tartalmaznak és nem illegális videókat/programokat.
A torrent kliens/program a torrent szerverrel egyetemben segítenek, hogy tudj csatlakozni azokhoz az emberekhez, akiknek meg van az általad óhajtott anyag. Első lépésben természetesen csak John-nak van meg.
A felvevés utáni folyamattól kb. 30 perc ezeket a lépéseket elvégezni, ha gyors PC-d van és nem először csinálod a dolgot, akkor lehet 15-20. Onnantól meg hogy felkerül az első torrent oldalra már csak a feltöltési sávszélességtől függ, hogy mikor kerül át a többi oldalra.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy működik a torrent? Hogy kerül fel az internetre az adott rész 1 órán belül, miután lement tvben mondjuk az Egyesült Államokban?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
A TV-t vasarlas elott szerintem erdemes eloben megnezni, hogy melyiknek milyen a kepe, milyen a hangzasa. En amikor legutobb tv-t vasaroltam egyik rokonommal, siman vittem egy stick-et nehany sorozattal es kiprobaltam, melyiknek szebb a kepe. Utana meg lehet rendelni netrol, de olyan is volt mar mas elektronikai termeknel, hogy az eladonak megmondtam, hogy xy oldalon olcsobban lattam, de ha ideadja ugyanannyiert, akkor viszem is. Odahivta a fonoket es par percen belul mar ki is fizettem.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Az LG távirányítói baromi jók voltak korábban, mmint a nagyinak való.
A Philips tv-m előtt LG volt. Baromi nagy gombokkal.Egyszerű menüvel.
Szerintem is idősebb embereknek ez a legfontosabb. Egyszerűség, képélesség.
A Philips tv-m előtt LG volt. Baromi nagy gombokkal.Egyszerű menüvel.
Szerintem is idősebb embereknek ez a legfontosabb. Egyszerűség, képélesség.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
k!ll3rcsöcs
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hát nézd, ha a nagyinak kell, akkor a régi helyett kb bármi tökéletes lesz, így ez is. Hangzástól ne várj csodát, sajnos ezek a tv-k túl véknyak ahhoz, hogy igazán jól szóljanak, általában elég dobozos a hangzás, mindenesetre arra jó lesz hogy eltévézgessen, de házibulit nem ezzel fog tartanigéza írta:Halihó,
Látom, hogy volt téma a TV vásárlás, én is ebben szeretnék tanácsot kérni. Nagyim régi behemótja elromlott, így gondoltam meglepem születésnapjára eggyel. Nyilvánvalóan csak tévézésre használná, szóval olyan max 75-80 ezer forintot költenék rá. Amit mindenképp szeretnék viszont, hogy viszonylag jó képminősége és hangzása legyen, illetve hogy fel lehessen rakni a falra, plusz garancia.
http://www.bluechip.hu/termek/lg-32lh530v
Ezt a típust néztem, szerintetek ez jó?
Halihó,
Látom, hogy volt téma a TV vásárlás, én is ebben szeretnék tanácsot kérni. Nagyim régi behemótja elromlott, így gondoltam meglepem születésnapjára eggyel. Nyilvánvalóan csak tévézésre használná, szóval olyan max 75-80 ezer forintot költenék rá. Amit mindenképp szeretnék viszont, hogy viszonylag jó képminősége és hangzása legyen, illetve hogy fel lehessen rakni a falra, plusz garancia.
-
Solari
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
nem hiszem hogy bármi köze lenne a dhcphez mert nat miatt feltehetőleg minden eszköz ugyan azt az ip cimet használja.
- pheco
Router kérdés
Thome szolgáltatónál vagyunk, a Thome modemre van kötve 3 db iptv, 1 db PS, plusz ugye a wifi is arról van. Viszont a wifi nem igazán működik jól, nagyon sűrűn elmegy félperc/percre. Vettem már régebben egy routert, be is kötöttem, először mindent átkötöttem rá, utána az iptv-t visszadugtam a modembe és csak a wifi ment a routerről. A wifi nagyon faszán működött, viszont az iptv elkezdett akadozni, így visszakötöttem alaphelyzetbe az egészet.
Most úgy akarom hogy csak a wifi menjen a routerről, a kábeles eszközök meg a modembe legyenek kötve. Ehhez van valami extra beállítás, amit meg kellene csinálnom? Haverom arra gyanakszik, hogy a DHCP mindkét eszközön ment és emiatt volt akadozás.
Volt itt múltkor egy Thome-os szerelő iptv csere miatt, akinek megkértem, hogy kösse be a routert, de az volt a válasza, hogy ő erre nincs betanítva
Valakinek ötlet?
Thome szolgáltatónál vagyunk, a Thome modemre van kötve 3 db iptv, 1 db PS, plusz ugye a wifi is arról van. Viszont a wifi nem igazán működik jól, nagyon sűrűn elmegy félperc/percre. Vettem már régebben egy routert, be is kötöttem, először mindent átkötöttem rá, utána az iptv-t visszadugtam a modembe és csak a wifi ment a routerről. A wifi nagyon faszán működött, viszont az iptv elkezdett akadozni, így visszakötöttem alaphelyzetbe az egészet.
Most úgy akarom hogy csak a wifi menjen a routerről, a kábeles eszközök meg a modembe legyenek kötve. Ehhez van valami extra beállítás, amit meg kellene csinálnom? Haverom arra gyanakszik, hogy a DHCP mindkét eszközön ment és emiatt volt akadozás.
Volt itt múltkor egy Thome-os szerelő iptv csere miatt, akinek megkértem, hogy kösse be a routert, de az volt a válasza, hogy ő erre nincs betanítva
Valakinek ötlet?
-
k!ll3rcsöcs
A két tv teljesen más kategória, ez alapján nem kérdés melyiket választanám, plusz ha a wifi hibától függetlenül vezetéken működik a net, akkor pláne.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv- ... 310931845/
Illetve lenne egy ilyen is, egész pofás áron.
Esetleg ez?
Illetve lenne egy ilyen is, egész pofás áron.
Esetleg ez?
ZIDANE
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Király, köszönöm.k!ll3rcsöcs írta:Igen, a legnagyobb gond a a pixelhiba, amit általában néhány pixel hibája esetén nem javítanak garanciálisan (legalábbis a legtöbb gyártó). Ezt is 1 fekete meg egy teljesen fehér kép tesztjével ki tudod szűrni, ezen kívül én végigpróbálnék minden funkciót, be- és kimenetet, távirányító gombokat, hogy teljes képed legyen a tv-ről, és ne neked kelljen egy esetleges garis javítással bajlódni.KAG írta:Igazabol bőven várhat odáig.
De egy jo,használt vételtől sem zárkóznék el.
Ott a pixel hiban kívül mas gatya nemigen lehet, nem?
Közben találtam egy ilyen TV-t nagyon jó áron.
Valamiért a wifi nem működik rajta, de én főként monitorként használnám.
Ha más gond nincs vele, akkor bőven jó lehet.
Esetleg erről valami vélemény?
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv- ... gJzGvD_BwE
szerinted?Realista24 írta:![]()
ZIDANE
- L.Miki
Mi 2 évvel ezelőtt vettünk a Zanussink mellé egy Gorenjét, alul fagyasztósat, igen nagy, a hűtőrészében külön polc van csak a piáknak, ami nekem nagyon tetszikk!ll3rcsöcs írta:Igen, a legnagyobb gond a a pixelhiba, amit általában néhány pixel hibája esetén nem javítanak garanciálisan (legalábbis a legtöbb gyártó). Ezt is 1 fekete meg egy teljesen fehér kép tesztjével ki tudod szűrni, ezen kívül én végigpróbálnék minden funkciót, be- és kimenetet, távirányító gombokat, hogy teljes képed legyen a tv-ről, és ne neked kelljen egy esetleges garis javítással bajlódni.KAG írta:Igazabol bőven várhat odáig.
-
k!ll3rcsöcs
Igen, a legnagyobb gond a a pixelhiba, amit általában néhány pixel hibája esetén nem javítanak garanciálisan (legalábbis a legtöbb gyártó). Ezt is 1 fekete meg egy teljesen fehér kép tesztjével ki tudod szűrni, ezen kívül én végigpróbálnék minden funkciót, be- és kimenetet, távirányító gombokat, hogy teljes képed legyen a tv-ről, és ne neked kelljen egy esetleges garis javítással bajlódni.KAG írta:Igazabol bőven várhat odáig.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sziasztok!
Az Ősök otthonra új hűtőt terveznek venni, gondoltam megkérdezlek Titeket, hátha vett mostanában valaki.
Ajánlott típusa van valakinek? Inverteres hűtőt érdemes-e vásárolni? Márkát nem kérdezek mert minden márkánál van ajánlott meg nem ajánlott típus.
Az Ősök otthonra új hűtőt terveznek venni, gondoltam megkérdezlek Titeket, hátha vett mostanában valaki.
Ajánlott típusa van valakinek? Inverteres hűtőt érdemes-e vásárolni? Márkát nem kérdezek mert minden márkánál van ajánlott meg nem ajánlott típus.