VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 11., péntek 18:55

Kercsó írta: a gauchok kerete csak nekem nem tűnik túl veretesnek. értem én, hogy 32 meccse veretlenek, de ez a kp szerintem a végső győzelemre kevés lesz.

egy jó Gago elférne még ott :kalapos:
Én totál nem értem, hogy lett ez a veretlenségi sorozatuk, hát milyen nevek vannak ott... védelem mint egy olasz-spanyol középcsapaté, középpályán Paredes, De Paul, Mac Allister, Guido Rodriguez, Palacios, Papu Gomez, vén Mária. Messi is már öreg, prime korában se volt kiemelkedő a válogatottban, amikor még focisták is akadtak a csapatban. Ez a mostani meg olyan mintha egy Atletico keretet látnék, na kb annyi esélyét látom, hogy nyerjenek mint a matrac idei BL címének :mrgreen: Szerintem vmelyik európai nagy fölmossa velük a padlót.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. november 11., péntek 18:44

Remélem szívnak, de szerintem nem lesznek olyan bénák a spanyolok, mint az sokan gondolják. Az alapjatekuk nagyon sok csapat ellen elég lesz. Megnyerni nem fogják, de szerintem nagy bukás se lesz.

Argentinok is korrektek, a sok favágó és messi azért elég esélyes lehetnek a győzelemre is.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. november 11., péntek 18:36

dzsi91 írta:
Realista24 írta: Luis Enrique: “Asensio will play as a false 9 in the World Cup.”
:kalapos:
Ez a spanyol csapat nagyon gay lesz. Gavi pedri asensio eric gracia :lol: sok kisfiu márcsak riki pudzs kéne oda.

Lucho tátott szájjal szalad a faszerdőbe.
Lattam a spanyol keretet, katasztrofa. Ide hogy nem fert be Nacho, komolyan? Tavalyi bl menetelest, bajnoksaggal karoltve nem latta egy spanyol NT megfigyelo sem, hogy Nacho milyen sokat jatszott stabilan, jol vedekezve, sokszor kiemelkedve? Vicc bazmeg. De oke, elfogult vagyok. Es a keret tobbi resze, ahol nincs elfogultsag, csak a szintiszta tenyek? Nagyon gyenge lesz ez a vb-re.

Uruguay viszont okozhat meglepetest, kicsit olyan lehet, mint a Napoli varatlan jo szereplese iden. Osszealltak, es menetelnek. Ugyanezt el tudom kepzelni Valverdeeknel is. Veszelyesek lesznek barkire. Szurkolok nekik, illetve a portugaloknak CR miatt. Horvatok alap, Modric miatt az osszes meccsuket megnezem majd. Szivesen bojkottalnam az egesz vb-t, de “sajnos” tul sok olyan jatekos van, akikre kivancsi vagyok, vagy azert, mert a teljesitmenyuk kiemelkedo lehet (Valverde, Vini, Rodrygo, Militao, Cama, Tchou), vagy mert az utolso nagy tornajuk lehet (Modric). +CR
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 17:38

dzsi91 írta:
Realista24 írta: Luis Enrique: “Asensio will play as a false 9 in the World Cup.”
Ez a spanyol csapat nagyon gay lesz. Gavi pedri asensio eric gracia :lol: sok kisfiu márcsak riki pudzs kéne oda.

És örömmel teszi :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. november 11., péntek 17:37

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 17:30

Luis Enrique: “Asensio will play as a false 9 in the World Cup.”
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. november 11., péntek 17:17

Blowfish írta: Pedig akár egy jó csapatot is össze lehetett volna rakni belőlük, nem olyan rossz ez a generáció.
Viccelsz ugye? Full középszer

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 11., péntek 17:14

Csakis neymar miatt tudok bracilianak szurkolni, az osszes tobbi orszag meg jatekos kutyafül hozza kepest fotballtudasban.
Nem izgat milyen ember civilben, nem spanom :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 17:12

Köcsög Suarez nem lenne ott, az uruknak gyozelmenek tudnek orulni meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 11., péntek 17:10

A franciáké sem sokkal erősebb. Szerintem jó csapatuk van, de valahogy annyira megy a Messi hype hogy csak azért sem fognak nyerni.

Mindenesetre keretre francia, brazil, német, argentin valahogy így. Portugál, angol se rossz.

A legsemmilyenebb meg a spanyol, enrqiue az összes karakteres játékost kiirtotta, maradtak a sablon tutisták.
Nem illik.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. november 11., péntek 16:59

a gauchok kerete csak nekem nem tűnik túl veretesnek. értem én, hogy 32 meccse veretlenek, de ez a kp szerintem a végső győzelemre kevés lesz.

egy jó Gago elférne még ott :kalapos:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 11., péntek 16:51

'shutterisland írta: kisse meglep ez az elsopro brazil foleny amugy a szavazason.

mas, az uruk kerete nagyon tetszik.

a regi nagy oregek, mint godin, suarez vagy cavani, mellettuk egy fede, darwin, araujo, gimenez, bentacur tengely es jo par vecino vagy torreira szeru stabil kozepszer.

nagy harc lesz a portugalokkal a brazilok elkerulese erdekeben.
miert lep meg? mai szemmel nezve a 2 szelsovedon kivul mindenhol top5, top10 a vilagon jatekosuk van.
max a nemet vagy francia keret hasonloan eros csak a nevek alapjan.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 11., péntek 16:42

kisse meglep ez az elsopro brazil foleny amugy a szavazason.

mas, az uruk kerete nagyon tetszik.

a regi nagy oregek, mint godin, suarez vagy cavani, mellettuk egy fede, darwin, araujo, gimenez, bentacur tengely es jo par vecino vagy torreira szeru stabil kozepszer.

nagy harc lesz a portugalokkal a brazilok elkerulese erdekeben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 16:01

hehetheoriginal írta: Kerem kiirni az ujabb kerdest, ceronaldo hany gólt szerez a vb-n, sztem egy szep nagy nulla darabot :kalapos:
A szavazás 2022.11.18. 11:09-ig van érvényben.

Utana golkiralyt kiirjuk vagy ilyesmi, amit a nep akar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 11., péntek 15:52

Kerem kiirni az ujabb kerdest, ceronaldo hany gólt szerez a vb-n, sztem egy szep nagy nulla darabot :kalapos:
thereisonly1ronaldo

DiCabrio

HozzászólásSzerző: DiCabrio » 2022. november 11., péntek 15:42

A spanyol válogatottnak az lesz a baja, ami miatt kiestek az olaszok elleni elődöntőben a tavalyi Európa-bajnokságon. Hiába alakítottak ki sok helyzetet, egyszerűen annyira gyenge a támadósor, hogy nincs aki gólra váltsa.
Luis Enrique szerintem kiemelkedik a válogatott edzők közül, a csapatnak van egy működő játéka, azonban az említett hiányosságot ő sem tudja orvosolni.
Természetesen vannak neki is hülyeségei, pl. Busquets, valamint nálam simán befért volna Ramos, Thiago, Balde és Kepa, aki kifejezetten jó lábbal (ugye de Gea játékának ez a gyengéje, ezért maradt ki), és mostanában jól véd a Chelseaben.
Nem hinném, hogy megnyerik, de nem becsülném le azokat a válogatottakat, ahol nem klasszisokból áll a keret, viszont jól működnek csapatként. Ide sorolnám a spanyolokon kívül még Dániát, Argentínát, de talán Szerbia vagy épp Szenegál is okozhat meglepetéseket (ha Mané felépül).

Összességében minden csapatnál vannak hiányosságok, a braziloknál a szélsővédők nem túl veretesek, a németeknél szintén, a franciáknál Pogba és Kante kiválásával a középpálya vékony, a portugáloknál edzőbá kókler, a hollandoknál, csakúgy mint a spanyoloknál, nincsenek jó támadók. A kérdés, hogy hogyan tudják majd ezeket a hiányosságokat elfedni.
A portugálok részéről egyébként azt várom, hogy Ronaldo több hónapnyi rossz játék után szórni fogja a gólokat.
Úgy vélem, hogy a végső angol győzelmen kívül bármi megtörténhet.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 11., péntek 15:27

Sok benne a penz, legalisan lehet atmosni es maffiozosat jatszani
thereisonly1ronaldo

IdentitásbólGyőzelem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2022. november 11., péntek 15:17

hehetheoriginal írta: Ha jol emlekszem az elmult evekben nem egyszer derultek ki kisebb nagyobb disznosagok eb, vb rendezes kapcsan, blatter, platini, vesztegetesek, kenopenzek, innen onnan, mindekozben a gyalazatos allapotok, amik az epitomunkasok kozott es a kornyezetukben uralkodtak, mindenesetre erdekes, hogy egy netflix ezt pont par nappal a vb elott adja le, nyilvan nem veletlen

Igen, erdekes, hogy pont most jon ki egy ilyen sorozat.
Erdekes egyebkent, a FIFA alapitasatol a Quatari rendezesu vb-ig mindent górcső alá vesznek benne!

IdentitásbólGyőzelem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2022. november 11., péntek 15:10

Sierra írta:
IdentitásbólGyőzelem írta: Egyszeruen engem sokadjara is megtud dobbenteni a jelenseg.
Egyébként igen engem is, annyira erről szól már minden, hogy az elsődleges célok a háttérbe szorulnak a kurva hatalom és pénz miatt. Nagyon szomorú tendencia, de hát nincs mit tenni sajnos.
Hát nincs baszki..

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 11., péntek 15:09

Ha jol emlekszem az elmult evekben nem egyszer derultek ki kisebb nagyobb disznosagok eb, vb rendezes kapcsan, blatter, platini, vesztegetesek, kenopenzek, innen onnan, mindekozben a gyalazatos allapotok, amik az epitomunkasok kozott es a kornyezetukben uralkodtak, mindenesetre erdekes, hogy egy netflix ezt pont par nappal a vb elott adja le, nyilvan nem veletlen
Nagyon szomorú tendencia, de hát nincs mit tenni sajnos.
pont ez a szomoru, hogy ennyien ugy gondoljak. Es senkit nem erdekel a tema, ha nem szemelyesen erintett, plusz aki arrol beszel, hogy bojkottalja a vébét, nem hiszem, hogy barmit tenyleg tesz is eziranyban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. november 11., péntek 15:11-kor.
thereisonly1ronaldo

Vissza: