Lényegtelen, kapott meghívót Dárdaitól, ő inkább a nigériai válogatottat választotta. Majd miután nem kellett oda most Leekens behívta.wxyz írta:Otigba magyar, nem honosított
Ezek után mond azt, hogy fontos neki a címeres mez...
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. március 28., szerda 18:11
Lényegtelen, kapott meghívót Dárdaitól, ő inkább a nigériai válogatottat választotta. Majd miután nem kellett oda most Leekens behívta.wxyz írta:Otigba magyar, nem honosított
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 28., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. március 28., szerda 18:06
Ja hát lehet így is mondani, meg hogy el-eljutunk világeseményekre eddig-addig, de az nálam nem azt jelenti hogy faszák vagyunk benne (csak az adott sportágat nézve, nem összevetve mással)H.E.H.E. írta:kézilabdában mindig kitermelünk 1-2-3 világklasszist, válogatottal el-eljutunk világeseményen eddig-addig.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 28., szerda 17:58
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. március 28., szerda 17:49
Ez itt off, de az hogy ebben kimagaslóak lennénk nemzetközi szinten én nem látom. Inkább mondjuk úgy, hogy a foci és a kézilabda sportágat összevetve, kézilabdában jobbak vagyunk valamennyire.H.E.H.E. írta:kezilabda
Én még ennél a honosított játékosokat nem értem. Itt van pl. ez az Otigba is most, minek? Biztos nagyon átérzi a címeres mezt. Nem hiszem el, hogy azt a szintet (ami nem nagy) nem tudja megütni egy jelenlegi magyar játékos sem.H.E.H.E. írta:es ne mondja nekem senki hogy nem lehet ilyen jatekost talalni idehaza soha
HozzászólásSzerző: matador » 2018. március 28., szerda 17:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 28., szerda 17:09
Mar 5-6 eve megyei szinten is össze lehetett rántani 200ezret.Kerlon írta:ott tart amúgy a mai futball, hogy itt nb3ban kapnak 350-450 között a sztár focisták. félprofi? ligában
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 28., szerda 17:05
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 28., szerda 16:55
A jatekosok nalam csak kismértékben hibásak.Realista24 írta:matador írta: Ez némileg ellentmond annak a Lukaku-tézisnek, hogy minden gyereknek azt ajánlod, menjen focistának, mert ezek között a balfaszok között annyit tud keresni két jó passzal, hogy soha többet nem kell dolgoznia. Ezzel egyet is értek, de szerintem ez a könnyel küszködés sokkal inkább azt mutatja, hogy hiába a végtelen lóvé a faszi életében, ha nincs és nem is tud lenni önbecsülése, megbecsültsége.
Szerintem hozzá szokta tenni, hogy akinek van hozzá érzéke is, de lehet tévedek. Hehénél sosem tudni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 28., szerda 16:25
KAZAHSZTÁNTÓL?????? Ne nevetess!!!!!!!!!BlancoMark írta:Nem lattam a meccseket elore leszogezem, de nekem erthetetlen hogy a szov.kapot miert veszik ennyien elo. Hanyszor talalkozott a komplett kerettel? Lefogadom kb 2-3 a valasz. Mit kellett volna ezalatt osszehoznia? Mi az elvaras? Mert az biztos hogy ezektol a csapatoktol elotte is kikaptunk volna, korabban sokkal kisebb futballnemzetek ellen se volt nagyon lovesunk hogy milyen rendezvenyen vagyunk. Ennyi ido alatt meg zseniknek is nehez atadnia az edzonek az elkepzeleseit, nem hogy ilyen balfacoknak.
Persze nem azt mondom, hogy o tokeletes ember a posztra, de nekem erthetetlen hogy mit is vartak tole ezen a ket sormeccsen.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 28., szerda 16:11
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 28., szerda 12:45
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 28., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. március 28., szerda 11:36
Nem tudom, ki jön Leekens után, de az is takarodjon!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 28., szerda 9:45
matador írta: Ez némileg ellentmond annak a Lukaku-tézisnek, hogy minden gyereknek azt ajánlod, menjen focistának, mert ezek között a balfaszok között annyit tud keresni két jó passzal, hogy soha többet nem kell dolgoznia. Ezzel egyet is értek, de szerintem ez a könnyel küszködés sokkal inkább azt mutatja, hogy hiába a végtelen lóvé a faszi életében, ha nincs és nem is tud lenni önbecsülése, megbecsültsége.
HozzászólásSzerző: matador » 2018. március 28., szerda 9:16
Ez némileg ellentmond annak a Lukaku-tézisnek, hogy minden gyereknek azt ajánlod, menjen focistának, mert ezek között a balfaszok között annyit tud keresni két jó passzal, hogy soha többet nem kell dolgoznia. Ezzel egyet is értek, de szerintem ez a könnyel küszködés sokkal inkább azt mutatja, hogy hiába a végtelen lóvé a faszi életében, ha nincs és nem is tud lenni önbecsülése, megbecsültsége.H.E.H.E. írta:nem most kell sírni, hanem 10 évesen, amikor közli az edző, hogy fiam, belőled sosem lesz rendes jáétkos, válassz másik sportágat.matador írta: Gulácsi tizit fog, Lovrencsics sír. Nekik nem szóltak?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 27., kedd 22:43
nem most kell sírni, hanem 10 évesen, amikor közli az edző, hogy fiam, belőled sosem lesz rendes jáétkos, válassz másik sportágat.matador írta:Gulácsi tizit fog, Lovrencsics sír. Nekik nem szóltak?BLaZE írta:Belsos info. Ez edző buktatás. Senki ne várjon semmit. Gondoltam szólok...
HozzászólásSzerző: matador » 2018. március 27., kedd 22:35
Gulácsi tizit fog, Lovrencsics sír. Nekik nem szóltak?BLaZE írta:Belsos info. Ez edző buktatás. Senki ne várjon semmit. Gondoltam szólok...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 27., kedd 22:35
Lényegtelen, ez a néhány ezer kb egyenlő a nullával, mintha üres lenne. Szerinted érdekel bárkit is a jegybevétel, ha üres lenne, az sem változtatna semmin. Vagy a hangulat? A mai meccsen sem lepődtem meg, szokásos.Fikázza mindenki a csapatot, de azért csak kimennek a meccsre több ezren... Pedig mennyire jelzés értékű lenne, ha üres lenne az egész lelátó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 27., kedd 21:49
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem