Sziasztok,
laptop vásárlás előtt állok és hozzáértők segítségét szeretném kérni. A prohardver fórumába ámr írtam tegnap délután, de egyelőre mindenre adnak hasznos választ, csak az én kérdésemre nem igazán. Szóval hátha itt hamarabb tlaálok segítséget, szóval:
- október közepétől szeretnék venni egy laptopot, nagyjából 150 körül, 200 a nagyon nagyon max lenne
- újat preferálnék, de megbízható oldalról/embertől használt is érdekelne, ha tényleg annyira jó és megéri
- a legfontosabb kitételem annyi hogy az aksi minél tovább bírja, rengeteget használnám utazás közben, illetve egyetemi előadásokon, meg meló közben is, szóval nyúznám kb folyamatosan, jó lenne ha bírná és jó lenne ha sokáig bírná az aksi.
- jó lenne bele 8 gb ram, hogy ne fagyjon le research közben 10 megnyitott chrome tab miatt, meg jó lenne egy viszonylag működőképes processzor is (nyilván csúcs elvárásam nincsenek ebben az árkategóriában, de szeretném ha nem fagyna rám 5 percenként 20 percekre, amikor használni szeretném
- Fm-eznék is rajta, de annak nem igazán van gépigénye, ezt csak úgy megemlítettem.

Ha van ezek mellett olyan, amin valamelyik fifa elfutna minimum grafikán, az csak pluszpont, de ez nem feltétel, erre majd pár hónap múlva jövök a ps4 vs xbox one kérdéssel.

illetve filmeznék rajta, jó lenne ha az 1080p menne akadás nélkül, szépen, na meg egy hd kimenet sem ártana.
Szóval nagyjából ennyi feltételem lenne.
Ajánlottak eddig Lenovo X240-et, ami a leírások alapján nem rossz, az aksija legalábbis elég menő állítólag. Meg volt még egy Dell Latitude E5470 talán, 140-ért. Nézegetem még az ebay daily dealjeit, meg a lenovo-outlet.hu oldalt. Ezekről tudtok valamit? Mennyire megbízhatóak? Az outleten elég jó gépek vannak durván leárazva, állítólag csak pár karcolás miatt...
Szóval egy szó smint száz, ha valakinek van bármi modell ajánlata, ne habozzon ellátni vele. De azt is szívesen meghallgatnám, ha túl irreális elvárásaim lennének. Remélem nem így van azért.
Előre is köszönöm.