Utolérhetetlen teljesítményt tett le az asztalra.
Sok sikert neki, csak nem ellenünk!
Az utódja, ha 10 éve alatt hozza a számait, azt is el tudnám nézni neki.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. július 11., szerda 13:21
HozzászólásSzerző: CRonika » 2018. július 11., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 11., szerda 13:01
Persze, hogy ott lesz.BBeno írta:ha a stadionban lesz akkor gondolom teljes telthazra lehet szamitani.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. július 11., szerda 12:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 11., szerda 12:50
aha, mert ha szerződésben állsz valakivel azt csak úgy kirúghatod, főleg egy Mendes féle embert, aki nagyban hozzájárult a CR birodalom felépítésében.RaúlCF írta:az ügynök csak azt csinálja amit a játékos akar különben kirúgja és kész.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 11., szerda 12:48
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 11., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 11., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 11., szerda 11:52
Kerlon írta:James is hozzánk tartozik még valamilyen szinten.Realista24 írta:Azt se felejtsük el, hogy egyetlen játékosa maradt Mendesnek Madridban, az is Coentrao.
Amúgy meg könnyen lehet, hogy ő áll mindennek a hátterében. Nem tudott már ide boltolni, előbb megtömte Pepe fejét, most CR-ét is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 11., szerda 11:49
James is hozzánk tartozik még valamilyen szinten.Realista24 írta:Azt se felejtsük el, hogy egyetlen játékosa maradt Mendesnek Madridban, az is Coentrao.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. július 11., szerda 11:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 11., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 11., szerda 11:25
Szerintem ennyi a lényeg, ahogy írtam mi igazából sehogy sem járunk rosszul. CR teret nyitott a jövőnek is.CS0ki írta: De valahol Perezt is megértem, mert most már nem lehet z tovább, hogy ősszel lazázunk, és készülünk a tavaszi bl kieséses szakaszra. Ronaldo nem nagyon tudta volna hátán cipelni a csapatot, nem is elvárható ilyen korban, de a madrid sem teheti meg azt, hogy vár a tavaszi rangadókra, ott CR fixen a kezdőben, ősszel meg kit érdekel mi volt. Jelenleg a többi ember nem volt képes ősszel hozni magát CR helyett, de igazolni sem lehetett, hiszen itt van Ronaldo.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. július 11., szerda 11:16
petiamadridista írta:
akkor kimondom.
nekem ezzel a 9 évvel, ami az ő korszaka, csak és kizárólag annyi a bajom, hogy vele a pályán, egyszer sem tudtuk ledominálni a Barcat, a bajnoki címet sem sikerült elszedni tőlük legalább 2 egymást követő évre, vagy visszadni valamelyik nagy arányú alázást. Legalább egy 3 gólos különbséget egy meccsen. Legalább ennyi lenne.
Nekem konkrétan ez hiányzik vele, és az elmúlt 9 évből.
ez az egyetlen hiányérzetem. de ezt kissé bonyolultabban már leírtam másik topikban.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. július 11., szerda 11:14
Majd az új 7esünk, Neymar. Aztán klikkesedés, veszekedés, lezüllés...Galacticos írta:En is baromi csalodott vagyok, potolhatatlan egyelore.
Es a lesajnalt, mar reg nem letezo bbc-bol basszus pont o tavozik elsokent, na ez az erdekes meg hogy ki fogja loni a 11eseket? Modric?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 11., szerda 11:10
Karim.KAG írta:Galacticos írta:En is baromi csalodott vagyok, potolhatatlan egyelore.
Es a lesajnalt, mar reg nem letezo bbc-bol basszus pont o tavozik elsokent, na ez az erdekes meg hogy ki fogja loni a 11eseket? Modric?
Ramos
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. július 11., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. július 11., szerda 10:31
HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 11., szerda 10:09
Igen, szerintem is rendben van így a sztori, kerek lett a vége, és minden adott egy új korszakhoz. De azért kapja be hogy elment.wZoLee7 írta:Itt csak en vagyok pozitiv amugy? Elment, szuper kilenc ev volt, de szerintem a legjobbkor tavozott. Tavaly eladtam volna, de jobb lett ez igy. Meg egy olyan semmi oszt nem birtunk volna ki, foleg nem egy uj edzovel.
Penzugyileg egyertelmuen pozitivan szalltunk ki a CR tortenetbol, szakmailag, igazabol azzal is, a negativ hirek is hirek. Kit erdekel mit irnak Perezrol, o az elnok, mi pedig hamarabb kezdhetunk uj korszakot mint a barca
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 11., szerda 10:06
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem