Barcasok,ti orulnetek ha marad Xavi a padra?
Akkor letszamra meglennetek:Rakitic,Busquets,Iniesta,Xavi,S.Roberto,Rafinha,Song,Masch

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 1., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 1., kedd 17:59
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 1., kedd 17:41
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 1., kedd 17:12
Na, micsoda jó kérdés.volt írta:Egyébként mit szóltok hozzá ,h Barcelona leigazolta -(már ha leigazolták/vagy le fogják/)- Suarezt? Kíváncsi vagyok a Madridista kollégák és az itt lévő Katalán szimpatizánsok véleményére is
Géci írta:Zubizarreta: "We're talking with Xavi. Every decision will be good, wether he decides to leave or not. We'll let you know when a decision is taken"
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 1., kedd 16:06
Zubizarreta: "We're talking with Xavi. Every decision will be good, wether he decides to leave or not. We'll let you know when a decision is taken"
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 1., kedd 14:43
Dehogynem.'shutterisland írta:nem hiszem, hogy ez úgy menne, hogy lehozzák a lapok, hogy nektek kell kroos, és akkor gyorsan megnéznek róla egy youtube videót zubiék is, és kitalálják, hogy ide is jó lenne.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 1., kedd 14:38
nem hiszem, hogy ez úgy menne, hogy lehozzák a lapok, hogy nektek kell kroos, és akkor gyorsan megnéznek róla egy youtube videót zubiék is, és kitalálják, hogy ide is jó lenne.Mondjuk engem az is eléggé zavar ,h akiket velünk szóba hoznak, azokra rámegy a Barcelona is.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 1., kedd 14:31
Érdekel ,hogy mi van a rivális háza táján. Tudjak felkészülni rá ,h kiket fogunk kitömni.Géci írta:Volt azért dùrja a kérdéseket![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 1., kedd 14:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 1., kedd 14:07
Messit megcserélném Neymarral. Kell valaki a kipattanóraMike írta:szerintem működhet a Neymar-Suarez-Messi hármas, de új felállásban
---------Neymar---------
----Messi----Suarez----
így többé kevésbé mind1ik a helyén lehetne
viszont a 3 középpályának akkor nagyon oda kell figyelni hogy ne rohanjanak át rajtuk
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 1., kedd 12:41
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 1., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 1., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 1., kedd 11:31
Én is kevésnek érzem a védelmet és a középpályát. Milyen igazolások várhatóak még?Ferencváros írta:Nem hiszem el, hogy Albán kívül egy épkézláb védőnk sincsen, de még mindig a támadósorba kell embereket hozni, mikor a Neymar-Sánchez-Messi hármas nem nyújtott rossz teljesítményt első évükbe, nem rajtuk ment el egy meccs sem igazán. A középpályán a Busquets-Rakitic-Iniesta hármas nem lesz rossz szerintem, de nem fogják bírni az 50 meccses terhelést. A padról pedig jöhet Rafinha meg Sergi Roberto. ZseniálisHa már frissíteni akarunk a támadószekcióba, inkább hagytuk volna ezt a hármast, és lehetőséget adni Deulofeunak és Halilovicsnak.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 1., kedd 11:21
Ez volt az utolsó lépés ahhoz, hogy jövőre bajnokok és BL győztesek legyünk. A védelem és középpálya eddig is stabil volt, csak támadó hiányzott előre.volt írta:Egyébként mit szóltok hozzá ,h Barcelona leigazolta -(már ha leigazolták/vagy le fogják/)- Suarezt? Kíváncsi vagyok a Madridista kollégák és az itt lévő Katalán szimpatizánsok véleményére is
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 1., kedd 10:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 30., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 22:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 30., hétfő 22:42
a régi tv3-as embléma jobban nézett ki, ez elég snassz így fehérrel.Realista24 írta:Na, ott még volt szabad felület
http://as.com/diarioas/imagenes/2014/06 ... grande.jpg
![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem