Hát, szerintem elég konkrét nyom, hogy bekékült a szeme és instant undead lett.

Mindegy, nem akadok fenn ezen, legyen úgy, ahogy mondod.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 2., csütörtök 17:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 2., csütörtök 17:44
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miért kellett volna az éjkirály érintés ... l készült.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó, de Branre GPS varázst rakott és ő akarta megjelölni. Ettől még nem evidens, hogy az érintése okoz valamit szerintem. A kisgyerek bőrén se hagyott nyomot, amikor átváltoztatta.füst írta: Ez már sokadlagos dolog nyilván, csak azért említettem meg, mert nem láttam még sehol felhozva. Ennél sok durvább plothole van, ez is csak egy következetlenség a sok közül.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 2., csütörtök 17:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 2., csütörtök 17:28
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 2., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. május 2., csütörtök 17:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! #2019 girlpowerfüst írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Ma újranéztük az asszonnyal, mert ő még nem látta. És felmerült egy kérdés;
Az meg van, hogy Arya a NK érintését is simán karcolás nélkül megússza? Mégiscsak torkon ragadta terminátryát, de semmi...
Nem kell már ide se sárkány, se sereg, Aryát útnak kell indítani King's Landing felé, és happy end, mégis mit tudna tenni Cersei, hasbaszúrja háromszor?![]()
jajdesok plothole.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 2., csütörtök 17:12
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2019. május 2., csütörtök 17:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bennem egy olyan kérdés merült fel Arya-val kapcsolatban, hogy mivel ölte meg NK-t? mert ha jól néztem, akkor a Bran-től kapott tőrt Sansa-nak adta, nála pedig talán a Gendry által készített, de már törött fegyvere voltfüst írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Ma újranéztük az asszonnyal, mert ő még nem látta. És felmerült egy kérdés;
Az meg van, hogy Arya a NK érintését is simán karcolás nélkül megússza? Mégiscsak torkon ragadta terminátryát, de semmi...
Nem kell már ide se sárkány, se sereg, Aryát útnak kell indítani King's Landing felé, és happy end, mégis mit tudna tenni Cersei, hasbaszúrja háromszor?![]()
jajdesok plothole.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 2., csütörtök 16:58
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. május 1., szerda 12:46
ezt mondjuk én sem tudom emiatt kritikaként felhozni.Kerlon írta: Nekem a kedvencem, hogy beleálltak abba, hogy a Király visszatér csatájához képest ez egy nagy szar volt. Közben az egy 94 millió dolláros film volt 2002-be, itt meg az évad nem tesz ki ennyit...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 1., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. május 1., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. május 1., szerda 11:56
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Idézném tegnapról magamat:Berti írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Napok óta olvasgatok fórumokat és nagyon kevés az a vélemény amelyikkel egyet tudjak érteni. A folyamatos elégedetlenséget én nem tudom hova tenni.
Oké, nekem is volt néhány hiányérzetem (NK halála és nem elmagyarázott motivációja, haditerv, Jamieék falhoz szorítva túlélnek mindent, Jon megy-megy de sosem ér sehova), de egyszerűen úgy kell felfogni, hogy a készítők ezt a szálat így akarták lezárni. Eddig is voltak érdekes megoldások, pláne az elején, de akkor még nem volt semmi kiforrva és nem volt ennyi teória, s így nem voltak elvárások a forgatókönyv irányában. Ez így a célegyenesben már teljesen más.
Nekem a rész úgy összességében nagyon adta, ha elvonatkoztatok attól, hogy ÉN mit szerettem volna látni és mi mennyire logikus.
Azzal is egyet tudok érteni, hogy ezt már itt lezárták és innentől kezdve már tényleg amiről szól, az a Trónok Harca. Politika és cselszövések.
Közös erővel legyőzzük a világot elpusztítani vágyó szörnyet már a könyökömön jön ki, ettől a sorozattól sem ezt vártam el.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. május 1., szerda 11:46
HozzászólásSzerző: füst » 2019. május 1., szerda 8:01
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2019. május 1., szerda 7:38
HozzászólásSzerző: soadroli » 2019. április 30., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. április 30., kedd 22:14
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem sok dologban igaza van, még hogyha túl is gondolta. Pl. magával a csatával kapcsolatban, vagy hogy nem lett volna-e jobb ha pár főkarakter meghal, illetve NK halála.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem ő kiakadt azon is, hogy a teóriái nem nagyon ültek. Néha tul is gondolta, ebben is elismerte egy resznel.rashidm írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=Mip2WxAAfOs
Szinte mindegy egyes percével egyet tudok érteni. Egyrészt fasza volt, szórakoztató de... másrészről elég nagy csalódás, illetve sok bugyuta dolog volt benne.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. április 30., kedd 21:59
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de azt meg elvárnátok, hogy NK legyen akkora csíra, hogy beküldje a darálóba a white walkereket meghalni. Nemtom rémlik-e, de attól csak elporladnak a zombik. Szóval bőven sokszoros veszteség ha meghal egy walker. Szerintem károsabb lett volna a részre, mint amekkora pluszt ad hogy pl Jaime lecsapja az egyiket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 30., kedd 21:56
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem ő kiakadt azon is, hogy a teóriái nem nagyon ültek. Néha tul is gondolta, ebben is elismerte egy resznel.rashidm írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=Mip2WxAAfOs
Szinte mindegy egyes percével egyet tudok érteni. Egyrészt fasza volt, szórakoztató de... másrészről elég nagy csalódás, illetve sok bugyuta dolog volt benne.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem