Ez nem egyedi, mármint sokan "később" ( mihez képest ) gondolják meg magukat,( bár van aki addigi életében, nem is űzte a sportokat, sőt ) és kezdenek bele pl a futásba, majd érnek el önmagukhoz vagy globális szinten nézve, szenzációs eredményeket / teljesítményeket . Ezek fantasztikusan jó dolgok, Te is büszke lehetsz rá .Realista24 írta:Anyum volt így,. Világ életében sportot, majd abbahagyta, és 40 évesen elkezdett futni.Tjacks írta:
Az 1:41 amatőr szinten jó idő bro![]()
Egész életemben utáltam nyújtani/ melegíteni, ma már másképp állnék hozzá. Mondjuk én elég hamar kiégtem, 2015ben, 26 évesen az első ultratávom (50+ km) után nem találtam motivációt.
Gondolom majd 40-50 évesen újrakezdem ha a gyerekek már felnőttek és szarnak majd a fejemre![]()
Körbe szeretném futni a balcsit![]()
Manaosag egy év alatt többet fut sztem mint amit sokan kocsival mennekkorosztalyaban amatőrök között fix első három.
Igény én vele tudok felvagnia térdemben olyan kopás van, hogy 3 km és végem két hétre.
Édesanyám is sportol, ő is pár éve kezdett el aktívabban, pedig már van mögötte egynéhány...de hetente van sok km futás meg csajos tréning stb...Ezek jó dolgok nagyon.