ez elég sok játékosra igaz a csapatból.Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.
Rakitic-es részt meg aki komolyan gondolja, kapja a fél évet.
emiatt még nem jár aranylabda.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:34
ez elég sok játékosra igaz a csapatból.Realista24 írta:Modric semmi extra, csak nélküle nem nyertünk volna három BL-t zsinórban.
Rakitic-es részt meg aki komolyan gondolja, kapja a fél évet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. augusztus 2., csütörtök 12:22
Milyen váratlan lövés? Sosem szerzett 5 gólnál többet egy szezonban (na jó, a Dinamo Zágrebnél, de az nem annyira releváns), hiába lő kapura, ha úgysem megy be, nem a gólszerzés az erőssége.H.E.H.E. írta:persze labdabiztos meg teszi a dolgát, de már jó ideje nincs meg benne a váratlan lövés vagy gólpassz.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:31
erről beszélek.BlancoMark írta:Igen az osszeset lattam. Jocskan elmaradt a korabbi onmagahoz kepest, az argentin meccset leszamitva az osszes meccsen elfogyott eroben (ami nem csoda egy ilyen szezon utan), es az extra hianyzott belole.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:13
Ti latni is latjatok a meccseket, vagy csak nezitek? Esetleg megneztek par osszefoglalot es aztan irtok ilyen hulyesegeket? Nelkule se nekunk se a horvatoknak nem lett volna rendes kp s jatekuk. Meghogy Rakitic jobb volt nala...jesszusBlancoMark írta:
Egyebkent Modric szerintem semmi extrat nem nyujtott tavasszal es a Vb-n. Egyre kevesbe birja mar ezt a tempot, rutinbol lehoz egy jo teljesitmenyt, de koze nincsen a 2-3 evvel ezelotti Lukahoz. A VB legjobbja cimet meg csak azert kapta mert most o volt a soros akit felultettek a hype vonatra, csapatok belul Rakitic is jobbat hozott nala.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:02
hát elég elbaszott torna volt, inkább adtam volna bappénak, ha előbb jön rá, hogy minden meccsen ő a legjobb játékos a pályán...Pipita írta:Csak a torna legjobb játékosa volt, semmi extra.Modric nem tudom mire kapja, veben nem mutatott tul extrat![]()
![]()
erről beszélek.Ettől eltekintve úgyis CR fogja kapni, jogosan.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:10
Te hoztad fel egyetlen ellenérvként a VB-t.H.E.H.E. írta: ez oké, csak erre még nem jár aranylabda.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:09
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:01
Csak a torna legjobb játékosa volt, semmi extra.Modric nem tudom mire kapja, veben nem mutatott tul extrat
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:00
ez oké, csak erre még nem jár aranylabda.Berti írta:Meghackelt wxyz?H.E.H.E. írta: Modric nem tudom mire kapja, veben nem mutatott tul extrat, egy jo lancszem volt. Raadasul tiziknel remegett a laba folyamatosan.
Többet tett a VB-n mint Ronaldo.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. augusztus 2., csütörtök 9:31
Meghackelt wxyz?H.E.H.E. írta: Modric nem tudom mire kapja, veben nem mutatott tul extrat, egy jo lancszem volt. Raadasul tiziknel remegett a laba folyamatosan.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 2., csütörtök 9:00
Nagyobb jatekosok is tettek mar ilyetRealista24 írta:Egyre több helyről jön ez az Inter-Modric házasság.
Nem tetszik, hogy Inter mezben veszi át az Aranylabdát. Meg a lónak a fas.át.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 8:46
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. augusztus 2., csütörtök 8:20
Kerlon írta:Modric meg saját maga nyilatkozta nem rég, hogy visszavonulni innét maga lenne egy álom a számára. Akkor hol az igazsá?dannen írta:Fabirizo Romano: "Modric remains the dream for Inter. A meeting planned between Modric and Florentino Perez on the return of the holidays, Luka could ask the president of Real to try another experience after winning everything's in Spain.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem