Reus,Hummels,Suarez,Alexis Sanchez,Neymar,Keylor Navas... ezekkel aprítanék a helyükben.

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 8., kedd 18:19
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 8., kedd 18:16
Úgy tűnik a 100as lett a határ, így a skála is. Ha Bale, CR annyi, Suarez is annyi, Messi is annyi lenne.wxyz írta:Több, mint 10 éve folyamatosan emelkednek az árak. Annyi idő alatt el lehetett volna fogadni
Ki mennyit ér? Inkább egy Suarez 90ért, mint a Negredo, Soldado, Costa féle kozépszerek 30-40 millioért
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 8., kedd 17:56
Több, mint 10 éve folyamatosan emelkednek az árak. Annyi idő alatt el lehetett volna fogadnipalesz77 írta:Hát szerintem ők se értek ennyit.. Abban igazad van, hogy ha ők ennyibe fájtak, akkor Suárez is megér ennyit, csak én valahogy nem tudom elfogadni, hogy ennyire elszabadultak az árak.. :hmmmAnis írta:Ha CR, Bale megért amennyit megért, akkor Suarez is ennyi a mai világban mivel focitudásra a legjobbak egyike (még ha gyagyás is).
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 8., kedd 17:50
Hát szerintem ők se értek ennyit.. Abban igazad van, hogy ha ők ennyibe fájtak, akkor Suárez is megér ennyit, csak én valahogy nem tudom elfogadni, hogy ennyire elszabadultak az árak..Anis írta:Ha CR, Bale megért amennyit megért, akkor Suarez is ennyi a mai világban mivel focitudásra a legjobbak egyike (még ha gyagyás is).
Neveket írni nem tudok, de énekesek azt tudom. One Direction(?) Olyanok mint Bieber, csak ők 5-en vannak..torjack írta: ezek valami celebek?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 8., kedd 17:49
Kifogtok. Nem a semmiért adjátok el Sanchezt, és nem a semmiért vártatok a legjobb ajánlatra. Csak akkor azt nem tudom, hogy, hogy akarnak Zubiék védőt venni. Nem igazán értem, hogy most mit szeretne LE vagy a barca vezetősége...palesz77 írta:Ha kifizetünk érte ennyit..
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 8., kedd 17:47
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 8., kedd 17:46
Realista24 írta:A Pool köti az ebet a karóhoz, 75 milliót akarnak, és fontban.
Előtte:
http://i3.mirror.co.uk/incoming/article ... Madrid.png
Utána:
http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 816413.jpg
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 8., kedd 17:44
Neveket írna valaki?Realista24 írta:Előtte:
http://i3.mirror.co.uk/incoming/article ... Madrid.png
Utána:
http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 816413.jpg
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 8., kedd 17:40
Ha CR, Bale megért amennyit megért, akkor Suarez is ennyi a mai világban mivel focitudásra a legjobbak egyike (még ha gyagyás is).palesz77 írta:Ha kifizetünk érte ennyit..Örülnék, ha nálunk kötne ki - végre egy középcsatár -, de azért van egy határ. Euróban esetleg..
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 8., kedd 17:16
Nem karma, hanem a futball velejárója. Sérülés bármikor történhet, még a legapróbb ütközéseknél is. Csak miatta felfúják a témátlestat írta:neymar serulese meg csak annyit. h KARMA.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 8., kedd 17:15
Ha kifizetünk érte ennyit..Realista24 írta:A Pool köti az ebet a karóhoz, 75 milliót akarnak, és fontban.
Na, védőkérdés megoldva, majd ők mindenkit leütköznek..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 8., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 8., kedd 16:48
HozzászólásSzerző: lestat » 2014. július 8., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: Bencze » 2014. július 8., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 8., kedd 14:00
R.M.C.F írta:
Én még soha sem hallottam arról hogy puskás a barcába ment volna hiszen a madridba is csak nagyon nehezen tudott "dezertálni". de ez egy dolog, Di stefanot meg nem a barca adta el a madridnak, hanem mindketten megvették, és a szövetség döntött az 50% játékjog formájában,a barca meg lemondott róla hogy akkor úgy nekik nem kell.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 11:24
Anyaka írta:Annak idején úgy volt, hogy Puskás is a Barcaba igazol Kubala segítségével, de már nem volt hely a negyedik magyarnak, illetve Di Setfano-t is leigazolták, de aztán eladták a játékjogának másik felét a Madridnak. Bár az már bonyolultabb volt.palesz77 írta:Di Stefano-Kubala-Puskás. Hatalmas kép. Nyugodjék békében!![]()
A kép meg Kubala 61-es búcsúmeccséről van. Jó barátok voltak.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 8., kedd 10:19
Így van, teljesen más volt minden. Nem rég piálás közben árulta el az egyik szaktársam, hogy az apja 1970 óta Ajax drukker, a mai napig. És akkoriban baráti áron be lehetett szerezni mezt, persze amíg megérkezett Romániába eltelt egy kis idő.akkoriban mennyire más volt a közeg... most elképzelni se lehetne, hogy messi és ronaldo egy mezben pózoljon. ez az egy dolog, amiért sajnálom, hogy nem abban az időben születtem.... valahogy talán lett volna lehetőségem ekkora legendákat a pályájuk csúcsán látni.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. július 8., kedd 9:50
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 8., kedd 8:03
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem