Szerintem ő se tudja, hogy hozta ezt össze.Remy írta:
De ez nem Pep zsenialitása miatt van/volt.![]()

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 7., péntek 22:51
Szerintem ő se tudja, hogy hozta ezt össze.Remy írta:
De ez nem Pep zsenialitása miatt van/volt.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 7., péntek 22:50
Zizu mindig ezt csinálta, nincs ebben semmi meglepő. Mondjuk most pont mehetett volna hamarabb is a csere, kettő is egyből.Galacticos írta:Az biztos, na de egyet cserelsz az is asensio a 82.percig? Amikor mar a felidobe hulla volt a csapat? Fede a szezom egyik legjobbka es kap 8 percet?Remy írta: Nehéz azt lereagálni, hogy ajándék gólokat adunk az ellenfélnek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 7., péntek 22:49
De ez nem Pep zsenialitása miatt van/volt.Galacticos írta:Az biztos, na de egyet cserelsz az is asensio a 82.percig? Amikor mar a felidobe hulla volt a csapat? Fede a szezom egyik legjobbka es kap 8 percet?Remy írta: Nehéz azt lereagálni, hogy ajándék gólokat adunk az ellenfélnek.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2020. augusztus 7., péntek 22:49
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 7., péntek 22:49
Az biztos, na de egyet cserelsz az is asensio a 82.percig? Amikor mar a felidobe hulla volt a csapat? Fede a szezom egyik legjobbka es kap 8 percet?Remy írta: Nehéz azt lereagálni, hogy ajándék gólokat adunk az ellenfélnek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. augusztus 7., péntek 22:48
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. augusztus 7., péntek 22:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 7., péntek 22:46
Nehéz azt lereagálni, hogy ajándék gólokat adunk az ellenfélnek.kiserik írta:Akkor nézd meg megint mindkét meccset. Azt csináltak, amit kell, nem amit szoktak. Mi nem tudtuk lereagálni egyik meccset sem.Remy írta:
Nem Pep miatt jutott tovább a City.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 7., péntek 22:45
Akkor nézd meg megint mindkét meccset. Azt csináltak, amit kell, nem amit szoktak. Mi nem tudtuk lereagálni egyik meccset sem.Remy írta:Nem Pep miatt jutott tovább a City.kiserik írta: Ezt ZZ nagyon, de nagyon benézte. Mindkét meccsen zsebre tette Pep sajnos.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 7., péntek 22:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 7., péntek 22:45
Túlzásba ne essunk. 4golbol háromfelet mi hoztunk össze.kiserik írta: Ezt ZZ nagyon, de nagyon benézte. Mindkét meccsen zsebre tette Pep sajnos.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2020. augusztus 7., péntek 22:44
Vini fura jobbbekk lenne. Jossz egy sorrel.BlancoMark írta:Aki ezt meg tudja nekem ép ésszel magyarázni az vendegem egy rekesz sorre.Galacticos írta: Es lucas jom nem vini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 7., péntek 22:44
Dehogy tette zsebre. 4 gólból 3-t lövettünk velük. Ez van. Én már a bajnokság után elengedtem a dolgot. De legalább lehetne erőlködni.kiserik írta: Ezt ZZ nagyon, de nagyon benézte. Mindkét meccsen zsebre tette Pep sajnos.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. augusztus 7., péntek 22:44
Hát aki 2 Varane hibára számolt az hazudik. Kb 100 meccsenként ha képes ilyenre..Kerlon írta: Rugjal 3at, amikor Benzeman kivul talab kapura sem lottunk. Mit vartatok? En pont ezt, amit latok, de Varane hibakra nem gondoltam, foleg nem 2t.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 7., péntek 22:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. augusztus 7., péntek 22:43
Aki ezt meg tudja nekem ép ésszel magyarázni az vendegem egy rekesz sorre.Galacticos írta: Es lucas jom nem vini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 7., péntek 22:43
Nem Pep miatt jutott tovább a City.kiserik írta: Ezt ZZ nagyon, de nagyon benézte. Mindkét meccsen zsebre tette Pep sajnos.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 7., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 7., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: madridronie » 2020. augusztus 7., péntek 22:42
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem